رسانه های اجتماعی و کتاب بازگشت عموم و باز نشر کتاب

نویسنده:
چکیده:
در عصر حاضر، رسانه های اجتماعی1 عامل تحولات و تغییرات، در عصر حاضر محسوب می شوند. زیرا جنس مخاطب این رسانه ها منفعل نیست، بلکه کاربران تولیدکننده محتوا2 هستند. امروز مخاطب رسانه های اجتماعی حضور بیشتر و تعاملات سریع تری نسبت به مخاطب رسانه های جمعی دارد. بدیهی است ظهور رسانه های اجتماعی اصول و مفاهیم حوزه کتاب را تغییر نداده، بلکه محیط، کانال ها و نحوه واکنش مخاطبان (کاربران) را دستخوش تغییرات کرده است. شاید بتوان گفت بنیادی ترین اندیشه کتاب خوانی در رسانه های اجتماعی پذیرش اصل برابری و مشارکت مردم (کاربران) است و هدف همفکری و همکاری افراد به منظور بهبود کمیت و کیفیت زندگی در تمامی زمینه های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی است. به عبارتی دیگر، امروزه رسانه های اجتماعی سرآمد وب محسوب می شوند و توانسته اند بیشترین نفوذ را بین کاربران اینترنت داشته باشند. لذا مهم ترین رویکرد نویسنده یک کتاب و ناشر آن می تواند جذب این مخاطبان باشد. سؤال اصلی نویسنده این است که آیا رسانه های اجتماعی قرار است جایگزین کتاب شوند یا مکمل آن ها باشند؟
این مقاله به مفاهیم کتاب و رسانه های اجتماعی، ویژگی ها و کاربردهای رسانه های اجتماعی برای کتاب، انواع رسانه های اجتماعی و معرفی برخی از رسانه های اجتماعی مخصوص کتاب می پردازد.
زبان:
فارسی
در صفحه:
34
لینک کوتاه:
magiran.com/p835636 
دانلود و مطالعه متن این مقاله با یکی از روشهای زیر امکان پذیر است:
اشتراک شخصی
با عضویت و پرداخت آنلاین حق اشتراک یک‌ساله به مبلغ 1,390,000ريال می‌توانید 70 عنوان مطلب دانلود کنید!
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی نامحدود همه کاربران به متن مطالب تهیه نمایند!
توجه!
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.
In order to view content subscription is required

Personal subscription
Subscribe magiran.com for 70 € euros via PayPal and download 70 articles during a year.
Organization subscription
Please contact us to subscribe your university or library for unlimited access!