طراحی الگوی کارای ارزش گذاری منابع انسانی با استفاده از روش های کیفی (مطالعه موردی: واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان)
این پژوهش با هدف طراحی الگوی کارای ارزش گذاری منابع انسانی با استفاده از روش های کیفی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان به اجرا درآمده است.
در این پژوهش، از روش تحقیق کیفی نظریه پردازی زمینه بنیان از بعد رهیافت نظاممند استفاده می گردد. همچنین با توجه به ماهیت اکتشافی پژوهش، پژوهشگر از روش گراندد تیوری استفاده کرده است. جامعه آماری این پژوهش متشکل است از رییس و معاون دانشکده ها،کارشناسان و کارکنان (اعم از قسمت آموزش، پژوهش، مالی و...) در دانشگاه آزاد واحد هرمزگان، می باشد.
نتایج آزمون فرضیه های پژوهش نشان می دهد که نشان می دهد که دانشگاه هرمزگان در حوزه های عملکردی تمرکز بیشتری به خرج داده و بهره بیشتری را از این مولفه ها به دست آورده است. بر اساس نتایج به دست آمده تعداد بیشتر افراد امتیاز متوسط کسب نموده اند و این نشان می دهد که افراد تک بعدی هستند و همه افراد همه ابعاد را ندارند.یافته های تحقیق نشان می دهد که مولفه های ارزش گذاری منابع انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هرمزگان عبارتند از: مهارت، خلاقیت، نوآوری، توانایی تطبیق و قابلیت-های کار تیمی (در شاخص قابلیت(، وظیفه شناسی، مشارکت جویی، اطلاعات و وجدان کاری)در شاخص عملکرد(، سن، سلامت، استعداد و تجربه (در شاخص پتانسیل)، توفیق طلبی، خوش بینی، صداقت، نوع دوستی و فداکاری)در شاخص نگرش) همچنین، شاخص عملکرد نسبت به شاخص ها قابلیت، پتانسیل و نگرش اهمیت بیشتری دارد. در بین ابعاد شاخ عملکرد، وظیفه شناسی؛ در شاخص قابلیت، مهارت، در شاخص نگرش، توفیق طلبی و در شاخص پتانسیل، استعداد، نسبت به ابعاد دیگر در اولویت میباشند.
-
طراحی الگوی راهبری شرکتی در بخش سلامت بر مبنای رویکرد داده بنیاد
فاطمه رضایی، حیدر محمدزاده سالطه*، ، هوشنگ تقی زاده
نشریه دانش حسابداری و حسابرسی مدیریت، بهار 1405 -
بسط محورهای زمینه ای گزارشگری سرمایه فکری پایدار: ارزیابی استنتاج فازی زیرمجموعه های چند بخشی (k-fold)
سمیه موردویی، *، مهدی دسینه، علی امیری
فصلنامه دانش حسابداری، پاییز 1403