فهرست مطالب

مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش - سال ششم شماره 2 (پیاپی 22، تابستان 1398)

نشریه مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش
سال ششم شماره 2 (پیاپی 22، تابستان 1398)

  • تاریخ انتشار: 1398/04/01
  • تعداد عناوین: 10
|
  • حمید برارزاده*، سید محمدحسین رضوی، نصرالله سجادی، سعید امیر نژاد، نصرالله محمدی صفحات 11-24

    هدف پژوهش حاضر، تحلیل عوامل موثر بر رفتار مدیران برای بهره مندی از مدیریت دانش در کسب و کارهای ورزشی می باشد. روش پژوهش اکتشافی با رویکرد کیفی می باشد. جامعه تحقیق شامل متخصصان و مدیران ورزشی و اساتید خبره در حوزه کسب و کار ورزشی و مدیریت دانش بود. در هر حال با توجه به استفاده از روش داده بنیاد و انجام مصاحبه برای گردآوری داده ها، نمونه گیری به صورت نظری و با استفاده از روش قضاوتی انجام گرفت. به منظور گردآوری داده از ابزار مصاحبه نیمه ساختارمند استفاده شد. تجزیه و تحلیل داده با رویکرد داده بنیاد و فرآیند کدکذاری و کدبرداری و نرم افزار MAXQDAانجام شد. یافته های پژوهش نشان داد که منابع، تجهیزات، جهت گیری و چشم انداز سازمانی به عنوان شرایط زمینه ای، به کار گیری دانش، ارتباطات در سازمان، سرعت پاسخگویی، مشارکت گروهی در سازمان، ستفاده از تکنولوژی و اتوماسیون اداری و استفاده از سیستم های مدیریت اطلاعات به عنوان شرایط علی ، ویژگی های کارکنان، مهارت های مدیریتی و ساختار سازمانی به عنوان شرایط مداخله ای، بر رفتار مدیران در بهره مندی از مدیریت دانش در کسب و کارهای ورزشی تاثیر گذاراست. بنابراین مدیران ورزشی کشور باید همگام با پیشرفتهای روز دنیا دو ارائه آموزشهای مناسب به کارکنان برای استفاده بهینه از این ابزار قدرتمند، مدیریت دانش را به عنوان نیروی محرکه و عامل موثر در پیشرفت و موفقیت کسب و کارهای ورزشی و غلبه بر چالشها به کار گیرند.

    کلیدواژگان: رفتار مدیران، مدیریت دانش، کسب و کارهای ورزشی
  • لقمان کشاورز*، معصومه بهمن زاده، محمد مهدی کشاورز صفحات 25-40

    هدف از پژوهش حاضر تحلیل عوامل موثر بر رفتار مدیران ورزش در موفقیت کاروان ورزشی ایران در بازی های آسیایی 2022 بود. جامعه آماری پژوهش مدیران فدراسیون های شرکت کننده در بازی های آسیایی، کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان بود(600=N) که بر اساس جدول مورگان 234 نفر به طور تصادفی برای نمونه تحقیق انتخاب شدند. برای دستیابی به اهداف پژوهش از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد. روایی صوری و محتوایی آن به تائید 17 نفر از متخصصین مدیریت ورزشی رسید و روایی سازه آن با تحلیل عاملی تائید شد. پایایی پرسشنامه نیز در یک مطالعه مقدماتی با 30 آزمودنی 0/79 محاسبه شد.برای تحلیل داده ها از روش های آماری توصیفی و استنباطی از جمله کلموگروف اسمیرنف و تحلیل عاملی اکتشافی با چرخش واریمکس با کمک دو نرم افزار SPSS و آموس استفاده شد. نتایج پژوهش نشان داد برای موفقیت کاروان ورزشی ایران در بازی های آسیایی 2022 عوامل مدیریتی و علمی، برنامه ریزی، سازماندهی، مالی و انگیزشی، استعدادیابی و آموزشی، رقیب شناسی، تدارکات، تجهیزات و امکانات و فنی در رفتار مدیران ورزش کشور تاثیرگذار هستند.

    کلیدواژگان: بازیهای آسیایی، مدیر، رفتار، ورزش
  • محمد سیاوشی*، علی فهیمی نژاد، باقر مرسل، حسین عامریان صفحات 41-54

    هدف پژوهش حاضر، ارزیابی اثر پیش بینی کنندگی مولفه های رفتاری رهبری تحول-مدار بر سرآمدی سازمانی در وزارت ورزش و جوانان بود. تعداد 265 نفر از کارکنان وزارت ورزش به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب گردید. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه رهبری تحول مدار باس (2003) و پرسشنامه سرآمدی سازمانی EFQM (2003) استفاده شد. تحلیل داده ها به کمک آزمون های t تک نمونه ای، رگرسیون خطی چندگانه و مدل سازی معادلات ساختاری در نرم افزارهای SPSS و لیزرل، انجام شد. مطابق نتایج، وضعیت «رهبری تحول مدار» و «سرآمدی سازمانی» در وزارت ورزش بترتیب «نامطلوب» و «متوسط» ارزیابی شد. مولفه های نفوذ آرمانی(78/0)، ملاحظه فردی(73/0)، انگیزش الهام بخش(70/0) و تحریک ذهنی(68/0)، بترتیب بالاترین سهم را در استقرار رهبری تحول مدار در وزارت ورزش و جوانان داشتند. رهبری تحول مدار(72/0) قادر است 84/51 درصد از تغییرات سرآمدی سازمانی وزارت ورزش را تبیین کند. بعلاوه، مولفه های نفوذ آرمانی(61/47 درصد)، ملاحظه فردی(56/43 درصد)، انگیزش الهام بخش(21/37 درصد) و تحریک ذهنی(49/32 درصد) بترتیب بالاترین تاثیر پیش بینی کنندگی را روی متغیر سرآمدی سازمانی وزارت ورزش دارند. همچنین تحلیل شاخص های برازش مدل تحقیق نشان داد که این مدل دارای برازش مناسب و لذا توانایی بالایی در اندازه گیری متغیر اصلی تحقیق است. نتایج پژوهش حاضر حاکی از توانایی رهبری تحول مدار در پیش بینی سرآمدی سازمانی وزارت ورزش و جوانان است؛ لذا باتوجه به ضعیف بودن سطح رهبری تحول مدار در این سازمان، پیاده سازی و ترویج این سبک رهبری، برای اعتلای سازمانی این وزارتخانه پیشنهاد می گردد. در این میان توجه به مولفه های نفوذ آرمانی و ملاحظه فردی از اهمیت بیشتری برخوردار است.

    کلیدواژگان: رهبری تحول مدار، سرآمدی سازمانی، وزارت ورزش و جوانان
  • معصومه نیکوگفتار*، علیرضا سنگانی، پریا جنگی صفحات 55-65

    پژوهش حاضر با هدف اثربخشی درمان شناختی رفتاری مبتنی بر ذهن آگاهی بر اضطراب، انگیزه و عملکرد ورزشکاران دو و میدانی کار انجام شده است. طرح پژوهش، نیمه آزمایشی از نوع پیش آزمون، پس آزمون با گروه کنترل اجرا بود. جامعه آماری شامل تمامی دانش آموزان ورزشکار  دو و میدانی باشگاهی با اضطراب شهر تهران در مجمتع ورزشی آزادی بود که از میان آنها 40 نفر به عنوان نمونه انتخاب و به صورت تصادفی در دو گروه آزمایش و کنترل گمارده شدند. گروه آزمایش 17 جلسه 60 دقیقه ای تحت درمان بر اساس مداخلات پروتکل شناختی- رفتاری مبتنی بر ذهن آگاهی قرار گرفتند و گروه کنترل هیچ نوع مداخله ای دریافت نکرد. ابزار این پژوهش مقیاس اضطراب بک (1961)، پرسشنامه عملکرد ورزشی چاربونیو (2001)و پرسشنامه انگیزش پیشرفت (1994)  بود که شرکت کنندگان در مرحله پیش آزمون و پس آزمون به سوالات آن پاسخ دادند. تحلیل داده ها با استفاده از کوواریانس چند متغیره (مانکوا) انجام شد.. نتایج حاصل نشان داد که  بین اضطراب، انگیزش پیشرفت و عملکرد ورزشی در پیش آزمون و پس آزمون در گروه آزمایش تفاوت معناداری وجود دارد(001/0 p<).  با توجه به یافته های پژوهش می توان گفت که مداخله شناختی رفتاری مبتنی بر ذهن آگاهی می تواند سطوح اضطراب را  کاهش و انگیزش و در نتیجه عملکرد ورزشی را در ورزشکاران افزایش دهد.

    کلیدواژگان: درمان شناختی رفتاری مبتنی بر ذهن آگاهی، انگیزه، اضطراب، عملکرد، ورزشکاران
  • صدری سیاوش پور، احسان امیرحسینی*، مهرزاد حمیدی صفحات 67-83

    هدف از پژوهش حاضر ارایه الگوی عوامل موثر بر سایش اجتماعی در منابع انسانی در تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش بود. پژوهش حاضر از نظر ماهیت و هدف کاربردی ، از نظر نوع داده ها، آمیخته از نوع اکتشافی و از لحاظ روش اجرا از نوع توصیفی-پیمایشی بود. جامعه آماری در بخش کیفی 20 نفر از خبرگان و صاحب نظرانی که بیشترین اطلاعات را در زمینه سایش اجتماعی دارند. که در این بخش برای انتخاب مصاحبه شوندگان از روش نمونه گیری هدفمند استفاده شد . جامعه آماری در بخش کمی شامل تمامی منابع انسانی تربیت بدنی آموزش و پرورش بود که از میان آنها 200 نفر به صورت تصادفی ساده و بر طبق جدول مورگان به عنوان نمونه آماری انتخاب و مورد مطالعه قرار گرفت. نمونه مورد بررسی از طریق پرسشنامه پژوهشگر ساخته سایش مورد سنجش قرار گرفتند. داده های گردآوری شده در دو سطح مورد تجزیه و تحلیل (آمار توصیفی و آمار استنباطی) قرار گرفت. در سطح آمار توصیفی از فراوانی و درصد فراوانی و در سطح آمار استنباطی از تکنیک تکنیک توزیع 2 جمله ای، تحلیل عاملی تاییدی، تکنیک ترجیحات غیرخطی فازی میخائیلوف استفاده شد. یافته ها نشان داد که که مهم ترین عوامل موثر بر سایش عبارتند از: عوامل شخصی (ضعف اخلاق حرفه ای، عدم رضایت شغلی و ضعف انگیزش)، عوامل شغلی (شامل تعارض شغلی، استرس شغلی و درگیری شغلی)،

    کلیدواژگان: سایش اجتماعی، منابع انسانی، تربیت بدنی، آموزش و پرورش
  • بهنام بیاتی*، سیروس احمدی، مجید سلیمانی صفحات 85-99

    هدف از این پژوهش اثر اینرسی سازمانی بر ریاکاری سازمانی با میانجی کم کاری و سایش اجتماعی کارکنان در سازمان ورزش شهرداری تهران بود. روش تحقیق از نوع توصیفی همبستگی می باشد. جامعه آماری شامل کلیه کارکنان سازمان ورزش شهرداری تهران بود. نمونه آماری به تعداد قابل کفایت برای نرم افزار مدلسازی اسمارت پی ال اس برآورد گردید (215 نفر) و به صورت تصادفی طبقه ای نمونه گیری شد. ابزار پژوهش شامل پرسشنامه بازطراحی شده از تحقیقات قبلی برای چهار متغیر و در مقیاس 5 گزینه ای لیکرت بود. روایی محتوایی ابزار با استفاده از نظر متخصصان (12 نفر)، پایایی با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ و روایی سازه با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی ارزیابی و تایید گردید. نتایج نشان داد که متغیر اینرسی سازمانی به طور مستقیم اثر معناداری بر ریاکاری سازمانی (30/0)، سایش اجتماعی (40/0) و کم کاری کارکنان (72/0) دارد. نتایج فرضیه های میانجی نشان داد که اثر غیرمستقیم اینرسی سازمانی بر ریاکاری سازمانی با نقش میانجی سایش اجتماعی (15/0) و کم کاری (36/0) نیز معنی دار است و حتی در اثر مسیر میانجی کم کاری از اثر حالت مستقیم نیز بیشتر بود. براساس یافته های پژوهش می توان گفت هر چند اینرسی سازمانی به خودی خود می تواند منجر به رفتار سازمانی منفی مانند ریاکاری شود اما در صورتی که متغیرهای میانجی و مداخله گر کنترل نشود این اثر می تواند بسیار شدیدتر باشد.

    کلیدواژگان: اینرسی سازمان، ریاکاری سازمانی، کم کاری سازمانی، و سایش اجتماعی کارکنان، سازمان ورزش شهرداری
  • سمانه الماسی، شیرین زردشتیان* صفحات 101-116

    هدف این تحقیق بررسی تاثیر انعطاف استراتژیک بر کارآفرینی سازمانی با نقش میانجی یادگیری سازمانی(مورد مطالعه: ادارات ورزش و جوانان غرب کشور) بود. جامعه آماری شامل کلیه کارکنان اداراتورزش و جوانان غرب کشور بودند.. حجم نمونه 341 نفر می باشد؛ که به نسبت بین افراد جامعه توزیع گردید. ابزار اندازه گیری سه پرسشنامه انعطاف پذیری استراتژیک فرشادمهر (1394)، قابلیت یادگیری سازمانی چانگ و همکاران (2015) و کارآفرینی سازمانی مقیمی(1390) بود.. برای تحلیل داده ها از آمار توصیفی و استنباطی استفاده گردید. تمامی تحلیل ها با استفاده از نرم افزارهای SPSS و PLSانجام گرفت. یافته های تحقیق نشان می دهد؛ که انعطاف-پذیری استراتژیک و یادگیری سازمانی به طور مستقیم بر کارآفرینی اثر مثبت و معناداری دارد.. همچنین انعطاف پذیری استراتژیک اثر مثبت و معناداری بر یادگیری-سازمانی دارد.. انعطاف پذیری استراتژیک بر کارآفرینی از طریق یادگیری سازمانی اثر مثبت و معناداری دارد.. امید است ادارات ورزش و جوانان با به کارگیری یادگیری اکتشافی و استخراجی در سازمان خود که با روح کارآفرینی و ریسک پذیری ارتباط دارد، زمینه ساز هرچه بیشتر کارآفرینی در سازمان خود باشند. همچنین باید توجه داشت به کارگیری این نوع از یادگیری در سازمان مستلزم انعطاف پذیری استراتژیک می باشد که اجازه چنین عملکردی را به کارکنان در سازمان بدهد.

    کلیدواژگان: انعطاف استراتژیک، کارآفرینی سازمانی، یادگیری، ادارات ورزش و جوانان
  • زینب مندعلی زاده*، صدف جواهری صفحات 117-129

    هدف این پژوهش، تاثیر استرس شغلی و ناامنی شغلی بر قصد ترک شغل به واسطه متغیر میانجی رضایت شغلی ناجیان غریق در شهر اراک بود. روش تحقیق علی و از نظر هدف کاربردی بود. جامعه آماری شامل تمام ناجیان غریق فعال (140 =N) در شهر اراک بود. حجم نمونه بر اساس ماهیت تحقیق 80 نفر از ناجیان فعال شهر اراک بود. در این تحقیق از پرسشنامه های استرس شغلی خان و همکاران (1964)، امنیت شغلی شغل نیسی و محمودیان (1381)، رضایت شغلی کافمن و فیشمن (1979) و پرسشنامه قصد ترک شغل سیشور (1999) استفاده شد که بعد از تعیین روایی توسط متخصصان، پایایی آن بر اساس میزان آلفای کرونباخ به ترتیب 80/0، 883/0، 872/0 و 717/0 به دست آمد. برای تجزیه وتحلیل داده ها، از روش حداقل مربعات جزئی و نرم افزار اسمارت پی.ال.اس استفاده شد. مهم ترین یافته-های تحقیق نشان داد که ناامنی شغلی بر قصد ترک شغل اثر مثبت و معناداری دارد و استرس شغلی بر رضایت شغلی اثر منفی و معناداری دارد. ناامنی شغلی، 67% از قصد ترک شغل را پیش بینی می کنند و استرس شغلی 58% از رضایت شغلی را پیش بینی می کند. استرس شغلی بر قصد ترک شغل و نیز رضایت شغلی بر قصد ترک شغل تاثیر مثبت دارد ولی این تاثیر معنادار نبود و رضایت شغلی به عنوان متغیر میانجی نتوانسته است قصد ترک شغل را پیش بینی کند.

    کلیدواژگان: استرس شغلی، ناامنی شغلی، رضایت شغلی، ترک شغل، پیامد رفتاری
  • فائزه آقایی میبدی*، مژگان صالحی پور صفحات 131-144

    هدف از پژوهش حاضر بررسی ارتباط بین سیرت نیکوی مدیران و رفتار شهروندی سازمانی با نقش میانجی جواخلاقی سازمانی در کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان ایلام بود. روش تحقیق پژوهش از نوع توصیفی - همبستگی و جامعه آماری کارکنان ادارت ورزش و جوانان استان ایلام به تعداد146 نفر در سال 1397 بودند. به دلیل محدودیت جامعه ، نمونه به صورت کل شمار برابر با جامعه آماری یعنی 146 نفر در نظر گرفته شد و در مجموع 101 پرسشنامه به محقق برگشت داده شد. در این پژوهش از پرسشنامه های سیرت نیکو نصراصفهانی (1391)، رفتارشهروندی سازمانی پودساکوف و همکاران (1990) و جواخلاقی سازمانی ویکتور و کولن (1987- 1988) استفاده شد. روایی هر سه پرسشنامه به تایید اساتید متخصص رسید و پایایی با آلفای کرونباخ به ترتیب 90/0، 85/0 79/0 محاسبه شد. به منظور تحلیل داده ها از نرم افزارPLS SMATR- وSpss16 استفاده شد. نتایج تحقیق نشان داد که ارتباط مثبت و معناداری بین سیرت نیکوی مدیران و رفتار شهروندی سازمانی کارکنان با نقش میانجی جواخلاقی سازمانی وجود دارد. از این رو سیرت نیکوی مدیران و جواخلاقی مناسب در سازمان های ورزشی، می تواند سیاست ها و راهبردهای تشویقی مناسبی درجهت شکوفاتر شدن رفتارهای شهروندی سازمانی در کارکنان ایجاد کند.

    کلیدواژگان: سیرت نیکو، رفتارشهروندی سازمانی، جواخلاقی سازمانی
  • حبیب هنری *، احمد محمودی صفحات 145-163

    هدف پژوهش حاضر، تبیین الگوی کمی عوامل بروز فساد در صنعت فوتبال ایران با رویکرد نظریه داده بنیاد بود. پژوهش حاضر به لحاظ هدف، کاربردی و به لحاظ روش انجام پژوهش کمی و از نوع پژوهش های مدل سازی معادلات ساختاری (SEM) بود که برای ساخت مدل مفهومی پژوهش از روش نظریه داده بنیاد (سیستماتیک) استفاده شد. جامعه آماری پژوهش را کلیه مدیران ستادی وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال، صاحب نظران و اساتید دانشگاه، اصحاب رسانه، مدیران عامل باشگاه های فوتبال، مربیان، بازیکنان و داوران که حائز شرایط لازم بودند؛ تشکیل می دادند (165=N) که با استفاده از روش نمونه گیری هدفمند انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه محقق ساخته ای بود که از طریق مصاحبه با خبرگان و صاحب نظران تهیه و تدوین شده بود. روایی صوری و محتوایی پرسشنامه توسط 10 نفر از اساتید و متخصصین بررسی و پایایی ابزار توسط ضریب آلفای کرونباخ بدست آمد (897/0=α). به منظور بررسی ساختار عاملی پرسشنامه از آزمون تحلیل عاملی اکتشافی استفاده شد که منجر به شناسایی 18 عامل با 71 گویه شد. داده های گردآوری شده توسط آزمون تحلیل عاملی تاییدی به روش حداقل مربعات جزئی (PLS) مورد سنجش قرار گرفت که روایی سازه نیز مورد تایید قرار گرفت. با توجه به مقادیر ضرایب معناداری (t) بدست آمده با اطمینان 95% از مدل ساختاری، کلیه عوامل علی، زمینه ای، مداخله گر، راهبرد و پیامد بر پدیده محوری (فساد) دارای تاثیر معنادار و در جهت مثبت داشتند و تنها ارتباط بین مقوله های علی، زمینه ای، مداخله گر و راهبرد بر پیامد اثر معنادار و در جهت معکوس (منفی) بود.

    کلیدواژگان: الگوی تبیینی، صنعت فوتبال، فساد، ضعف مدیران، نظریه داده بنیاد
|
  • Hamid Bararzadeh *, Seyed Mohammad Hosein Razavi, Seyed Nasrollah Sajjadi, Saeid Amirnejad, Nasrollah Mohammadi Pages 11-24

    The purpose of this study was to analyze the effective factors on the behavior of managers in order to benefit from knowledge management in sports businesses. The research method is an exploratory, qualitative approach . As Data-based method and interviewing were used to collect data, sampling was done theoretically and by using the judiciary method n order to analyze the semi-structured and fundamental data, MAXQDA software was used. The results of the analysis of the coding and coding process showed that the resources and equipment and orientation and organizational vision as the underlying conditions, the use of knowledge, communication in the organization, the speed of accountability, group participation in the organization, the use of technology and Office automation, use of information management systems as causal conditions, employee characteristics, managerial skills, and organizational structure as intervening conditions affect the behavior of managers in benefiting from knowledge management in sporting businesses. Therefore, sports organizations, as the main caretakers of the country's professional sport, should follow the advancements in the world of knowledge management in the field Knowledge management should be used as a driving force and effective factor in advancement and The success of sports businesses and the challenges they face.

    Keywords: Managers behavior, knowledge management, Sporting Businesses
  • Loghman Keshavarz *, Masoumeh Bahmanzadeh, Mohammad Mahdi Keshavarz Pages 25-40

    The purpose of this research was the analysis of factors affecting at the behavior of sports managers in the success of Iran's sports team in 2022 Asian Games. Statistical population of this study included all of the all sport federation’s managers that they are participated in Asian games, National Olympic Committee’s managers and the managers of Ministry of Sports and Youth (N=600). On the basis of Morgan table, 234 persons were randomly selected of research samples. To achieve the research goals, the made researcher questionnaire was used. Validity of questionnaire was confirmed by 17 experts, and its structural validity was confirmed by confirmatory factor analysis. Its reliability was studied in a pilot study with 30 subjects and calculated as 0.79. For data analysis the descriptive statistics and inferential statistics methods, including Kolmogorov-Smirnov, exploratory factor analysis with Varimax rotation by application of AMOS software and SPSS software were used. The research findings showed that there are 8 factors such as managerial and scientific, planning, organizing, financial and motivational, educational and talent detection, knowing competitors, supplies, facilities and equipment, and technical that they can affect at the behavior of sports managers in Iran for the success of Iranian sports teams in the 2022 Asia games.

    Keywords: Asian games, Manager, Behavior, Sports
  • Mohammad Siyavoshi *, Ali Fahimi Nezhad, Bagher Morsal, Hossein Amerian Pages 41-54

    The purpose of this study was to assess the Predictive Effect of Transformational Leadership on Organizational Transcendence in the Ministry of Sports. 265 peoples were randomly selected from employees of this ministry. The Bass transformational leadership (2003), and EFQM organizational transcendence (2003) questionnaires were used for collecting data. Data analysis was don using single-sample t-test, multiple linear regression and structural equation modeling in SPSS and LISREL. According the results, level of "transformational leadership" and "organizational transcendence" were assessed as "poor" and "average", respectively. Idealized influence (0.78), individual consideration (0.73), inspirational motivation (0.70) and intellectual stimulation (0.68), have highest share in the establishment of transformational leadership, respectively. The transformational leadership (0.72) can explain 51.44% of the organizational excellence changes. Idealized influence (47.61%), individual consideration (43.56%), inspirational motivation (37.21%) and intellectual stimulation (32.49%) had the highest predictive effect, respectively on the organizational excellence. Also, the model has a good fit and a high ability to measuring main variable. The transformational leadership was able to predict organizational transcendence of Ministry of Sports. Therefore, due to the weakness of the transformational leadership in this organization, the implementation of this leadership style, is recommended for organizational transcendence of this ministry. Attention to the idealized influence, and individual consideration, is more important.

    Keywords: Transformational Leadership, organizational transcendence, ministry of sport, youth
  • Masoumeh Nikoo Goftar*, Alireza Sangani, Parya Jangi Pages 55-65

    The aim of the present study was to investigate of effectiveness of cognitive-behavioral therapy based on mindfulness on anxiety, motivations and performance of track and field  athletes. The research method was a semi-experimental design with two groups of uncontrolled. The statistical population of the study consisted of all students of an amateur athletic club in Azadi sport complex, and 20 samples in experiment and control groups [40 samples in total). Using a targeting non-random sampling method, the three tools of Beck anxiety scale [1961), Charbonio Sports Performance questionnaire [2001) and Achievement Motivation Inventory [1994) was used, as well as multivariate analysis of covariance analysis [MANCOVA). The results showed a significant difference between anxiety, developmental motivation, and athletic performance in pretest and posttest in two groups of the experiment and control in athlete students(p<0/001). According to findings, it can be concluded that cognitive-behavioral combination and reduction of anxiety based on mind-awareness could decrease the levels of anxiety and improve the status of motivation and therefore the performance of the sports exercises.

    Keywords: cognitive-behavioral therapy based on mindfulness Motivation, Anxiety, performance, athletes
  • Sadri Siyavashpor, Ehsan Amirhosseini *, Mehrzad Hamidi Pages 67-83

    The purpose of this study was to present a model of factors affecting Social undermining in human resources in the Ministry of Education's physical education. The present study was based on the nature and purpose of the data, the type of data was exploratory and descriptive-survey method. Statistical community in the qualitative section of 20 experts and experts who have the most information about Social undermining . In this section, a targeted sampling method was used to select the interviewees. The statistical population in the quantitative section included all human resources of physical education of education, 200 of them were randomly selected and studied according to Morgan's table. The sample was evaluated through a researcher-made abrasion questionnaire. The collected data were analyzed on two levels (descriptive statistics and inferential statistics). At the level of descriptive statistics, frequency and percentage of frequency were used and at the level of inferential statistics, the technique of 2-sentence distribution technique, confirmatory factor analysis, and non-linear fuzzy Mykhayilov technique were used. The findings showed that the most important factors affecting wear are personal factors (weakness of professional ethics, job dissatisfaction and motivation), occupational factors (including job conflict, occupational stress and occupational involvement), management factors (including weaknesses Managerial, political work and unfair job promotion) and organizational factors (including poor organizational justice, inadequate organizational climate, insufficient salaries, inadequate benefits and inadequate organizational culture). The total fitting index of the optimal model has been obtained, which indicates a

    Keywords: Social Undermining, Human Resources, Physical Education, Education
  • Behnam Bayati *, Sirus Ahmadi, Majid Solymani Pages 85-99

    The aim of this research was the effect of organizational inertia on organizational hypocrisy with the mediator of Social Undermining and Working low in the Tehran Municipality Sports Organization. The research method is descriptive-correlational. The statistical population included all employees of Tehran Municipal sports organization. The statistical sample was estimated to be a sufficient number for Smart Pls Modeling software (215 people) and stratified sampling was random. The research instrument was a researched questionnaire from previous research for four variables and on a 5-point Likert scale. Content validity of the tool Verification was verified and approved using expert opinion (12 people (, Reliability using Cronbach's alpha coefficient and construct validity using factor analysis. The results showed that Organizational inertia has a significant direct effect on organizational dichotomy (0.30), Social wear (0.40) and a shortage of employees (0.72). The results of mediation hypotheses showed that the indirect effect of organizational inertia on organizational hypocrisy with the role of social intermediation (0.15) and lack of work (0.36) is also significant, even in the case of the mediator route; there was also a shorter work of direct effect. According to research findings, it can be said Although organizational inertia itself can lead to negative organizational behaviors such as hypocrisy But if the mediator and intervening variables are not controlled This effect can be much more intense.

    Keywords: organizational inertia, organizational hypocrisy, Social Undermining, Working low, Municipality Sports Organization
  • Samaneh Almasi, Shirin Zardoshtian * Pages 101-116

    The aim of this study was to investigate the impact of strategic flexibility on entrepreneurship through the mediating role of organizational learning (Case Study: Office of Youth and Sports West Country), respectively. The sample size is 341 people, which is distributed among the population.The measuring instrument was three Farshad-Mehr’s Flexibility Inventories (2015), Chang et al’s Organizational learning capabilities (2005) and Organizational Entrepreneurship (2011( questionares. Descriptive and inferential statistics were used to analyze the data. All analyzes were performed using SPSS and PLS software. Research findings show that strategic flexibility and organizational learning have a positive and significant effect on entrepreneurship. Also, strategic flexibility has a positive and significant effect on organizational learning. Strategic flexibility on entrepreneurship through organizational learning of effect Positive and meaningful. It is hoped that the sports and youth departments, through the use of exploration and extraction learning in their organization, which are linked to the spirit of entrepreneurship and risk appetite, will create the greatest potential for entrepreneurship in their organization. It should also be noted that the use of this type of learning in the organization requires strategic flexibility that allows such a function to be given to employees in the organization.

    Keywords: Strategic Flexibility, Organizational Entrepreneurship, Learning, Sports, Youth Department
  • Zeinab Mondalizadeh *, Sadaf Javaheri Pages 117-129

    The purpose of this research was to investigate the effect of job stress and job insecurity on the intention of job leaving the lifeguards with mediating role of the job satisfaction in the city of Arak. The research methodology was causal and applied in purpose. The statistical population included all active lifeguards (N = 140) in Arak city. The sample size was 80 people from the active lifeguards of Arak. In this research, standard questionnaires including Khan et al. (1964) questionnaire for job stress, Nissi and Mahmoudian (2002) questionnaires for job security, Kaufman & Fisher (1979) questionnaire for job satisfaction and Seyshoor (1999) questionnaire for the intention to leave the job was used which after confimed validity by experts, reliability was obtained 0.80, 0.883, 0.872 and 0.717 respectively by Cronbach's alpha. To analyze the data, the partial least squares method and Smart-PlS software version 3 were used. Findings showed that job security has a positive and significant effect on job absence and job stress has a negative and significant effect on job satisfaction. Job security predicts 69% of intentioned leaving the job. Also job stress predicts 58% of job satisfaction. Job stress has a negative effect on the intention of the job leave and job satisfaction, but these were not significant and job satisfaction as a mediator variable has not been able to predict the intention to leave a job.

    Keywords: Job stress, Job insecurity, Job satisfaction, job leave, the behavioral consequence
  • Faezeh Aghaey Meyboodi *, Mojgan Salehipour Pages 131-144

    The purpose of this study was to investigate the relationship between managers' good behaviors and organizational citizenship behavior with the role of organizational intermediary mediators in employees of sport and youth departments in Ilam province. The research method was descriptive-correlational and the statistical population of the staff of the department of sport and youth in Ilam province was 146 people in 1397. Due to community constraints, the sample was considered equal to the total population of 146 people. In total, 101 questionnaires were returned to the researcher. In this research, questionnaires were used by Niko Nasr Esfahani (2012), Organizational Behavior of Podsakoff et al. (1990) and organizational and organizational ethics of Victor and Coulin (1987-1988). Validity of all three questionnaires was confirmed by specialist professors and the reliability with Cronbach's alpha was 0/90, 0/79 and 0/85, respectively. Data were analyzed using PLS SMATR-SPSS16 software. The results of the research showed that there is a positive and significant relationship between managers' good behaviors and organizational citizenship behavior with the role of organizational earmarked mediator. Hence, the good managerial and behavioral interest in sports organizations can create appropriate incentive policies and strategies to boost organizational citizenship behaviors in the staff.

    Keywords: Good Character, Organizational Citizenship Behavior (OCB), Ethical Climate
  • Habib Honari *, Ahmad Mahmoudi Pages 145-163

    The present study was applied in terms of purpose and in terms of the method of conducting quantitative research and the type of Structural Equation Modeling Research (SEM) that was used to construct a conceptual model of research using the method of Grounded Theory (systematic). The statistical population of the study consisted of all the heads of the ministry of sport and football federation, academics and professors of the university, media representatives, managers of football clubs, coaches, players and referees who were qualified (N = 165). This was selected using purposeful sampling method. To collect data, a questionnaire was made through interviews with experts and scholars were prepared. The face and content validity of the questionnaire was obtained by 10 professors and experts and the reliability of the tool was obtained by Cronbach's alpha coefficient (α = 897). In order to examine the factor structure of the questionnaire, exploratory factor analysis was used to identify 18 of the 71 items was leading. Data compiled by confirmatory factor analysis using partial least squares (PLS) were used to assess the validity was confirmed. Considering the significant coefficient values obtained with 95% of confidence in the structural model, all the causal, subjective, interventional, strategy and consequence factors had a significant and positive effect on the pivotal phenomenon of corruption. Only did the relation between causal, subjective, interventional and strategy factors have a significant negative effect on the results.

    Keywords: Explanatory pattern, football industry, corruption, weakness of managers, grounded theory