مروری اجمالی بر نحوه بکارگیری مدل ارتباطی SBAR در ثبت و گزارش نویسی پرستاری
ثبت و گزارش نویسی در پرستاری یکی از وظایف مهم و با ارزش در راستای حفظ و تداوم مراقبت ها محسوب می گردد. بکارگیری مدل های نوین مانند مدل ارتباطی SBAR، در این زمینه حایز اهمیت می باشد.
این مطالعه با هدف، مروری ساده بر نحوه بکارگیری مدل ارتباطی SBAR در ثبت و گزارشنویسی پرستاری انجام شده است. مواد و روشها: مطالعه حاضر بر مبنای جستجو در منابع کتابخانه ای موجود و پایگاه های داده معتبر مانند Magiran, SID, PubMed, IranMedex با استفاده از موتورهای جستجوی متداول مانند Google Scholarبا کلید واژهایی نظیر مدلهای ارتباطی روش های ثبت و گزارش نویسی و ثبت و گزارش نویسی در پرستاری انجام شده است. یافتهها: نتایج حاصل از مرور مطالعات نشان داد که در کشور ایران از روش سنتی و بر اساس فرایند پرستاری ثبت گزارشات پرستاری انجام می شود. مدل های ارتباطی نظیر SBAR بیشتر در تحویل و تحول بیماران در بخش ها کاربرد دارد. بکارگیری مدل ارتباطی SBAR در زمینه ثبت و گزارشنویسی پرستاری نیز می تواند روش مناسبی برای انجام ثبت هایی با کیفیت بیشتر باشد. بحث و نتیجهگیری: استفاده از مدلهای ارتباطی مانند مدل SBAR در ثبت و گزارشنویسی پرستاری، میتواند سبب بهینه سازی ارتباط بین بیمار و پرستار، ارتقا کیفیت خدمات پرستاری، کاهش خطاها و افزایش میزان رضایتمندی در گیرندگان خدمات سلامت شود.
پرستاران ، گزارش پرستاری ، ثبت
-
بررسی تاثیر مدل مراقبت پیگیر بر تاب آوری بیماران تحت همودیالیز در یک بیمارستان منتخب نظامی در تهران: یک مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی
سیده معصومه موسوی، عفت آفاقی*، امیرحسین پیشگویی،
مجله طب نظامی، امرداد و شهریور 1403 -
ارتقاء سلامت سالمندان مبتلا به سکته مغزی در ایران و جهان
*
مجله علوم مراقبتی نظامی، پاییز 1402