فهرست مطالب

پژوهشنامه انقلاب اسلامی - پیاپی 37 (زمستان 1399)

پژوهشنامه انقلاب اسلامی
پیاپی 37 (زمستان 1399)

  • تاریخ انتشار: 1400/04/21
  • تعداد عناوین: 8
|
  • رضا رحمتی*، سیده کوثر جعفری، حسن رحیمی روشن صفحات 1-23

    جهان از مجموعه ای از تمدن های بزرگ وکوچک با فرهنگ های مختلف تشکیل شده است. یکی از تمدن های بزرگ، تمدن اسلامی و یکی از زیرمجموعه های مهم آن تمدن شیعی است. بسیاری از تحلیل ها پیرامون مسایل مربوط به جهان اسلام به تبیین مسایل ژیوپلیتیک بر می گردد. اندکی از تحلیل ها با پشتوانه تحلیل هویتی و فرهنگی مسایل جهان اسلام را تبیین کرده اند، با این حال مسئله «همگرایی بین گروه های شیعی» با تحلیل ژیوکالچر در مدت زمانی طولانی به دلایل متعدد، مورد اهمال واقع شده است. اما امروزه ضرورت بازگشت تحلیل های تمدنی، فرهنگی و هویتی در ضرورتی اجتناب ناپذیر است. راه پیمایی اربعین یکی از پدیده های اجتماعی است که با تحلیل ژیوپلیتیک نمی توان آن را تشریح کرد و ضرورت توجه به نگاه گفتمانی یا بین الاذهانی برای تحلیل آن وجود دارد. سوالی که در اینجا مطرح است مربوط به چرایی و چگونگی تاثیرگذاری پیاده روی اربعین، بر شکل گیری ژیوکالچر شیعه است. برای پاسخ به این سوال ابتدا عواملی که تاثیرگذاری فرهنگ بر گروه هویتی مورد مطالعه با آن ها میسر می شود و علت شکل گیری ژیوکالچر هستند، به عنوان شاخص های پژوهش، بررسی شده و با استفاده از روش های کمی جامعه آماری مورد مطالعه قرار می گیرد. همچنین موانع شکل گیری ژیوکالچر شیعه و میزان تاثیر آن ها بررسی و مقایسه بین هر دو نوع عوامل برای یافتن پاسخ سوال اصلی پژوهش بیان شده است. پژوهش حاضر به لحاظ هدف، کاربردی و به لحاظ روش، توصیفی-تحلیلی و به لحاظ نحوه گردآوری داده ها از نوع پیمایشی میدانی است.

    کلیدواژگان: ژئوکالچر، هویت گرایی، ژئوکالچر شیعه، راهپیمایی اربعین
  • نیما رضایی*، فتح الله پرتو صفحات 25-57
    هدف

    واژه «قدرت» یکی از مفاهیم پرکاربرد و جدال برانگیز در عرصه «علوم سیاسی» و هم چنین «روابط بین الملل» می باشد که تعاریف مختلفی از آن ارایه گردیده است و نظریه های مختلف با رویکردهای هستی شناسانه، معرفت شناسانه و روش شناسانه مختلف، هریک از نگاه خود به بررسی مفهوم «قدرت» پرداخته اند. هدف اصلی پژوهش حاضر، بررسی و تدقیق در ابعاد قدرت جمهوری اسلامی به عنوان یک کنش گر در عرصه روابط بین الملل می باشد. اگرچه می توان به صورت تجربی به نتایجی در این خصوص دست یافت، لکن تحلیل قدرت جمهوری اسلامی در عرصه روابط بین الملل براساس رویکردهای نظری یکی از الزامات پژوهشی محققان علاقه مند به بررسی حوزه انقلاب اسلامی به صورت عام و جمهوری اسلامی به صورت خاص می-باشد.

    روش شناسی: 

    در این پژوهش، رویکرد تلفیقی «مایکل بارنت و ریموند دیووال» به عنوان چارچوب نظری انتخاب گردیده است. داده های مربوط به قدرت جمهوری اسلامی نیز از منابع کتاب خانه ای و وب محور (اینترنتی) جمع آوری شده است. از نظر تجزیه و تحلیل این پژوهش در زمره تحقیقات توصیفی-تحلیلی قرار دارد.

    یافته ها:

     یافته های پژوهش حاضر نشان می دهد که جمهوری اسلامی علاوه برچهار نوع قدرت «اجباری»، «نهادی»، «ساختاری» و «مولد»، دارای بعد پنجم قدرت با عنوان «قدرت معنوی» می باشد که قابلیت انطباق بر هیچ یک از رویکردهای نظری در باب «قدرت» را ندارد، لکن به عنوان یک منبع بیرونی قدرت که کنش گران را تحت تاثیر قرار داده و آنان را در ایفای نقش مثبت در عرصه اجتماع (منطبق بر تعالیم دینی) یاری می رساند نمود دارد.

    نتیجه گیری:

     جمهوری اسلامی به عنوان کنش گری که مستظهر به پنج بعد قدرت «اجباری»، «نهادی»، «ساختاری»، «مولد» و «معنوی» می باشد، در عرصه روابط بین الملل به ایفای نقش می پردازد.

    کلیدواژگان: قدرت اجباری، قدرت نهادی، قدرت ساختاری، قدرت مولد، قدرت معنوی
  • مه سیما سهرابی*، محمدرضا تاجیک، منصور میراحمدی صفحات 59-80
    هدف

    ریخت شناسی از «سوژه سیاسی انقلابی»، بدون توجه به روان و نقش ناخودآگاه در آن، نوعی تقلیل گرایی محسوب میشود، پژوهش حاضر با عطف به اهمیت موضوع فوق، از منظر روانکاوی سیاسی به دنبال تبیین و فهم چرایی پیروزی گفتمان اسلام سیاسی در برابر دیگر گفتمانهای رقیب نظیر گفتمان ملی با صبغه ناسیونالیستی و چپ با پیشینه مارکسیستی در رخداد 1357 ایران می باشد.

    روش

    پژوهش حاضر از روش تحلیل گفتمان لاکلایو و موفه برای نشان دادن ارتباط دالهای گفتمان پیروز به دلیل تطابق با روان و مخیله اجتماعی ملت استفاده کرده است.

    یافته ها

    نتایج تحقیق،موفقیت گفتمان اسلام سیاسی را در گرو شکل گیری«سوژه سیاسی اشتدادی»می داند که که با کانالیزه کردن انرژی جنبشی جامعه و فراهم سازی زیرساختاری برای اتصالات ریزوماتیک به منظور تحقق طرح صفحه ایجابی منطبق با خواست و اراده عمومی ملت،شرایط را برای شکل گیری«سوژه های سیاسی انقلابی/پسیکوتیک» فراهم کرد و متعاقبا،به تغییرات فازی مورد انتظار ملت ودر نتیجه فروپاشی گفتمان پهلوی دوم در جامعه ایران منجر شد.

    نتیجه گیری

    استقرار گفتمان اسلام سیاسی با وجود دیگر پادگفتمانهای موجود(ملی با صبغه ناسیونالیستی و چپ-مارکسیستی)،ریشه در وجود یک طرح صفحه و افق ایجابی جدید داشته که در تطابق با مخیله اجتماعی سوژه های سیاسی ایرانی بوده است.

    کلیدواژگان: روانکاوی سیاسی، سوژه سیاسی اشتدادی، لاکلائو و موفه، ژیل دولوز، گفتمان اسلام سیاسی
  • علی اکبر دبیری*، علی اصغر جعفری صفحات 81-102
    هدف

    هدف این پژوهش شناسایی، استخراج و طبقه بندی عوامل زمینه ساز و همچنین چالش و موانع تحقق تمدن نوین اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است.

    سوال:

     مسئله اصلی این پژوهش این است که حضرت آیت الله خامنه‏ای عوامل زمینه ساز تحقق تمدن نوین اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را چه می‏دانند؟ و چه مضامین و موضوعاتی را در این بیانیه به عنوان چالش‏ها و موانع تحقق تمدن نوین اسلامی به شمار می ‏آوردند؟

    روش شناسی:

     این پژوهش از نظر ماهیت توصیفی- تحلیلی است. شیوه انجام پژوهشی از نوع کیفی و با تکنیک تحلیل مضمون انجام شده است.

    یافته ‏ها و نتایج

    نتایج حاصل از این پژوهش نشان می‏دهد که آیت الله خامنه‏ای در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی سیزده مضمون جوان گرایی، جهاد علمی، اقتصاد مقاومتی، استفاده از ظرفیت‏های مطلوب طبیعی و انسانی کشور، مدیریت جهادی، روحیه انقلابی، مبارزه با فساد، گسترش عدالت، تقویت اخلاق و معنویت در جامعه، امید و خوشبینی به آینده، استفاده از تجربه ‏های گذشته، عزت حکت و مصلحت در سیاست خارجی و مقابله با ترویج سبک زندگی غربی را زمینه ساز برداشت شدن گام دوم انقلاب اسلامی و تحقق تمدن نوین اسلامی می‏دادند. از سوی دیگر ایشان چهار مضمون غفلت از شعارها و آرمان‏های انقلاب، تهاجم فکری و فرهنگی، چالش‏های اقتصادی و خطر فساد را از موانع تحقق تمدن نوین اسلامی به شمار می‏آورند.

    کلیدواژگان: بیانیه گام دوم، انقلاب اسلامی، تمدن نوین اسلامی
  • حمیدرضا معمری*، غلامرضا بهروزی لک صفحات 103-125

    این نوشتار به دنبال کشف روند شکل گیری مختصات فضای مطالعات سیاسی موجود با استفاده از آینده پژوهی به روش تحلیل روند است تا بتواند با رویکردی تجویزی، راه را برای دست یافت به مطالعات سیاسی مطلوب در نظام ج.ا.ایران هموار نماید. با نیم نگاهی به تحلیل روند و بررسی وضعیت موجود مطالعات سیاسی در خواهیم یافت که این حوزه دانشی، باوجود پیشرفت های خیره کننده نظام ج.ا.ایران با محوریت علوم تجربی، در حال در جا زدن بوده و شرایطی ناهمگون با اهداف متعالی نظام ج.ا.ایران دارد. برای این مهم، دو روند کلان واگرا و هم گرای مطالعات سیاسی مطلوب، بیان گردیده و به ایده های شکل گیری و پیشران های آن بدون ورود مفصل به مصادیق آن پرداخته می شود. روندهای غرب گرایی، شرق گرایی و ملی گرایی به عنوان روندهایی واگرا و همچنین روند تمدن گرایی اسلامی به عنوان روندی هم گرا در این مقال بررسی خواهند شد. در ادامه روند نظام آموزشی در کشور، به طور جداگانه مورد بررسی قرار گیرد. بر اساس این تحلیل روند می توان آینده های بلندمدت و میان مدتی نیز برای مطالعات سیاسی تصور کرد. تحلیل روندهای دانشی در نظام ج.ا.ایران حاکی از آن است که اول قدم این مسیر پر فراز و نشیب، درک وضع موجود، دیدن درست نقطه ی مطلوب و راهکارهای به هنگام و به اندازه برای گذار از وضع موجود به مطلوب است.

    کلیدواژگان: روند، ایده، پیشران، مطالعات سیاسی
  • پرویز جمشیدی مهر، حمید نساج*، سید محسن دوازده امامی، علی علی حسینی صفحات 127-149
    هدف

    پژوهش حاضر تحلیل کنش گفتاری - هرمنوتیکی هنجار مرسوم انقلاب با زمینه سیاسی در اندیشه مقام معظم رهبری می باشد.

    روش شناسی پژوهش: 

    برای رسیدن به هدف مقاله، روش هرمنوتیکی اسکینر که تغییر هنجار مرسوم را در طی فرآیندهای خاص و در طول پنج مرحله تبیین می کند، استفاده شده است. هرمنوتیک اسکینر ضمن نقد روش هرمنوتیکی متن گرا و زمینه گرا به نوعی در تلاش هست تا یافته های هر دو روش مذکور را با متدلوژی قصدگرای خودش تلفیق نماید تا بتواند به نیت اصلی مولف پی برده و فرایند تغییر و تکوین هنجار جدید را بیان کند.

    یافته ها

    یافته های این مقاله نشان می هد سیر تکوین هنجار مرسوم انقلاب اسلامی بوسیله تبیین های نظری و رهبری عملی به بار نشست. امام خمینی (ره) با نظام سازی و نهاد سازی و در نهایت با بازنگری قانون اساسی در سال 1368 هنجار جدید را در مسیر تثبیت قرار دادند. هدایت این طریق مهم پس از امام خمینی (ره) بدست مقام معظم رهبری افتاد. کنش گفتاری مقام معظم رهبری با توجه به شرایط و زمینه سیاسی جامعه در راستای هنجار مرسوم زمانه جهت گیری شده است.

    نتیجه گیری

    مقام معظم رهبری در طول مدت رهبری خویش متناسب با وضعیت روز جامعه و با توجه حوادث داخلی و خارجی مرتبط با انقلاب اسلامی با طراحی نظریه های دولت اسلامی، تشکیل امت واحده، بحث تحقق اهداف انقلاب اسلامی، تمدن نوین اسلامی، اقتصاد مقاومتی و گام دوم انقلاب، هنجار مرسوم انقلاب را با کنش گفتاری خویش تبیین نموده اند.

    کلیدواژگان: هرمنوتیک، مقام معظم رهبری، انقلاب اسلامی، تمدن اسلامی، اسکینر
  • اسدالله اسدی گرمارودی، علی شیخ الاسلامی*، اسمعیل منصوری لاریجانی صفحات 151-171

     یکی از مهم ترین عوامل تاثیر گذاردر پیدایش و بقای انقلاب اسلامی در کشورایران، مدیریت عرفان اسلامی بر مشی امام خمینی است . عرفان اسلامی در این مشی فی نفسه در همه ابعاد وجود ی بشر، اعم از مادی و معنوی ، فردی و اجتماعی، مکتبی یکپارچه عملی بشمار رفته و بیشتر خود را در بحث مدیریت اجتماع ونظام متجلی می سازد، به گونه ای که می توان گقت تاثیرمثبت و منفی آن به نسبت قرب و بعد این مشی مدیریتی یر ساحت های انقلاب همجون فرهنگ ، اقتصاد، سیاست و غیره ملاحظه می شود. لذا تلاش بر این معطوف گشت تا ضرورت تاثیر پذیری انقلاب اسلامی از مدیریت عرفان اسلامی را مبتنی بر نظرات جمعی از صاحب نظران مرتبط در دو قلمرو عرفان اسلامی و مدیریت ، بنمایاند. بدینجهت در مرجله اول صمن مطالعات کتابحانه ای و ساخت گزاره های مدیریتی از مجموعه احوال و مقامات در عرفان اسلامی وسپس تهیه پرسشنامه مرتبط با آن اهتمام شد و در نهایت این ضرورت مطابق سنجه پارسونز بررسی شد که با کفایت شایستگی نیل به اثربخشی در عمل مواجهه شد و در چهار بعد اثربخشی : انطباق , کسب هدف , یگانگی و حفظ الگوها مورد تایید صاحب نظران مرتبط قرار گرفت . یافته های این پژوهش ضرورت بهداشت وتقویت و ارتقاء نظام مدیریت انقلاب اسلامی وحفاظت از ریزش وانحراف مدیران سطوح مختلف انقلاب را گوشزد تاثیرگذارونیز می تواند عامل و انگیزه مشوقی در پژوهش گری افزونتر این حوزه نسبتا مغفول باشد.

    کلیدواژگان: مدیریت، عرفان اسلامی، سنجش پارسونز، انقلاب اسلامی
  • علی حسینعلی بیکی*، زهرا داور پناه، مصطفی رستمی صفحات 173-192

    بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در سال 1397 و همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از سوی مقام معظم رهبری اظهار شد و به صراحت از نخبگان دعوت به تامل در آن صورت گرفت. به این ترتیب نظر به ویژگی های مذکور، دقت به ابعاد مختلف آن ضرورت دارد. علاوه بر این، موضوع نقش عواطف در هدایت سیاسی جامعه، مبحثی است که به طور کلی در دانش سیاسی و به ویژه در گفتمان سیاسی انقلاب کمتر بررسی شده است. از این رو پژوهش درباره مولفه های روانشناختی و عاطفی مطرح شده در بیانیه گام دوم، گامی در راستای هر دو ضرورت مذکور است. در پژوهش حاضر دیدگاه های مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب با استفاده از روش تحلیل محتوای کیفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج بدست آمده شامل هفت مولفه خودباوری، امیدواری و خوشبینی نسبت به آینده، انگیزه مندی، استقلال، آرمانگرایی واقع بینانه، مسئولیت، عزت مندی بود و کرامت به عنوان درون مایه اصلی آن شناسایی شد. با توجه به اهمیت مولفه های مطرح شده در بیانیه گام دوم در رشد فردی و اجتماعی، شایسته است پژوهش های آتی در راستای بررسی عمیق تر درون مایه های کرامت و گفتمان سازی در راستای تحقق آن طرح ریزی شود.

    کلیدواژگان: تحلیل محتوای کیفی، عاطفه، سیاست، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی
|
  • Reza Rahmati *, Seyedeh Kosar Jafari, Hasan Rahimi Roushan Pages 1-23

    The world is made up of a collection of great and small civilizations with different cultures. One of the great civilizations is Islamic Context is Shiite civilization. Many analyzes on issues related to the Islamic world is explaining geopolitical issues. Few analyzes, with the help of identity and cultural analysis, have covered Geo Cultural analysis. This has been neglected for a long time for a number of reasons. But today, the return to civilizational, cultural, and identity analysis is an inevitable necessity. The Arbaeen March is a social phenomenon that cannot be explained by Geopolitical analysis, and there is a need to pay attention to the discourse or interdisciplinary perspective to analyze it. The question here is why and how the Arbaeen March affects the formation of Shiite Geo Culture. To answer this question, we first examine the factors that influence the impact of culture on the identity group under study and the reason for the formation of Geo Culture, as research indicators, and using quantitative methods of statistical population. Also, the barriers to the formation of Shiite geoculture and their impact have been investigated and compared between both types of factors to find the answer to the main research question. The present research is applied in terms of purpose, Functional, in terms of method, descriptive-analytical, and in terms of data collection survey.

    Keywords: Identity, Shiite GeoCulture, Arbaeen March, Regional Order
  • Nima Rezaei *, Fathollah Parto Pages 25-57

    The concept of "power" is one of the most widely used and controversial concepts in the field of "political science" as well as "international relations", which has been defined differently and different theories with different ontological, epistemological and methodological approaches, each from its own point of view studied the concept of "power". The main purpose of the present study is to investigate the dimensions of the power of the Islamic Republic as an actor in the field of international relations. Although empirical results can be obtained in this regard, but the analysis of the power of the Islamic Republic in the field of international relations based on theoretical approaches is one of the research requirements of researchers interested in studying the Islamic Revolution in general and the Islamic Republic. In a special way.

    Methodology

    In this study, the combined approach of "Michael Barnett and Raymond Duvall" has been selected as a theoretical framework. Data related to the power of the Islamic Republic has also been collected from library and Internet. In terms of analysis, this research is in the category of descriptive-analytical research.

    Results

    The findings of the present study show that the Islamic Republic, in addition to the four types of power "compulsory", "institutional", "structural" and "productive", has a fifth dimension of power called "spiritual power" that can be applied to It does not have any theoretical approaches to "power", but as an external source of power that influences actors and helps them to play a positive role in society (in accordance with religious teachings).

    Conclusion

    The Islamic Republic, as an actor manifesting itself in the five dimensions of "compulsory", "institutional", "structural", "productive" and "spiritual" power, plays a role in the field of international relations.

    Keywords: compulsory power, institutionalpower
  • Mahsima Sohrabi *, Mohammadreza Tajik, Mansoor Mirahmadi Chenarooieh Pages 59-80

    The Goal:

     The current survey aims to shed light on the formation of the political revolutionary subjects in Iran which led to the conquest of the discourse of the political Islam in 1979 through Deleuzian tenet of the “body without organs”. Accordingly, the current analysis has devoted its goal to quest for the reason of the triumph of the discourse of the political Islam in the event of1979, in comparison with the other opponents like the discourse of Marxism or Nationalism, based on psychoanalytical approach. The

    Methodology

    this survey has adopted the methodology of Laclau and Mouffe’s discourse analysis.

    Findings

    The results of the existing investigation depict that substitution and defeat of the previous discourse owes to the high ability of the discourse of the political Islam in provision of wide rhizomatic connections which led to the formation of the “intensive Political Subjects”.

    Conclusion

    the triumph of the discourse of the political Islam in 1979 in Iran, in comparison with the other activated anti-discourses like Marxism and Nationalism, drives from its “Positive Plot” which was in accordance with the Iranians’ Social Imaginary which resulted in the formation of psychotic/revolutionary political subjects which in Deleuzian psycho-analysis are classified as intensive political subjects to overthrow the previous dominant discourse.

    Keywords: political psycho-analysis, intensive political subject, Laclau, Mouffe, Gilles Deleuze, the discourse of the Political Islam
  • Aliakbar Dabiri *, Aliasghar Jafari Pages 81-102
    purpose

    The purpose of this study is to identify, extract and classify the underlying factors as well as the challenges and obstacles to the creation of a new Islamic civilization in the statement of the second step of the Islamic Revolution.

    Question:

     The main issue of this research is that Ayatollah Khamenei What does know the factors underlying the creation of the new Islamic civilization in the statement of the second step of the Islamic Revolution? and what themes and issues were considered in this statement as challenges and obstacles to the Creation of the new Islamic civilization?

    Methodology

    This research is descriptive-analytical in nature. The method of research is qualitative and has been done with the theme analysis technique. Findings and

    results

    The results of this study show that Ayatollah Khamenei in the statement of the second step of the Islamic Revolution thirteen themes of youth, scientific jihad, resistance economy, using the desired natural and human capacities of the country, jihadi management, revolutionary spirit, struggle With corruption, the spread of justice, strengthening morality and spirituality in society, hope and optimism for the future, using past experiences, dignity and expediency in foreign policy and countering the promotion of Western lifestyle pave the way for the second step of the Islamic Revolution and They are creation a new Islamic civilization. on the other hand, he considers the four themes of neglecting the slogans and ideals of the revolution, intellectual and cultural aggression, economic challenges and the danger of corruption as obstacles to the creation of a new Islamic civilization.

    Keywords: Statement of the second step, Islamic Revolution, New Islamic civilization
  • Hamidreza MOAMMERI *, Gholamreza Behrozi Lak Pages 103-125

    This paper seeks to discover the process of forming the coordinates of the existing political studies space using futures research through trend analysis method in order to pave the way for achieving the desired political studies in the Islamic Republic of Iran with a prescriptive approach. With a glance at the analysis of the trend and the current state of political studies, we will find that this field of knowledge, despite the astonishing progress of the Islamic Republic of Iran with the focus on experimental sciences, is taking place and conditions are inconsistent with the lofty goals. The Islamic Republic of Iran has. For this purpose, two macro-divergent and convergent trends of desirable political studies are expressed and the ideas of its formation and propulsions are discussed without elaborating on its examples. The trends of Westernism, Orientalism and Nationalism as divergent trends as well as the trend of Islamic civilization as a convergent trend will be examined in this article. In the continuation of the process of the educational system in the country, it should be examined separately. Based on this trend analysis, long-term and medium-term futures for political studies can also be imagined. The analysis of knowledge trends in the system of the Islamic Republic of Iran indicates that the first step of this ups and downs is to understand the current situation, to see the desired point and solutions in a timely and appropriate manner to transition from the current situation to the desired.

    Keywords: Trends, ideas, drivers, political studies
  • Parviz Jamshidimehr, Hamid Nassaj *, Seyyed Mohsen Davazdahemami, Ali Alihosseini Pages 127-149
    Objective

    The present study is an analysis of speech-hermeneutic action of the conventional norm of revolution with a political context in the thought of the Supreme Leader.

    Research Methodology

    To achieve the purpose of this article, Skinner's hermeneutic method is used, which explains the conventional norm change during specific processes and during five stages. Criticizing the textualist and contextualist hermeneutic method, Skinner Hermeneutics tries to combine the findings of both methods with its own intentional methodology in order to understand the main intention of the author and to express the process of changing and developing a new norm.

    Findings

    The findings of this article show that the development of the conventional norm of the Islamic Revolution was carried out by theoretical explanations and practical leadership. Imam Khomeini (ra) with the system and institution building and finally with the revision of the constitution in 1989 set a new norm on the path of consolidation. The guidance of this important path fell to the Supreme Leader after Imam Khomeini. The speech action of the Supreme Leader has been oriented in line with the conventional norm of the time according to the conditions and political context of the society.

    Conclusion

    The Supreme Leader during his leadership in accordance with the current situation of society and according to internal and external events related to the Islamic Revolution by designing theories of the Islamic State, forming a single nation, discussing the goals of the Islamic Revolution, modern Islamic civilization, resistance economy And the second step of the revolution, they have explained the conventional norm of the revolution with their verbal action.

    Keywords: hermeneutics, supreme leader, Islamic Revolution, Islamic Civilization, Skinner
  • Asadallah Asadigarmarodi, ALI Shaykholeslami *, Esmaeil Mansorilarijani Pages 151-171

    one of the most important factors influencing the emergence and survival of islamic revolution in iran is the management of islamic mysticism on the policy of imam khomeini . islamic mysticism in this policy is considered as an integrated system in all aspects of human existence , including material and spiritual , individual and social it can be said that its negative and negative aspects can be considered in the discussion of community management . so it can be said that its negative and negative aspects are seen in the fields of revolution , culture , economy , politics and so on . therefore , it is attempted to show the necessity of the influence of islamic revolution on the management of islamic theosophy based on collective views of experts in two realms of islamic mysticism and management . in the first chapter of the study , the researcher tried to investigate and construct managerial propositions from the collection of circumstances and officials in islamic mysticism and then preparing a questionnaire related to it finally , the necessity according to parsons measure was investigated and in four dimensions of effectiveness : adaptation , goal achievement , uniqueness and preservation of patterns were confirmed by experts . the findings of this study emphasize on the necessity of promoting and promoting the islamic revolution management system after the collapse of one of the managers of different levels of the revolution and it can be an incentive to encourage research in this area . .

    Keywords: Management Islamic mysticism, measuring Parsons, Islamic Revolution
  • Ali Hosseinali Beiki *, Zahra Davarpanah, Mostafa Rostami Pages 173-192