فهرست مطالب

علوم زیستی ورزشی - پیاپی 44 (بهار 1399)

فصلنامه علوم زیستی ورزشی
پیاپی 44 (بهار 1399)

  • تاریخ انتشار: 1399/03/01
  • تعداد عناوین: 8
|
  • نجمه رضائیان، علی اصغر رواسی*، رحمن سوری، علی اکبرنژاد، سید عباس میرشفیعی، فرزانه توفیقی صفحات 1-16

    آدیپولین (CTRP12) آدیپوکاینی است نوظهور با خاصیت ضدالتهابی که عمدتا در بافت چربی بیان و سنتز می شود. آدیپولین ضمن بهبود حساسیت به انسولین، در کاهش سطح گلوکز خون نیز نقش دارد. پژوهش حاضر تاثیر تمرینات مقاومتی بر سطوح آدیپولین و شاخص مقاومت به انسولین (HOMA-IR) را در زنان چاق مورد بررسی قرار داده است. بدین منظور 20 زن چاق یایسه و غیرفعال (شاخص توده بدنی> 30 کیلوگرم بر مترمربع، 65-50 سال) به طور تصادفی به دو گروه تجربی (12 نفر) و کنترل (8 نفر) تقسیم شدند. گروه تجربی در 12 هفته تمرینات مقاومتی (سه دوره با 12-8 تکرار در شدت 60-40 درصد یک تکرار بیشینه)، 45-15 دقیقه در هر جلسه، سه جلسه در هفته شرکت کردند. سطوح آدیپولین، انسولین و گلوکز ناشتا و شاخص های آنتروپومتری قبل و 48 ساعت بعد از آخرین جلسه تمرین اندازه گیری شدند. تجزیه و تحلیل داده ها با آزمون کلموگروف-اسمیرنوف، تی زوجی، تی مستقل و آزمون همبستگی پیرسون در سطح معنی داری 05/0>P انجام گرفت. نتایج نشان دادند اجرای تمرینات مقاومتی موجب تغییر معنی دار آدیپولین سرم (05/0<P) در گروه تجربی نشد ولی با کاهش معنی دار سطوح انسولین (032/0=P) و ارزش های مقاومت به انسولین (031/0=P) و درصد چربی بدن (002/0=P) همراه بود. هم چنین، تنها تغییرات بین گروهی مقاومت به انسولین (021/0=P) و نسبت محیط کمر به لگن (002/0=P) معنی دار بود. بنابر نتایج آزمون همبستگی پیرسون ارتباط معنی داری بین سطوح اولیه و تغییرات آدیپولین با سطوح اولیه و تغییرات شاخص های خونی و شاخص های آنتروپومتری پس از اجرای تمرینات مقاومتی وجود نداشت. بنابراین، تمرینات مقاومتی به عنوان یکی از راهکارهای درمانی در بهبود حساسیت به انسولین در زنان چاق یایسه و غیرفعال پیشنهاد می شود، اما انجام تحقیقات بیشتر جهت تعیین مکانیسم مولکولی با میانجی گری آدیپولین ضروری به نظر می رسد.

    کلیدواژگان: تمرینات مقاومتی، آدیپولین، مقاومت به انسولین، زنان چاق
  • سارا فرج نیا، محمدرضا کردی*، فاطمه شب خیز صفحات 17-30
    هدف از مطالعه حاضر بررسی میزان تغییرات برخی شاخص های آنتی اکسیدانی مانند سوپراکساید دیسموتاز (SOD)، کاتالاز (CAT)، گلوتاتیون پراکسیداز (GPX) و هیدروژن پراکساید (H2O2)، پس از فعالیت سرعتی تکراری و پس از آن غوطه وری در آب سرد (CWI) بود. به این منظور 20ورزشکار تمرین کرده، با میانگین حداکثر اکسیژن مصرفی 9/2 ±9/52 میلی لیتر به ازای هر کیلوگرم وزن بدن در دقیقه، میانگین سن 2/2±9/21 سال، قد 4/5±2/174 سانتی متر و وزن 4/4±68 کیلوگرم برای شرکت در این پژوهش انتخاب شدند. پس از انجام فعالیت سرعتی تکراری،10نفر از آزمودنی ها داخل آب سرد با دمای 14 درجه سانتی گراد قرار گرفتند و 10نفر دیگر در دمای اتاق به شکل غیرفعال روی صندلی نشستند. خون گیری نیز قبل و پس از انجام فعالیت سرعتی و همچنین پس از ریکاوری در آب سرد و نیز 24 ساعت پس از آخرین خون گیری انجام گرفت.  نتایج نشان داد 24 ساعت پس از فعالیت سرعتی تکراری، عوامل آنزیمی SOD، CAT و GPX به حالت اولیه خود بازگشتند، ولی تفاوت معناداری بین گروه آب سرد و گروه کنترل وجود نداشت. اگرچه میزان تغییرات عوامل آنزیمی آنتی اکسیدانی پس از فعالیت ورزشی سرعتی تکراری شدید بالا بود، ولی غوطه وری در آب سرد  تاثیری بر بازگشت به حالت اولیه این عوامل نداشت
    کلیدواژگان: آنتی اکسیدان، ریکاوری، فعالیت سرعتی
  • نادر حامد چمن، اصغر توفیقی، جواد طلوعی آذر* صفحات 31-51
    بتا هیدروکسی بتا متیل بوتیریک اسید (HMB) قادر به تنظیم مثبت عوامل آنابولیک و تنظیم منفی عوامل کاتابولیکی است و می تواند بر مزایای ناشی از فعالیت ورزشی تاثیرگذار باشد. بنابراین، هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر 8 هفته تمرینات ترکیبی و مکمل HMB بر IL-15، کورتیزول، پروفایل لیپیدی، ترکیب بدن و عملکرد بسکتبالیست های مرد بود. به این منظور 40 نفر از بازیکنان بسکتبال باشگاهی به طور تصادفی در چهار گروه 10 نفری، شامل 1. گروه کنترل، 2. گروه مکمل (HMB)، 3. گروه تمرین ترکیبی و 4. گروه تمرین + مکمل (HMB) قرار گرفتند. برنامه تمرینی به مدت 8 هفته، 3 جلسه در هفته و هر جلسه به مدت 5/1 ساعت با شدت 60 تا 80% 1RM انجام گرفت. مقادیر سرمی IL-15، کورتیزول، پروفایل لیپیدی یک روز قبل و 48 ساعت بعد از اجرای پروتکل تمرینی در حالت ناشتا از ورید آرنجی گرفته شد. برای تجزیه وتحلیل داده ها از آزمون T همبسته و تحلیل واریانس دوطرفه استفاده شد (05/0P<). با توجه به نتایج تحلیل واریانس دوراهه، اثر اصلی تمرین، در تمام متغیرها به جز کورتیزول معنا دار بود. اثر اصلی مکمل HMB نیز تنها در دو متغیر پرتاب توپ مدیسن (02/0=p، 08/11=F) و پرش عمودی (001/0=p، 22/62=F) معنا دار بود. تمرینات ترکیبی به همراه مصرف مکمل HMB بیشترین اثر را بر افزایش پاسخ آنابولیکی (افزایش IL-15)، کاهش پاسخ کاتابولیکی (کورتیزول) و شاخص لیپیدی دارد. بنابراین، به نظر می رسد استفاده از این مکمل با مدالیته تمرین ترکیبی در بهبود شرایط فیزیولوژیک و تقویت قدرت انفجاری و توان ورزشکاران رشته های سرعتی مانند بسکتبال موثر است.
    کلیدواژگان: IL-15، تمرینات ترکیبی، کورتیزول، مکمل HMB
  • سید مجتبی حسینی، ضیاء فلاح محمدی*، وحید طالبی صفحات 53-65
    مالتیپل اسکلروزیس یک بیماری خودایمنی پیش رونده و مزمن سیستم اعصاب مرکزی است که با از بین رفتن غلاف میلین سلول های عصبی همراه است. هدف از پژوهش حاضر، بررسی اثر پیشگیرانه 6 هفته تمرین شنای اجباری بر سطوح TNF-α، IL-10 و BDNF در رت های مدل EAE بود. 25 سر رت ماده نژاد لوییس به پنج گروه شامل کنترل سالم، کنترل ام.اس، شنای سالم، شنای ام.اس و حلال تقسیم شدند. تمرینات شنا به مدت 6 هفته و 5 روز در هفته انجام گرفت. برنامه تمرین شنا با 30 دقیقه آغاز شد، که این مدت با افزایش پنج دقیقه روزانه در هفته دوم به 60 دقیقه رسید. اضافه بار تمرینی با تنظیم قدرت و سرعت آب هنگام شنا، تنظیم شد. همچنین، مدل EAE در انتهای هفته ششم تمرینات القا و پس از 14 روز بافت برداری از مغز رت ها انجام گرفت. نیمکره راست برای بافت شناسی و نیمکره چپ به منظور انجام آنالیز سنجش پروتئین به آزمایشگاه منتقل شد. تمرین شنا در رت های مدل EAE به کاهش معنا دار TNF-α P < 0/001 و عدم تغییر معنا داری در IL-10 (71/0=P) و BDNF (70/0=P) منجر شد. علایم بالینی در رت های تمرین کرده با تاخیر ظاهر شد. علاوه بر این، نتایج حاصل از رنگ آمیزی بافتی نشان داد که بین گروه تمرین کرده و تمرین نکرده تفاوت چشمگیری از نظر التهاب مشاهده نشد. دمیلینه شدن ناشی از مدل EAE سبب افزایش آسیب به بافت مغزی می شود که نشان می دهد ورزش شنا با شدت و مدت مطالعه حاضر نمی تواند در پیشگیری از بیماری موثر باشد، هرچند این علایم در مدت کوتاه به تاخیر افتاده باشد.
    کلیدواژگان: آنسفالومیلیت خودایمن تجربی، تمرین شنا، رت لوئیس، سایتوکاین
  • فتانه فرهمند، مریم نورشاهی*، مریم سلیمانی، حمید رجبی، کوین پاور صفحات 67-78

    امروزه در تحقیقات بسیاری نشان داده شده است که تمرینات ورزشی به سلامت و بهبود عملکرد مغز منجر می شود. همچنین ممکن است مسیرهای عصبی و نورولوژیکی را در مغز افزایش دهند. هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر 8 هفته تمرین تناوبی با شدت 80 درصد سرعت بیشینه در هفته اول تا 110 درصد سرعت بیشینه در هفته آخر بر میزان کلوتو،  PLP و TNF-α بافت مخچه موش های سالم بود. بدین منظور، تعداد 20 سر موش ماده به طور تصادفی به دو گروه تمرین (10=n) و کنترل (10=n) تقسیم شدند. در گروه تمرین، حیوانات 8 هفته تمرین تناوبی بر تردمیل را اجرا کردند. ابتدا به مدت 3 دقیقه با سرعت 6 متر بر دقیقه دویدند و هر 3 دقیقه یک بار، 3 متر بر دقیقه به سرعت تردمیل اضافه شد تا زمانی که قادر به حفظ این شدت نباشند. آخرین تلاش هر موش به عنوان حداکثر سرعت درنظر گرفته شد. در نهایت، پروتکل تمرینی به مدت 8 هفته 5 جلسه در هفته اجرا شد. از روش وسترن بلات به منظور اندازه گیری متغیرهای تحقیق استفاده شد. داده ها با استفاده از آزمون t مستقل در سطح معناداری 05/0 ≤P تجزیه تحلیل شدند. نتایج تحقیق نشان داد، تمرین تناوبی به افزایش میزان کلوتو (01/0≤P) , PLP (05/0≤P) و کاهش میزان TNF-α (05/0≤P) در گروه تمرین در مقایسه با گروه کنترل منجر شد. در نهایت می توان گفت 8 هفته تمرین تناوبی میزان پروتئین های میلین ساز را افزایش و میزان TNF-α را کاهش داد. به نظر می رسد تمرین ورزشی با افزایش در بیومارکرهای میلین ساز، نقش مهمی در حفاظت از سیستم اعصاب مرکزی دارد.

    کلیدواژگان: پروتئو لیپید پروتئین، تمرین تناوبی، فاکتور نکروز توموری آلفا، کلوتو
  • بهلول قربانیان*، اکرم محمودپور صفحات 79-92
    سایتوکاین ها نقش مهمی در بروز بیماری MS دارند و هدف مهمی برای مداخلات درمانی به شمار می روند. هدف این مطالعه بررسی اثر تمرینات پیلاتس همراه با ماساژدرمانی بر سطوح سرمی سایتوکاین های IL-17 و IFN-β در زنان مبتلا به MS است. در این مطالعه از نوع کارآزمایی بالینی از میان بیماران زن دارای پرونده در انجمن MS شهرستان تبریز، تعداد 36 نفر به عنوان نمونه با درجه بیماری 0 تا 5/4، میانگین مدت بیماری 2±7 سال و دامنه سنی 30 تا 40 سال انتخاب و به صورت تصادفی به چهار گروه تمرینات پیلاتس (9نفر)، ماساژ (9نفر)، پیلاتس + ماساژ (9نفر) و کنترل (9نفر) تقسیم شدند. برنامه تمرینات پیلاتس و ماساژ شامل 8 هفته، هر هفته سه جلسه، هر جلسه 40 تا 60 دقیقه (20 تا 40 دقیقه پیلاتس و 20 تا 30 دقیقه ماساژ) بود. نمونه های خونی قبل و بعد از مداخله گرفته شد. تحلیل داده ها به وسیله آزمون آماری تحلیل واریانس با استفاده از نرم افزار SPSS20 انجام گرفت. نتایج نشان داد در پی 8 هفته مداخله تمرین پیلاتس و ماساژدرمانی مقدار IL-17 در گروه های پیلاتس، ماساژ و پیلاتس + ماساژ کاهش معنادار و مقدار IFN-β در گروه های ماساژ و پیلاتس + ماساژ افزایش معنادار داشتند (05/0>P). از آنجا که تمرینات پیلاتس همراه با ماساژ سبب کاهش سطوح سایتوکاین پیش التهابی IL-17 و افزایش IFN-β در بیماران MS شد. ازاین رو به نظر می رسد می توان از این نوع مداخله درمان مکمل در جلوگیری از پیشرفت بیماری MS در کنار درمان های دارویی استفاده کرد.
    کلیدواژگان: اینترلوکین-17، اینترفرون- بتا، پیلاتس، مولتیپل اسکلروزیس (MS)، ماساژ
  • عبدالرضا کاظمی*، هادی کرندی، ولی الله شعاعی صفحات 93-107

    شیوه های تمرینی متفاوت می تواند اثر متفاوتی بر میزان و پاسخ هورمون ها داشته باشد. تمرین مقاومتی همراه با محدودیت جریان خون، یکی از روش های تمرینی است که به افزایش عملکرد و قدرت عضلانی منجر می شود. بنابراین هدف از این پژوهش، مقایسه تاثیر تمرین مقاومتی با و بدون محدودیت جریان خون بر میزان IGF-1، تستوسترون و مایونکتین سرمی مردان جوان بود. گروه های پژوهش شامل دو گروه تمرین مقاومتی با محدودیت جریان خون (10 نفر) و تمرین مقاومتی بدون محدودیت جریان خون (10 نفر) بود. برنامه تمرین مقاومتی به مدت چهار هفته انجام گرفت. در دو مرحله پیش آزمون و پس آزمون، غلظت سرمی IGF-1، تستوسترون و مایونکتین به روش الایزا اندازه گیری شد. به منظور تعیین معنا داری تفاوت بین متغیرهای پژوهش از آزمون تحلیل کوواریانس یکطرفه در سطح معنا داری 05/0 استفاده شد. یافته ها نشان داد که میزان IGF-1 و تستوسترون در گروه تمرین با محدودیت جریان خون نسبت به گروه تمرین بدون محدودیت جریان خون، افزایش معنا داری (001/0=P) دارد، با این حال، در میزان مایونکتین افزایش غیرمعنا داری مشاهده شد (08/0=P). این یافته ها نشان می دهد که تمرین مقاومتی همراه با محدودیت جریان خون، در بهبود عوامل مرتبط با افزایش حجم عضلانی بسیار موثر است.

    کلیدواژگان: IGF-1، تستوسترون، تمرین مقاومتی، مایونکتین، محدودیت جریان خون
  • مجتبی خان سوز، بهرام عابدی*، محمدرضا پالیزوان، عباس صارمی صفحات 109-126

    بیماری های قلبی، به دلیل مزمن بودن، اغلب فعالیت های روزمره فرد را تحت تاثیر قرار می دهند و علت اصلی مرگ ومیر در جهان است. هدف از این پژوهش بررسی شاخص های تنظیم کننده آپوپتوز پس از یک دوره تمرین استقامتی فزاینده در سرم موش های ویستار مبتلا به انفارکتوس قلبی است. پژوهش حاضر از نوع تجربی است و به این منظور 20 سر موش صحرایی نژاد ویستار با محدوده سنی10-8 هفته و میانگین وزن 30±230 گرم به طور تصادفی به دو گروه کنترل انفارکتوس (Sed.MI) و تمرین انفارکتوس (Ex.MI) تقسیم شدند. پس از القای انفارکتوس قلبی با دو تزریق داخل صفاقی ایزوپروترنول به فاصله 24 ساعت و با دوز 150 میلی گرم در کیلوگرم، گروه تمرین به مدت 8 هفته پروتکل تمرین استقامتی فزاینده را روی نوار گردان اجرا کردند. خون گیری در شرایط یکسان و در پی حداقل 24 ساعت پس از آخرین جلسه تمرین انجام گرفت و از روش الایزا برای سنجش متغیرهای مطالعه استفاده شد. برای بررسی تغییرات معنا داری سطح کاسپاز-8، سیتوکروم-C و کاسپاز-3 از روش آنالیز تی مستقل در برنامه گراف پد استفاده شد. نتایج نشان داد سطوح سرمی کاسپاز-8، سیتوکروم- C و کاسپاز-3 در گروه Ex.MI تغییراتی نسبت به گروه Sed.MI داشته است. این تغییرات در مقادیر کاسپاز-3 (65/0=P) و سیتوکروم- C (25/0=P)  پلاسمایی بین دو گروه Sed.MI و Ex.MI معنا دار نبود؛ اما تغییرات در مقادیر کاسپاز-8 تفاوت معنا داری را نشان داد (04/0=P). براساس نتایج پژوهش حاضر به نظر می رسد به کارگیری راهبردهای غیردارویی مانند تمرین استقامتی فزاینده نمی تواند میزان آپوپتوز را در نمونه های مبتلا به انفارکتوس قلبی بهبود دهد.

    کلیدواژگان: انفارکتوس قلبی، تمرین استقامتی، سیتوکروم-C، کاسپاز-3، کاسپاز-8، 8
|
  • Najme Rezaeian, AliAsghar Ravasi *, Rahman Soori, Ali Akbarnezhad, Seyyed Abbas Mirshafiey, Farzane Towfighi Pages 1-16

    Adipolin(CTRP12), is a novel anti-inflammatory adipokine improves Insulin sensitivity and decreases circulating glucose levels. This study investigated effect of strengthening training on adipolin levels and insulin resistance index (HOMA-IR) in obese women.20 sedentary postmenopausal obese women(BMI>30Kg/m2,aged 50-65 years) randomly assigned in to experimental(n=12)and control(n=8)groups.Subjects in experimental group participated in 12 weeks of strengthening training(3 sets of 8-12 repetitions at 40-60% of one maximal repetition),15-45 minutes per session and three sessions per week. Levels of adipolin, insulin and fasting glucose and anthropometric indices measured before and 48 hours after last training session. Statistical analysis was done by paired and independent t-test and Pearson correlation and P0.05). Therefore, strengthening training is one of treatment procedure to improve insulin sensitivity in sedentary postmenopausal obese women. However, more studied is necessary to identify molecular mechanism mediated by adipolin.

    Keywords: resisatnce Training, Adipolin, insulin resistance, obese women
  • Sara Farajnia, Mohammadreza Kordi *, Fatemeh Shabkhiz Pages 17-30
    The purpose of this study was to measure the changes in superoxide dismutase (SOD), catalase (CAT) glutathione peroxidase (GPX) and Hydrogen peroxide (H2O2), after repeated-sprint activity (RSA) and subsequent cold water immersion (CWI). Twenty trained athletes with maximal oxygen uptake (VO2max) 52.9±2.9 ml.kg-1.min-1, age 21.9±2.2 yrs, height 174.2±5.4 cm, and weight 68±4.4 kg were assigned to take part in this study. After performing repeated-sprint activity, 10 participants immersed in cold water (14°c) and 10 participants passively sat on a chair at room temperature. Blood sampling was performed before and after RSA, after CWI or passive rest and after 24 h. The results showed that antioxidant levels returned to baseline levels after 24 h, nevertheless; there was no significant difference between CWI and Control groups. In conclusion, although the levels of enzymatic antioxidants were significantly higher after RSA, CWI did not have any effect on returning to baseline levels after 24h.
    Keywords: Antioxidant, enzyme, recovery, Repeated sprint
  • Nader Hamedchaman, Asghar Tofighi, Javad Toloueiazar * Pages 31-51
    Beta-hydroxy beta-methyl butyric acid (HMB) was able to upregulated anabolic agents and downregulated catabolic agents, and it can affect the benefits of physical activities. Therefore, the purpose of this study was to examine the effect of 8 weeks of Complex Training (Resistance+ polymeric) and HMB supplements on IL-15, Cortisol, lipid profile, body composition and performance of Basketball Players. 40 basketball club players were randomly divided into four groups of 10, including: 1. Control group, 2. Supplementary group (HMB), 3. Complex training group, and 4. Training group + Supplement (HMB). The training program was performed for 8 weeks, 3 sessions per week and each session for 1.5 hours with intensity 60-80% 1RM. Serum levels of interleukin 15, cortisol, lipid profiles were taken one day before and 48 hours after the exercise protocol was performed in fasting blood. Data were analyzed by dependent sample T-test and two-way ANOVA (P <0.05). Regarding the results of two-way ANOVA, the main effect of exercise in all variables except cortisol was significant. In addition, the main effect of HMB supplementation was significant only in two variable of medicine ball throwing (F = 11.08, p = 0.002) and vertical jump (F = 62.22, p = 0.001). Complex training with HMB supplementation has the greatest effect on increasing anabolic responses (increased IL-15) and reducing catabolic responses (Cortisol) and lipid profile indexes. Therefore, it seems that use of this supplement with the complex training modality is effective in improving physiological conditions and enhancing explosive power athletes such as basketball.
    Keywords: IL-15, Complex Training, Cortisol, HMB Supplementation
  • Sayd Mojtaba Hoseini, Ziya Falahmohammadi *, Vahid Talebi Pages 53-65
    Multiple sclerosis is a progressive and chronic autoimmune disease of the central nervous system that is associated with the destruction of the myelin sheath of nerve cells. The aim of this study was to investigate the preventive effect of six weeks of forced swimming on the levels of TNF-α, IL-10 and BDNF is the EAE model rats. Twenty-five female Lewis were divided into five groups: healthy control, MS control, healthy swimming, MS swimming, and solvent. Swimming training for 6 weeks and 5 days a week. Swimming training program began with 30 minutes daily five-minute period in the second week with an increase to 60 minutes. Overload training was set by adjusting the power and speed of the water while swimming. Also, EAE was induced model at the end of the sixth week of training and After 14 days’ mice were sacrificed. Right Cerebral hemisphere for the histology and right Cerebral hemisphere was transferred to the lab for analysis of protein measurements. Swimming exercise in rats EAE model leads to a significant reduction in TNF-α (P=0/001) and no significant change in IL-10 (P=0/71) and BDNF (P=0/70) was. In rats trained clinical signs appeared delayed. Furthermore, results of histological staining showed that certain differences were observed between trained and untrained. EAE-induced demyelination model increases the damage to brain tissue Shows that swimming exercise intensity and duration of six weeks can be effective in delaying symptoms, although these symptoms are delayed in the short term.
    Keywords: experimental autoimmune encephalomyelitis, Lewis rats, swimming training, cytokine
  • Fataneh Farahmand, Maryam Nourshahi *, Maryam Soleimani, Hamed Rajabi, Kevin Power Pages 67-78

    Nowadays, many studies have shown that exercise improves brain health and performance and may also increase neurological pathways in the brain. The aim of the present study was to investigate the effect of 8 weeks of high intensity interval training (HIIT) on Klotho, PLP and TNF-α concentrations in mice. Female mice were randomly divided to exercise (EX) or control (Con) groups. In the EX group, animals performed 8-week of HIIT. Mice initially ran at 6 m/min for 3 min at 0% grade, with the speed progressively increasing by 3 m/min every 3 min until exhaustion - when the mice were unable to maintain the required running speed. The maximal speed obtained was then used to calculate the individualized running speed for mice in the EX group. HIIT involved treadmill running 5 days per week for the final 6 weeks. Klotho, PLP and TNF-α expressions were studied using Western blot. Mice in the EX group had a significant increase in klotho and PLP concentrations compared to the control group (p≤0.01 and p≤0.05, respectively). Also, in the exercise groups mice had a significant decrease in TNF-α concentrations in compared to the control group (p≤0.05). Our data demonstrate that HIIT increased klotho and PLP and deceased neuroinflammatory cytokines. These proteins are associated with increasing myelination and protect the central nerve system against neurodegenerative diseases.

    Keywords: PLP, interval training, TNF-α, Klotho
  • Bahloul Ghorbanian *, Akram Mahmoudpoor Pages 79-92
    Cytokines play an important role in the pathogenesis of Multiple Sclerosis (MS) and are considered an important objective for therapeutic intervention. The purpose of this study was to investigate the effect of eight weeks Pilates training and massage therapy on plasma serum levels of IL_17 and IFNβ as pro-inflammatory cytokines in patients with MS. In this clinical trial study, 36 women patients (who had medical file in MS society of Tabriz, Iran) with range age from 30 to 40 years old, a degree of the disease from 0 to 4/5 and average length of disease was 7±2 yr, were selected and split in to 4 groups: massage (n=9), pilates (n=9), pilates + massage (n=9), and a control (n=9). Pilates training and massage therapy included 8 weeks, 3 sessions per week, 40-60 minutes each session (20 to 40 minutes for Pilates and 20 to 30 minutes for massage). Blood samples were taken before and after intervention. Data were analyzed by ANOVA using spss20. The results showed that after eight weeks of Pilates training and massage therapy, IL-17 levels decreased significantly in Pilates, Massage and Pilates + Massage groups, and the level of IFN-β in massage and Pilates + Massage groups increased significantly (P< 0/05).
    Conclusion
    Since Pilates coupled with Massage reduced pro-inflammatory IL-17 cytokine and increase IFN-β in MS patients, it seems that Pilates training and massage therapy can be used as a complementary treatment along with other drug therapies for preventing the progress of MS.
    Keywords: multiple sclerosis (MS), Pilates, Massage, IL-17, IFN-β
  • Abdolreza Kazemi *, Hadi Kerendi, Valiollah Shoaei Pages 93-107

    Different training programs have different effects on the level of hormonal response. Resistance training with blood flow restriction is one of the exercise method that leads to increase in muscle strength and performance. Therefore, the purpose of this study was to compare the effect of resistance training with and without blood flow restriction on the serum levels of IGF-1, testosterone and myonectin in young men. The research groups consisted of two groups: resistance training with blood flow restriction (10 subjects) and resistance training without blood flow restriction (10 subjects). The resistance training program was conducted for four weeks. In pre/post-test, serum concentration of IGF-1, testosterone and Myonectine was measured by ELISA method. To determine the difference between the variables, one-way covariance analysis was used at the significance level of 0/05. Our results showed that IGF-1 and testosterone levels in the exercise group with blood flow restriction were significantly higher than the exercise group without blood flow restriction (P = 0.001). However, there was a non-significant increase in myonectin levels (P = 0.08). These findings suggest that resistance training with blood flow restriction is very effective in increasing hypertrophy-related factors.

    Keywords: IGF-1, Testosterone, Myonectine, Resistance exercise, Blood flow restriction
  • Mojtaba Khansooz, Bahram Abedi *, MohammadReza Palizvan, Abbas Saremi Pages 109-126
    Aim

    Cardiovascular disease, due to its chronicity, often affects everyday activities of the individual and is the leading cause of death in the world. The purpose of this study was to investigate the effect of increasing endurance training on adjustment indicators Apoptosis is indicated in samples of patients with myocardial infarction.

    Methodology

    In this study, 20 Wistar rats aged 8-10 weeks with a mean weight of 230±30 for two groups of infarction control (Sed.MI) and infarction (Ex.MI). After induction of experimental myocardial infarction with two intraperitoneal isoproterenol injections at a dose of 150 mg/kg for 24 hours, the exercise group performed an endurance training protocol on the treadmill for eight weeks. Applying in the same conditions followed at least 24 hours after the last training session. To examine the significant changes in the levels of Caspase-3, Caspase-8 and Cytochrome-C, independent t-test was used in Graph Pad program.

    Results

    The results showed that serum levels of Caspase-8, cytochrome-C and Caspase 3 in Ex.MI group were higher than that of Sed.MI group. This increase was not significant in the cases of Caspase-3(p=0.65) and cytochrome-c (p=0.25) between Sed.MI and Ex.MI. But increase in caspase-8 values showed significant differences (p=0.04).

    Conclusion

    According to the results of this study, it seems that application of non-pharmacological strategies such as incremental endurance training cannot improve apoptosis rate in samples with myocardial infarction.

    Keywords: Experimental Cardiac Infarction, Endurance training, Cytochrome-C, caspase-3, Caspase-8