آسیب شناسی فرایند آموزشی آموزشگاه های رانندگی شهر کرج
تحقیق آسیب شناسی فرایند آموزش تا صدور گواهینامه در آموزشگاه های رانندگی شهر کرج با هدف شناخت آسیب شناسی و شناخت مسایل مربوط به فرایند آموزش (عملی و نظری) تا صدور گواهینامه در آموزشگاه های رانندگی صورت گرفته است. با توجه به جایگاه آموزش و آموزشهای کلاسیک و هدفمند در امر رانندگی و اهمیت آموزشگاه های رانندگی که بعد از دهه 70 نقش مهمی را در صدور گواهینامه ایفا کردند، به نظر میرسد که با آسیب شناسی در این زمینه میتوان خلاهای موجود را مرتفع نمود.
محقق برای انجام تحقیق از روش توصیفی - پیمایشی بهره گرفته و جامعه آماری نیز مراجعه کنندگان و هنرجویان آموزشگاه های رانندگی شهر کرج است؛ لذا حجم این جامعه از روی تعداد شش ماهه نخست سال 1394 به دست آمده است که تعداد آنها، 25 هزار 421 نفر است. برای محاسبه حجم نمونه از فرمول کوکران استفاده شد که درنهایت تعداد 231 نفر محاسبه شد و نمونه ها از طریق روش نمونه گیری احتمالی طبقه ای انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها نیز پرسشنامه محقق ساخته است که قبل از اجرا اعتبار و پایایی آن موردتایید قرار گرفت.
نتایج تحقیق ضمن تایید یافته های تحقیقات مشابه نشان میدهد که بهجز متغیر برنامه ریزی آموزشی، سایر متغیرهای تحقیق در بروز آسیب پذیری فرایند آموزش به هنرجویان در آموزشگاه های رانندگی موثر است؛ که البته طبق ضرایب بتا، آسیبهای مربوط به آموزشهای عملی، آسیبهای مربوط به وضعیت مکانی و تجهیزات آموزشگاه ها و آسیبهای مربوط به توانایی علمی اساتید در آموزش بیش از سایر متغیرهای مستقل است.
پلیس راهور با برگزاری دوره های ضمن خدمت و کلاسهای آموزشی مدیریت آموزشگاه ها و نیز کنترل نامحسوس مدیران آموزشی از طریق دوربینهای مرکزی میتواند این مشکلات را به حداقل برساند. همچنین نظارت کافی بر آموزش مربیان رانندگی توسط مدیران آموزشگاه ها و سایر افسران راهور صورت پذیرد و در صورت بروز تخلف، مربیان به مبادی قانونی معرفی شوند.
آموزش ، آموزشگاه های رانندگی ، آسیب ، برنامه ریزی ، استاد ، تجهیزات آموزشی
-
پیامدهای انتظامی - امنیتی تیراندازی های طوایف در شهرستان اندیمشک
داود دعاگویان*، علی آدرویش
نشریه امنیت و ارتباطات اجتماعی، پاییز و زمستان 1400 -
بررسی پیامد های انتظامی گرایش دانش آموزان به هنجارهای اجتماعی(مطالعه موردی در تهران 1387)
داود دعاگویان*، محمدرضا رفیعی رفیعی
نشریه امنیت و ارتباطات اجتماعی، پاییز و زمستان 1400