تاثیر انگیزه های مشارکت کاربران در شهرت آفرینی وب سایت دانشگاه علوم پزشکی تهران

پیام:
نوع مقاله:
مقاله پژوهشی/اصیل (دارای رتبه معتبر)
چکیده:
زمینه و هدف

آموزش مخاطبان از مواردی است که می تواند بر برداشت ذهنی آن ها از مفید بودن و آسانی استفاده از فناوری تاثیرگذار باشد. برخی از مخاطبان به علت عدم آگاهی از ویژگی های منحصر به فرد و استفاده ی آسان از سایت دانشگاه علوم پزشکی تهران ترجیح می دهند تا از وب سایت قدیمی استفاده کنند و تغییرات در سایت دانشگاه را به خوبی نمی پذیرند. این پژوهش با هدف مقایسه ی دو روش آموزش چهره به چهره و آموزش از طریق نماتصویر در پذیرش تغییرات فناوری اطلاعات در وب سایت دانشگاه و ارزیابی آگاهی مخاطبان از ویژگی های شهرت آفرینی در وب سایت انجام شد.

روش بررسی

این پژوهش به روش نمونه گیری تصادفی ساده در سال 1400 در سه مرحله انجام شد. افراد شرکت کننده در این مطالعه 90 نفر بوده اند که 45 نفر به صورت چهره به چهره و 45 نفر نیز از طریق نماتصویر درباره تغییرات سایت آموزش دیدند. جمع آوری داده های تحقیق براساس پرسش نامه استاندارد دیویس و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS و GraphPad Prism انجام گرفت. برای مقایسه ی یک متغیر کمی در بیش از دو گروه تست آنالیز واریانس یک طرفه یا آزمون کروسکال والیس و هم چنین، آزمون One-way ANCOVA برای بررسی تفاوت بین گروه ها قبل و بعد از آموزش به کار برده شد.

یافته ها

در آموزش چهره به چهره متغیرهایی مانند آگاهی، سودمندی و سهولت استفاده ی درک شده، هم چنین، نگرش و عملکرد در مورد استفاده از فناوری اطلاعات پیش و پس از آموزش چهره به چهره یا آموزش توسط نماتصویر تفاوت معناداری نداشتند.

نتیجه گیری

بررسی اثر بخشی روش های آموزش در این طرح، به روابط عمومی دانشگاه کمک خواهد کرد که برای تغییراتی که در آینده در حوزه ی شهرت آفرینی وب سایت به وجود خواهد آمد، نسبت به آماده سازی و همراه سازی مخاطب به سرعت وارد عمل گردد.

زبان:
فارسی
صفحات:
531 تا 540
لینک کوتاه:
https://www.magiran.com/p2740163 
مقالات دیگری از این نویسنده (گان)