تدوین مدل فضیلت سازمانی بر اساس اخلاق حرفه ای و عدالت سازمانی کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان چهارمحال و بختیاری
هدف از تحقیق حاضر تدوین مدل فضیلت سازمانی بر اساس اخلاق حرفه ای و عدالت سازمانی کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان چهارمحال و بختیاری بود.
روش شناسی:
پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر نحوه گردآوری اطلاعات، میدانی و از نوع همبستگی بود. جامعه آماری تحقیق شامل کلیه کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان چهارمحال و بختیاری (161 نفر) بوده است. نمونه آماری بصورت کل شمار و برابر با جامعه آماری انتخاب شده است. ابزار تحقیق شامل پرسشنامه های عدالت سازمانی نیهوف و مورمن (2006)، اخلاق حرفه ای کرستن و همکاران (2011) و فضیلت سازمانی کامرون و همکاران (2004) بود که روایی و پایایی آنها مورد تایید قرار گرفت. در تحقیق حاضر به منظور تعیین روایی پرسشنامه ها از روایی محتوا و سازه استفاده شد. همینطور به منظور سنجش پایایی از ضریب آلفای کرونباخ و پایایی ترکیبی استفاده شد که یافته ها بیانگر پایا و روا بودن ابزار اندازه گیری بود (آلفای کرونباخ کلی، 0.88 به دست آمد) برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی، مدل سازی معادلات ساختاری و نرم افزارهای Smart PLS2 وSPSS19 استفاده گردید.
نتایج تحقیق نشان داد که مدل پیشنهادی تحقیق از برازش مناسبی برخوردار است. بین عدالت و فضیلت سازمانی ارتباط مستقیم و معنادار وجود دارد و تقریبا 60 درصد از این ارتباط از طریق متغیر میانجی اخلاق حرفه ای کارکنان تبیین می-شود.
با توجه به یافته ها، نتیجه گرفته می شود عدالت سازمانی از طریق افزایش اخلاق حرفه ای باعث توسعه فضلیت سازمانی گردد و مدیران جهت افزایش فضیلیت سازمانی باید به تقویت اخلاق حرفه ای و عدالت سازمانی اهتمام ویژه داشته باشند.
-
تدوین الگوی توسعه حرفه ای باشگاه های لیگ برتر فوتبال ایران با رویکرد بازاریابی ورزشی
*، محسن اسمعیلی، کریم زهره وندیان
نشریه پژوهش های فیزیولوژی و مدیریت در ورزش، بهار 1402 -
مطالعه کیفی پیامدهای مثبت بکارگیری بازاریابی ورزشی در باشگاه های لیگ برتر فوتبال ایران
*، محسن اسمعیلی، محمدحسن فردوسی
مجله پژوهش های کاربردی در مدیریت ورزشی، بهار 1402