فهرست مطالب

مطالعات بین المللی - سال هفدهم شماره 2 (پیاپی 66، پاییز 1399)

نشریه مطالعات بین المللی
سال هفدهم شماره 2 (پیاپی 66، پاییز 1399)

  • تاریخ انتشار: 1399/09/20
  • تعداد عناوین: 8
|
  • حسن خسروی* صفحات 7-25
    نظام سیاسی کره شمالی متاثر از آموزهای سوسیالیسم، مکتب جوچه و دستاوردهای انقلابی کیم ایل سونگ (رهبر اول) سازماندهی شده است. جوچه به معنای خوداتکایی است و تاکیده ویژه ای بر انسان و خودآیینی در تعیین سرنوشت دارد. هدف اساسی پژوهش با رویکردی توصیفی-تحلیلی، بررسی تاثیرات این دکترین بر قانون اساسی، ماهیت و ساختار سیاسی این کشور است. بنابراین پرسش اصلی مقاله آن است که دکترین جوچه چیست؟ چه مولفه هایی دارد و چه اثر بر ساختار سیاسی کرده شمالی دارد؟ نتایج پژوهش نشان می دهد که دکترین جوچه با الهام از اندیشه های رهبر اول کره شمالی و با تکیه بر این مفهوم، از سه مولفه: استقلال در سیاست، خودکفایی در اقتصاد و خوداتکایی در دفاع ملی، تشکیل و مبنای زمامداری در این کشور شده است. علی رغم آثار مثبت این دکترین در رهایی ملت از استعمار ژاپن و عدم نفوذ بیگانگان در کشور، حفظ امنیت و ثبات جامعه، نتوانسته است در مسیر غایات و آرمان های خود قرار گیرد و به ابزاری در ید خاندان کیم قرار گرفته تا با سوء استفاده از مولفه های این دکترین، به اقتدارگری و سطله گری خود بر ملت و جامعه بپردازند و عملا نظام سیاسی کشور را به نظامی موروثی، غیردموکراتیک و ضدحقوق بشر تبدیل نمایند. در واقع، با سوء استفاده از مولفه های این مکتب، دستاوردی جز عقب ماندگی، نقض حقوق بینادین بشر، عدم توسعه، رویکرد نظامی گری و انزوای بین المللی برای ملت به بار نیاورده است.
    کلیدواژگان: دکترین جوچه، نظام سیاسی، کره شمالی، توتالیتاریسم، خاندان کیم
  • عباس برزگرزاده* صفحات 27-51
    منابع اصلی قابل اعمال توسط دیوان بین المللی دادگستری مندرج در ماده 38 اساسنامه شامل معاهده ، عرف و اصول کلی حقوقی و منابع فرعی ؛ مشتمل بر تصمیمات قضایی ، دکترین و انصاف در صورت توافق طرفین ، می باشند. تصمیمات قضایی به عنوان یکی از منابع حقوق بین الملل، توسط دیوان در مسایل مطروحه قابلیت اعمال دارد. مسئله عملی ، تبیین دقیق وضعیت ویژگی قانونی تصمیمات قضایی در رویه دیوان است در خصوص نقش تصمیمات قضایی در میان منابع و علی الخصوص در رویه قضایی ابهاماتی وجود دارد. این تحقیق که به شیوه توصیفی- تحلیلی صورت پذیرفته در پی یافتن این نقش و جایگاه است. سیوال اصلی بر این محور است که آیا تصمیمات قضایی دیوان بین المللی دادگستری به عنوان منبع مستقل حقوق بین الملل به شمار می آیند یا خیر و هدف تحقیق حاضر تعیین کارکرد و منزلت تصمیمات قضایی در رویه دیوان است.براساس مطالعه رویه قضایی دیوان بین المللی دادگستری به این نتیجه دست یافتیم که تصمیمات قضایی با حفظ نقش فرعی در میان منابع قابل اعمال در تعیین حقوق ؛ در اسباب موجه حکم و ادله طرفین ، دارای کارکردی توجیهی هستند و به هیچ وجه به مشابه دیگر منابع ، مورد حکم واقع نمی شوند بلکه بیشتر در تقویت مدلول و منطوق احکام صادره مفید فایده هستند.
    کلیدواژگان: تصمیمات قضایی، دیوان بین المللی دادگستری، منابع حقوق بین الملل، اسباب موجه حکم، ادله
  • ژیلا احمدی، افشین زرگر*، فخرالدین سلطانی صفحات 53-75
    جمهوری های گرجستان و ارمنستان، امروزه بازیگران منطقه ای و بین المللی متعددی را بخود جلب کرده است و اهمیت فوق العاده تاریخی خود را مجدد بازیافته اند. گرجستان و ارمنستان که زمانی، حیات خلوت روسیه و اتحاد جماهیر شوروی بودند و در ادوار متمادی تاریخ نیز محل منازعه و رقابت بازیگران منطقه بوده اند، اکنون به محل رقابت قدرت های بزرگ کنونی تبدیل شده و هر کدام از بازیگران منطقه ای و جهانی بدنبال حضور، نفوذ و تامین هرچه بیشتر منافع خود هستند. برای درک بهتر اهمیت این منطقه برای قدرت های بزرگ بویژه آمریکا و روسیه و گرایشات گرجستان و ارمنستان به هر یک از این دو قدرت، به بررسی اهداف این دو قدرت در منطقه قفقاز جنوبی پرداخته خواهد شد. در پژوهش پیش رو این پرسش مطرح می گردد که کشورهای ارمنستان و گرجستان از سال 2008 به بعد به سمت کدام قدرت شرق و غرب متمایل بوده است؟ نتیجه کلی مقاله نشان می دهد که گرجستان و ارمنستان برای همکاری با ناتو، دارای انگیزه هایی هستند. در این میان بنظر می رسد، گرجستان حضور ناتو را بعنوان مقدمه ای برای اروپایی شدن ترجیحا دریافت کمک های مالی بیشتر می داند و نتیجتا می توان بیان نمود که از میان دو بازیگر فرامنطقه ای، نقش آمریکا از دیگران بارزتر بنظر می رسد. آمریکا دارای منافع منطقه ای در گرجستان و ارمنستان است.
    کلیدواژگان: جمهوری ارمنستان، جمهوری گرجستان، سیاست خارجی تطبیقی، تمایل به غرب و شرق، بازیگران منطقه ای
  • لیلا خدابخشی، علیرضا ازغندی*، داوود هرمیداس باوند صفحات 77-95

    با شروع بحران سیاسی در سوریه، بازیگران منطقه ای بر اساس منافع خود جهت گیریهای مختلفی را در رابطه با این کشور، اتخاذ نموده اند.عربستان، بحران سوریه را فرصتی در جهت ارتقاء جایگاه منطقه ای خود می دانست.با این حال نقش تاثیرگذار ایران در بحران سوریه به افزایش قدرت منطقه ای ایران انجامیده که موجب نگرانی رقیب منطقه ای ایران، عربستان شده است.با توجه به فضای ریالیستی حاکم بر منطقه خاورمیانه،عربستان با حمایت از مخالفان دولت بشارالاسد، درصدد مقابله با قدرت منطقه ای ایران برآمد.هدف ازانجام این پژوهش بررسی ریشه های شکل گیری تنش میان ایران و عربستان در قبال بحران سوریه،با استفاده از نظریه موازنه قدرت است.بر این اساس سوال اساسی پژوهش این است که سیاست خارجی ایران و عربستان در قبال بحران سوریه چه تحولاتی داشته است؟روش تحقیق در این پژوهش توصیفی- تحلیلی وگردآوری اطلاعات آن منابع کتابخانه ای می باشد.یافته های پژوهش نشان می-دهد، دولتهای ایران و عربستان در بحران سوریه به نوعی درگیر جنگ نیابتی بوده و درصدد افزایش نفوذ خود و کاهش نفوذ رقیب هستند به طوری که پیگیری منافع در سوریه برای عربستان در تغییر دولت بشارالاسد و برای ایران در ابقای آن است.این تعارض منافع و رقابت میان عربستان و ایران، بازی با حاصل جمع جبری صفر را ایجاد کرده است که باعث طولانی شدن بحران در سوریه، و افزایش اختلاف بین این دو کشور شده است.

    کلیدواژگان: سیاست خارجی، بحران سوریه، بازی با حاصل جمع جبری صفر، ایران، عربستان.جنگ نیابتی
  • علیرضا مسعود، مهدی ذاکریان*، عبدالعلی قوام، حمید احمدی صفحات 97-114

    فرهنگ راهبردی در اکثر موارد در رابطه با مولفه هایی است که ارتباط گسترده ای را با روش جنگی مختص به یک کشور داشته باشد اما فرهنگ راهبردی، گستره ای وسیع تر را پوشش خواهد داد. در زمانه ای که بسیاری از تحلیلگران از ایجاد گسست در تاثیرگذاری مولفه های فرهنگ راهبردی ایران در دوره جمهوری اسلامی سخن می گویند می توان پیوست هایی نه چندان کم را نیز مشاهده نمود. سوال این است که پیوست های فرهنگ راهبردی ایران چگونه بر ساخت سیاست منطقه ای در دوره جمهوری اسلامی تاثیر گذاشته است؟ نتیجه کلی مقاله که با اتخاذ روش گفتمانی و تاریخی-تطبیقی و به کارگیری نظریه تحلیل گفتمان و سازه انگاری بدست آمده، نشان می دهدکه گفتمان جمهوری اسلامی منجر به تغییر دال مرکزی گفتمان حاکم بر ایران شد اما در عین حال، تاثیر بازتولید مولفه های فرهنگ راهبردی، در کنار سه متغیر کلان تاثیرگذار دیگر، منجر به بازتولید بنیان و سیاست هایی مشابه در قبال کشورها و نظم و نظام منطقه ای شده است. از این منظر هدف پژوهش آن است که نشان دهد برخی از سیاست های منطقه ای جمهوری اسلامی، بیش از آنکه با نوع حکومت مسلط در ایران مرتبط باشند، تحت تاثیر بازتولید مولفه های فرهنگ راهبردی ایران، مانند «تجربه ابرقدرت و امپراتوری بودن ایران»، «تنهایی تاریخی»، «محصور بودن میان دشمنان»، «نبرد دایمی خیر وشر»، «حضور در نظم ناعادلانه جهانی و قربانی بودن» و مواردی از این دست قرار دارند. بدین معنا که بستر و بنیان آنها را بازتولید فرهنگ راهبردی ایران تشکیل داده اما جهت و صورت ظاهری و به طور خلاصه نحوه کاربرد آنها، ارتباطی عمیق با دال مرکزی گفتمان حاکم بر ایران دارد

    کلیدواژگان: فرهنگ استراتژیک ایران، سیاست منطقه ای جمهوری اسلامی، امپراتوری بودگی، سازه انگاری، نظم منطقه ای
  • داود دعاگویان* صفحات 115-130
    با نگاهی به تحولات اخیر مسایل بین الملل و افزایش نقش رسانه ها در روان سازی چرخه سیاست خارجی ،عرصه نوینی در سیاست خارجی با نام دیپلماسی رسانه ای بوجود آمد که علی الاصول به نحوه تاثیر گذاری و نقش رسانه ها بر افکار عمومی جهان و تغییر سیاست خارجی کشورها می پردازد. تاثیر تلویزیون جهانی در حل و فصل مسایل سیاسی و استفاده ابزاری از آن در هدایت افکار عمومی و اعمال فشار بر دست اندر کاران سیاست خارجی(به عنوان ابزار جنگ نرم) ، نویسنده را بر آن داشت که با برجسته نمودن کارایی ارتباطات بین الملل درتبادل اطلاعات و تبلیغات سیاسی بین المللی ؛ قرایت جدیدی از جنگ نرم در سطح روابط بین المللی ارایه دهد.به اعتقاد نویسنده جریان بین المللی اطلاعات به نوعی است که کشورهای صاحب فن آوری اطلاعات و ارتباطات با ایجاد اسطوره سازی ،تبلیغات تجاری و سیاسی ،پیام های خود را متوجه مخاطبین زیادی در سطوح ملی و بین المللی می کنند و اطلاعات سیاسی و اقتصادی و فرهنگی لازم را در راستای منافع سیاسی خود افکار عمومی بین المللی منتقل کنند.
    کلیدواژگان: جنگ نرم، شبکه های بین المللی تلویزیونی، سیاست خارجی، تبلیغات جهانی
  • عبدالرضا عالیشاهی*، حسین مسعودنیا، حمید سلیمانی، علی محمددوست صفحات 131-150
    یکی از معضلات چالش برانگیز در تاریخ سیاسی ایالات متحده مساله سیاه پوستان این کشور بوده است. مساله ای که هراز چندگاهی عموما با قتل و دستگیری و شکنجه عده ای از آنان همراه می گردد. مساله مهم در این میان این است که به رغم شعار ها، لوایح و قوانینی که در حمایت از سیاه پوستان آمریکایی در مجلس این کشور وضع می گردد، اما کماکان وضعیت بغرنج سیاهان آمریکایی نشان می دهد شکاف های عمیق کماکان میان جمعیت سفیدپوستان و سیاه این کشور وجود دارد. در میان روسای جمهوری ایالات متحده حتی حضور افرادی همچون باراک اوبامای رنگین پوست نیز نتوانست گره از چالش های وسیع سیاهان بگشاید. در نهایت با ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید در سال 2016 علنا سیاه پوستان آمریکایی به مرز انزوای کامل سیاسی و بیشترین محرومیت های اقتصادی و بیشینه چالش های فرهنگی و اجتماعی با دولت فدرال رسیدند. این مقاله تلاشی است برای ارایه پاسخی مستدل به این سوال که: وضعیت سیاه پوستان آمریکایی در زمان دونالد ترامپ به چه صورتی بوده است؟ فرضیه نویسندگان حکایت از این مساله دارد که از ابتدای ریاست جمهوری ترامپ تا پایان سال 2020، محرومیت ها و چالش ها و تبعیض های سیاه پوستان این کشور رو به تشدید نهاده است. یافته های مقاله با استفاده از نظریه شکاف های اجتماعی و روش تفسیری(روش تحقیق) نشان دهنده چالش های عمیق سیاه پوستان در سه مساله سیاسی، اقتصادی و امنیتی می باشد که این مساله در نهایت می تواند بسترساز وقوع دو نوع بحران کلان در ایالات متحده گردد.
    کلیدواژگان: شکاف های اجتماعی، تبعیض، چالش های سیاسی، دونالد ترامپ، سیاه پوستان
  • امیرحسین مهرگان، اردشیر امیرارجمند*، علی هنجی صفحات 151-169

    کمیته بین المللی صلیب سرخ به طورکلی بر جسته ترین بازیگر حقوق بین الملل بشر دوستانه و متولی صیانت از بشر در خشونت های مسلحانه است لیکن عملکرد سازمان به سه دلیل، نارسا است: منصرف نمودن حقوق بشر از شرح وظایف، تمرکز بر مفهوم کلاسیک جنگ و تکیه بر اصل محرمانه بودن اطلاعات برای تضمین حضور در مناطق بحرانی؛ چنین رهیافتی در پیش گیری از وقوع جرایم بین المللی بی فایده و از حیث ترمیم وضعیت قربانیان و تثبیت عدالت انتقالی کم اثر است. صلیب سرخ در محقق ساختن غایات خود بسیار محتاط است و گاه نقض قاعده را در معرض داوری افکار عمومی بین المللی قرار نمی دهد و اگرچه در اجرای اشتغالات میدانی برای رفع ایراد تلاش می کند اما سوال اصلی این است که آیا بدون اصلاح دستورالعمل های سازمانی، امکان رفع نواقص وجود خواهد داشت؟ این مقاله بر اساس روش های تحقیق عملی و کتابخانه ای با نقد عملکرد سازمان و توجه به روح اسناد حقوقی بین المللی بشر و بشر دوستانه و حقوق بین الملل کیفری به هدف نمایاندن نارسایی ها و نتیجتا تبیین لزوم انطباق نگرش و عملکرد سازمان با ابزار و اهداف متغیر در خشونت های مسلحانه معاصر تدوین شد.

    کلیدواژگان: حقوق بین الملل بشر دوستانه، کمیته بین المللی صلیب سرخ، صلح و امنیت، خشونت های مسلحانه
|
  • Hassan Khosravi * Pages 7-25
    For various reasons, North Korea is known as a special country in the world. The North Korea's political and legal system is organized under the influence of the socialism, the Johce, and the revolutionary achievements of Kim Il Sung (the first leader). Juche means self-reliance and has a special emphasis on man and self-determination. Inspired by the ideas of North Korea's first leader and relying on this concept, Juche's doctrine consists of three components: independence in politics, self-sufficiency in the economy, and self-reliance in national defense. The main purpose of this research, by using a descriptive-analytical approach, is to follow the effects of this doctrine on the political structure and nature of this country. The results show that despite the positive effects of this doctrine on the liberation of the nation from Japanese colonialism and the lack of influence of foreigners in the country, maintaining the stability of society, has not been able to follow the path of its goals. The Kim family is trying to exploit the components of this doctrine, to exercise its authority and dominance over the nation and society and to practically turn the country's political system into a hereditary, undemocratic and anti-human rights system. In fact, with the abuse of the components of this school, an achievement other than backwardness, violation of fundamental human rights, lack of development, international militarism and isolation have not worked for the nation.
    Keywords: Juche Doctrine, political system, North Korea, Totalitarianism, Kim Dynasty
  • Abbas Barzegarzadeh * Pages 27-51
    The main sources applicable to the International Court of Justice set forth in Article 38 of the Statute include treaties, custom and general legal principles and Subsidiary sources include judicial decisions and doctrine and fairness if agreed upon by the parties. Judicial decisions, as one of the sources of international law, can be applied by the Court in the issues raised. The practical issue is to explain precisely the status of the legal nature of judicial decisions in the jurisprudence of the Court. There are ambiguities about the role of judicial decisions among sources and especially in judicial procedure. This descriptive-analytical research seeks to find this role and position. The main question is whether the judicial decisions of the International Court of Justice are considered as an independent source of international law or not. The purpose of this study is to determine the function and status of judicial decisions in the jurisprudence of the Court. International Justice concluded that judicial decisions retain a minor role among the applicable sources in determining rights; In the justifiable causes of the verdict and the arguments of the parties, they have a justification function and in no way, like other sources, they are judged, but they are more useful in strengthening the meaning and logic of the issued verdicts.
    Keywords: Judicial Decisions, International Court of Justice, Sources of International Law, justifiable means of judgment, Evidence
  • Jila Ahmadi, Afshin Zargar *, Fakhreddi Soltany Pages 53-75
    The Republics of Georgia and Armenia have today attracted numerous regional and international actors and regained their extraordinary historical significance. Georgia and Armenia, once the backdrop of Russia and the Soviet Union, and which have long been the scene of conflict and rivalry between regional actors, have now become the scene of rivalry between the major powers, each seeking regional presence, influence and provide as many benefits as possible. In order to better understand the importance of this region for the great powers, especially the United States and Russia, and the tendencies of Georgia and Armenia towards each of these two powers, the goals of these two powers in the South Caucasus region are examined. Leading research raises the question of which Eastern and Western powers have Armenia and Georgia turned to since 2008? In fact, this research descriptively-analytically examines the hypothesis that Georgia and Armenia have incentives to cooperate with NATO. In the meantime, it seems that the Republic of Georgia sees the presence of NATO as a prelude to Europeanization, preferably receiving more financial aid, and as a result, it can be said that among the two trans-regional actors, the role of the United States seems more prominent than the others. The United States has regional interests in Georgia and Armenia.
    Keywords: Republic of Armenia, Republic of Georgia, Comparative Foreign Policy, West, East Tendency, Regional Actors
  • Liyla Khodabakhsi, Alireza Azghandi *, Davood Hermidas Bavand Pages 77-95

    With the onset of the political crisis in Syria, regional actors have adopted different orientations based on their interests in relation to this country. Saudi Arabia saw the Syrian crisis as an opportunity to improve its regional position. However, Iran's influential role in the Syrian crisis has increased Iran's regional power, which has raised concerns among Iran's regional rival, Saudi Arabia. The purpose of this study is to investigate the roots of the formation of tension between Iran and Saudi Arabia in the face of the Syrian crisis, using balance of power theory. The research findings show that the governments of Iran and Saudi Arabia are somehow involved in proxy war in the Syrian crisis and are seeking to increase their influence and reduce the influence of rivals so that the pursuit of interests in Syria for Saudi Arabia in changing the government of Bashar al-Assad and for Iran in maintaining it. This conflict of interest and rivalry between Saudi Arabia and Iran, has created a zero-sum game that has prolonged the crisis in Syria, and increased the difference between the two countries.

    Keywords: Foreign Policy, The Syrian Crisis, the zero-sum game, Iran, Saudi Arabia.Proxy war
  • Alireza Masoud, Mehdi Zakeiarn *, AbdulAli Ghavam, Hamid Ahmadi Pages 97-114

    Strategic culture is often used in relation to factors that are closely related to the “Way of War” of countries but some analysts believe that strategic culture covers a wider range of issues. At a time when many analysts are talking about a chasm in the influence of factors of Iran’s strategic culture during the Islamic Republic, it is possible to see continuity too. The question is how Iran's strategic culture has influenced the construction of regional policy during the Islamic Republic? The final conclusion of discussion, by adopting a discourse and historical-comparative method and applying the theory of discourse analysis and constructivism, is that the discourse of the Islamic Republic led to a change in the Nodal Point of the ruling discourse in Iran, but at the same time, the effect of reproducing strategic culture factors along with three influential macro variables, it has led to the reproduction of the same policies towards countries and the regional system. From this perspective, the findings of this study indicate that a large number of Islamic Republic’s Regional Policies, rather than related to the type of the government in Iran, are influenced by the reproduction of factors of strategic culture like “The experience of being an empire”, “Historical loneliness”, “Being surrounded by enemies” and factors such these. In other words, their foundation is the reproduction of Iran's strategic culture but how they are used, have a close relationship with the Nodal Point of the ruling Discourse.

    Keywords: Iran's Strategic Culture, Islamic Republic Regional Policy, Empireness, Constructivism, Regional Order
  • Davood Doagooyan * Pages 115-130
    Looking at recent developments in international affairs and increasing the role of the media in streamlining the foreign policy cycle, a new arena has emerged in foreign policy which is called media diplomacy, which in principle influences the role of the media in world public opinion and policy change. The impact of global television on resolving political issues and using them as a tool to guide public opinion and put pressure on those involved in foreign policy (as a tool of soft warfare) prompted the author to highlight the effectiveness of international communication in information exchange and international political propaganda; provide a new reading of soft warfare at the level of international relations. Some thinkers believe that in today's turbulent world, global broadcasting by international television networks is essential. Today, global television networks, with the coverage of world news and international events, attract public opinion to the events they are interested in and induce their analysis and interpretation. According to the author, the international flow of information is such that technocrat countries gathering information and communication by creating myths, commercial and political propaganda, conveys their messages to many audiences at the national and international levels, and conveys the necessary political, economic and cultural information in line with their political interests.
    Keywords: soft warfare, international television networks, Foreign Policy, global propaganda
  • Abdolreza Alishahi *, Hossein Masoudnia, Hamid Soleimani, Ali Mohammaddoust Pages 131-150
    One of the most challenging issues in US political history has been the issue of blacks. An issue that from time to time is generally accompanied by the murder, arrest and torture of some of them. Despite slogans, bills, and laws in support of black Americans in the House of Commons, the plight of American blacks continues to show deep divisions between the white and black populations. Among US presidents, even the presence of people of color like Barack Obama could not untie the knot of broad black challenges. Finally, with the arrival of Donald Trump in the White House in 2016, black Americans openly reached the brink of complete political isolation and the most economic deprivation and maximum cultural and social challenges with the federal government. This article is an attempt to provide a reasoned answer to the question: What was the situation of black Americans like under Donald Trump? The authors' hypothesis suggests that from the beginning of Trump's presidency until the end of 2020, the deprivations, challenges and discrimination of blacks in this country have intensified. The findings of article by using social gap theory and interpretive method (research method) show the deep challenges of blacks in political, economic and security could pave the way for two major crises in the United States.
    Keywords: Social gaps, Discrimination, Political Challenges, Donald Trump, Blacks
  • AmirHosein Mehrgan, Ardeshir Amir Arjmand *, Ali Hanji Pages 151-169

    The ICRC is the most prominent international humanitarian rights actor in charge of the protection of human beings in armed violence, but the organization's performance is flawed for three reasons: Deviate human rights from duty descriptions, focus on the classic concept of war, and rely on the principle of confidentiality of information to ensure presence in critical areas; Such an approach is useless in preventing international crimes and ineffective in restoring the situation of victims and establishing transitional justice. ICRC is very cautious in achieving its goals and sometimes does not expose violations of the rule to international public opinion, although it tries hard to resolve the issue in the field, but the main question is whether it will be possible to fix the shortcomings without modifying the organizational instructions? This article is based on practical and library research methods, criticizing the performance of the organization with regard to the spirit of international human, humanitarian and criminal law documents to show the shortcomings and the need to change the attitude and performance of the organization towards evolving tools and goals of contemporary armed violence.

    Keywords: humanitarian rights, ICRC, peace, security, armed conflicts