فهرست مطالب

مجله راهبردهای نوین تربیت معلمان
پیاپی 8 (پاییز و زمستان 1398)

  • تاریخ انتشار: 1399/01/20
  • تعداد عناوین: 8
|
  • رضا صابری*، مژگان شریف زاده صفحات 11-28
    هدف از پژوهش حاضر ارزیابی برنامه درسی اجرا شده در آموزش های مجازی دانشگاه فرهنگیان از حیث جایگاه نیازها، محتوی و روش در آموزش های مجازی است. جامعه آماری در این تحقیق 150 دانشجوی دوره مجازی دانشگاه فرهنگیان کرمان بودند. تعداد نمونه ها با استفاده از جدول مورگان، 106نفر انتخاب شد. روش نمونه گیری به صورت هدفمند یعنی کسانی که در دوره های آموزش مجازی شرکت کرده اند استفاده شد. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه محقق ساخته می باشد. جهت سنجش روایی پرسشنامه، روایی محتوایی آن بررسی شد و پایایی آن با استفاده از ضریب آلفای کرانباخ، برای دانشجویان 0.869برآورد گردید. تجزیه و تحلیل داده ها در دو سطح آمار توصیفی و آمار استنباطی (آزمونهای tتک نمونه ای)صورت گرفت. نتایج پژوهش نشان داد که از نظر دانشجویان دانشگاه فرهنگیان، عوامل محتوای ارایه شده در دوره های آموزش مجازی مطلوب است و عوامل توجه به نیاز های دانشجویان و روش های تدریس اساتید در دوره مجازی نامطلوب است. به طور کلی یافته های تحقیق نشان داد به طور میانگین از نظر دانشجویان دوره های آموزش مجازی دانشگاه فرهنگیان نامطلوب است.
    کلیدواژگان: آموزش مجازی، دانشگاه فرهنگیان، آموزش عالی، ارزیابی برنامه درسی
  • مریم شاکرمی، امیرحسین سلطانی فلاح، زهرا قاسم آبادی کرمی رنجبر، مهدی یوسف وند*، زلیخا زارعی صفحات 29-46

    هدف اصلی این پژوهش تاثیر بازخوردهای اصلاحی معلمان زن در ارزشیابی های تکوینی بر میزان تاب آوری آموزشی و تعلق پذیری تحصیل دانش آموزان دختر متوسطه دوم شهر خرم آباد بود. پژوهش به صورت نیمه تجربی بود که در آن از طرح پیش آزمون - پس آزمون با گروه کنترل استفاده شد. نمونه پژوهش 40 آزمودنی بود که از میان دانش آموزان دختر دبیرستانی شهر خرم آباد به روش تصادفی خوشه ای چند مرحله ای انتخاب و به صورت تصادفی در گروه های آزمایش و گواه گمارده شدند. در مرحله مداخله گروه آزمایش به مدت 10 هفته بعد از ارزشیابی های تکوینی به عمل آمده بازخورد دریافت کردند. در طی این مدت گروه کنترل هیچ نوع مداخله ای دریافت نکرد. برای جمع آوری داده ها از پرسش نامه تعلق پذیری تحصیل و مقیاس تاب آوری آموزشیدر مراحل پیش آزمون و پس آزمون برای دو گروه آزمایش و گواه استفاده شد. داده های پژوهش با روش تحلیل کواریانس چندمتغیری تجزیه و تحلیل شدند. نتایج تحلیل کوواریانس تفاوت معنی داری بین دو گروه نشان داد. یافته ها حاکی از آن بود که سطح تاب آوری آموزشی و تعلق پذیری تحصیل گروه آزمایش به طور معنی داری نسبت به گروه کنترل افزایش یافته بود. بنابراین در صورتی که معلمان بعد از ارزشیابی های تکوینی از این مدل برای ارایه بازخورد استفاده کنند، می توانند سطح تاب آوری آموزشی و تعلق پذیری تحصیل دانش آموزان را به طرز معنی داری افزایش دهند.

    کلیدواژگان: بازخوردهای اصلاحی، ارزشیابی تکوینی، تاب آوری آموزشی، تعلق پذیری تحصیل
  • فاطمه جعفری کمانگر*، عبدالحکیم فروغی صفحات 47-74
    مهم ترین عامل پیشرفت یک کشور درنهایت به نوع انسان ها و میزان استفاده از قوه تفکر و خلاقیت آن ها بستگی دارد؛ درس انشا از جمله دروسی است که خلاقیت در آن نقش مهمی ایفا می کند؛ اما جو حاکم بر آموزش کشور سال هاست که این درس را از رسالت اصلی خود دور نگه داشته است. پژوهش حاضر به دنبال یافتن راه حلی برای این مسئله است؛ به همین منظور به مقایسه اثربخشی روش تدریس بدیعه پردازی با سنتی بر درس انشای دانش آموزان دوره ابتدایی پرداخته است. روش تحقیق در این مطالعه کاربردی و از نوع نیمه تجربی است که از پیش آزمون و پس آزمون در آن استفاده شده است. جامعه آماری، 150 دانش آموز , نمونه ی آماری 20 نفر از دانش آموزان پایه ی ششم هستند که به صورت هدفمند انتخاب شدند مجموع دانش آموزان تنها به صورت یک گروه قرار داده شدند. در نیمی از سال کلاس انشا به همان روش سنتی اداره شد و پس از گرفتن آزمون، در نیمه دوم سال در همان کلاس، درس انشا با روش بدیعه پردازی آموزش داده شد. ابزار پژوهش حاضر عبارت بود از شش موضوع انشا که بعد از ارایه روش سنتی و بعد از تدریس به روش بدیعهپردازی نگاشته شد و با ملاک ارزشیابی که روایی آن مورد تایید استادان صاحب نظر قرار گرفته بود نمره گذاری شد. سپس با نرم افزار spss و آزمون t موردبررسی و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد:آموزش به روش بدیعهپردازی در مقایسه با روش تدریس سنتی تاثیر بیشتری بر ارتقای توان انشاءنویسی دانش آموزان دوره ابتدایی داشته است.
    کلیدواژگان: روش تدریس سنتی، روش تدریس بدیعه پردازی، انشانویسی، آموزش ابتدایی
  • افسانه کلباسی*، شهلا ذهبیون، پروین روشن قیاس صفحات 75-92

    هدف از پژوهش حاضر، بررسی دیدگاه اساتید و دانشجویان درباره تاثیر استفاده از روش ارزیابی همتایان بر سطح دانش، مهارت و نگرش دانشجو معلمان دانشگاه در برنامه درسی کارورزی فرهنگیان بوده است. جامعه آماری پژوهش در بخش اساتید، شامل کلیه استادان واحد درسی کارورزی در رشته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان به تعداد 27 نفر بود و برای تعیین حجم نمونه از روش سرشماری کامل استفاده شد. در بخش دانشجویان، جامعه آماری شامل کلیه دانشجو معلمان رشته آموزش ابتدایی پردیس فاطمه زهرا (س) دانشگاه فرهنگیان اصفهان در سال تحصیلی 98-97 شامل 60 نفر بود و تعداد نمونه مورد نظر به شیوه نمونه گیری ساده و با استفاده از جدول کرجسی و مورگان تعداد 50 نفر تعیین شد. ابزار پژوهش، پرسشنامه محقق ساخته شامل 32 گویه بود و پایایی آن با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ در دو بخش اساتید و دانشجویان به ترتیب به میزان 0.87 و 0.81 برآورد شد. تحلیل داده ها با استفاده از آزمون آماری t تک نمونه ای در محیط نرم افزار spss انجام شد. نتایج پژوهش نشان داد که هر دو گروه اساتید و دانشجویان برتاثیر مثبت این شیوه ارزیابی بر ارتقاء سطح دانش، نگرش و مهارت های دانشجویان تاکید دارند. همچنین تفاوت معناداری بین نظرات آنها وجود نداشت.

    کلیدواژگان: ارزیابی معتبر، ارزیابی همتایان، کارورزی، دانشگاه فرهنگیان'
  • حسین افلاکی فرد* صفحات 93-110
    هدف از پژوهش حاضر نقش واسطه ای جهت گیری هدف در رابطه بین هوش عاطفی با عملکرد تحصیلی دانش آموزان بود. روش پژوهش از نظر هدف، کاربردی بوده که برای انجام آن روش توصیفی- همبستگی استفاده شد. جامعه آماری شامل همه دانش آموزان دوره متوسطه اول کامفیروز نفر بودند. برای تعیین حجم نمونه با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای تعداد 150 دانش آموز انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها شامل 3 پرسشنامه عملکرد تحصیلی فام و تیلور، جهت گیری هدف بوفارد و همکاران، هوش عاطفی بارآن بود که روایی و پایایی ابزار مورد تایید قرار گرفت. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از شاخص های آمار توصیفی میانگین و انحراف معیار و از روش های آمار استنباطی، ضریب همبستگی پیرسون و آزمون مدل میانجی گری چندگانه با استفاده از برنامه آماری پریچر و هیز استفاده گردید. نتایج نشان دهنده آن است بین هوش عاطفی با عملکرد تحصیلی رابطه معنا داری وجود دارد. بین جهت گیری هدف با عملکرد تحصیلی رابطه معنا داری وجود دارد دارد. هوش عاطفی با جهت گیری هدف رابطه معنا دار دارد. جهت گیری معطوف به عملکرد پرهیزی در رابطه بین هوش عاطفی و عملکرد تحصیلی نقش واسطه ای ایفا می کند.
    کلیدواژگان: جهت گیری هدف، هوش عاطفی، عملکرد تحصیلی، دانش آموزان
  • هادی مصدق*، اکرم خوش قامت صفحات 111-126

    هدف این پژوهش بررسی رابطه "معنویت در کار" و "مسئولیت پذیری" با" عملکرد آموزشی" معلمان دوره ابتدایی شهر قم بود. پژوهش حاضر از نظر رویکرد؛ کمی، ازنظر هدف؛ کاربردی، از نظر شیوه گردآوری اطلاعات؛ پیمایشی و از نظر روش تحلیل؛ توصیفی و همبستگی بود. جامعه آماری این تحقیق مدیران شاغل ابتدایی آموزش وپرورش شهر قم (تعداد: 544 نفر)، در سال تحصیلی 97-96 بودند، که تعداد نمونه با کمک جدول مورگان 224 نفر انتخاب و با روش نمونه گیری طبقه ای- تصادفی ساده، با کمک ابزار پرسشنامه، داده های موردنظر دریافت شد، تمامی پرسش نامه ها از روایی (صوری و محتوایی) و پایایی لازم (با روش آلفای کرونباخ) برخوردار بودند (پرسش نامه معنویت در محیط کار با آلفای  82/0، پرسش نامه مسئولیت پذیری با آلفای 89/0، پرسش نامه عملکرد آموزشی با آلفای  92/0). یافته ها نشان داد که بین مولفه های سه گانه رابطه معنادار 328/. با ضریب تعیین 108/0 وجود دارد. همچنین بررسی رابطه های دو طرفه بین مولفه ها نشان داد که بین مولفه های "معنویت در کار" و "مسئولیت پذیری" ضریب همبستگی معنی دار 284/. و ضریب تعیین 08/0 وجود دارد، مولفه های "معنویت در کار" و "عملکرد آموزشی" معلمان با ضریب همبستگی معنی دار 297/. و ضریب تعیین 088/0 رابطه مثبتی داشتند و مولفه های "مسئولیت پذیری"  و "عملکرد آموزشی" معلمان با ضریب همبستگی معنی دار  218/. و ضریب تعیین 078/0 رابطه مثبتی داشتند. که میزان این رابطه در مردان بیشتر از زنان است (به غیراز رابطه "معنویت در کار" و "عملکرد آموزشی" معلمان که یکسان است). در هر سه مولفه نیز، نمره زنان از مردان بیشتر بود که این تفاوت در مولفه های "معنویت در کار" و "عملکرد آموزشی" معنادار و در مولفه "مسئولیت پذیری" غیر معنادار به دست آمد. مبتنی بر یافته ها، نتیجه گیری می شود که تقویت دو عامل "معنویت در کار" و "مسئولیت پذیری"، اثربخشی "عملکرد آموزشی" معلمان ابتدایی را افزایش خواهد داد. همچنین پیشنهاد می شود که مولفه های "معنویت در کار" و "مسئولیت پذیری" در ملاک های رتبه بندی و ارتقای معلمان نیز مورداستفاده قرار گیرد.

    کلیدواژگان: دوره ابتدایی، عملکرد آموزشی معلم، معنویت در کار، مسئولیت پذیری
  • سید صادق نبوی* صفحات 127-152

    پژوهش حاضر با هدف واکاوی و تحلیل فرایند پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان به منظور ارایه الگوی مناسب جذب دانشجو انجام شد. روش پژوهش مورد استفاده کیفی با رویکرد نظریه داده بنیاد است. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه اعضای هیات علمی و مدرسان مدعو دانشگاه فرهنگیان در سراسر کشور بودند که از بین آنها، تعداد 38 نفر (18نفر عضو هیات علمی و 20 نفر مدرس مدعو) به عنوان نمونه آماری از دو استان تهران و مرکزی با استفاده از روش نمونه گیری هدفمند از نوع داوطلبانه انتخاب گردیدند. از مصاحبه نیمه ساختاریافته برای جمع-آوری داده های مورد نیاز استفاده شد. برای تحلیل داده ها از روش تحلیل مضمون استفاده گردید. نتایج پژوهش نشان داد که از دیدگاه صاحب نظران، پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی پیوسته دانشگاه فرهنگیان به خصوص برای دوره ابتدایی، جذب نخبگان فارغ التحصیل دوره کارشناسی سایر دانشگاه ها برای تحصیل در دوره دو ساله کارشناسی ارشد در آموزش رشته های تخصصی به خصوص رشته های فنی و حرفه ای و علوم پایه برای معلمی دوره متوسطه دوم مناسب است. همچنین الگویی برای جذب دانشجو ارایه شد که شامل سه مولفه ، پذیرش دانشجوی کارشناسی پیوسته دانشگاه فرهنگیان، پذیرش دانشجوی کارشناسی پیوسته با مشارکت سایر دانشگاه ها (2+2)، و پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش است. با توجه به نتایج پژوهش می توان نتیجه گرفت که با لحاظ نمودن مولفه های الگوی ارایه شده برای جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان می توان نسبت به پذیرش داوطلبانی مستعد، توانمند، با انگیزه و علاقه مند، و برخوردار از سلامت جسمانی و روانی، برای تحصیل در دانشگاه فرهنگیان و ورود به حرفه معلمی مبادرت نمود.

    کلیدواژگان: واکاوی، پذیرش دانشجو، تربیت معلم
  • طیبه تجری*، فاطمه حیدری صفحات 153-171
    مقدمه

    هماهنگی با تحولات آینده و ایجاد تغییرات مثبت همگام با آن از اهداف مهم نظام های آموزشی از جمله مراکز تربیت معلم می باشد. هدف اصلی این پژوهش، طراحی مدل پارادایمی و مدل مفهومی تربیت معلم آینده در نظام آموزشی ایران بود.

    روش

    این پژوهش از نوع پژوهش های کیفی و مبتنی بر نظریه داده بنیاد انجام شد. جامعه آماری شامل اعضا هیات علمی، معلمین و کارشناسان در زمینه تربیت معلم می باشد که شیوه انتخاب آنها هدفمند، از نوع گلوله برفی بوده است. در مجموع با 31 نفر مصاحبه شد،که شامل 10 نفر معلم، 12 عضو هیات علمی و 9 کارشناس بودند.

    یافته ها

    داده ها از طریق مصاحبه های نیمه ساختارمند در طی سه مرحله کدگذاری باز، محوری و انتخابی تحلیل شد،که در قالب مدل پارادایمی و مدل مفهومی بدین صورت شکل گرفت. شرایط علی (انتظارات آشکار و پنهان)، مقوله کانونی (منابع انسانی، تعاملات در فراگیری اثر بخش، برنامه درسی مبتنی بر آینده پژوهی)، راهبرد (فردی، مشارکتی،آموزشی)، عوامل زمینه ای (زمان مطلوب، محتوای تاملی و نظام ارزیابی توسعه یافته)، شرایط مداخله گر (ابعاد سازمانی و روانشناختی) و پیامدها (شایستگی آموزشی، سازمانی و ارزیابی).

    نتیجه گیری

    مدل به دست آمده، فرایند نوآوری و اعمال تغییرات سودمند در تربیت معلم فعلی وترسیم تربیت معلم مطلوب درآینده را منعکس می نماید. برای به دست آوردن اعتبار و روایی داده ها از دو روش بازبینی مشارکت کنندگان و مرورخبرگان غیرشرکت کننده در پژوهش استفاده شد. در پایان بر مبنای یافته ها و نتایج به دست آمده، رهنمودهایی برای عملی شدن مدل و تعالی مراکز تربیت معلم آینده ارایه شده است.

    کلیدواژگان: تربیت معلم، آینده، نظریه داده بنیاد، نظام آموزشی ایران
|
  • Reza Saberi *, Mozhgan Sharifzade Pages 11-28
    The purpose of the present study was to evaluate the curriculum implemented in virtual education at Farhangian University in terms of needs, content and methodology in virtual education. The statistical population of this study was 150 students of Kerman University of Technology. 106 samples were selected using Morgan table. Purposeful sampling method was used, ie those who participated in virtual training courses. Data collection tool is a researcher-made questionnaire. To assess the validity of the questionnaire, its content validity was assessed and its reliability was estimated 0.869 using Cronbach's alpha coefficient. Data analysis was done in two levels of descriptive and inferential statistics (one sample t-test). The results showed that for the students of Farhangian University, the content factors presented in the virtual education courses are desirable and the factors considering the students' needs and teaching methods in the virtual courses are undesirable. Overall, the findings of the study showed that, on average, students were undesirable in virtual education courses at Farhangian University.
    Keywords: : Virtual Education, Farhangian University, Higher education, Curriculum Evaluation
  • Maryam Shakarami, Amirhossein Soltanifallah, Zahra Ghasemabadikaramiranjbar, Mahdi Yousefvand *, Zoleikha Zarei Pages 29-46

    The aim of this study was to investigate the effect of feedback corrective teachers in a formative evaluation of the Resiliency Education and Meaning of education Khorramabad city was the first high school male students. this quasi-experimental study in which the pretest - posttest control group was used. The sample consisted of 40 subjects that among male high school students of Khorramabad selected by multistage cluster sampling method and were randomly assigned to experimental groups (written and verbal feedback Butler and Wine-based model) and control group were assigned. The intervention groups for 10 weeks after genetic evaluation model based on feedback received. During this period, the control group received no intervention. The data were collected from questionnaires meaning of education and resilience scale study in the pre-test and post-test for both test and control groups were used. Data were analyzed using multivariate analysis of covariance. Covariance analysis showed significant differences between the two groups. they come to significantly increase. Results showed that the level of academic resilience and Meaning of education experimental group was significantly increased compared to control group. they come to significantly increase. Thus If the teachers after the model of formative assessment Butler and Wine to provide feedback to students, they can study the level of resiliency and Meaning of education to significantly increase.

    Keywords: feedback, formative evaluation, Academic resilience, Meaning of education
  • Fateme Jafarikamangar *, Abdolhakim Foroghi Pages 47-74
    the lesson of composition causesblooming of students ’creativity. But the atmosphere dominated the education of country and using conventional and uncreative methods made this lesson away from its purpose and prophecy for many years.This research attempts to specificallyproceed to the available solutions .For this purpose , in order to compare;this research has proceed to the effectiveness of synectics teaching method and conventional teaching method on the elementary Students’lesson of composition..The research method in this study is of semi-empirical one group method with pretest-posttest.The sum of students are put only into one groupthat have been studied both as the control group(proof group)and test group.Pretest is used in order to similarity and standardization of the group .That is;one content taught to one group of students in two methods(conventional and synectics).Statistical population is the students of“Seenky elementary school” of”kalaleh county “ who are studying in academy year of1396-1397.The statistical sample is composed of 20 of sixth level of elementary students.Research instrument in the present study consist of6 subject matter of composition that of them,3 subjects have been taught in conventional way and the other three subjects taught in synectics method.Every subject matter have been taught in 8 sessions and have been corrected and scored in separate intervals via pre-preparedevaluation criterion that is approved by clear-sighted and master technique professors .Then have been analysed by spss software and t-test.The results showed that :In comparison with conventional method;Teachingthrough synectics method had more impact on the improvement of elementary students’ power of writing composition .
    Keywords: conventional method of teaching, synectics teaching method, composition writing, elementary education
  • Afsaneh Kalbasi *, Shahla Zahabioun, Parvin Roshanghias Pages 75-92

    The aim of this study is to investigate the views of faculty members and students on the effect of using peer assessment methods on the level of knowledge, skills and attitudes of university student teachers in Farhangian internship curriculum. The statistical population of the research including all faculty members of the internship course unit in the field of primary education at Farhangian University of Isfahan province, was 27 people, and all students of primary school teachers of Fatemeh Zahra Campus of Isfahan Farhangian University in the 98-97 academic year and included 60 people. A complete census method was used to determine the sample size of the faculty members. The sample size of the students was determined by simple sampling method and using the table of Kerejcie- Morgan 50 people. The research instrument was a researcher-made questionnaire consisting of 32 items and its reliability was estimated using Cronbach's alpha coefficient in the two sections of faculty members and students at 0.87 and 0.81, respectively. Data analysis was performed using t-sample statistical test in SPSS software environment. The results of the research showed that both groups of faculty members and students emphasize the positive effect of this evaluation method on improving the level of knowledge, attitude and skills of students. There was also no significant difference between their views.

    Keywords: authentic assessments, peer peer assessment, Internship, Farhangian University
  • Hossein Aflakifard * Pages 93-110
    The aim of the present study was to mediate the role of goal orientation in the relationship between emotional intelligence and students' academic performance. The research method was applied in terms of purpose, for which descriptive-correlation method was used. The statistical population consisted of all first-year high school students in Camfirooz. To determine the sample size, 150 students were selected using multi-stage cluster sampling method. Data collection tools included three questionnaires of Fam and Taylor's academic performance, Buffard's and colleagues' goal orientation, and emotional intelligence, which confirmed the validity and reliability of the tool. In order to analyze the data, the descriptive statistics of mean and standard deviation statistics and the methods of inferential statistics, Pearson correlation coefficient and multiple mediation model test were used using Pritcher and Hayes statistical program. The results show that there is a significant relationship between emotional intelligence and academic performance. There is a significant relationship between goal orientation and academic performance. Emotional intelligence has a significant relationship with goal orientation. Orientation-oriented performance plays an intermediate role in the relationship between emotional intelligence and academic performance.
    Keywords: goal orientation, Emotional Intelligence, Academic Performance, Students
  • Hadi Mosadegh *, Akram Khoshghamat Pages 111-126

    The purpose of this study was to investigate the relationship between "spirituality in work" and "responsibility" with "educational performance" of elementary school teachers in Qom city.

    Methods

    The present study was in terms of approach; quantitative, from the point of view of purpose; applied, in terms of information gathering method, survey and in terms of analytical method, descriptive and correlational. The statistical population of this study was primary school administrators working in Qom city (544 people) in the academic year of 97-96. The sample size was 224 with the help of Morgan table. The stratified random sampling method was used to collect the data. All of the questionnaires were provided with face and content validity and reliability (using Cronbach's alpha).

    Findings

     Findings showed that all three components of "spirituality in work", "responsibility" and "teacher performance" of teachers are positively related. The proportion of this relationship in men is higher than of women (apart from the ratio of "spirituality in work" and "teachers' educational performance" that is the same). In all three components, the female score was higher than that of men, meaning that this difference was significant in the components of "spirituality in work" and "educational performance" and was not meaningful in the "accountability" component.

    Conclusion

    Based on findings, it is concluded that strengthening the two factors of "spirituality in work" and "responsibility" will increase the effectiveness of the "educational performance" of elementary teachers. It is also suggested that components of "spirituality in work" and "responsibility" be used in teacher rating and promotion.

    Keywords: primary school, Spirituality at work, responsibility, Educational Performance of Teachers
  • Seyed Sadegh Nabavi * Pages 127-152

    The purpose of this study was to identify the problems of process to select candidates for admission to Farhangian University in order to provide a suitable model. According to the purpose, the research method used is qualitative grounded theory. The statistical population of the study consisted of all faculty members and lecturers of Tehran and Markazi provinces, among whom 18 faculty members and 20 lecturers were selected using voluntary sampling method. Semi-structured interviews were used to collect the required data. Thematic analysis method was used to analyze the data. The results show that from the perspective of the experts, the problems of the interview process and the selection of candidates for admission to the Farhangian University are six and eight, respectively. Based on the findings of the present study, it can be concluded that the interview and selection process of candidates for admission to Farhangian University has significant problems in terms of content and implementation. It seems that by resolving its content and implementation problems based on the components of the model presented, it is possible to recruit qualified, motivated and interested volunteers with professional competency, and physically and mental health , to study at Farhangian University and enter the teaching profession. It is suggested that, depending on the components of the model, the interview process and selection of candidates for admission to Farhangian University be carried out to select the gunmen.

    Keywords: Analysis, student admission, teacher education
  • Tayebeh Tajari *, Fatemeh Heydari Pages 153-171
    Introduction

    Keeping up with future developments and making positive changes in keeping with it is one of the major goals of educational systems including teacher training centers. The main purpose of this study was to design a paradigmatic and conceptual models for future teacher training in the Iranian educational system.

    Method

    This research is a qualitative research based on the grounded theory. The statistical population includes faculty members, teachers and experts in the field of teacher training whose method of selection was purposeful and snowball type. In total, 31 individuals were interviewed, including 10 teachers, 12 faculty members and 9 experts.

    Findings

    Data were analyzed through semi-structured interviews during three stages of open, axial and selective coding which was done in the form of a paradigmatic model and a conceptual model. Causal conditions (explicit and implicit expectations), focal category (human resources, interactions in effective learning, Future-based curriculum), strategy (individual, participatory, educational), contextual factors (optimal timing and Thoughtful content, Extended evaluation system), confounding conditions (organizational and psychological dimensions) outcomes (Educational, organizational and evaluation competence).

    Conclusion

    The model obtained, the process of innovation, and useful changes in current teacher training and future teacher training reflection. To obtain validity of data, two methods of participant review and review of non-participating experts were used. At the end, based on the findings and results, guidelines for model implementation and excellence of future teacher training centers are presented.

    Keywords: Teacher Training, Future, Grounded Theory, Iranian educational system