فهرست مطالب

فصلنامه پژوهش های مدیریت در ایران
سال بیست و سوم شماره 2 (پیاپی 104، تابستان 1398)

  • تاریخ انتشار: 1398/04/30
  • تعداد عناوین: 9
|
  • محمدعلی ساری، حسین اعتمادی*، سحر سپاسی صفحات 1-27
    مطابق دیدگاه اطلاعاتی، کارکرد اصلی حسابداری، ارائه اطلاعات و درنتیجه کاهش عدم اطمینان است. براین اساس، محیط اطلاعات داخلی باکیفیت، به دلیل تسهیل هماهنگ سازی طرح ریزی مالیاتی بین بخش های مختلف شرکت و ارائه مستندات به مقامات مالیاتی، ریسک نکول مالیات ابرازی توسط ممیزان مالیاتی را کاهش می دهد. هدف این پژوهش، بررسی تاثیر کیفیت محیط اطلاعات داخلی بر کاهش ریسک مالیاتی شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران است. برای این منظور تفاوت مالیات قطعی با ابرازی شرکت ها به واسطه عدم اطمینان نسبت به تایید مالیات ابرازی، به عنوان ریسک مالیاتی درنظر گرفته شده است. یافته های پژوهش با استفاده از اطلاعات 136 شرکت طی سال های 1387تا1394 نشان می دهد که عدم اطمینان محیطی، ریسک مالیاتی را افزایش می دهد. همچنین کیفیت سود، دقت برآورد سود، کیفیت و شفافیت گزارشگری مالی ریسک مالیاتی را کاهش می دهد. کیفیت راهبری شرکتی نیز به عنوان مکانیزم نظارتی محیط داخلی بر کاهش ریسک مالیاتی موثر است. این یافته ها بیانگر اهمیت شرایط محیطی، فرایند اندازه گیری، گزارشگری مالی و نظارت داخلی بر ریسک مالیاتی می باشد. ازطرفی، در شرکت های با نرخ موثر مالیات کمتر، ریسک مالیاتی بالاتر است. همچنین محافظه کاری و بازده دارایی ها تاثیری بر ریسک مالیاتی ندارد. افزون براین، در شرکت های بزرگ تر ریسک مالیاتی بیشتر بوده و اهرم مالی نیز ریسک مالیاتی را افزایش می دهد. یافته های این پژوهش شواهد جدیدی درباره اثرگذاری کیفیت محیط اطلاعات داخلی بر پیامدهای طرح ریزی مالیاتی فراهم می نماید. این یافته ها می تواند در ارزیابی ریسک مالیاتی شرکت ها براساس کیفیت محیط اطلاعات داخلی مفید باشد.
    کلیدواژگان: _ عدم اطمینان، طرح ریزی مالیات، اجتناب مالیاتی، نرخ موثر مالیات، مدیریت
  • مجید عشقی*، محمدعلی سرلک، حسن درویش، محمد موسوی صفحات 28-53
    با توجه به جایگاه حیاتی نظام بانکی در توسعه اقتصادی کشور و فضای رقابتی حاکم بر صنعت بانکداری، طراحی و تبیین مدل بومی اجرای کارآفرینی الکترونیکی در بانک ها احساس می شود. به همین جهت هدف این مقاله شناسایی ابعاد و مولفه های اصلی مدل سازمان کارآفرین الکترونیکی و ارائه آن جهت اجرا در سیستم بانکی است. جامعه آماری این تحقیق 214 نفر از مدیران سطوح ارشد و میانی و کارشناسان ادارات ستادی بانک رفاه در شهر تهران می باشد. ابتدا مدل مفهومی سازمان کارآفرین الکترونیکی از روی 15 مولفه اصلی حاصل از اجرای فن دلفی شناسایی و ترسیم گردید. سپس به منظور شناسایی روابط بین متغیرها 7 فرضیه مطرح و با استفاده از پرسشنامه، داده های مورد نیاز جمع آوری و مدل مفهومی تحقیق از طریق مدل سازی معادلات ساختاری آزموده شد و در نهایت مورد تایید قرار گرفت. براساس یافته های این پژوهش چنانچه ارکان سازمان تحت تاثیر مولفه های کارآفرینی و مولفه های آمادگی الکترونیکی قرار بگیرند؛ با توجه به نقش تعدیل گری ارزش های حاکم بر جامعه و همچنین ارزش های حاکم بر صنعت بانکداری، نتیجه ایجاد چهره جدیدی از سازمان به نام سازمان کارآفرین الکترونیکی است که به واسطه ارائه محصولات جدید و خلق ارزش الکترونیکی نسبت به سازمان های سنتی کارآمدتر خواهدبود.
    کلیدواژگان: کارآفرینی، سازمان کارآفرین، آمادگی الکترونیکی، فن دلفی، سازمان کارآفرین الکترونیکی
  • بهرام جبارزاده کرباسی، حسین رحمان سرشت*، وحید خاشعی، شهرام خلیل نژاد صفحات 55-77
    آن چه در سال های اخیر مورد توجه پژوهش گران قرار گرفته اهمیت و تعیین کننده بودن مرحله پیش آیندی در ادامه مسیر همکاری میان سازمانی و تجدید آن در چرخه عمر فرایند همکاری است اما اهتمامی در خور برای شناسایی عناصر چارچوب پیشگفته صورت نگرفته است. با توجه به اهمیت بسیار بالای این موضوع،  این تحقیق  دستیابی به چارچوبی برای همکاری های میان سازمانی در مرحله پیش آیندی را وجهه همت قرار می دهد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از دو روش ISM و SEM استفاده می شود. جامعه آماری پژوهش در بخش ISM را 9 نفر از خبرگان بخش های دولتی و خصوصی و نیز استادان دانشگاه تشکیل می دهند. در بخش SEM نمونه آماری را 415 نفر ازکارکنان و مدیران سازمان هایی تشکیل می دهند که در بخش های مختلف آن ها در پروژه های مختلف با سایر سازمان ها درگیر بوده اند. نتایج نشان می دهد تعهد مدیریت عالی، ارتباطات، انگیزش، چشم انداز مشترک، روابط متقابل، هدف های همسو، فرهنگ همکاری، اعتماد، برنامه ریزی مشترک، توزیع قدرت، مدیریت تعارض، ایجاد سامانه های کنترلی و نظارتی، ایجاد سامانه های اطلاعاتی، محور قرار نگرفتن ملاحظات سیاسی و نیز اقتصادی بر اثربخشی همکاری میان سازمانی موثرند. بعلاوه این مدل مشخص می سازد که اثربخشی همکاری میان سازمانی نیز می تواند بر ایجاد ارزش و موفقیت کسب و کار موثر باشد.
    کلیدواژگان: همکاری، همکاری میان سازمانی، پیش آیندی، مدل سازی ساختاری تفسیری، مدل سازی معادلات ساختاری
  • سمیرا نظیفی، روح الله سمیعی*، سامره شجاعی، محمود رضا مستقیمی صفحات 79-100
    پژوهش حاضر با هدف کلی شناسایی شناسایی الگوهای ذهنی بانکداری کارآفرینانه با استفاده از روش شناسی کیو انجام شد. پارادایم حاکم بر پژوهش تلفیقی (کیفی- کمی) بود.  جامعه مورد مطالعه پژوهش شامل اساتید دانشگاهی و خبرگان بانک بودند که به صورت هدفمند و با تکنیک بحث گروهی متمرکز تعداد 9 نفر از آنها برای مطالعه انتخاب شدند. براساس مصاحبه های انجام شده با خبرگان در قالب گروه های بحث متمرکز تعداد 43 عبارت استخراج شد که در قالب یک پرسشنامه متشکل از 43 کارت و یک پاسخنامه (نمودار کیو) در اختیار خبرگان مورد مطالعه قرار گرفت که میزان موافقت یا مخالفت خود را با آنها مشخص نمایند. تجزیه و تحلیل داده های پژوهش با انجام تحلیل عاملی اکتشافی نوع کیو با استفاده از نرم افزار  SPSSWin20 انجام شد. نتایج پژوهش نشان داد که الگوهای ذهنی بانکداری کارآفرینانه دارای سه بعد شامل: حمایت مدیریت عالی، استراتژی سازمان، ساختار سازمانی است.
    کلیدواژگان: الگو ذهنیبانکداری کارآفرینانهروش کیو
  • سمیه صالحی، علی صنایعی*، نگار سماک نژاد صفحات 101-125
    پژوهش حاضر با استفاده از دستگاه ردیاب حرکات چشم، میزان جذابیت بسته بندی محصولات  (برند پگاه در دو حالت با گردن آویز و بدون گردن آویز، ویوان ، ساربونا، آسایش، داهاتی) را ارزیابی نموده است. در این پژوهش که از نوع آزمایشی است تعداد 30 نفر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه شهید بهشتی به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شده و سپس دو تکلیف طراحی شده رستوران و کلینیک سلامت بطور تصادفی بین آنها توزیع گردید. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه 20 تحلیل شد. نتایج حاکی از آن بود که در تکلیف کلینیک سلامت، بین برند پگاه(با گردن آویز) و سایر برندهای منتخب، بیشترین میزان توجه بصری صورت گرفته به بسته بندی محصول پگاه و در تکلیف رستوران  به ویوان بوده است. در تکلیف کلینیک سلامت، بین برند پگاه (بدون گردن آویز) و سایر برندهای منتخب، بیشترین میزان توجه بصری صورت گرفته به بسته بندی محصول پگاه و داهاتی و در تکلیف رستوران به ساربونا و داهاتی بوده است. ضرائب مدل رگرسیون لجستیک بدست آمده حاکی از وجود رابطه معنی دار بین مدت زمان تثبیت نگاه و انتخاب محصول می باشد.
    کلیدواژگان: بازاریابی عصبی، بسته بندی محصول، ردیابی حرکات چشم، مدت زمان تثبیت نگاه
  • وجه الله قربانی زاده*، فتاح شریف زاده، میر علی سیدنقوی، محسن بیگلری صفحات 127-150
    مقاله حاضر درصدد است به طراحی مدل رهبری تحول آفرین در دانشگاه فنی حرفه ای بپردازد. روش تحقیق مبتنی بر روش کیفی، نظریه زمینه ای، است. همچنین با استفاده از نمونه گیری گلوله برفی و فن مصاحبه با 16 نفر از خبرگان دانشگاه فنی حرفه ای مصاحبه های عمیقی صورت گرفت. پس از کدگذاری باز، محوری و انتخابی داده های گردآوری شده تعداد 160 مفهوم اولیه، 29 مقوله فرعی و 5 مقوله اصلی استخراج شدند. برآیند نهایی این مطالعه طراحی مدلی 5 بعدی است که ابعاد پنج گانه ی آن در قالب پنج رکن استراتژی، پیامدها، شرایط مداخله گر، شرایط زمینه ساز و شرایط علی طبقه بندی شده است. یافته های این مطالعه حکایت از اثربخشی رهبران تحول آفرین و ظرفیت انطباق پذیری سازمانی دارد. در واقع، رهبران تحول آفرین در دانشگاه فنی و حرفه ای با توسل به استراتژی انطباق پذیری بر کارایی پیروان اثر می گذارند و تحولات سازمانی را مدیریت می نمایند. بنابراین پیشنهاد می شود رهبران تحول آفرین ، سرمایه ی اجتماعی سازمانی را از طریق از سیستمپاداش مبتنی بر عملکرد، تکنیک های سازگاری با تغییرات و تحولات سازمانی  برگزاری کارگاه های آموزشی تعالی رفتار و منش سازمانی به اهمیت وجدان کاری، وظیفه شناسی، بهبود تعاملات افقی بین همکاران، اعتماد سازی، جلب مشارکت و همکاری کارکنان در تصمیم گیری ها ، روحیه ی نقد پذیری را در بین خود و همکاران سازمان تقویت نمایند و با قدرت دادن به نیروی انسانی، با مشارکت دهی کارکنان در تصمیمات مهم سازمانی و در نهایت با استفاده از تکینک های توانمندسازی کارکنان را به نواوری جهت سازگاری با تغییرات ترغیب نمایند.
    کلیدواژگان: رهبری، تحول آفرین، دانشگاه فنی حرفه ای
  • اسماعیل جلیلی، اصغر مشبکی، سید حمید خدادادحسینی*، عادل آذر صفحات 151-181
    یکی از تحولات نظام اداری کشور در سال های اخیر شناسایی ادارات، نهادها و سازمان ها با خدمات مشابه و حذف فعالیت های موازی دستگاه های متعدد و سپردن آن به یک سازمان یا به عبارتی ادغام چند اداره و سازمان در یک مجموعه می باشد. هرچند انجام این امر با هدف تحرک و پویایی سازمان جدید در ارائه خدمات بهتر یا تولید مطلوب تر صورت می گیرد، اما در مدت زمانی که مراحل ادغام طی می شود، کارکنان و سازمان های در حال ادغام را در هاله ای از ابهام و نگرانی فرو می برد. در این راستا مطالعه حاضر به منظور شفاف سازی ادغام با تاکید بر سازمان های دولتی صورت گرفته است. پژوهش حاضر از نظر رویکرد، پژوهش کیفی است که از استراتژی تئوری داده بنیاد و همچنین از طرح نظام مند اشتراس کوربین استفاده شده است . به منظور گردآوری داده ها با 18 خبره علمی - حرفه ای سازمانی شامل متولیان و صاحب نظران در امر ادغام سازمان های دولتی مصاحبه های باز صورت گرفت. طبق دستور العمل کدگذاری باز و محوری در قالب 20 مقوله فرعی و 6 مقوله اصلی مفهوم سازی شده است. مدل اجرای استراتژی ادغام به تبیین عوامل موثر بر اجرای موفق استراتژی ادغام و همچنین نحوه تعامل آنها با یکدیگر می پردازد. بطوری که اجرای موفق استراتژی ادغام تابعی از بستر زمینه سازهای ادغام به عنوان شرط علی رخ داد ابعاد عملی ادغام بوده ، توانمدی و سالم سازی به همراه عوامل درون سازمانی و ثبات نسبی بستر حاکم منجر به پیامد نهایی یعنی چابکی دستیابی به اثربخشی و کارایی دولت می شود.
    کلیدواژگان: اجرای استراتژی، ادغام، سازمان دولتی، استراتژی داده بنیاد
  • شهرام فردوسی*، فاطمه ملایی، بهمن حاجی پور، مهدیه بابایی فرج اباد صفحات 182-199
    در این پژوهش به بررسی پژوهش های بازاریابی انجام شده در ایران از منظر روش شناسی پرداخته شده است، و به دنبال پاسخ به این سوال است که آیا تحقیقات بازاریابی در این از نزدیک بینی در روش ها رنج می برند یا خیر؟ بدین منظور تعداد 1021 مقاله از 7 نشریه برتر و تخصصی در حوزه بازرگانی و بازاریابی انتخاب شده و مقالات آن ها از منظر روش شناسی و به کمک فرا روش در یک بازه زمانی 10 ساله (1396-1387) مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج پژوهش نشان داد که پژوهش های انجام شده در ایران در حوزه بازاریابی از تنوع روش شناسی بسیار کمی برخوردار است، به نحوی که عمده مقالات به روشمدل سازی معادلات ساختاری، با ابزار پرسش نامه و به شیوه کمی انجام پذیرفته اند.
    کلیدواژگان: _ نزدیکی بینی در روش ها، پژوهش های بازاریابی، مجلات داخلی، فرا روش
  • کاظم کیال، امیر البدوی* صفحات 200-225
    قسمت نخست این تحقیق، مقالات مختلف حوزه نوآوری باز را مرور می کند. چهار مرحله کلی در استفاده از رویکرد نوآوری باز متصور است: 1- به دست آوردن نوآوری 2- یکپارچه سازی نوآوری 3- تجاری سازی نوآوری 4- مکانیسم های تعاملی. در قسمت دوم که تحقیق میدانی است اطلاعاتی بر اساس مصاحبه های نیمه ساختار یافته جمع آوری شده و با استفاده از روش "رویش نظریه"  و بر اساس مدل چهار فازی ارائه شده در ادبیات، مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است. در این مرحله صنایع بانکی و پرداخت با توجه به ویژگی های متناسب با این تحقیق، به عنوان مورد مطالعه انتخاب شده اند. در انتها ملاحظات اصلی که فعالان صنایع بانکی و پرداخت برای پیاده سازی رویکرد نوآوری باز باید به آن توجه کنند و چالش هایی که در این مسیر با آن مواجه اند مشخص شده است. همچنین پیشنهاد شده است که مدل مناسب برای پیاده سازی رویکرد نوآوری باز در بانک ها چه مدلی است.
    کلیدواژگان: نوآوری باز، اکتساب، یکپارچه سازی، تجاری سازی، بانکداری باز
|
  • Mohammadali Sari, Hossien Etemadi*, Sahar Sepasi Pages 1-27
    According to the information view, the main function of accounting is to provide information and thus reduce uncertainty. So, the high internal information environment quality (IIEQ) reduces the corporate declared tax disagreement by tax auditors due to facilitating tax planning coordination between different departments of the company and providing documents to tax authorities. The purpose of this study is to investigate the impact of IIEQ on tax risk reduction in listed companies in Tehran Stock Exchange (TSE) by applying data collected from 136 companies during the years 2009 to 2015. For this purpose, the difference between the corporate declared and certain tax due to the uncertainty about the confirmation of the declared tax is taken as a tax risk. The results show that environmental uncertainty increases tax risk. Moreover, income quality, income forecasting accuracy, and financial reporting quality and transparency reduce tax risk. Corporate governance quality, is also effective for tax risk reduction. These findings highlight the importance of environmental conditions, measurement process, financial reporting and internal monitoring for tax risk reduction. On the other hand, based on the research findings, companies with lower tax rates have higher tax risks; but conservatism and asset returns don’t make sense for tax risk. Moreover, tax risk is higher in larger companies, and financial leverage, also, increases tax risk. The findings provide new evidence of the IIEQ impact on the corporate tax planning. These findings can be useful in assessing corporate tax risk based on its IIEQ.
    Keywords: _ Unreliability, Tax planning, Tax avoidance, Effective tax rate (ETR), Management
  • Majid Eshqi*, Mohammad Ali Sarlak, Hasan Darvish, Mohammad Mosavi Pages 28-53
    Considering the crucial position of the banking system is in the country's economic development and the competitive environment prevailing in the banking industry, designing and defining a new institutional pattern make this face on the banks to be felt. Therefore identifying the main components of the e-entrepreneurial organization dimensions and its pattern and delivering it to run on the banking system is the main aim of this paper.  The statistical society of the research has been 214 members of the managers and experts of the Refah Bank's headquarters offices in Tehran. At first the conceptual model of e-entrepreneurial organization was drown from implementation of Delphi Method. Statistical Analysis has been used in the following of identification the relationship between variables and testing 7 hypotheses considered for this study (which has been conducted through SPSS and Lisrel).   In accordance to findings of this research, if organization elements get influenced by the entrepreneurship process and the acquisition of e-readiness process, under the influence of values ruling the society and banking industry, the result will be a new face of organization which can call it “the electronic entrepreneurial organization”. Due to providing customers with new products and creating electronically values for them, EEO has more efficacy than traditional organizations.
    Keywords: entrepreneurship, entrepreneurial organization, e-readiness, Delphi method, E-Entrepreneurial Organization
  • Bahram Jabbarzadeh Karbasi, Hossein Rahmanseresht*, Vahid Khashei, Shahram Khalil Nezhad Pages 55-77
    Researchers have focused mainly on the importance and determinability of the front end phase in the continuation of collaboration and renewal of the collaborative processes of the organizations involved, but an exploration of the factors to be taken into consideration at the front has been overlooked. Accordingly, this Paper aims at delineation of a framework for inter organizational cooperation in the front-end phase. Interpretive Structural modeling and structural equation modeling are used to analyze the data. The statistical population of the study consists of 9 experts in the Iranian public and private sectors as well as university professors in the Interpretive Structural Modeling section. For the structural equation modeling, the sample consists of 415 employees and managers of the organizations which have been involved in different Inter organizational projects. It is indicated that top management commitment, communication, motivation, shared vision, inter relationships, consistent goals, cooperation culture, trust, joint planning, power distribution, conflict management, creation of control and monitoring systems, creation of information systems, As well as Political and economic uncertainty affect the effectiveness of inter organizational cooperation. It is also demonstrated that the effectiveness of inter organizational cooperation contributes to the value creation and business success.
    Keywords: cooperationInter, organizational cooperationfront, endISMSEM
  • Samira Nazifi, Roohalla Samiee*, Samereh Shojaee, Mosraghimi Mahmoud Reza Pages 79-100
    The paradigm governing compilation was qualitative (quantitative). The study population consisted of university professors and bank experts, who were purposefully selected by focus group discussion technique. Nine of them were selected for study. Based on interviews with experts in the form of focused discussion groups, 43 phrases were extracted which were presented to experts in a questionnaire consisting of 43 cards and a questionnaire, in which they agreed or disagreed with them. Specify. Data analysis was performed by performing exploratory factor analysis using SPSSWin20 software. The results of this study showed that subjective models of entrepreneurial banking have three dimensions: high management support, organizational strategy, organizational structure.
    Keywords: Mental Pattern Entrepreneurial Banking Q Method
  • Somayeh Salehi, Ali Sanayei*, Negar Sammaknejad Pages 101-125
    In the current study, an eye tracking device was applied in assessing the attraction rate of Pegah (in two modes: with and without a necklace), Vivan, Sarbona, Asayessh and Dahati camel dough brands. In this study, 30 students and staff from the Shahid Beheshti University participated in the experiment. Participants were randomly selected to perform one of the "restaurant or health clinic" tasks. The results indicate that in the Diet and Health Clinic task, visual attention was mostly focused on Pegah brand (with necklace) among the 5 different brands. Same results hold for Vivan brand in the Restaurant task. As to without applying the necklace, in Diet and Health Clinic task, visual attention was focus on Pegah and Dahati brands. Same results hold for Sarbona and Dahati brands in the Restaurant task. The coefficients of logistic regression model indicate a significant relationship between the duration of fixation and the final selection of products.
    Keywords: Neuromarketing, packaging, Eye tracking, Fixation time
  • Vajallah Ghorbanizadeh*, Fatah Sharifzadeh, Mir Ali Said Naghavi, Mohsen Biglari Pages 127-150
    The present study seeks to examine the functions of transformational leadership in knowledge-based organizations using the grounded theory. Research method is based on the qualitative method of grounded theory. Depth interviews were conducted with 16 experts of the Technical and Vocational University of Tehran selected through snowball sampling. After open, selective, and axial coding of collected data, 160 primary concepts, 29 subcategories and 5 main categories were extracted. The final outcome of this study is the design of a 5-dimensional model whose dimensions are categorized into four bases of strategy, outcomes, interventional conditions, ground-making conditions and causal conditions. The findings of this study indicate that the main function of transformational leaders is a capacity for organizational adaptability. In fact, transformational leaders at Tehran’s Technical and Vocational University resort to adaptability strategy to affect the performance of followers and manage organizational change. It is, therefore, suggested that transformational leaders strengthen corporate social capital by improving horizontal interactions between colleagues, building trust, engaging and collaborating with employees in decision-making, reinforcing the spirit of taking criticism among themselves and colleagues; empower the human labor by their involvement in important organizational decisions and ultimately encourage employees to adapt to changes through empowerment techniques.
    Keywords: Leadership, Transformational, Technical, Vocational University
  • Esmaeil Jalili, Asghar, Moshabaki, Sid Hamid, Khodadah Hoseini*, Adel Azar Pages 151-181
    In recent years, one of the developments in the country's administrative system is the identification of offices, institutions and organizations with similar services and the elimination of parallel activities on multiple devices and transferring them to the organization, or in other words the merger of several offices and organizations in one set.Although this is done with the goal of mobility and dynamism of the new organization in providing better services or more desirable production, while during the merger stages, the integration workers and organizations are thrown into an area of uncertainty and concern. In this regard, the present study aims to clarify the integration with emphasis on public organizations.This is as a study that used grounded theory to get insight about experiences in implementing merger strategy successfully through in – depth interviews with 18 academic-professional organizations experts including custodians and experts in integrating public organizations. In order, gathered data to design a model of successful strategy implementation. According to guidelines of open and axial coding, in form of 20 sub- category were conceptualized and classified in 6 main category and finally the model was developed. This model also explains factors influencing the merger strategy implementation and also how these elements interact with each other. Outcome of model including achiving effectiveness and increasing public efficiency and organizational agility.
    Keywords: Implementation of Strategy, Integration, Public Organization, Grounded Theory
  • Shahram Ferdosi*, Fatemeh Mollaei, Bahman Hajipour, Mahdieh Babaei Farajabab Pages 182-199
    In this research, marketing research in Iran has been examined from a methodological point of view, and it seeks to answer the question of whether marketing research is suffering from the myopia in the methods? For this purpose, 1021 articles from 7 major and specialized journals in the field of commerce and marketing have been selected and their articles have been examined in terms of methodology and meta-method in a 10-year period (1387-1396). The results of this study showed that the researches carried out in Iran in the field of marketing have a very small variety of methodology, so that most of the articles were done using structural equation modeling method, with a quantitative tool and questionnaire.
    Keywords: _ myopia in methods, Marketing research, Domestic journals, Meta-method
  • Kazem Kayyal, Amir Albadvi* Pages 200-225
    The first part of this paper, reviews research on open innovation.There would be four stages in the use of open innovation approach: 1. abtaining; 2. Integrating; 3. Commercializing; 4. The interaction mechanisms. In the second part of the paper, the information is collected by semi-structured interviews.then The information analyzed and investigated using grounded theory method and the four-phase model proposed in the literature. At this stage, the banking and payment industries were selected as the case study; Due to their characteristics according to the study.Finally the main considerations and challenges to implement open innovation approach, is determined. Also an appropriate model to implement open innovation approach is proposed.
    Keywords: Open innovation, abtaining, integrating, commercializing, Open Banking