از اشتیاق کارآفرینانه و خلاقیت فناورانه دانش پژوهان تا تجاری سازی پژوهش های علوم ورزشی ایران
این پژوهش با هدف بررسی ارتباط ساختاری اشتیاق کارآفرینانه، خلاقیت فناورانه و ادراک تجاری سازی پژوهش های علوم ورزشی انجام شده است.
روش شناسی:
پژوهش حاضر، توصیفی-پیمایشی و از نظر هدف کاربردی است. جامعه آماری شامل دانشجویان تحصیلات تکمیلی علوم ورزشی بود که در سال های 1398-1397در دانشگاه های شهر تهران مشغول به تحصیل بودند و بر اساس جدول مورگان، 385 نفر به عنوان نمونه به صورت تصادفی انتخاب شدند. ابزار جمع آوری داده ها، پرسشنامه استاندارد بود. روایی این پرسشنامه ها با کمک نظرات اصلاحی اساتید مدیریت ورزشی و متخصصان حوزه ورزش مورد بررسی قرار گرفت و پایایی پرسشنامه ها از طریق تعیین ضریب آلفای کرونباخ و پایایی مرکب تایید شد.
نتایج به دست آمده از نرم افزار SMART PLS 3 نشان داد که اشتیاق کارآفرینانه (همراه با ابعاد پنج گانه خود) و خلاقیت فناورانه هرکدام رابطه مستقیم و معنی داری با ادراک تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی دانشجویان دارند. ضمن آن که اشتیاق کارآفرینانه به عنوان عامل محرک خلاقیت فناورانه شناخته شد.
دانشجویان علوم ورزشی لازم است هم راستایی متوازنی بین اهداف علمی و تجاری برقرار سازند و برای حرکت در مسیر تجاری سازی، از احساسات مثبت شدید و هویت بخش خویش در راستای تبدیل ایده ها (دانش) به پدیده های نوآورانه استفاده نمایند.
-
بررسی ظرفیت و پویایی های کسب و کار در فدراسیون اسکیت جمهوری اسلامی ایران: تحلیل اهمیت- عملکرد شاخص های ارتقای مزیت رقابتی
مجید هنرجو، *، شهرام نظری
نشریه کسب و کار در ورزش، -
تلاش برای رسیدن به زبان مشترک ازطریق ورزش: رویکردی پدیدارشناسانه به تجربه زیسته دانشجویان بین المللی ورزشکار
مبین حاجی حسنی، *، ، محمدمهدی رحمتی، رائول کالدرون
نشریه پژوهش در ورزش تربیتی، زمستان 1402 -
طراحی مدل تجاری سازی پژوهش های علوم ورزشی: رویکرد کیفی
*، محمد احسانی، ،
مجله مطالعات مدیریت ورزشی، فروردین و اردیبهشت 1402 -
نقش تعدیل گر بازاریابی کارآفرینانه در ارتباط بین سرمایه فکری و عملکرد کسب و کارهای ورزشی
*، ابراهیم علی دوست قهفرخی، احمد رجبی، محمدرضا میری
نشریه مدیریت ورزشی، بهار 1402 -
کاربرد فناوری های نوین در توسعه ورزش های تفریحی: چیستی پیشرانها و محرک ها
جواد فسنقری، *، ، هاشم کوزه چیان
نشریه مدیریت و توسعه ورزش، بهار 1402