فهرست مطالب
فصلنامه امیرکبیر
پیاپی 35 (تابستان و پاییز1376)
- 73 صفحه، بهای روی جلد: 100ريال
- تاریخ انتشار: 1376/09/15
- تعداد عناوین: 11
-
طرح تعیین درجه سازگاری واحدهای با سیستم JITصفحه 213در این تحقیق یک طرح کمی برای ارزیابی واحدهای تولیدی از نظر درجه سازگاری و قابلیت کاربرد سیستم JIT ارائه شده است. این طرح با استفاده از نظرسنجی متخصصین به روش دلفی کامل گشته است. در این طرح عناصر سیستم JIT به صورت سلسله مراتبی تنظیم گشته است.
-
طراحی کنترل پس خور/ پیش خور دما بر اساس تخمین زننده حالت - کالیمتری در راکتورهای ناپیوستهصفحه 231جهت کنترل دمای راکتور همراه کنترل پیش خور با کنترل پس خور می تواند عملکرد کنترل را توسعه دهد، به طوری که کنترل دما را بتوان برای طیف وسیعی از واکنش ها اعمال کرد. اما در الگوریتم کنترل پیش خور دما ترم حرارت زائی واکنش ظاهر می شود.
-
تاثیر شرایط جوانی زنی بر ساختار میکروسکوپی چدن های خاکستریصفحه 241در تحقیق حاضر تاثیر ترکیب شیمیایی جوانه زا، محل اضافه کردن جوانه زا و صلبیت قالب بر ساختار میکروسکوپی چدن های خاکستری بررسی شده است. برای این منظور از سه نوع جوانه زای زیرسینوک، سوپرسید و فروسیلیسم استفاده شد.
-
برنامه ریزی و افزایش بهره وری نیروی کار در معادنصفحه 267برنامه ریزی مناسب در عملیات معدنکاری موجب کاهش زمان انجام و افزایش بهره می باشد. در فعالیت هایی که انجام آنها از توالی خاصی برخوردار است، اهمیت این امر مشهورتر است که عملیات پیشروی در سینه کارهای معادن زیرزمینی. نمونه خوبی از آن می باشد. این سلسله عملیات که توسط گروه های کاری انجام می شود، نیاز به زمانبندی دقیقی در هر شیفت دارد که در این مقاله نحوه آن تشریح شده است.
-
پرش هیدرولیکی روی کانال های با شیب معکوس با پله مثبتصفحه 276در تحقیق حاضر، پرش هیدرولیکی روی کف های با شیب معکوس و پله مثبت در انتها، مورد تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی قرار گرفته است. برای این امر چهار شیب معکوس مختلف و دو نوع پله مثبت با ارتفاع متفاوت انتخاب و با توجه به نتایج آزمایش ها نسبت اعماق مزدوج، طول پرش و افت انرژی نسبی نسبت به عدد فرود اولیه در حالات مختلف تعیین و با مقادیر مربوط در حالات شیب افقی و یا شیب معکوس بدون پله مقایسه گردید.
-
بازشناسی گفتار پیوسته فارسی با استفاده از الگوتریتم ویتربی و خصوصیات پروزودیک کلماتصفحه 293موضوعی که در اینجا به آن می پردازیم، ارائه مدلی برای بازشناخت دنباله کلمات گفتار پیوسته فارسی است. این کار در چند مرحله صورت می گیرد. در اولین مرحله سیگنال گفتار به پنجره هایی از سیگنال شکسته می شود و به هر کدام از پنجره ها، یکی از واجهای زبان فارسی نسبت داده می شود.
-
سیستم کامپیوتری طبقه بندی و کد گذاری قطعات صنعتی دوار - برمبنای تکنولوژی گروهیصفحه 300کدگذاری و طبقه بندی یکی از روش های موثر و مناسب جهت گروهبندی قطعات در سیستم های تولیدی مبتنی بر تکنولوژی گروهی می باشد. سیستم های متعددی جهت کدگذاری و طبقه بندی قطعات تاکنون در کشورهای صنعتی ارائه گردیده که هر یک دارای قابلیت ها و محدودیت های مشخصی هستند.
-
بررسی تجربی و تئوری شیرین سازی گاز طبیعی به وسیله غربال ملکولیصفحه 319شیرین سازی گاز طبیعی به روش جذب سطحی توسط واحدهای غربال مولکولی از جمله فرآیندهایی است که در چند دهه اخیر در صنعت پالایش گاز مورد توجه قرار گرفته است.
-
مطالعه و بررسی خواص سنجی گرونا از دیدگاه فراوریصفحه 330ذخایر بزرگی از گرونا در نقاط مختلف ایران از جمله منطقه کوه گیری رفسنجان گزارش شده است که از لحاظ عیار نیز قابل توجه می باشد. گرونای این منطقه به دلیل وجود ناخالصی های همراه به صورت مستیم قابل کاربرد در صنایع ساینده. تصفیه آب و دیگر صنایع نمی باشد.
-
بررسی تاثیر عرض فیلتر روی مقادیر جذر میانگین مربعی اغشاشات عرضی و طولی سرعت و تنش های برشی رینولدزی در شبیه سازی عددی دو بعدی لایه اختلاط مغشوشصفحه 337در این مقاله لایه اختلاط مغشوش در اعداد رینولدز بالا به روش گردابه ها بررسی شده است. برای این منظور ابتدا معادله گردابه ها از معادلات بقاء به دست آمده و سپس این معادله تحت اثر فیلتر قرار می گیرد تا اثر اغتشاش جریان نیز منظور شود.
-
اثر مخلوط های مختلف بتنی درپیوستگی بتن های تعمیراتیصفحه 346افزایش روزافزون سازه های بتنی که احتیاج به تعمیر داشته و مورد تعمیر واقع می شوند، این مسئله را در ذهن می پروراند که بتن تعمیری تا چه حدی با بتن سازه اصلی پیوستگی خواهد داشت و آیا می توان به عملکرد مطمئن این دو با یکدیگر مطمئن بود. در این مقاله به بررسی اثر استفاده از مواد پوزولانی و همچنین فوق روان کننده بر مقاومت فشاری، میزان پیوستگی و جمع شدگی بتن های تعمیراتی پرداخته شده است.