فهرست مطالب
نشریه مطالعات رسانه ای
پیاپی 49 (تابستان 1399)
- تاریخ انتشار: 1399/05/07
- تعداد عناوین: 8
-
صفحات 7-20
این مقاله قصد دارد با بهره گیری از چارچوب تحلیل گفتمان انتقادی فرکلاف، به بررسی بازنمایی زمینه سیاسی ایران در دهه هفتاد با تحلیل فیلم «موج مرده» (1379) به نویسندگی و کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا، بپردازد. ملاک انتخاب این فیلم غنای آن در بازنمایی شرایط سیاسی، اجتماعی و ایدیولوژیک ایران صورت گرفته است. این تحقیق پس از مرور جناح ها و گروه های سیاسی موجود در سال های منتهی به زمان تولید این متن، در جهت مشخص کردن موضع گیری فیلم در میان گفتمان های رقیب این گروه ها اقدام می کند. با کنار گذاشتن چند بعد فیلم از فرآیند تحلیل (مانند تصاویر، موسیقی و لحن گفتگوها) با توجه به محدودیت های عملی، پس از استخراج انواع گفتمان (و تفاسیر آنها از زمینه های موقعیتی و بینامتنی) از گفتگوهای شخصیت های موج مرده و کنش های آنها در داستان و سپس تبیین این انواع گفتمان با توجه به روابط قدرت در زمان تولید متن، ادعا شده است که این فیلم با یادآوری سابقه دخالت حکومت آمریکا در جنگ ایران و عراق و مخصوصا ساقط کردن هواپیمای مسافربری ایرانی پرواز 655، ضمن انتقاد نسبت به اقدامات دولت وقت در سیاست خارجه و تغییر موضع نسبت به آن کشور و خرده فرهنگ و عملکرد جوانان ایرانی، از گفتمان انقلابی دهه شصت و ارزش های سنتی این کشور دفاع می کند.
کلیدواژگان: موج مرده، روابط ایران و آمریکا، دهه هفتاد، تحلیل گفتمان انتقادی، نورمن فرکلاف -
صفحات 21-36
اخلاق رسانه ای نقطه تلاقی علم اخلاق و علم رسانه یا ارتباط جمعی است. اخلاق حرفه ای اکنون از فضای وسایل ارتباط جمعی سنتی به تکنولوژی های نوینی چون شبکه های اجتماعی، منتقل شده است. این تحقیق با هدف بررسی مقایسه ای رعایت اخلاق حرفه ای در اخبار سال منتهی به انتخابات ریاست جمهوری 1396 در تلگرام خبری انجام شد. روش اجرای تحقیق تحلیل محتوای کمی بوده است. جامعه آماری این تحقیق شامل کانال های تلگرامی ایسنا و ایران(معتدل)، شرق و آفتاب نیوز(اصلاح طلب)، تسنیم و فارس(اصولگرا) بود. از هر کانال 115خبر که در محدوده زمانی سال منتهی به انتخابات ریاست جمهوری 1396 انتخاب شد و از جهت شاخص های 12گانه اخلاق حرفه ای مورد بررسی قرار گرفت. داده های بدست آمده با استفاده از جداول دوبعدی و آزمون خی دو مورد تحلیل قرار گرفت. یافته های تحقیق نشان داد که شاخص های رعایت مقابله با تشدید اختلافات، رعایت ترور شخصیت واستفاده از الفاظ و کلمات مغایر شیونات اجتماعی، رعایت احترام، رعایت استقلال، انصاف و بی طرفی، رعایت پاسخگویی به سوالات افکار عمومی،رعایت دقت، رعایت قانون گرایی، رعایت پایبندی به منافع ملی، رعایت احترام به ارزش های جهانی و تنوع فرهنگ ها، رعایت نقدپذیری و استفاده توهین آمیز از عکس و فیلم و متن در بین کانال های تلگرامی مورد مقایسه(اصولگرا، اصلاح طلب و معتدل) از نظر محتوی دارای تفاوت معناداری نیست و شاخص رعایت انسجام و همبستگی ملی در بین کانال های تلگرامی مورد مقایسه(اصولگرا، اصلاح طلب و معتدل) از نظر محتوی دارای تفاوت معناداری است.
کلیدواژگان: اخلاق حرفه ای، انتخابات، ریاست جمهوری، شبکه های اجتماعی، تلگرام -
صفحات 37-51
شبکه های اجتماعی به عنوان یکی از سرویس های فناوری وب دو، با استقبال و همه گیری جهانی روبه رو شده است. جریان های اطلاعاتی و روابطی که میان افراد در این شبکه ها شکل می گیرد می تواند به عنوان زمینه ساز فرصت های کارآفرینی، مورد توجه قرار گیرد و انتظار آن می رود که توسعه کارآفرینی با توجه به این فرصت ها، بیشتر شود. هدف اصلی مطالعه حاضر بررسی تاثیر گسترش شبکه های اجتماعی بر توسعه کارآفرینی با تبیین نقش تعدیل گر زیرساخت های فناوری های دیجیتال و هنجارهای اجتماعی می باشد. این مطالعه از منظر هدف، کاربردی و از جهت گردآوری اطلاعات، توصیفی- همبستگی است. گردآوری داده ها از طریق پرسشنامه محقق ساخته و با نمونه ای شامل 115 کارآفرین فعال در شهر تهران با روش نمونه گیری غیراحتمالی و همچنین تجزیه و تحلیل داده ها از طریق نرم افزار پی ال اس انجام شده است. آلفای کرونباخ برای تمامی سازه ها بالاتر از 7/. و مقدار میانگین واریانس استخراج شده بالاتر از 5/. بوده و روایی و پایایی سازه ها تایید شد. یافته ها مشخص نمود که گسترش شبکه های اجتماعی، هنجارهای اجتماعی و زیرساختهای فناوری دیجیتال تاثیر مثبتی بر توسعه کارآفرینی در شبکه های اجتماعی دارد. علاوه بر تاثیر مستقیم بیان شده، توسعه کارآفرینی در شبکه های اجتماعی بیشترین تاثیر غیرمستقیم (از طریق گسترش شبکه های اجتماعی) را از هنجارهای اجتماعی می گیرد. در نتیجه این مطالعه می تواند، جهت تشریع توسعه کارآفرینی در بسترهایی شود که از این سطح فناوری استفاده می کنند مفید باشد.
کلیدواژگان: شبکه اجتماعی، فناوری دیجیتال، کارآفرینی، کارآفرینی دیجیتال، هنجارهای اجتماعی -
صفحات 53-74
بسیاری از شرکت های تولیدکننده محصولات بهداشتی، در تلاش هستند در اینستاگرام فعالیت تبلیغاتی داشته باشند. مقاله حاضر به دنبال پاسخ به این سوال بوده که چارچوب سنجش اثربخشی تبلیغات تجاری شرکت های ایرانی فعال در عرصه تولید محصولات بهداشتی در اینستاگرام شامل چه مولفه ها و ابعادی است؟ بر این اساس، ابتدا ادبیات تحقیق مورد بررسی قرار گرفته است و مدل اولیه (شامل ابعاد و مولفه هایی که در تحقیق های پیشین به آنها اشاره شده بود) استخراج شد، سپس مصاحبه های اولیه با خبرگان صورت پذیرفت و مدل اولیه اصلاح شد. پس از این دو گام، در دو دور پرسشنامه در بین 10 نفر از خبرگان حوزه های تبلیغات، مدیریت، فضای مجازی و تبلیغات محصولات بهداشتی به شیوه نمونه گیری هدفمند توزیع شد. نتایج حاصل از این بررسی نشان می دهد که برای سنجش اثرگذاری تبلیغات در اینستاگرام می توان بر روی چهار بعد شامل ارزیابی ابعاد مرتبط با تبلیغ (مشتمل بر 6 مولفه)، ارزیابی ابعاد مرتبط با جامعه هدف تبلیغ (مشتمل بر 9 مولفه)، ارزیابی ابعاد مرتبط با برند (شامل 9 مولفه) و ارزیابی ابعاد مرتبط با اینستاگرام (شامل 3 مولفه)تاکید کرد. در میان ابعاد مختلف، بیشترین میزان اهمیت مربوط به ابعاد مرتبط با تبلیغ و رسانه(9/4 از 5) و کمترین مربوط به برند (7/3 از 5) بوده است. در ادامه، وزن هر یک از مولفه های 27 گانه نیز بر اساس نظر داوران تعیین شده است.
کلیدواژگان: تبلیغات، اینستاگرام، بازاریابی، شبکه های اجتماعی، ارزیابی اثربخشی -
صفحات 75-87
تحقیق حاضر با هدف بهره گیری از دانش استادانی که در سال های اخیر وظیفه آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان را برعهده داشته اند، به شناخت چگونگی نگرش آنان نسبت به رویکردهای مختلف آموزش می پردازد. اهمیت این تحقیق، ناشی از لزوم بهبود روش های آموزش زبان فارسی و در نتیجه، گسترش حوزه نفوذ فرهنگی ایران در خارج از مرزهای کشور است. جامعه آماری این پژوهش استادانی هستند که سالها آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان را در خارج از کشور به عهده داشتند. این تحقیق به روش کیو انجام گرفت؛ بدین ترتیب که در بخش ادبیات تحقیق بعد از بررسی رویکردهای مختلف آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان ، پرسشنامه ای با 50 گویه تهیه و به صورت کلشمار دراختیار کلیه استادان جامعه آماری گذاشته شد. داده ها به وسیله برنامه رایانه ای کوانل تجزیه و تحلیل شد و این نتیجه حاصل شد که استادان، در خصوص شیوه تدریس، به رویکرد ارتباطی باور دارند. بر اساس این رویکرد، حضور استاد در کلاس به عنوان یک عضو فعال و همسطح با زبان آموزان، ارتقای انگیزه آنان و استفاده از وسایل کمک آموزشی، جزء بایدهای آموزش زبان دوم است. در آموزش به شیوه ارتباطی، تمرکز بر توانایی برقراری ارتباط است و این توانایی یعنی زبان آموز بتواند از زبان برای برقراری ارتباط موفق و موثر استفاده کند. همچنین نتایج پژوهش نشان داد که از دیدگاه استادان با تجربه، آغاز زبان آموزی با مهارت خواندن و نوشتن، تکیه بر آموزش قواعد دستور زبان و تکیه بر یادگیری واژگان به طور مطلق، در زمره نبایدهای آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان است.
کلیدواژگان: رویکرد ارتباطی، آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان، استادان باسابقه -
صفحات 89-101
اگرچه مقاله های مفهومی به عنوان ابزارهای قدرتمند ساخت تیوری، اهمیت فزاینده ای یافته اند؛ اما به دلیل فقدان یک قالب مورد توافق همگانی که راهنمای توسعه تیوریک قرار گیرد، پژوهشگران همواره با چالشهای مربوط به طراحی و نگارش مقاله های غیرتجربی دست به گریبان هستند. هدف از این نوشتار تبیین ملاحظات روش شناختی در مقاله های مفهومی است و بیان می کند که چنین مقالاتی باید بر طراحی پژوهشی شفاف و مشخص بنیان نهاده شده باشند و انتخاب تیوری و نقش آنها در تحلیل باید به خوبی شرح داده شده و توجیه شده باشد. این مقاله چهار قالب بالقوه را برای مقاله های مفهومی شرح می دهد که شامل ترکیب نظریه ها، سازگارسازی نظریه ها، نوع شناسی و مدل سازی هستند و سپس اهداف هر یک از آنها، رویکرد مناسب برای استفاده از نظریه ها و پتانسیل آن ها برای مشارکت نظری را تبیین می کند. مقاله حاضر با کمک مثال هایی این چهار قالب را به صورت دستورعمل های قابل استفاده در طراحی مقاله های غیرتجربی در آورده و برای کسانی که در حال پژوهش، راهنمایی یا داوری مقاله های مفهومی هستند، قابل استفاده می کند. مقاله حاضر با کمک مثال هایی این چهار قالب را به صورت دستورعمل های قابل استفاده در طراحی مقاله های غیرتجربی در آورده و برای کسانی که در حال پژوهش، راهنمایی یا داوری مقاله های مفهومی هستند، قابل استفاده می کند.
کلیدواژگان: مقاله مفهومی، مقاله نظری، روش شناسی، طراحی تحقیق -
صفحات 103-114
امروزه شبکه های اجتماعی مجازی تبدیل به بخشی جدا نشدنی از زندگی روزمره مردم ایران شده اند. فعالیت افراد در این شبکه و زندگی روزمره شان که از طریق حضور و ارتباط با دیگران در این شبکه ها معنی پیدا میکند موضوع مطالعه این پژوهش است . شاید پربیراه نباشد که فیس بوک را به عنوانی شهری در نظر بگیریم که کاربران آن به عنوان شهروند در آن زندگی می کنند. اینکه زندگی روزمره ی ساکنین این شهر چگونه می گذرد ، شهروندان این شهر مجازی چه تعاملات و ارتباطاتی دارند، فراغت و سرگرمی شان در این شهر مجازی چیست و...می تواند به ما کمک کنند تا هر چه بهتر آن را بشناسیم. هدف این مطالعه درک مولفه های زندگی روزمره در شبکه اجتماعی فیس بوک و ارتباط آن عضویت کاربران در این شبکه است. برای رسیدن به این هدف از روش کیفی مردم نگاری مجازی و در میدانی مجازی متشکل از 300 کاربر شبکه اجتماعی فیس بوک استفاده شده است. جمع آوری داده ها از طریق مشارکت ، مشاهده آنلاین و مصاحبه های عمیق و نیمه عمیق صورت گرفته است. یافته های پژوهش نشان می دهد که مولفه های زندگی روزمره کاربران در این شبکه عبارتند از نمایش و اجرا ، کثرت و ترس از گم شدن ، روایت معمولی به جاری روایت رسمی ،حساسیت زدایی از خط قرمزها .این مولفه ها نمایی از زندگی روزمره کاربران ایرانی وفرهنگ جاری در فضای فیس بوک کاربران ایرانی در بازه زمانی این مطالعه است.
کلیدواژگان: فیس بوک، زندگی روزمره، مردم نگاری مجازی -
صفحات 115-131
نوشتن از موعود امم یکی از سختترین قلم زدن هاست، زیرا که تصویرسازی از آن منجی ای که قرار است نه فقط میان گروه، دسته، نژاد، قاره و یا فرهنگ و زبانی خاص بلکه میان عالمیان قسط و عدل را برقرار سازد و علم را به کمال رساند؛ در این بازار پرحقه ی تصویرسازی از پلیدی ها و زشتی ها به نام درستی و زیبایی، امری است بس دشوار! از سویی مراقبت از ساحت قدسی اش و از سوی دیگر رساندن آنچه که به بهترین شکل معرف شخصیت موعود با تمام ویژگی هایش باشد، می طلبد که با وسواسی زیاد در این عرصه قدم نهیم. در دوره ای که دکان داران در قالب نام مهدویت در پس کلام و ظاهر زیبا، اصل دین و دیانت را در حراجی سیاست به فروش می گذارند و همه چیز بوی ریا و ناخالصی گرفته و عالم نمایان پرسروصدا تصویر زیبای مهدویت را به زشتی کردار گروه و دسته ی خویش پیوند می زنند و زشتی آخرالزمانی دیگران را با چهره ای مشابه با چوب حراج زدن به آموزه های زیبای مهدویت پاسخ می دهند؛ کشف روش صحیح تصویرپردازی از امام عصر ارواحنافداه نه تنها یک ضرورت، که یک امر حیاتی است که آینده ما و نسل مان را رقم می زند. لذا این پژوهش ضمن تحلیل گفتمان آثار برجسته مهدوی شیعیان اثنی عشری در سطح رسانه های شیعیان جهان ، معرفی شده از سوی مصاحبه شوندگان، و تحلیل گفتمان آنها تمرکز خویش را بر تحلیل موضوعی (تم) آیات و روایات مهدوی گذارده و با رجوع به خبرگان مهدوی و عرضه نتایج به ایشان و تلفیق مجدد مفاهیم، به تحلیل تم و ارایه راهکارهای تصویرپردازی مطلوب از امام زمان عجل الله تعالی فرجه در رسانه ها مبتنی بر آیات و روایات پرداخته است.
کلیدواژگان: موعود، تصویرپردازی، مهدویت، رسانه
-
Pages 7-20
This article is conducted by leveraging Fairclough’s framework for Critical Discourse Analysis to analyze the representation of Iran’s political context from 1991 to 2001 in the movie, The Dead Wave (2001) written and directed by Ebrahim Hatamikia. The criteria for choosing this particular movie was its wealth in representing Iran’s political, social and ideological conditions. After reviewing the present wings and political groups at the years leading to the time of production of this text, this research will attempt to determine the movie’s position towards their competing discourses. Disregarding some aspects of the movie in the analysis process (such as images, music and tones of dialogues) due to practical limitations, after extracting discourse types (and their interpretation of situational and intertextual contexts) from the dialogues of the characters of the Dead Wave and their actions in the story and then explanations of these discourse types in respect of power relations in the time of production of the text, It has been claimed that this movie by reminding the history of involvement of the US government in Iran-Iraq war and especially shooting down the Iranian passenger aircraft of flight 655, with criticizing the performance of the then-current administration in foreign affairs and the alteration of position toward that country and the subculture and actions of the Iranian young generation, defends the dominant idealism from 1981 to 1991 in Iran and the traditional values of this country.
Keywords: The Dead Wave, Iran-US relations, 1991 to 2001, critical discourse analysis, Norman Fairclough -
Pages 21-36
Abstract Media ethics is a crossroads of ethics and media science or mass communication. Professional ethics has now moved from traditional media to new technologies such as social networks. This research was conducted with the aim of reviewing the comparative observance of professional ethics in the news of the year leading up to the 1396 presidential election on social networks. The method of conducting research has been quantitative content analysis. The statistical population of this research included Isna and Iran channels (Moderate), sharq and Aftab News (Reformist), Tasnim and Fars (Orientalist). Of each channel, 115 news outlets were selected for the period of the year leading up to the presidential election of 1396 and examined for 12 indicators of professional ethics. Data were analyzed using two-dimensional tables and chi-square test. Findings of the research showed that the coping styles of escalation of differences, observance of personality assassination and the use of words and conflicting words of social preferences, observance of respect, observance of independence, fairness and impartiality, observance of answering questions of public opinion, observance of accuracy, observance of legality Respect for national interests, respect for global values and diversity of cultures, respect for criticism and offensive use of photographs, films and texts in comparable telegram channels (principled, reformist, and moderate) in terms of content of difference The National Coherence and National Solidarity Index is not significant in comparable telegraph channels. The three (fundamentalist, reformist, and moderate) have a significant difference in terms of content.
Keywords: Professional ethics, Presidential Election News, Social Networks, news telegram, telegram -
Pages 37-51
Social media are considered as a Web 2.0 service, which has drawn the attention of the public and became global. Information flows, and the relationships between individuals in such platforms are realized and could become a prerequisite and a fertile ground for paying attention to entrepreneurial opportunities. It is expected to see dramatic growth in entrepreneurship development due to providing entrepreneurs with such opportunities. This paper aims to investigate the impact of social media platforms on entrepreneurship development, considering the moderating role of digital technologies and social norms. This research is applied in terms of aim, and also is considered as a descriptive-correlational research. The researcher-made questionnaire was used to gather the data, and a sample of 115 entrepreneurs who were in Tehran was surveyed using a non-random sampling technique. The gathered data was analyzed by Smart PLS software. As the Cronbach's alpha of all the constructs were more than 0.7, and the AVE value was more than 0.5, we ensured the research tool's reliability and validity. Findings revealed that improvement of social media platforms, social norms and digital technologies could positively affect entrepreneurship development on social media platforms. Besides, in addition to the direct impact, entrepreneurship on social media platforms was mostly affected indirectly, through social norms. Therefore, this research could be used to develop entrepreneurship on such platforms, by who use a certain level of digital technologies.
Keywords: Social media, Digital Technologies, Entrepreneurship, Digital Entrepreneurship, Social Norms -
Pages 53-74
Many domestic and foreign companies have invested in this area. With this description, the question arises: what is the model of measuring the effectiveness of commercial advertising of Iranian companies engaged in the production of health products on Instagram? first the literature of researches were studied and the initial model (including the dimensions and components mentioned in previous research) was extracted, then Initial interviews were conducted with experts and the initial model was modified. After these two steps, the questionnaires were distributed among 10 experts(were selected through purposeful sampling) in the field of advertising, management, digital marketing and health product advertising in two rounds. The results of this study show that in order to measure the effectiveness of advertising on Instagram, four dimensions can be assessed including ad-related dimensions evaluation (including 6 components), evaluation of target-related dimensions of the advertising community (including 9 components), and dimensions related to advertising. Brand (including 9 components) and Instagram-related dimensions evaluation (including 3 components) were emphasized. Among the different dimensions, the most important were related to advertising and media (4.9 out of 5) and the least related to brand (3.7 out of 5). In addition, the weight of each of the 27 components is determined by the reviewers. At the end of this research, given the specific situation of using Instagram in Iran, suggestions have been given to business owners and companies to be more successful in this field.
Keywords: Advertising, Instagram, Marketing, Digital Marketing, Evaluating Effectiveness -
The status of communication approach for educating Persian language to non-Persian language studentsPages 75-87
The aim of this study is to use the knowledge of professors who in recent years have been tasked with teaching Persian to non-Persian students to recognize their attitudes towards different approaches to teaching Persian to non-Persian students. The importance of this research stems from the need to improve Persian language teaching methods and, as a result, to expand Iran's cultural sphere of influence outside the country. The statistical population are professors who have been teaching Persian language abroad for many years. This research was conducted using the “Q” methodology, thus, after examining the different approaches to educate Persian language to non-Persian students, a questionnaire with 50 items was prepared and given to all professors in the statistical population in total. The data was analyzed by a computer program and it was concluded that teachers believe in a “communication approach” to teach foreign language. According to this approach, the presence of the teacher in the class as an active member, promotes their motivation and using teaching aids, is a must for educating non-Persian language. In communication approach, focus is on the ability to communicate, and this ability means that the learner can use language to communicate successfully and effectively. The results also showed that from the point of view of experienced teachers, starting language with reading and writing skills, relying on teaching grammar rules and relying on learning Vocabulary is absolutely, forbidden in teaching Persian to non-Persian speakers.
Keywords: communication approach, teaching Persian language to non-Persian students, professors -
Pages 89-101
This article is a translation of "designing conceptual articles: four approaches". As a powerful means of theory building, conceptual articles are increasingly called for in marketing academia. However, researchers struggle to design and write non-empirical articles because of the lack of commonly accepted templates to guide their development. The aim of this paper is to highlight methodological considerations for conceptual papers: it is argued that such papers must be grounded in a clear research design, and that the choice of theories and their role in the analysis must be explicated and justified. The paper discusses four potential templates for conceptual papers – Theory Synthesis, Theory Adaptation, Typology, and Model – and their respective aims, approach for using theories, and contribution potential. Supported by illustrative examples, these templates codify some of the tacit knowledge that underpins the design of nonempirical papers and will be of use to anyone undertaking, supervising, or reviewing conceptual research. Theory Synthesis, Theory Adaptation, Typology, and Model – and their respective aims, approach for using theories, and contribution potential. Supported by illustrative examples, these templates codify some of the tacit knowledge that underpins the design of nonempirical papers and will be of use to anyone undertaking, supervising, or reviewing conceptual research.
Keywords: Conceptual research, Theoretical article, Methodology, Research design -
Pages 103-114
Today, virtual social networks have become an integral part of the daily lives of the Iranian people. The activities of people in this network and their daily lives, which are meaningful through presence and communication with others in these networks, are the subject of study in this study. It may not be outrageous to view Facebook as a city where users live as citizens. How the daily life of the residents of this city goes, what interactions and connections the citizens of this virtual city have, what is their leisure and entertainment in this virtual city, etc. can help us to get to know it better. The aim of this study is to understand the components of daily life on the social network Facebook and its relationship with the membership of users in this network. To achieve this goal, the qualitative method of virtual anthropology has been used in a virtual field consisting of 300 Facebook social network users. Data collection was done through participation, online viewing, and in-depth and in-depth interviews. The research findings show that the components of daily life of users in this network include display and implementation, multiplicity and fear of getting lost, ordinary narration to the current official narrative, desensitization of red lines. These components are a view of the daily life of Iranian users. And the current culture in the Facebook space of Iranian users is in the period of this study.
Keywords: Facebook, Everyday Life, Virtual Demography -
Pages 115-131
Writing from the Promised Imam is one of the hardest to pen, Because it is difficult to portray a savior who is supposed to do justice not only between a group, a race, a continent, a continent or a particular culture and language, but also between the worlds. On the one hand, taking care of her sanctuary and, on the other hand, achieving what is best for her personality, with all its characteristics, requires that we move forward in this field with obsessive-compulsive disorder. In a situation where the enemies of the truth want the Promised One, which is the manifestation of beauty, to be introduced as a ugly lie, the true scholars must introduce the truth as it is. Discovering the right way of depicting Imam Mahdi (as) is not only a necessity but also a fundamental thing that shapes our future and that of our generation. This research, first analyzes the prominent works of Mahdavi with the method of discourse analysis, Then, by analyzing the theme of verses and narrations, and interviewing the experts and analyzing the theme of their views, we combined the above concepts and then re-analyzed the theme and from the result of this action, we expressed the desired imaging strategies of Imam Mahdi in the media.
Keywords: Promised, imagery, Mahdism, media