به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه « وبلاگ » در نشریات گروه « روابط عمومی، ارتباطات، رسانه »

  • آذر اسدی کرم
    شناخت و تعمق در مباحث مربوط به رسانه های نوین امروز امری ضروری و اجتناب ناپذیر است. این مساله به طور ویژه در حوزه های مرتبط با ارتباطات یا زیرشاخه های این رشته بسیار ضروری تر است. روزنامه نگاری به عنوان یکی از زیرشاخه های علوم ارتباطات اجتماعی در طول تاریخ هماره تحت تاثیر روند تغییر فناوری ها قرار گرفته. امروزه تغییرهای سریع و فراگیری که با ظهور اینترنت در عرصه روزنامه نگاری به وجود آمده نیز روزنامه نگاری آنلاین را از روزنامه نگاری سنتی بسیار متمایز کرده است. تحقیق و پژوهش در حوزه روزنامه نگاری آنلاین و رسانه های مبتنی بر اینترنت به منظور شکل گیری ادبیات نظری بستر تعمق و شناخت این حوزه را به وجود می آورد. در کنار تالیف آثار در حوزه روزنامه نگاری و رسانه های مبتنی بر اینترنت، نقد این آثار هم مهم است. نقد کتاب هایی که در این حوزه ها نوشته می شود می تواند به تالیف های دقیق تر در این حوزه کمک کند. در این مقاله کتاب «روزنامه نگاری در رسانه های اجتماعی» اثر محمود سلطان آبادی بررسی و نقد شده است.
    کلید واژگان: روزنامه نگاری, رسانه های اجتماعی, شبکه اجتماعی, پادکست, وبلاگ, میکروبلاگ, اجتماعات محتوامحور, ویکی}
  • عباس محمدی
    فناوری های نوین ارتباطی به نحو بی سابقه ای بر ماهیت روابط انسانی در حوزه سیاست و فرهنگ تاثیر گذاشته اند. هرچند اینترنت در ابتدا خاستگاه صرفا نظامی داشت و برای حفظ داده های اطلاعاتی تمرکز مکانی را از صحنه جغرافیا به حضور در لامکان مجازی انتقال داد، اما به تدریج و به ترتیب کارکرد امنیتی، اجتماعی و فرهنگی آن بر وجه نظامی آن غلبه یافت. با ورود اینترنت به عرصه حیات سیاسی، دولت ها با پدیده ای مواجه شدند که به تناوب آنها را با تهدیدات و فرصت های پیش روی خود به چالش می کشید. در این حال، وبلاگ در بین جلوه های مختلف اینترنت حضوری ویژه یافت. سرعت پیشرفت این پدیده، شگفت انگیز است. استقبال از آن در ایران به ویژه در بین قشر جوان حیرت انگیز بود به نحوی که در طی سال های اولیه حضور وبلاگ در شبکه اینترنت، ایران مقام چهارم جهانی را در تعداد وبلاگ های ثبت شده به دست آورد. این مقاله در نظر دارد ابتدا با مطالعه سیر پیدایش اینترنت، به تاثیرات سیاسی – اجتماعی آن بپردازد و در پایان فرصت ها و تهدیدات پیش روی جمهوری اسلامی ایران را در قبال پدیده وبلاگ بررسی کند.
    کلید واژگان: اینترنت, وبلاگ, تاثیرات سیاسی, اجتماعی, تهدیدات, فرصت ها, جمهوری اسلامی ایران}
    Abbas Mohammadi
    Modern communication technologies have impacted the nature of human relations in the field of politics and culture in an unprecedented way. Although the Internet was originally developed for military purposes and has currently created virtual space for storing huge amounts of data, its security, social and cultural functions have gradually overshadowed its military aspect. After the Internet found its way into the political arena, governments were faced with a phenomenon that has alternately challenged them with threats and opportunities. Meanwhile, weblogs have found especial prominence among the various manifestations of the Internet. The development peed of this phenomenon is amazing. It received such a marvelous welcome in Iran, particularly among the youth, that Iran ranked fourth in the world as regards the number of the recorded blogs during the early years of the presence weblog on the Internet. Looking into the emergence of the Internet, this paper examines its socio-political impacts and the opportunities and threats resulting from this phenomenon and facing the Islamic Republic of Iran.
    Keywords: the Internet, weblog, socio, political impacts, threats, opportunities, the Islamic Republic of Iran}
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال