الگوی سبک زندگی حرفه ای کارکنان پلیس راهور فراجا

پیام:
نوع مقاله:
مقاله پژوهشی/اصیل (دارای رتبه معتبر)
چکیده:
زمینه و هدف

کارکنان پلیس راهور فراجا در طول خدمت خود برای داشتن ارتباط های درون سازمانی و محیطی سالم می باید بر اساس دین مبین اسلام سبک زندگی خود را تنظیم نموده و در هر چه اسلامی تر شدن آن بکوشند. هدف این پژوهش تدوین الگوی سبک زندگی حرفه ای  کارکنان پلیس راهور فراجا می باشد.روش پژوهش کاربردی- اکتشافی بوده، و ترکیبی از تحلیل محتوا در چارچوب نظری بیانات مقام معظم رهبری است. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات، از قواعد الگوسازی روش تحقیق تکاملی استفاده شده که با«گمانه زنی-گزینش-پردازش» نسبت به ابعاد و مولفه های وصفی الگو انجام می شود؛ با مراجعه به عینیت، به تعیین الگوی موضوعی می رسیم؛ برازندگی الگو توسط خبرگان این حوزه در فراجا تایید شده است.

یافته ها

شامل دست یابی به ابعاد ارتباط در سبک زندگی حرفه ای پلیس راهور شامل: ارکان ارتباط (معنویت-تعاون-تفاهم) سطوح ارتباط (همکارفرمانده-همکارهمتراز- همکارفرمانپذیر) و آثار ارتباط(خودسازی-دگرسازی-محیط سازی) می باشد.

نتیجه گیری

با توجه به اینکه دیگر پلیس های دنیا در سبک زندگی حرفه ای دچار انحرافاتی شده اند، و این معضل ها هم ممکن است، با توجه به نوع ماموریت پلیس راهور یک تهدید محسوب گردد، علاوه بر مبارزه با این تهدیدها می باید در اسلامی تر شدن سبک زندگی حرفه ای پلیس در خودسازی، دگرسازی و محیط سازی گام برداشت، و با شناخت ابعاد، مولفه ها و شاخص های الگوی سبک زندگی حرفه ای، و ایجاد ارتباط میان ارکان ارتباط، سطوح ارتباط و آثار ارتباط پلیس راهور می توان برای سبک زندگی ایشان یک الگوی اسلامی طراحی نمود.

زبان:
فارسی
صفحات:
171 تا 214
لینک کوتاه:
https://www.magiran.com/p2643389 
مقالات دیگری از این نویسنده (گان)