تبیین نقش بازدارنده ذخیره سازهای الکتریکی و برنامه ریزی واحدهای تولیدی UC با و بدون حضور ذخیره سازها از منظر پدافند غیرعامل

پیام:
نوع مقاله:
مقاله پژوهشی/اصیل (دارای رتبه معتبر)
چکیده:
فناوری های ذخیره ساز الکتریکی سطوح متفاوتی از مراحل اولیه تحقیق و توسعه را دارا می باشد و امروزه در سامانه های قدرت به ویژه شبکه قدرت در ایران بسیار مورد توجه برنامه ریزان و بهره برداران قرار دارد. به دلیل  خصوصیت های ذاتی شبکه های برق و وجود آسیب پذیری های فراوان و در راستای حفاظت و  مصون سازی مراکز حیاتی کشور و حفظ اقتصاد و پایداری شبکه های برق به خصوص در شرایط پیک بار، لزوم استفاده از  سامانه های ذخیره ساز در شبکه های برق  اجتناب ناپذیر است. تحقیق حاضر با هدف توسعه استفاده از ذخیره سازهای الکتریکی در شبکه توزیع از منظر پدافند غیرعامل انجام شد که جهت تجزیه و تحلیل داده ها روش تحلیل محتوا (کیفی) و آمار توصیفی (کمی) انتخاب و نرم افزار GAMS به عنوان ابزار پردازش اطلاعات و شبیه سازی استفاده شده است. بررسی پیک مصرفی کشور نشان می دهد سامانه های ذخیره ساز نسبت به نیروگاه ها در جهت پیک سایی کاربری بهتر و بهینه تری دارند. پس از بررسی 7 نوع از بهترین باتری های کاربردی بر اساس شاخص های توان نامی، بازدهی، چگالی، انرژی، تخلیه خودی روزانه و طول عمر، باتری های لیتیوم یونی به عنوان مناسب ترین باتری جهت استفاده در سامانه های ذخیره سازی معرفی شده اند.
زبان:
فارسی
صفحات:
415 تا 427
لینک کوتاه:
magiran.com/p2216025 
دانلود و مطالعه متن این مقاله با یکی از روشهای زیر امکان پذیر است:
اشتراک شخصی
با عضویت و پرداخت آنلاین حق اشتراک یک‌ساله به مبلغ 1,390,000ريال می‌توانید 70 عنوان مطلب دانلود کنید!
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی نامحدود همه کاربران به متن مطالب تهیه نمایند!
توجه!
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.
In order to view content subscription is required

Personal subscription
Subscribe magiran.com for 70 € euros via PayPal and download 70 articles during a year.
Organization subscription
Please contact us to subscribe your university or library for unlimited access!