عوامل موفقیت در فعالیت های پژوهشی بر اساس تجربیات پژوهشگران برتر
هدف پژوهش حاضر کسب نظرات و تجربیات پژوهشگران برتر پیرامون عوامل خرد و کلان موثر در موفقیت آنها در فعالیت های پژوهشی است.
روش شناسی:
پژوهش حاضر از نوع کاربردی و با روش تحلیل محتوای کیفی است. جامعه پژوهش تمامی اعضای هیئت علمی مشغول به کار و بازنشسته دانشگاه اصفهان بوده که 40 نفر از آنها با نمونه گیری هدفمند و روش گلوله برفی انتخاب شدند. برای از نظرات، مصاحبه نیمه ساختاریافته به صورت حضوری انجام شد. تحلیل یافته ها در سه مرحله کدگذاری باز، محوری و انتخابی و با استفاده از نرم افزارMAXQDA 2020 بوده است.
مواردی که شرکت کنندگان در مصاحبه ها به عنوان عوامل موثر بر موفقیت در فعالیت های پژوهشی به آن اشاره کرده اند بر اساس فراوانی و میزان اهمیت هر کدام در سه مفهوم طبقه بندی شد: عوامل مربوط به اعضای هیئت علمی؛ عوامل مربوط به دانشگاه؛ و عوامل مربوط به دانشجویان که هرکدام شامل مولفه هایی هستند.
آشنایی با تجربیات پژوهشگران برتر پیرامون نقاط قوت و ضعف عوامل انسانی و سازمانی موثر در فعالیت های پژوهشی، علاوه بر کمک به تدوین چشم انداز تعیین سیاست های دانشگاه اصفهان، می تواند به عنوان الگویی برای سایر دانشگاه ها و مدیران برنامه ریز در آموزش عالی نیز به حساب آید.
-
بررسی نقش هستی شناسی و نمودار دانش در طبقه بندی اسناد متنی: مروری بر مطالعات
سعیده خلیلیان، میترا پشوتنی زاده*، ، حمیدرضا برادران کاشانی
نشریه مطالعات کتابداری و سازماندهی اطلاعات، تابستان 1403 -
آسیب ها و راهکارهای ارزیابی برون دادهای پژوهشی علوم انسانی: مطالعه موردی رشته های زبان و ادبیات
، *، میترا پشوتنی زاده، سید علی اصغر میرباقری فرد، احمد شعبانی
پژوهشنامه علم سنجی، پاییز و زمستان 1402 -
سیاست ها و معیارهای ارزیابی بروندادهای علمی علوم انسانی از دیدگاه متخصصان: مطالعه موردی رشته های زبان و ادبیات
، *، میترا پشوتنی زاده، علی اصغر میرباقری فرد، احمد شعبانی
پژوهشنامه پردازش و مدیریت اطلاعات، پاییز 1402