فهرست مطالب

کارآگاه - پیاپی 49 (زمستان 1398)

نشریه کارآگاه
پیاپی 49 (زمستان 1398)

  • تاریخ انتشار: 1398/12/11
  • تعداد عناوین: 8
|
  • تورج بهرامی*، رحمت علی نژاد، بهنام نظری صفحات 7-27

    هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه بین کاربرد فناوری اطلاعات و بروز خلاقیت افسران کشف جرم است. تحقیق از نوع تحقیقات کاربردی و روش آن از نوع توصیفی- همبستگی است. جامعه آماری شامل کلیه افسران کشف جرم پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان غربی در سال 1398 مجموعا 350 نفر می باشند با استفاده از جدول نمونه گیری مورگان، 180 نفر به عنوان معرف جامعه مشخص گردید. روش نمونه گیری در این پژوهش به صورت خوشه ای چند مرحله ای است ، مهمترین ابزار اندازه گیری این تحقیق در جمع آوری داده ها و اطلاعات موردنیاز پرسشنامه بوده است که در این پژوهش از: 1) پرسشنامه استاندارد خلاقیت عابدی و 2) پرسشنامه محقق ساخته کاربرد فناوری اطلاعات، استفاده شده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS و روش های آمارتوصیفی و شاخص های پراکندگی و آزمون همبستگی پیرسون استفاده شده است. تحقیق انجام یافته دارای یک سوال اصلی و چهار سوال فرعی می باشد یافته های پژوهش نشان می دهد که میان کاربرد IT و خلاقیت افسران کشف جرم رابطه معنادار وجوددارد. مقدار این رابطه برمبنای ضریب همبستگی پیرسون r= 0/. 6 می باشد. همچنین این پژوهش نشان می دهد که میان کاربرد IT و هریک از مولفه های خلاقیت افسران کشف جرم نیز رابطه معنادار وجود دارد. بنابراین از انجام این تحقیق نتیجه گرفت شد با افزایش سطح مهارت اینترنت و سطح توانایی های رایانه ای،میزان خلاقیت افسران کشف جرم پلیس آگاهی انتظامی استان آذربایجان غربی افزایش پیدا می کند.

    کلیدواژگان: اطلاعات، فناوری اطلاعات، خلاقیت، کشف جرم
  • عرفان باباخانی* صفحات 28-50
    در عمل، جرایم زیست محیطی اغلب توسط شبکه های جرایم سازمان یافته انجام می شود که به دنبال سود کم خطر هستند. تعداد جرایم ثبت شده در این حوزه در کشور فرانسه هر سال افزایش می یابد و در سال 2015 به میزان 66 360 جرم رسیده است. اما هنوز هم به دلیل فقدان ابزارهای قضایی و مادی عدالت کیفری، مورد توجه لازم نمی باشند. علاوه بر این، جرایم زیست محیطی، که اغلب قابل مشاهده نیستند، با توجه فقدان تمایل دادسرا برای تعقیب شاهد تصمیم به اقدامات جایگزین تعقیب از طرف دادستان می باشیم. بنابراین، لازم است به منظور ارتقاء کارایی کامل حقوق زیست محیطی، قوانین کیفری، چه رویه ای، و چه به لحاظ قانونی، بهبود یابند. این اصلاحات همچنین باید شامل تایید اراده سیاسی برای شناسایی جنایت اکوساید-به عنوان شدیدترین جنایت زیست محیطی- در سطح بین المللی باشد تا اینکه مرزها همچنان موانعی برای مجازات عاملان آسیب های جدی و غیرقابل برگشت به محیط زیست ایجاد نکنند.
    کلیدواژگان: سازمان یافته، جرم، محیط زیست
  • حسین طالبیان* صفحات 51-67
    امروزه اقتصاد در زندگی بشر نقشی کلیدی دارد؛ بنحوی که نابسامانی در حوزه اقتصاد، نه تنها باعث اخلال در حوزه های دیگر زندگی می شود، بلکه دین و معاد انسان را نیز تحت تاثیر خود قرار می دهد و به همین دلیل مسایل اقتصادی از جدی ترین چالش های کنونی جهان محسوب و مبارزه با مفاسد اقتصادی و جرایم مرتبط با آن نظیر پولشویی، تبانی در معاملات و جرایم سازمان یافته، در تمامی جوامع دارای جایگاه منحصر بفردی می باشد. در سالیان اخیر جرایم اقتصادی توانسته اند در طیف های گسترده و به روش ها و شیوه های متفاوتی از جمله با تبلیغات غیرمستقیم برای مصرف کالاهایی خاص از طریق کشورهای ثالث، دستکاری و کنترل حساب های بانکی افراد در خارج از کشور، تحصیل وجوه غیرقانونی و نامشروع از طریق معاملات ناصواب و یا تقلب در اظهارنامه های ارایه شده به دولت و فریب سازمان های دولتی به واسطه فرار از عوارض گمرکی و یا عدم پرداخت مالیات بر کالاهای وارده به کشور، حتی در خارج از مرزها برای اقتصاد یک کشور شکل بگیرند. در تسهیل بسیاری از این جرایم پنهان که به صورت سازمان یافته انجام می شوند، فنآوری ارتباطات و اطلاعات، سیستم های بانکداری و حمل و نقل مدرن، نقشی اساسی دارند و در نهایت از طریق پولشویی و ضعف قوانین اداری و قضایی، پاک کردن پول های کثیف حاصله به سهولت انجام می شود. اما چگونه میتوان از گسترش و تکرار جرایم اقتصادی جلوگیری و آنها را کنترل کرد؟ مقاله حاضر ضمن پاسخ به این سوال، تلاش دارد تا شیوه های نوین مقابله با اینگونه جرایم را شناسایی و تشریح کند.
    کلیدواژگان: جرائم اقتصادی، پلیس، مقابله و مبارزه، کنترل
  • خلیل کمربیگی*، فرزاد درویشی صفحات 68-91

    افزایش روزافزون سرقت های خرد، لزوم شناسایی ویژگی های فردی و اجتماعی سارقان را اجتناب ناپذیر می سازد. بر این اساس پژوهش حاضر به مطالعه ی ویژگی های فردی و اجتماعی سارقان خرد می پردازد. پژوهش حاضر، جزو تحقیقات کاربردی بوده و جامعه آماری آن را، پرونده های سارقین خرد تشکیل می دهند. که برای جمع آوری داده ها و اطلاعات مورد نیاز، از پرونده ها، اسناد و منابع معتبر مربوط به 380 نفر از سارقین خرد، در دایره مبارزه با سرقت اداره آگاهی نیروی انتظامی ایلام، پلیس 110 و کلانتری های شهرهای مختلف استان ایلام، استفاده شده است. روش های آماری مورد استفاده در این تحقیق مشتمل بر "آمار توصیفی" است که از طریق بسته نرم افزاری علوم اجتماعی مورد توصیف قرار گرفته است. یافته های حاصل از توصیف وضعیت سارقین خرد در ایلام بیانگر آن است که اکثریت مطلق (2/99%) سارقین خرد در استان ایلام، مرد؛ % 8/60 از آنان در سنین 30-21 سال قرار داشته اند. %9/93 از سارقین خرد دستگیر شده در ایلام بیکار بوده اند. بررسی وضعیت سارقین بر اساس نوع وسیله سرقتی نشان می دهد که 25% از آنان به جرم سرقت داخل خودرو دستگیر شده اند. %7/13به علت سرقت وسایل ساختمانی نیمه کاره، %9/12، به سبب سرقت سیم و کابل برق، % 6/12 نیز به علت سرقت احشام، % 8/66 از سارقین دستگیر شده، سابقه ی محکومیت در دستگاه قضایی را داشته اند . %5/54 از سارقین خرد معتاد بوده و %5/99 از سارقین خرد دستگیر شده از لحاظ جسمانی سالم بوده اند.

    کلیدواژگان: سرقت، سرقت های خرد، سارقین، بزهکاری، رفتار انحرافی
  • امیر مهدی آبادی*، سیده ماریه طباطبائی نسب، محمدرضا سلیمانی صفحات 92-123

    بزهکاری و برخی جرایم در پهنه جهانی به ماهیتی بین المللی مبدل شده است. یکی از اینگونه جرایم که توسعه یافتگی آن فضای جهانی را ناایمن کرده است جرایم سازمان یافته است که در قرن حاضر به معظلی بزرگ تبدیل شدهاست. پژوهش حاضر با نگاهی کاربردی به موضوع مصادیق جرم در فضای بین الملل، به واکاوی مصادیق مجرمانه فراملی نگاه متفاوتی را ارایه داده است. محققین در این پژوهش با بهره گیری از نظرات بهترین خبرگان و مطالعه مبانی نظری، با بهره گیری از یک رویکرد ترکیبی از تحلیل سلسله مراتبی فازی چانگ و تکنیک TODIM، ابتدا، 15 مصداق مجرمانه را شناسایی، سپس وزن دهی و در نهایت 5 گروه از مهمترین سازمان های فراملی یعنی مافیا، ترایاد، یاکوزا، کارتل های آمریکایی و گروه های پراکنده را اولویت بندی کرده اند. فساد موجود در سازمان ها، قاچاق تسلیحات و خرید و فروش حیوانات نایاب، دارو ها و مواد سمی نایاب از مهمترین مصادیق مجرمانه فراملی محسوب شده اند. همچنین سازمان های مافیایی بعنوان مجرمانه ترین گروه های مجرمانه شناسایی شدند.

    کلیدواژگان: جرائم سازمان یافته فراملی، سازمان مجرمانه، تحلیل سلسله مراتبی فازی، TODIM
  • حمید بهره مند*، امیرحسین احمدی قیداری صفحات 124-146
    یکی از مصادیق فساد آن است که ماموران دولتی از جایگاه خود سوءاستفاده کرده و از این طریق برای خود یا نزدیکان خود منافعی را تحصیل کنند. این موضوع علاوه بر اسناد بین المللی در نظام حقوقی کشورهای مختلف مورد توجه قرار گرفته است و در قوانین جدیدی که در حوزه سوءاستفاده از اطلاعات نهانی به تصویب رسیده است، علاوه بر جرم انگاری سوءاستفاده از اطلاعات نهانی در بازار سرمایه، قانونگذاران به توسعه قلمرو این جرم به ماموران دولتی نیز توجه داشته اند. این رفتار که می توان از آن با عنوان سوءاستفاده از اطلاعات نهانی دولتی یا همان رانت اطلاعاتی دولتی یاد کرد پدیده ای است که در بستر نابرابری در دسترسی به اطلاعات دولتی بین وابستگان به دولت و غیر آن حاصل می شود. برای جلوگیری از این وضعیت هم اقدامات کنشی جهت رفع تعارض منافع و هم اقدامات واکنشی در جهت جرم انگاری این گونه سوءاستفاده لازم است. این نوشتار جهت پاسخ به این سوال که چرا نظام حقوقی کیفری ایران باید این رفتار را جرم انگاری کند به روش توصیفی تحلیلی به این نتیجه رسیده است که با توجه به آثار سوء و مخرب این رفتار و با توجه به اصل ضرر و صافی های جرم انگاری لازم است نظام حقوقی ایران همانند کشورهای دیگری چون ایالات متحده این رفتار در سیاهه کیفری وارد کرده و ضمانت اجرای مناسبی برای آن درنظر گیرد.
    کلیدواژگان: سوءاستفاده، اطلاعات نهانی، مقامات دولتی، جرم اقتصادی
  • محمدرضا دانش پور*، ناهید خادمی صفحات 139-149

    علم شیمی باتوجه به تنوع عناصرشیمیایی وکاربرد وسیع آن درشناسایی خواص این عناصر و واکنش های انجام شده توانسته دربین علوم جنایی کاربرد بیشتری داشته باشد. مقاله حاضر تلاش دارد با بررسی بخارات مونومرسیانواکریلات و معرفی واکنش های انجام شده دربرخورد این بخارات با ترشحات بجای مانده از سرانگشتان که منجر به تشکیل پلیمر سفید رنگ روی آثارانگشت می گردد، جایگاه و نقش این روش شیمیایی را درعلوم جنایی معرفی نماید. این روش برای ظهور آثار پنهان برروی سطوح گوناگون همچون پلاستیک،برخی فلزات ،چوب های پرداخت شده و...مورد استفاده قرار می گیرد. دراین مقاله ضمن تشریح برخی روش های رنگ آمیزی آثار ظاهرشده ،از روش رنگ آمیزی با رنگدانه سافرانین جهت جلوه دادن نقوش پنهان آشکار شده باروش بخاردهی سیانواکریلات استفاده شده است. این فرآیند اگر مورد توجه آزمایشگاه های جنایی قرار گیرد ،می تواند در ظهور آثار انگشت بر روی سطوحی که کارشناسان بررسی صحنه جرم با روش های معمول و سنتی قادر به ظهور آثار نیستند، کمک شایانی نماید. هدف از ارایه این تحقیق معرفی فرآیند بخار دهی سیانواکریلات به عنوان یک روش شیمیایی موثر و توانمند در آشکارسازی آثار انگشت پنهان است.هزینه کم مواد مصرفی و کیفیت مطلوب آثارظاهر شده از مزایای بهره مندی از این روش می باشد. باتوجه به اینکه این فرآیند بصورت عملی نیزدر آزمایشگاه شیمی پلیس آگاهی اصفهان اجرایی شده ودرحال بهره برداری می باشد لذا تصاویر آثارانگشت ظاهرشده برروی نمونه های جمع آوری شده از صحنه های جرم دراثبات این ادعا درادامه مطالب ارایه می گردد.

    کلیدواژگان: سیانو اکریلات، آثار پنهان، سافرانین، رنگ آمیزی، پرتودهی
  • زهرا ساعدی*، عبدالوحید زرگری صفحات 150-166

    یکی از مسایلی که نقش تعیین کننده ای در وقوع بزه کاری دارد، خرده فرهنگ های بزه کاری از قبیل خرده فرهنگ خشونت است. چرایی پیدایش این خرده فرهنگ ها از نظرگاه تیزبین جرم شناسان مغفول نمانده است؛ اما آن چه حایز اهمیت است، وظیفه ی قانونی نهادهای قضایی و پلیسی برای پیش گیری از پیدایش این خرده فرهنگ ها و نیز مبارزه با بهره گیری از روش ها و برنامه های جامع و کارشناسی شده ا ست. بیان راه کارهای پیش گیری و نیز مبارزه با این خرده فرهنگ ها موضوع بحث حاضر است. روش این پژوهش کتابخانه ای و تحلیلی- توصیفی است. یافته های این پژوهش عبارتند از نقش پلیس در پیشگیری از پیدایش خرده-فرهنگ خشونت با روش های متنوع پیشگیری به وسیله سازمان های مقرر در قوانین برای ادغام این خرده فرهنگ ها در فرهنگ اصلی جامعه و نیز کمک گرفتن از سازمان های مربوطه اعم از دولتی و غیردولتی برای جلوگیری از پیدایش و فعالیت چنین خرده فرهنگ هایی ست. نیز، پلیس طبق قوانین مربوطه موظف به اعمال اقدامات قانونی علیه این خرده فرهنگ های مخرب، مبارزه با انواع مختلف آن، کنترل ادامه فعالیت و پیشگیری از تشکیل مجدد آن هاست. نتیجه این پژوهش این است که طراحی و برنامه ریزی برای پیشگیری و مبارزه با خرده فرهنگ خشونت، بدون توجه به مبانی و علل پیدایش چنین خرده فرهنگ هایی نتیجه ای جز شکست در پی نخواهد داشت. طرز تلقی های ساده انگارانه، بدون کارشناسی دقیق و بدون توجه به فرهنگ غالب جامعه ممکن است نه تنها کارساز نباشد که نتایج غیرقابل قبولی نیز در پی داشته باشد. روش های پیشگیری از پیدایش خرده فرهنگ خشونت و مبارزه با تداوم آن نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود.

    کلیدواژگان: خرده فرهنگ، خرده فرهنگ خشونت، پلیس، پیشگیری، واکنش پس جنایی
|
  • Touraj Bahrami *, RahmatAli Nejad, Behnam Nazari Pages 7-27

    The present research is intended to investigate the relationship between IT usage and emergence of creativity of crime detection officers.The research type is of applied studies and its method is of descriptive-correlative type. The target population includes CID crime detection officers of Western Azarbaijan Police Command in 1398 totalling 350 people using Morgan Sampling Table and 180 people as introducers of the target population. The sampling method in this research is in multi-stage cluster type. The most important measuring tool in this research is gathering required data and information of the questionnaire in which: 1) Abedi Creativity Standard and 2) IT research-made questionnaire are used.To analyze the data, the SPSS Software and Descriptive statistics methods and dispersion indexes and Pierson Correlation Test have been used, as well. The conducted research has a main question and four secondary questions. The findings of the research show that there is a meaningful relationship between IT usage and creativity of crime detection officers. The amount of this relationship is r= 0/. 6 based on Pierson Correlation Coefficient. In addition, this research indicates that there is a meaningful relationship between IT usage and any of the parameters of the creativity of crime detection officers. Therefore; this research concludes that by increasing Internet skill levels and computer-enabled capability levels, the rate of the creativity of crime detection officers of West Azarbaijan CID crime detection officers will increase, as well.

    Keywords: Crime Detection, Creativity, Information, Information Technology
  • Erfan Babakhani * Pages 28-50
    Organized Environmental Crimes with an Emphasis on France’s Law   Abstract Crimes against environment and insufficient attention to it have turned into one of the concerns of human societies in facing nature. Since mid-21 century, the issue of environment gained global attention and turned into a sustainable crisis of the international society, a crisis that has seriously threatened all the residents of the Earth, and while global warming is escalating today and climate change crisis has also gotten new dimensions, this crisis is going to force grand social changes, a crisis that has put vital resources of the Earth at risk. To combat this kind of crisis, it seems that improving criminal policy and criminal arsenal of countries and the international community is necessary. Since late 1990s, governments tried to resolve this issue by resorting to criminal laws but the special nature of these crimes that benefit from high gains and low risks caused the resorting to criminal Laws unable to reduce these crime rates considerably, particularly in developing countries. Centering on this, the present article has attempted to find causes of tremendous escalation of this organized crime. The present article has progressed with a descriptive-analytical approach by adapting the subject facts and finally by analyzing the issue, concludes that the environmental crimes are escalating primarily due to lack of proportionality of punishment and insufficiency of legal tools in national and international levels. Therefore; it is necessary that certain solutions be taken into considerations in order to improve criminal support of the environment.
    Keywords: Environmental Crimes, Environment, Organized Crimes, France’s Laws
  • Hossein Talebian * Pages 51-67
    Nowadays, Economy plays a key role in human lives in a way that disorder in the field of economy not only disrupts other fields of life but it also affects religion and Resurrection and therefore; economic issues are considered as the most serious challenges of modern world and combating economic corruptions and their related crimes such as money laundering, collusion in transactions and organized crimes have an exclusive position in all communities. Therefore; since 2000 up to now, two Palermo and Merida Conventions have been approved on economic and monetary crimes at UN level. In recent years, economic crimes have been able to take shapes for the economy of a country in vast spectrums and in different methods and ways including indirect advertisements for consuming special commodities via third countries, manipulating and controlling individuals’ bank accounts abroad, ill-gotten and illegitimate amounts of money through inappropriate transactions and by cheating in letter of statements presented to governments and deceiving governmental organizations because of customs fee evasion and through lack of paying taxes on imported commodities even beyond borders. In facilitating most of these hidden crimes which are committed in organized forms, ICT, banking systems and modern transportation play an essential role and eventually through money laundering and weakness of administrative and judicial laws, cleaning obtained dirty money is easily done. But how can the expansion and recidivism of economic crimes be prevented and controlled? The present article while answering this question, attempts to identify and describe modern methods of combating these kinds of crimes.
    Keywords: Economic Crimes, Police, Countering, combating, Control
  • Khalil Kamarbeigi *, Farzad Darvishi Pages 68-91

    Everyday increasing petty thefts makes the necessity of identifying individual and social features of thieves inevitable. Therefore the present research deals with the study of individual and social features of these kinds of petty thieves. This research is of applied studies type and its intended audience is petty thieves’ case files. To collect the required data and information, case files, credible documents and sources pertaining 380 petty thieves in the Theft Office of Ilam Criminal Investigation Department, Police 110, police stations of different townships of Ilam were used. The statistical methods used in this research include “descriptive statistics” which were described through social sciences software package. Findings resulted from describing the status of petty thieves in Ilam indicate that the absolute majority (%99.2) of petty thieves in Ilam Province have been men. %60.8 of them has been between 21-31 years old. %93.9 of the arrested petty thieves has been unemployed. The study of the thieves based on the theft tools show that %25 of them has been arrested on charges of inside-vehicle thefts. %13.7 of the thieves has been arrested on charges of stealing incomplete construction tools, %12.9 on charges of stealing power cables and wires, %12.6 on charges of cattle theft. %66.8 of the arrested thieves had different criminal records in the Judiciary System. %54.5 of the thieves were addicts, %99.5 were physically healthy.

    Keywords: Theft, Petty Thefts, thieves, Delinquency, Deviant Attitude
  • Amir Mahdiabadi *, Mariyeh Tabatabaeinasab, MohammadReza Soleimani Pages 92-123

    Delinquencyand certain crimes across the globe have turned into an international issue. One of these crimes whose development has made the global atmosphere insecure is organized crimes which have turned into a serious problem in the recent century. The present research, with an applied glance at the issue of crime cases in the international atmosphere, analyzes trans-national criminal cases with a different glance and by using best expert views and studying theoretical principles and applying a combined approach from Chang and TODIM Phase Hierarchical Analysis, as well, the experts identify 15 criminal cases at first and then conduct giving weights and finally they prioritize the most important trans-national organizations such as Mafia, Triad, Yakouza, American Cartels and other dispersed groups. The present corruption in these organizations, weapons smuggling, selling and buying rare animals, drugs and rare toxic material have been considered as the most important criminal cases. Moreover, mafia organizations have been identified as the most criminal gangs.

    Keywords: Trans-National Organized Crimes, Criminal Organization, Phase Hierarchical Analysis, TODIM
  • Hamid Bahremand *, Amirhossein Ahmadi Gheydari Pages 124-146
    One of the examples of corruption is the one in which governments employees abuse their positions and through this, they obtain benefits for themselves or their acquaintancs. This issue has been noticed in the legal systems of countries and international deeds, as well, and in the new laws passed in the field of abuse of covert information, not only abuse of covert information has been considered as a crime in investment market, but legislators have also taken the development the domain of this crime to government’s employees into considerations. This attitude which can be referred to as abuse of governmental covert information or governmental rent is a phenomenon that is obtained in a disparity set of access to governmental information among government’s employees and others. To prevent this situation, there need to be both active measures to eliminate conflict of interests and reactive measures towards criminalzation of this kind of abuse. To answer this question that why Iran’s Criminal Law System should criminalize this attitude, this article, using descriptive-analytical method, concludes that in regards to abusive and destructive results of this attitude and by considering the principle of disadvantages and filters of criminalization, Iran’s Legal System, similar to other countires, like that of the US, should criminalize this attitude and consider an apropriate gurantee to enforce it.
    Keywords: Abuse, Covert Information, Governmental Officials, Economic crime
  • Mohamad Danesh *, Miss Khademi Pages 139-149

    The science of chemistry has been able to gain more applications among criminal sciences due to the variety of chemical elements and their vast applications in identifying the properties of these elements and the relevant reactions,. The present article attempts to introduce the position and role of this chemical method in criminal sciences by investigating Cyanoacrylate glue fuming and presenting the conducted reactions in confronting these fumes with remained prints from finger tips which lead to the formation of white polymer. This method is used for developing latent prints on such surfaces as plastic, certain metals, processed wood and the like. In this article, a coloring method with safranin pigments to accentuate developed latent prints using Cyanoacrylate glue fuming while describing certain coloring methods of developed prints was used. If this process gains attention from crime laboratories, it can dramatically contribute to developing prints on surfaces which are impossible to develop by crime scene experts using ordinary and traditional methods. The aim of this article is to introduce Cyanoacrylate glue fuming as an effective and capable chemical method in developing latent prints. Low cost of material to be used and optimum quality of the developed prints are among the benefits of this method. In regards to the fact that this process has been practically implemented in Isfahan and at present, it is being used, images of developed fingerprints collected from crime scenes to prove this claim is presented in practical and applied forms.

    Keywords: cyanoacrylate, Latent Prints, Safratin, Coloring, Radiation
  • Zahra Saedi *, Abdolvahid Zargari Pages 150-166

    The subcultures of crime, such as the subculture of violence, is one of the issues that has a decisive role in the occurrence of crime.  The reason for the emergence of these subcultures has not been forgotten by the detailed view of criminologists. But what matters is the legal duty of the judicial and police institutions to prevent and combat the emergence of subcultures through the use of comprehensive and expert methods and programs. Expressing preventive solutions and combating these subcultures is the subject of this article. The method of this research is descriptive-analytical and the use of library resources.The findings of this study include the role of the police in preventing subcultures of violence through a variety of methods of prevention provided by law agencies to integrate these subcultures into the main culture of society, and also by assisting relevant organizations, both governmental and non-governmental, to prevent the formation and operation of such subcultures. Police also are required by law to take legal actions against these destructive subcultures, combat their various forms, control their continued activity, and prevent their re-formation. The result of this study is that, planning to combat violent subcultures regardless of the origins and causes of such subcultures, would be nothing but failure. Simplistic attitude with no scrutiny and no matter what the prevailing culture of society which we are planning for, not only may not work, but also may have unacceptable results. Prevention methods of the subculture of violence and combating its persistence wouldn’t be no exception to this rule.

    Keywords: Subculture, subculture of violence, Police, prevention, post-criminal reaction