جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه "تمرکز قدرت" در نشریات گروه "روابط عمومی، ارتباطات، رسانه"
جستجوی تمرکز قدرت در مقالات مجلات علمی
-
کتاب ما چگونه ما شدیم باهدف معرفی علل واپس ماندگی ایران نسبت به کشورهای پیشرفته جهان به قلم دکترصادق زیبا کلام فارغ التحصیل رشته صلح شناسی دانشگاه برادفورد و عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران به رشته تحریر درآمده است. نویسنده با ذکر وقایع تاریخی به نقل از مورخان ایرانی وخارجی و به ویژه پطروشفسکی، لمپتون، هارتوگ و ساندرز می کوشد تا با این دیدگاه که عوامل و علت های اصلی واپس ماندگی ایران به روابط ایران با کشورهای غربی و استعمار آن ها مربوط است، مخالفت کند.
نویسنده بدون بیان روش شناسی تحقیقات خود و مشخص کردن رویکرد مطالعاتی و تحلیل روش شناسانه و صرفا با زبانی روایی وقایع تاریخی از زبان مورخان ایرانی و خارجی و تفسیر خود از این رویدادها نقل می کند تا به واسطه آن ها اندیشه های استعمارمحور و مارکس گرایانه مبنی بر معرفی غرب و عوامل خارجی به عنوان عامل اصلی واپس ماندگی ایران را رد کند.
نویسنده به علت گریز ناموجهش از تعیین چارچوب های نظری و پرهیز از روش شناسی تحقیق تاریخی، به جای پیگیری رویکرد تحلیلی اش در ریشه یابی علل درونی واپس ماندگی ها و تجزیه وتحلیل متغیرهای داخلی و تعیین نسبت آن ها و تبیین و توجیه فرضیه و ادعاهای خود در این زمینه، مغولان، ترکان و تاتارها را جای گزین استعمارغربی به عنوان عوامل اصلی عقب ماندگی ایران و نابودی دستاوردهای تمدنی آن کرده و لاجرم از هدف و رویکرد مطالعاتی مورد ادعای خود دور شده است.کلید واژگان: عقب ماندگی, تمرکز قدرت, نهادهای اجتماعی, مارکسیسم, مالکیت و زمینداری, تمدن اسلامی, افول عقل گرایی در ایران -
کتاب اندیشه های اجتماعی سی رایت میلز جلد آغازین مجموعه اندیشه های اجتماعی سیج بوده که متعهد به ارائه مجموعه متراکمی از کتاب های کم حجم و جیبی است که اندیشه های چهره های عمده درون و بیرون جامعه شناسی را بررسی می کند. کتاب اندیشه های اجتماعی سی رایت میلز نوشته تروینو در سال 2012 منتشر شده که توسط منصور حقیقتیان و ابراهیم انصاری؛ اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان به فارسی ترجمه شده و از سوی انتشارت دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری واحد دهاقان در بهار سال 1394 چاپ شده است. کتاب دارای هشت فصل است که فصل نخست آن به معرفی تصویر مختصر و کلی از افکار اجتماعی سی رایت میلز اختصاص یافته و فصل آخر، گزارش جامع و مبسوطی از کار جامعه شناسان در خصوص اندیشه های میلز را بررسی می کند.
در پایان کتاب، واژه نامه آمده که به تعریف اصطلاحات کلیدی در اندیشه های اجتماعی سی رایت میلز اختصاص داده شده است. اندیشه های اجتماعی عمده سی رایت درباره موضوعاتی؛ مانند انسان گرایی، روان شناسی اجتماعی، قشربندی اجتماعی، تمرکز قدرت، وسایل ارتباط جمعی و جامعه توده ای، دیوانسالاری جامعه مدرن و بینش جامعه شناختی در فصول 2 تا 7 کتاب مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.کلید واژگان: انسان گرایی, روان شناسی اجتماعی, قشربندی اجتماعی, تمرکز قدرت, وسایل ارتباط جمعی و جامعه توده ای, دیوان سالاری جامعه مدرن و بینش جامعه شناختی
نکته
- نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شدهاند.
- کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شدهاست. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
- در صورتی که میخواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.