فهرست مطالب

Modern Research in English Language Studies - Volume:8 Issue: 1, Winter 2021

Journal of Modern Research in English Language Studies
Volume:8 Issue: 1, Winter 2021

  • تاریخ انتشار: 1399/09/30
  • تعداد عناوین: 8
|
  • احمدرضا بیگی ریزی، حسین براتی *، احمد معین زاده صفحات 1-30

    پژوهش حاضر به بررسی کارایی نرم افزار مدیریت ارتباط به منظور نظارت و مشاوره دبیران زبان انگلیسی (نظارت و مشاوره از راه دور) در ایران پرداخته است. در این راستا پژوهشگران به بررسی سوالات زیر پرداختند: (1) آیا کاربرد نرم افزار در مقایسه با شیوه سنتی نظارت و مشاوره باعث ایجاد و تفاوت در روش تدریس خواهد شد؟ (2) دیدگاه و باورهای دبیران زبان انگلیسی درباره استفاده از این نرم افزار چیست؟ همچنین محققان از دو شیوه های سنتی (نظارت و مشاوره) و شیوه جدید (استفاده از نرم افزارمدیریت ارتباط) برای جامعه ی آماری 30 نفره (متشکل از سه گروه دبیر زبان انگلیسی) ، برای آموزش نگارش به سه گروه یادگیرنده بهره برده اند. دبیران گروه اول به صورت سنتی، دبیران گروه دوم با استفاده از نرم افزار مدیریت ارتباط از راه دور، مورد نظارت و مشاوره قرار گرفتند و گروه سوم به عنوان گروه کنترل هیچ گونه نظارت و مشاوره ای دریافت نکردند. نتایج چک لیست های نظارت به طور میانگین(گروه اول 18.16، گروه دوم 57.8 و گروه سوم 14.13) حاکی از این است که دبیران گروه دوم عملکرد مطلوب تری در آموزش نگارش ارایه داده اند. نتایج پرسش نامه ها (با میانگین کل 3.355) نیز در بردارنده ی نگرش ها و باورهای مثبت دبیران زبان انگلیسی است. همچنین این گروه با ارایه ی باز خورد مطلوب تر از کارایی نرم افزار، به دبیران زبان انگلیسی کمک کرد تا تطابق بیشتری با سیستم مشاوره و نظارت داشته باشند.

    کلیدواژگان: آموزش و تربیت دبیران، نظارت و مشاره دبیران زبان انگلیسی، نظارت و مشاره سنتی، نرم افزار نظارت و مشاره
  • مریم محمودی، مژگان رشتچی *، غلامرضا عباسیان صفحات 31-54

    دانش پایه معلمان به آنچه آنها باید بدانند وقادربه بکارگیری در کلاسهایشان باشند، اطلاق می شود. هدف تحقیق حاضر بررسی تاثیردوره های آموزش ضمن خدمت معلمان درتوسعه دانش آنها بود. بدین منظور، محققین پژوهش حاضر مدل میشرا و کهلر(2006) که بین اجزاء دانش پایه ای همپوشانی قایل است را به عنوان معیار تعیین و مورد استفاده قراردادند. برای انجام پژوهش، تحقیق ترکیبی متوالی اکتشافی در سه مرحله طراحی شد. در مرحله نخست پرسشنامه دانش پایه معلمان زبان انگلیسی توسط محققین تهیه شد و با 335 معلم زبان انگلیسی استان گیلان که به صورت تصادفی انتخاب شده بودند، مورد اعتبارسنجی قرار گرفت. نتایج به دست آمده از کرونباخ آلفا و تجزیه و تحلیل عامل نشان داد پرسشنامه از پایایی و روایی برخوردار است. در مرحله دوم که مرحله کمی تحقیق بود، پیشرفت دانش پایه 29 معلم زبان انگیسی پایه 11 بعد از شرکت در کلاس‌های ضمن خدمت آنلاین مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج آزمون تک نمونه ای تی بین دانش پایه شرکت کنندگان قبل و بعد از شرکت در دوره تفاوت معناداری را نشان داد. در مرحله سوم، ده نفر از شرکت کنندگان در مرحله دوم در جلسات مصاحبه نیمه ساختاری شرکت کردند. نظر شرکت کنندگان در رابطه با محتوای دوره های ضمن خدمت با نتایج حاصل از مرحله دوم پژوهش در همه زمینه ها همخوانی نداشت. معلمان شرکت کننده در مصاحبه ضعف‌های دوره ها را مطرح و پیشنهادهایی را جهت بهبود کیفیت این دوره ها ارایه کردند. یافته های حاصل از این تحقیق می تواند برای آموزش دهندگان معلمان، سیاست گذاران و برنامه ریزان دوره های آموزش ضمن خدمت و معلمان زبان انگلیسی مفید باشد. به علاوه، پرسشنامه پایه دانش معلمان زبان انگلیسی می تواند به عنوان یک ابزار معتبر سنجش دانش محتوایی، آموزشی و تکنولوژیکی معلمان زبان انگلیسی توسط سایر محققان مورد استفاده قرار گیرد که امری ضروری جهت شرح رابطه بین دانش محتوایی، آموزشی و تکنولوژیکی معلمان است.

    کلیدواژگان: معلمان زبان انگلیسی، دوره های آموزش ضمن خدمت، دانش پایه ای معلمان، مدل میشرا وکهلر
  • کاظم برزگر، امیر رضا نعمت تبریزی *، منوچهر جعفری گهر، فریدون وحدانی صفحات 55-74

    این پژوهش رابطه بین آزمون های هنجارمند و آزمون های معیارمند را جهت پیشگویی نمرات آزمون های معیار مند بر اساس نمرات آزمون های هنجارمند تبیین نمود و به طراحی الگوی معادلات ساختاری رابطه بین این دو نوع آزمون پرداخت. تعداد 210 دانشجوی درس زبان عمومی رشته بهداشت و رشته های پیراپزشکی در این مطالعه شرکت کردند. آنها با استفاره از آزمون هنجارمند Cambridge Placement Test در سه سطح توانش زبانی سطح بندی شدند. آزمون های معیارمند پژوهشگر-ساخته میان دوره و پایان دوره با تمرکز بر واژگان، دستور زبان، و خواندن و درک مطلب اجرا شدند. نتایج حاکی از همبستگی های آماری مثبت و معناداری بین آزمون های معیارمند و هنجارمند بود. تجزیه و تحلیل الگوی معادلات ساختاری نشان دهنده مسیرهای معنادار از آزمون های هنجارمند به عنوان متغیر نهفته وابسته به آزمون های معیارمند به عنوان متغیرهای نهفته مستقل بود. نمرات مولفه های سه متغیر نهفته شامل واژگان، دستور زبان، و خواندن و درک مطلب طی سه مرحله ارزیابی)آزمون های سطح بندی، میان دوره، و پایان دوره) به عنوان متغیر های آشکار در نظر گرفته شدند. مسیر های معنادار بین آزمون هنجارمند و آزمون های معیارمند نشان داد که روابط درونی پیچیده بین مولفه های این آزمون ها را می توان جهت همگن سازی سطح توانش زبانی دانشجویان در دروس زبان تخصصی با استفاده از نمرات آزمون هنجارمند به کار برد تا بر مشکلات ناشی از تفاوت های فردی و ناهمگنی توانش زبانی دانشجویان غلبه کرد. در نتیجه، در مورد دروس زبان تخصصی دانشگاه که در حال حاضر دانشجویان بر اساس رشته دانشگاهی گروه بندی می شوند، گروه بندی بر اساس نمرات آزمون هنجارمند در آغاز نیمسال تحصیلی راه منطقی و مفیدی جهت غلبه بر مشکلات ناشی از تفاوت های فردی و ناهمگنی توانش زبانی دانشجویان می باشد.

    کلیدواژگان: توانش زبانی، آزمون هنجارمند، آزمون معیارمند، تفاوت های فردی، سطح بندی - الگوی معادلات ساختاری -همگن سازی
  • هانی منسوجی، احمد محسنی*، علیرضا عامری صفحات 75-95
  • داود امینی*، زهرا ایروانی صفحات 97-117

    بر اساس نظریه های فرآیندی شناختی مهارت نوشتاری در زبان دوم، غنای دانش واژگانی نقشی کلیدی در تسهیل عملکرد نوشتاری فرد ایفا می‌کند. از این رو تحقیق در زمینه رابطه بین جنبه‌های دانش واژگانی و عملکرد نوشتاری می‌تواند در فهم نظری فرآیند نوشتار در زبان دوم موثر واقع شود. اما هرگونه ارزیابی یا تحقیق در زمینه نوشتار نمی‌تواند فارغ از نوع تکلیف و یا ژانر بکار رفته جهت ایجاد زمینه خلق متن توسط زبان‌آموز باشد. بر این اساس، پژوهش حاضر به مطالعه رابطه بین دانش واژگانی و عملکرد نوشتار در زبان دوم با تکیه بر تفاوت‌های احتمالی دو ژانر توصیفی و روایی اجرا گردید. چهار تکلیف نوشتاری مجزا به 101 زبان‌آموز ایرانی زبان انگلیسی سطح پیشرفته ارایه گردید و عمق و وسعت دانش واژگانی شرکت کنندگان از طریق دو آزمون استاندارد اندازه‌گیری گردید. تحلیل نتایج حاکی از همبستگی مثبت و متوسط به پایین بین عمق و وسعت دانش واژگانی و عملکرد نوشتاری در هر دو ژانر توصیفی و روایی بود. بعلاوه آنالیز رگرسیون نشان دهنده قدرت پیش بینی کنندگی مثبت و معنی دار برای عمق و وسعت دانش واژگانی هم در توانایی نوشتار توصیفی و هم توانایی نوشتار روایی بود. همچنین فراگیران مورد مطالعه، در نوشتار توصیفی در قیاس با نوشتار روایی عملکرد بهتری از خود نشان دادند. بطور کلی به نظر می رسد تمایزات ژانری در رابطه بین دانش واژگانی و عملکرد نوشتاری زبان دوم تحت تاثیر عواملی چون سطح زبان آموزان و پیشینه فرهنگی آنها در زبان اول باشد. لکن دستیابی به یک تصویر جامع از تفاوتهای ژانری از چگونگی اثرگذاری ژانر بر رابطه بین دانش واژگانی و مهارت نوشتن در زبان دوم مستلزم پژوهش‌های مکمل با نگاهی دقیق‌تر بر کلیه ژانرها و در نظر گرفتن مسئله چندبعدی بودن ماهیت دانش واژگانی است.

    کلیدواژگان: دانش واژگانی، مهارت نوشتن ژانر نوشتار، ژانر توصیفی، ژانر روایی
  • آیلار فلاح وزیرآباد*، فرهمن فرخی صفحات 119-139

    این تحقیق بررسی بازی دیجیتال آموزش با هم آیی ها از طریق دو متد رسمی و غیر رسمی را در بر گرفته است. 101 دانشجوی سطح متوسط از طریق روش آمیخته شبه آزمایشی در این تحقیق شرکت نمودند. نمونه تشکیل شده از دو گروه مساوی است. گروه اول در داخل کلاس و از طریق بازی دیجیتال زبان آموخته است و گروه دوم خارج از کلاس. توسعه ی آموزش با هم آیی ها هم شامل دو گروه 1- عینی 2- مجازی هستند. آنکووا برای آنالیز کمی و کیفی از طریق نتایج پرسشنامه انجام گرفت. نتایج نشان می دهد یادگیری باهم آیی ها به مدت 5 هفته به صورت رسمی و درون کلاسی بهتر از غیر رسمی است که در آن دانشجویان بایستی خودکفایی بیشتری نشان می دادند. تفاوت معنی داری بین دو گروه وجود دارد و تفاوت میانگین نمره 3.45 بین دو گروه می باشد. نتایج پرسشنامه حاکی از آن است که دانشجویان بازی دیجیتالی درون کلاسی را بیشتر می پسندند. باهم آیی های هر دو گروه بر طبق سطح مهارت زبان عینی و مجازی به طور مساوی پیشرفت کرده اند. بنابراین پیچیدگی معنایی فاکتور موثر و اصلی در پروسه ی یادگیری نبوده است. کلاس های رسمی از لحاظ تعامل بین همکلاسی ها بازده بهتری داشتند و میانگین نمره ی سهولت بازی بالاتر است.

    کلیدواژگان: آموزش زبان از طریق بازی دیجیتال، عینی، مجازی، نرم افزار کاربردی، باهم آیی ها
  • حسین حیدری تبریزی * صفحات 141-167

    موفقیت دانش آموزان در مدرسه تا حد زیادی مرهون وجود معلمین توانمند و کیفیت بالای تدریس می باشد و همین امر موجب گردیده تا مسیولین آموزشی توجه خاصی به تدوین برنامه های درسی دبیری با کیفیت و تربیت معلمینی پیدا نمایند که از هر حیث برای حر فه معلمی آماده باشند. تحقیق حاضر سعی بر آن داشت تا نقش موثر آخرین نسخه سرفصل دروس دبیری زبان را در آماده سازی حرفه ای دانشجو معلمین از دیدگاه مربیان و دانشجو معلمین بررسی نماید. بدین منظو ر ، چهل مربی و دویست و پنجاه و هفت دانشجو معلم در این تحقیق شرکت کردند. در این تحقیق برای بررسی دیدگاه شرکت کنندگان از روش توصیفی و برای جمع آوری داده ها از مصاحبه و پرسشنامه تغییر یافته ویلیام پت وی (2005) استفاده گردید. پس از تجزیه و تحلیل داده ها، یافته های کلی تحقیق نشان داد که شرکت گنندگان نظر موافق و دیدگاه مثبت نسبت به اثربخشی مولفه های سرفصل در آماده سازی حرفه ای دانشجو معلمین داشتند. با این حال، آنها در مصاحبه ها به به اشکالاتی در سرفصل اشاره کردند مبنی بر اینکه دروس مربوط به مهارتها تقویت گردد، فرصت بیشتر برای تدریس عملی و استفاده موثر از تکنولوژی فراهم گردد و در طول دوره های تدریس عملی مربیان و ناظرین حمایت بیشتری از دانشجو معلمین به عمل آورند. یافته های این تحقیق به رهبران آموزشی کمک می نمایدتا متناسب با تاثیرات اجتماعی در خصوص تغییر و اصلاح برنامه های آموزشی دبیری زبان و جهت دهی لازم به آنها گام بردارند.

    کلیدواژگان: مولفه، اثربخشی، ارزیابی، آماده سازی حر فه ای، معلم توانمند، سرفصل دروس دبیری زبان
  • صفحات 169-195

    تحقیق و پژوهش در باورهای زبان آموزان درمورد ماهیت دانش، طریقه دریافت آن و نحوی اثربخشی آن در فرایند یادگیری، توجه اندیشمندان زبان دوم را به خود جلب کرده است. تحقیق حاضر تلاشی است جهت مدل یابی ساختاری میان سه مولفه باورهای معرفت شناختی ، راهبردهای یادگیری زبان با نقش واسطه ای سیستم خودهای انگیزشی زبان. داده های این تحقیق در دو مرحله جمع آوری شده است. در مرحله اولیه، مدل یابی ساختاری جهت ایجاد یک مدل مفهومی در تحقیق پیشنهاد گردید. در مرحله دوم، سه پرسشنامه شامل باورهای معرفت شناختی ، راهبردهای یادگیری زبان و سیستم خودهای انگیزشی زبان در میان 300 دانش آموز دبیرستان پایه دوم توزیع گردید. پرسشنامه ها در فرایند چهار ماه توسط نویسند گان جمع آوری شد. سپس داده های جمع آوری شده از نظر اعتبار سنجی در نحوه جواب دهی مورد بررسی اولیه قرار گرفت. با بررسی انجام شده، تعداد 774 پرسشنامه از نظر کیفی معتبر در نظر گرفته شده است. جهت تحلیل داده ها، از آمار همبستگی و مدل یابی ساختاری استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان داده است که باورهای معرفت شناختی با سیستم خودهای انگیزشی زبان رابطه مثبت و با راهبردهای یادگیری زبان رابطه منفی معنی داری دارد. همچنین مدل پیشنهادی پس از دو مرحله ویرایش مورد تایید قرار گرفت. مدل تایید شده نشان داده است که مسیر تحلیل در مدل یابی تا 48 درصد میتواند در راهبردهای یادگیری زبان با نقش واسطه ای سیستم خودهای انگیزشی زبان قابل توصیف باشد. به عبارت دیگر، این تحقیق نشان داده است هر چقدر دانشجویان تجربه باورهای معرفت شناختی بالایی داشته باشند، از راهبردهای یادگیری زبان کم تر استفاده میکنند و برعکس هر چقدر سیستم خودهای انگیزشی زبان تقویت گردد، از راهبردهای یادگیری زبان بیشتر استفاده میکنند.

    کلیدواژگان: باورهای معرفت شناختی، راهبردهای یادگیری زبان، سیستم خودهای انگیزشی زبان، یادگیری زبان دوم، مدل یابی ساختاری
|
  • Ahmad Beigi Rizi, Hossein Barati *, Ahmad Moeinzadeh Pages 1-30

    This survey study aimed to examine the efficiency of a mentoring software used for e-mentoring Iranian EFL teachers by investigating (1) if the application of the mentoring software vs. traditional mentoring made any difference in the instructors' methodology of teaching writing and (2) the attitudes of the users towards the application of the mentoring software. In so doing, traditional mentoring and software mentoring were used for mentoring three groups of Iranian EFL teachers (N=30) teaching writing to three groups of learners. The teachers for Group 1 were mentored through traditional mentoring, the teachers for Group 2 were mentored through e-mentoring software and the teachers for Group 3 -the control group- received no mentoring treatment at all. The results of the observation checklists demonstrated that the mentoring style of the teachers in Group 2 had better instructors' methodology of teaching writing on average (G1: 18.16, G2: 57.8, G3: 14.13) and the results of the survey on the opinions of the users towards the application of the mentoring software through a close-ended questionnaire (the total average of mean score: 3.355) showed positive attitudes. The study concluded that the outcome of the application of the mentoring software was effective and helped EFL teachers match the mentoring process of the teachers in Group 2 by better results in comparison to traditional mentoring.

    Keywords: Teacher education, EFL Mentoring, Traditional Mentoring, E-mentoring Software
  • Maryam Mahmoudi, Mojgan Rashtchi *, Gholam-Reza Abbasian Pages 31-54

    Teachers’ knowledge base refers to what teachers should know and be able to implement in their classes. This study investigated to what extent in-service education and training (INSET) courses were influential in developing teachers’ knowledge base. From different models, the researchers selected Mishra and Koehler’s (2006) technological pedagogical and content knowledge (TPACK) model that assumes an interrelationship between the components of teachers’ knowledge base. Thus, an exploratory sequential mixed methods study was designed in three phases. In the first phase, the questionnaire of English Language Teacher’s Knowledge Base (ELTKB) was developed and validated with 335 randomly selected EFL teachers from Guilan province. In the second phase, the quantitative follow-up phase, twenty-nine 11th grade EFL teachers’ knowledge base improvement was examined after attending online INSET classes. The results of the paired sample t-tests revealed statistically significant differences between the participants’ knowledge base components before and after the courses. In the third phase, semi-structured interviews explored the participants’ viewpoints concerning the content of the INSET courses. The teachers’ perceptions declared in interview sessions were not in complete conformity with the results obtained from the second phase of the study. The teachers had some complaints about the content of the courses and provided some suggestions. The findings of this study can benefit teacher educators, policymakers, INSET programmers, and English teachers. Also, the ELTKB can be employed by researchers as a valid tool for measuring TPACK that is an essential concept for explaining the relationship between teachers’ content, pedagogy, and technology-related knowledge.

    Keywords: English language teachers, In-Service Education, Training courses (INSET), Teachers’ knowledge base, Mishra, Koehler’s model
  • Kazem Barzegar, Amir Reza Nemat Tabrizi *, Manoochehr Jafarigohar, Fereidoon Vahdany Pages 55-74

    This correlational research used the association between norm-referenced (NRTs) and criterion-referenced tests (CRTs) to predict CRT scores on the basis of NRT scores, homogenize English proficiency of university students, and design a structural equation modeling approach between NRTs and CRTs. The participants were 210 allied health EGP (English for General Purposes) students who were assigned to three levels of language proficiency using Cambridge Placement Test. Researcher-made midterm and final exams, focusing on grammar, vocabulary, and reading comprehension were conducted. Results showed significant positive correlations between the NRT and CRTs. Structural Equation Modeling (SEM) analysis indicated significant paths from NRT as the dependent latent variable to CRTs as independent latent variables. The scores on the components of the three latent variables including vocabulary, grammar, and reading, within three assessments (placement, midterm, and final) were considered as observed variables. Significant paths between NRT and CRTs suggested that complex interrelations between components of NRT and CRTs can be used to homogenize university students’ proficiency in academic English courses using NTR scores to overcome problems related to the individual differences. Consequently, in academic English courses, groupings based on university students’ language ability using NRT scores would override groupings solely based on students’ academic majors.

    Keywords: Norm-referenced tests (NRTs), language proficiency, criterion-referenced tests (CRTs), Individual Differences, placement
  • Hani Mansooji, Ahmad Mohseni *, Alireza Ameri Pages 75-95

    A significant proportion of academic exercise today, even for those who do not speak English as a first language, has to do with the English Internet and the texts within. Accordingly, the present study focused on examining the effects of extensive multimedia-based English Internet reading on enhancing motivation in EFL learners’ English reading. Specifically, the quasi-experimental pretest-post-test design was used to compare the performance of three groups of Iranian university EFL students (i.e., one control and two experimental groups) in terms of their degrees of motivation, prior to and following university-level general English courses which included a multimedia-based Internet extensive reading program on the one hand, and a linear text extensive reading program on the other. Analysis of the results revealed that the extensive reading of both linear and multimedia Internet texts enhanced Iranian EFL readers' reading motivation, an enhancement which was not observed in the motivation of the participants in the control group who did not experience any such program. However, there was no statistically significant difference observed in the amount of motivation improvement between the linear text and the multimedia Internet groups. Teachers may be the most beneficiaries of the present study as they can gain insights into how far they should enter the realm of integrating Internet-based reading programs into general English courses.

    Keywords: Extensive Reading, Internet Reading, Linear Text, motivation, Multimedia text
  • Davoud Amini *, Zahra Iravani Pages 97-117

    In cognitive process theories of L2 writing, the rich lexical knowledge plays a key role in facilitated writing performance. Therefore, the inquiry into the relationship between aspects of vocabulary knowledge and writing performance can proffer theoretical clues on L2 writing process. However, assessing and researching writing is not independent from the type of tasks or genres that are used for eliciting samples of writing. Accordingly, this study probed into the association between vocabulary knowledge and L2 writing performance with a focus on possible differences originating from descriptive and narrative genres of writing. Four distinctive writing tasks were given to 101 Iranian advanced-level EFL learners whose depth and breadth of vocabulary knowledge were measured with Word Associates Test and New Vocabulary Levels Test. The analyses indicated moderate positive correlations between depth and breadth of vocabulary knowledge and writing performance in both descriptive and narrative genres. Moreover, the results of regression analysis revealed a significant positive predictive power for both depth and breadth in descriptive and narrative writings. Also, Iranian EFL learners performed better on descriptive writing than narrative writing. Genric differentiations in the relationship between lexical knowledge and L2 writing performance seem to be mediated by such factors as learners’ proficiency level and L1 cultural background. However, achieving an overarching view of the genric differentiations in affecting the relationship between EFL learners’ vocabulary knowledge and writing performance awaits further complementary research with a focus on all genres of writing while the multidimensionality of L2 vocabulary knowledge is taken into account.

    Keywords: Vocabulary knowledge, writing skill, Genre of writing, Descriptive writing, Narrative writing
  • Aylar Fallah Vazirabad *, Farahman Farrokhi Pages 119-139

    The present study investigated formal versus informal implementation of pedagogical digital games to improve phrasal verb knowledge. One hundred and one intermediate students took part in this mixed-method, quasi-experimental research. The sample was divided into two treatment groups. ANCOVA was used for quantitative data analysis. Qualitative data analysis was based on students’ questionnaire data. The results revealed that digital game play for 6 weeks within formal classroom setting outperformed informal learning where students had to apply their extended degree of autonomous play and the relevant skills. The mean score difference is 3.45. The majority of students from formal and informal groups prefer formal context of learning. Interaction with peers is more productive between peers, higher levels of satisfaction when they encountered difficulties and significantly constructive in the formal context. Moreover, contrary to previous findings, no significant difference was found between Post Literal and Post Figurative mean scores. Thus both literal and figurative phrasal verb categories improve evenly in a digital game play context and it fosters the interpretation of the previously difficult to comprehend figurative verbs in traditional learning context and mean score for play was considerably higher in formal group and performed better compared to the informal game group.

    Keywords: Digital Game-Based Language Learning, Figurative, Literal, Mobile Apps, Phrasal Verb
  • Mohammad Ranjbari *, Hossein Heidari Tabrizi, Akbar Afghary Pages 141-167

    The student's success at school greatly depends on quality teacher and this has led to the governments' growing focus on the quality of teacher education programs and production of quality teachers. This study explored the key stakeholders' views of the pre-service teachers' professional preparation in the latest teacher education program.The participants were 257 BA students in TEFL and 40 teacher educators. Data were collected through an adapted version of the Survey of Teacher Education Programs (STEP) (Williams-Pettway, 2005) and semi-structured interview. After analyzing data by employing descriptive and inferential statistics, the findings indicated that the participants positively evaluated the components in the program and found it effective in preparation of prospective teachers. However, some participants pointed to some drawbacks as the requirement of more input on language proficiency and knowledge of English language learners, more effective use of technology, more teaching practice opportunities as a means of experiential learning, and sufficient support from supervising teachers and teacher educators during teaching practicum courses for student teachers. The findings from this study may help the tomorrow’s educational leaders and syllabus designers to equip themselves with a visionary perspective and begin to form ideas for future change and direction in line with social influences.

    Keywords: Components, Effectiveness, Evaluation, Quality Teacher, Teacher Education Program
  • Shaghyegh Shirzad, Hamed Barjesteh *, Mahmood Dehqan, Mahboubeh Zare Pages 169-195

    Examining learners' beliefs about the essence of knowledge, how they are conceptualized, and the ways they influence the learning process have gained attention in the second language (L2) learning. This study employed a multivariate statistical framework to model complex relationships among three constructs, i.e., epistemic beliefs (EB), language learning strategies (LLSs), L2 motivational self-system (L2MSS), and their sub-factors (N = 12). The data were collected in two phases. At the preliminary stage, the structural equation modeling (SEM) was conducted to visualize a hypothesized model and to map the conceptual framework of the study. At the secondary step, three questionnaires, EB, LLSs, and L2MSS, were distributed among junior high school students (N = 300). The questionnaires were collected over four months. The collected data were screened for incomplete responses and sample attrition. Notably, 774 questionnaires met a valid response rate of 95 percent. Correlational and SEM analyses were utilized to probe the causal relationships among the constructs. The findings revealed that there was a significant positive relationship between the subscales of L2MSS and LLSs. However, there was a significant negative relationship between EB and LLSs. Besides, confirmatory factor analysis underpinned the fitness of the hypothesized model after two stepwise corrections. The findings revealed that the path coefficient for EB had a significant impact on the LLSs with the mediating role of L2MSS. In particular, the path analysis revealed that 48% of LLSs might be explained through EB and L2MSS. This paper suggests that the more EB students experience, the less likely they adopt learning strategies, and the more L2MSS they hold, the more LLS students employ.

    Keywords: Epistemic Beliefs, Language learning strategies, Motivational Self-System, Second Language Learning, Structural Modeling Approach