فهرست مطالب

Operation and Automation in Power Engineering - Volume:9 Issue: 3, Autumn 2021

Journal of Operation and Automation in Power Engineering
Volume:9 Issue: 3, Autumn 2021

  • تاریخ انتشار: 1400/05/10
  • تعداد عناوین: 8
|
  • پرفسور حسین شایقی* صفحات 182-192
    در سال های گذشته، ریزشبکه ها برای مدیریت بهینه شبکه قدرت کلی معرفی شده اند. برقراری ارتباط دو طرفه بین بخش های تامین کننده و مصرف کننده یک ریزشبکه هوشمند باعث می شود روش های مدیریت سمت تقاضا در این نوع سیستم ها بهتر بکار برود. از این رو، مدیریت سمت تقاضای چند هدفه یک ریزشبکه هوشمند در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفته شده است. شاخص های اقتصادی و زیست محیطی ریزشبکه به عنوان توابع هدف اصلی روش مدیریت سمت تقاضای پیشنهادی در نظر گرفته می شوند. تغییرات بار ریزشبکه نیز براساس برنامه پاسخگویی بار بهبود می یابد. بهره بردار ریزشبکه می تواند با استفاده از توربین بادی، پنل فتوولتاییک، دیزل ژنراتور، میکروتوربین، پیل سوختی، سیستم ذخیره ساز انرژی الکتریکی و شبکه بالادست تقاضای الکتریکی مشترکین ریزشبکه را تامین نماید. رفتار تصادفی واحدهای تجدیدپذیر نیز برای ارزیابی بهتر روش پیشنهادی در شرایط واقعی تر بهره برداری در نظر گرفته می شود. از ترکیب الگوریتم بهینه سازی شیرمورچه چند منظوره و روش تحلیل سلسله مراتبی برای حل مشکل مدیریت سمت تقاضا استفاده شده است. نتایج عددی، که از ارزیابی روش پیشنهادی در یک ریزشبکه هوشمند نمونه به دست می آیند، کارایی بالایی روش مدیریت سمت تقاضای پیشنهادی در بهبود شاخص های اقتصادی و زیست محیطی ریزشبکه را نشان می دهند.
    کلیدواژگان: روش تحلیل سلسله مراتبی، مدیریت سمت تقاضا، منابع تولید پراکنده، سیستم ذخیره ساز انرژی الکتریکی، بهینه سازی چندهدفه
  • علی اکبر عبدوس*، محمدابراهیم موذن، سید مهدی حسینی صفحات 193-202

    ژنراتورهای سنکرون آهنربای دایم توان بالا به دلیل راندمان بالا جهت کاربرد در توربین های بادی مقرون به صرفه می باشند. براساس روابط الکترومغناطیسی طراحی ماشین، ابعاد، حجم و هزینه ساخت زیاد از معایب اصلی ماشین های سرعت پایین با توان بالا می باشد. هدف از این مطالعه طراحی بهینه ژنراتور سنکرون آهنربای دایم با رتور خارجی جهت کاهش هزینه ساخت سیستم ژنراتور می باشد. در واقع هدف اصلی این مقاله ارایه یک مدل تحیلی مولتی فیزیک دقیق برای ژنراتور موردنظر می باشد. در ادامه متغیرهای طراحی موثر بر هزینه ساخت مورد بررسی قرار گرفته اند. همچنین تاثیر این متغیرها بر راندمان ژنراتور به عنوان یکی از محدودیت های مهم طراحی بررسی شده است. سپس از الگوریتم بهینه سازی اجتماع ذرات یکپارچه برای بهینه یابی متغیرهای طراحی استفاده شده است. مقایسه ی بین نتایج طراحی بهینه به دست آمده در این تحقیق با دو نمونه ژنراتور آهنربای دایم 500 کیلووات رتور داخلی و یک نمونه ژنراتور آهنربای دایم 15 کیلو وات رتور خارجی نشان می دهد که ژنراتور بهینه شده دارای حجم و هزینه ساخت کم و راندمان بیشتر می باشد. درپایان از تحلیل اجزای محدود سه بعدی به منظور تایید صحت نتایج طراحی بهینه به دست آمده از ژنراتور آهنربای دایم 500 کیلووات استفاده شده است.

    کلیدواژگان: ژنراتور سنکرون آهنربای دائم، توربین بادی بدون گیربکس، مدل طراحی تحلیلی مولتی فیزیک، طراحی بهینه، آنالیز المان محدود
  • سعادت جمالی آرند* صفحات 203-212

    کاهش گشتاور دندانه ای مسئله مهمی در طراحی ماشین های YASA می باشد. هدف اصلی این مقاله، بهینه سازی یک تکنیک کارآمد برای کاهش گشتاور دندانه ای در ماشین های YASA است. در تکنیک پیشنهادی، آهنرباهای دایمی در جهت شعاعی به چند قطعه تقسیم می شوند و سپس این قطعات آهنربا با زوایای مناسبی در راستای محیطی شیفت داده می شوند. روش قطعه بندی آهنربای پیشنهادی از نظر مقدار کاهش گشتاور دندانه ای و میزان تاثیر منفی بر بارپذیری ژنراتور با روش قطعه بندی مرسوم آهنرباها و همچنین روش مورب سازی معمولی آهنرباها مقایسه شده است. نشان داده شده است که در مقایسه با دو روش مورد بررسی دیگر، روش پیشنهادی در کاهش گشتاور دندانه ای موثرتر است و در عین حال، تاثیر منفی کمتری بر توان خروجی ژنراتور دارد. با انجام یک سری شبیه سازی مبتنی بر روش اجزاء محدود، نشان داده شده است که با استفاده از روش پیشنهادی، بدون ایجاد تاثیر منفی قابل توجه روی بارپذیری ژنراتور، گشتاوردندانه ای را می توان به میزان قابل توجهی (حدود 90 درصد) کاهش داد. با اجرای روش سطح پاسخ یا RSM، زوایای شیفت بهینه قطعات آهنربا (فاکتورها)، به منظور کاهش گشتاور دندانه ای و حفظ بارپذیری ژنراتور تعیین شده اند. آزمایش ها براساس RSM، به عنوان موضوعی مهم در رویکرد آماری طراحی آزمایشات، به منظور بررسی تاثیر زوایای شیفت قطعات آهنربا روی توان خروجی و گشتاور دندانه ای ژنراتور YASA-AFPM، انجام شده اند. تمام نمونه های آزمایشی از طریق شبیه سازی های اجزاء محدود استخراج شده اند. همچنین، برخی از نتایج شبیه سازی با استفاده از تست های آزمایشگاهی تایید شده اند.

    کلیدواژگان: طراحی چند منظوره، گشتاور دندانه ای، روش سطح پاسخ، ماشین های آهنربای دائم شار محوری، قطعه بندی آهنربا
  • مهیار عباسی، محمود جورابیان*، علیرضا صفاریان، سید قدرت الله سیف السادات صفحات 213-225

    مکان یابی خطا در خطوط انتقال جبران شده با سیستم های انتقال جریان متناوب انعطاف پذیر(FACTS) و جبرانساز خازن سری (SC)، به دلیل حضور منابع ولتاژ و جریان متغیر با زمان در توپولوژی خط انتقال به مراتب بسیار پیچیده تر از خطوط ساده می باشد. استفاده از ادوات جبرانساز توان راکتیو در خطوط انتقال، حساسیت خطوط را از نظر مکان یابی خطا دوچندان می کند. لذا تعیین مکان دقیق خطا در این چنین خطوطی در جهت بازیابی سریع شبکه و کاهش زمان خاموشی از دید مسایل فنی و اقتصادی بسیار با اهمیت است. در سال های اخیر به دلیل افزایش حضور جبرانسازهای توان راکتیو در شبکه های قدرت و تمایل پژوهشگران به مطالعات در زمینه حضور این تجهیزات در شبکه، پژوهش های بسیار زیادی در زمینه مکان یابی خطا در خطوط انتقال مجهز به جبرانسازهای توان راکتیو منتشر شده است. لذا در این مقاله به صورت بسیارجامع مسئله مکان یابی خطا در خطوط انتقال انرژی الکتریکی مجهز به جبرانساز های توان راکتیو اعم از ادوات فکتس و SC مورد نقد و بررسی قرار گرفته است. در این مقاله برای اولین بار تمام شاخص ها و فاکتورهای اساسی که در تحلیل مسایل مربوط به مکان یابی خطا درخطوط انتقال مجهز به جبرانسازهای توان راکتیو همواره در مقالات مختلف بسیار موثر بوده اند به صورت کاملا جامع دسته بندی و مطرح شده است. سپس بر اساس انواع جبرانسازهای توان راکتیو تمامی مقالات منتشر شده در زمینه مکان یابی خطا در خطوط انتقال جبران شده به طور دسته بندی شده مورد نقد و بررسی قرار گرفته است. در نهایت یک جدول مقایسه جهت بررسی شاخص های اساسی پژوهش های منتشر شده در این زمینه ارایه شده است.

    کلیدواژگان: مکان یابی خطا، ادوات فکتس، توان راکتیو
  • محمدرضا بهنام فر، مهدی کرمی صفحات 226-241
    بهره برداری بهینه و اقتصادی یکی از موضوعات اصلی در سیستم های قدرت است. در این مقاله، یک چارچوب تصادفی تک هدفه برای شرکت های تولید کننده توان (Genco’s) درخصوص بهینه سازی خودبرنامه ریزی درمدارقرارگرفتن نیروگاه ها، تحت شرایط عدم قطعیت ها و در حضور واحدهای بادی،فتوولتاییک و آبی کوچک پیشنهاد شده است. به منظور حل این مساله، از یک روش جدید بهینه سازی فرا ابتکاری تحت عنوان الگوریتم بهینه سازی شیرمورچه(ALO) استفاده شده است. اما برخی از قابلیت های الگوریتم بهینه سازی شیرمورچه(ALO)برای حل مسایل بهینه سازی شامل: (1) اکتشاف و بکارگرفتن ، (2) همگرایی ثابت ، (3) توانایی حفظ تنوع جمعیت ، (4) عدم وجود پارامترهای تنظیم ، (5) حل مسایل با کیفیت قابل قبول است. لازم بذکر است که برای تقریب شرایط شبیه سازی با شرایط بهره برداری واقعی ، عدم قطعیت های قیمت انرژی ، قیمت ذخیره چرخان و غیرذخیره چرخان (خدمات بهره برداری) و همچنین عدم قطعیت منابع انرژی تجدیدپذیر ، در مدل پیشنهادی در نظر گرفته شده است. تابع هدف این مساله، حداکثر سازی سود است و به عنوان یک مساله برنامه ریزی عدد صحیح مختلط (MIP) مدل سازی می شود. مدل پیشنهادی در سیستم IEEE 118 باسبار(شین) موردآزمایش و اجرا قرارگرفته است. این مدل در قالب شش مورد مطالعاتی حل شده است. در پایان، نتایجی که از شبیه سازی بدست آمده است، بیانگر توانایی و دقت مدل پیشنهادی می باشد.
    کلیدواژگان: الگوریتم بهینه سازی شیرمورچه-خودبرنامه ریزی آبی-حرارتی-عدم قطعیت قیمت، عدم قطعیت های توان باد و فتوولتائیک-نیروگاه آبی کوچک
  • فرناز عالی زاده، عبدالمجید دژم خوی، حسین شایقی صفحات 242-255

    سیستم های فوتوولتاییک(PV) مبتنی بر اینورتر متصل به شبکه نقش مهمی در تولید توان پراکنده (DPG) دارند. اینورتر منبع امپدانس/ شبه منبع امپدانس (ZSI/QZSI) نیز به دلیل توانایی افزایندگی و کاهندگی تک مرحله ای با قابلیت اطمینان بالا، برای کاربردهای PV بسیار مناسب است. برای حذف هارمونیک های ناشی از کلیدزنی اینورتر متصل به شبکه، استفاده از فیلتر LCL در خروجی اینورتر مورد توجه قرار گرفته است. با این وجود؛ این فیلتر ذاتا موجب تشدید شده و می تواند باعث بروز مشکلات نقطه اتصال به شبکه شود. هدف این مقاله، بهبود کیفیت توان تزریقی آرایه فتوولتاییک مبتنی بر اینورتر شبه منبع امپدانس به شبکه فشار ضعیف است. برای این منظور، مشخصه های دینامیکی شبکه QZSI توسط تحلیل های سیگنال کوچک بررسی شده و ردیابی نقطه حداکثر توان (MPPT) برای آرایه های PV انجام شده است. به دلیل محدودیت های بین شاخص مدولاسیون (M) و نسبت دوره اتصال کوتاه (d0)، با استفاده از توابع تبدیل حاصل از مدل دینامیکی، کنترل خازن شبکه شبه منبع امپدانس در مرحله DC انجام شده تا ولتاژ مناسب برای اینورتر واسط شبکه تولید شود. در مرحله AC و به منظور کنترل اینورتر متصل به شبکه، از یک روش سیستماتیک برای طراحی پارامترهای کنترل کننده و میراساز فعال استفاده شده است که کیفیت جریان تزریقی به شبکه را تضمین کرده و میراساز فعال، پیک تشدید را از بین برده و سیستم را پایدار می سازد. نتایج شبیه سازی سیستم تحت مطالعه در محیط Matlab/Simulink، علاوه بر اینکه عملکرد صحیح سیستم کنترلی در تثبیت ولتاژ خازن شبکه منبع امپدانس و تزریق حداکثر توان آرایه فتوولتاییک به شبکه را نشان می دهد، بلکه کیفیت جریان تزریقی به شبکه نیز بسیار مناسب است.

    کلیدواژگان: تحلیل سیگنال کوچک، مبدل شبه منبع امپدانس، کنترل کننده تناسبی- رزونانسی، فیلتر LCL، اعوجاج کل هارمونیکی
  • مجید حسین پور*، رسول اکبری، عبدالمجید دژم خوی، فرزاد صداقتی صفحات 256-265

    اینورترهای هیبرید 3/2 سطحی تلفیقی از اینورتر سه سطحی دیود کلمپ و اینورتر دو سطحی متداول می باشد که با تعداد سوییچ کمتر نسبت به اینورتر دیود کلمپ، مزایای هر دو ساختار دو سطحی و سه سطحی را دارا می باشد. در این مقاله ساختاری جدید برای اینورتر هیبرید 3/2 سطحی مبتنی بر شبکه شبه منبع امپدانس پیشنهاد شده است. ساختار پیشنهادی منجر به بهبود عملکرد اینورتر 3/2 سطحی و افزایش ولتاژهای ورودی DC مستقل آن می شود. افزایش ولتاژ خروجی را می توان با انتخاب مناسب بازه اتصال کوتاه در شبکه های شبه منبع امپدانس به دست آورد. در ضمن بازه های اتصال کوتاه در شبکه های شبه منبع امپدانس این اجازه را می دهد تا اینورتر بدون زمان مرده راه اندازی شود که در این صورت کیفیت ولتاژ خروجی افزایش می یابد. روش کلیدزنی اصلاح شده برای اینورتر پیشنهادی ارایه شده و محاسبات لازم انجام شده است. ساختار پیشنهادی می تواند برای اتصال منابع تولید پراکنده متفاوت به بار جدا از شبکه و یا به شبکه فشار ضعیف مورد استفاده قرار گیرد. شبیه سازی های انجام شده صحت عملکرد ساختار پیشنهادی را نشان می دهد.

    کلیدواژگان: اینورتر هیبرید 2، 3 سطحی، مبدل شبه منبع امپدانس، استراتژی کلیدزنی، تحلیل تلفات، اعوجاج هارمونیکی کل
  • صفحات 266-273

    کیفیت توان، قابلیت اطمینان ، کاهش تلفات و زمان پاک سازی خطا در شبکه های توزیع اهمیت فراوانی دارند. شبکه های توزیع شعاعی اغلب دو مشکل دارند: تلفات خطوط و افت ولتاژ در انتهای شبکه. اتصال منابع تولید پراکنده (DG) می تواند این مشکلات را برطرف کند ، اما همچنین می تواند باعث عدم هماهنگی حفاظتی گردد. هماهنگی حفاظتی در حضور DG ها یکی از مهمترین چالش های شبکه های شعاعی است. در این مقاله ، مکان یابی و اندازه بهینه DG ها در شبکه توزیع شعاعی دارای هماهنگی حفاظتی فیوز ریکلوزر با هدف اصلاح پروفیل ولتاژ باس و کاهش تلفات خطوط انجام شده است. سپس ، از آنجایی که هماهنگی حفاظتی با اتصال DG ها به شبکه تحت تاثیر قرار می گیرد، با استفاده از SFCL در خروجی DG ها و به حداقل رساندن جریان آن ها، سعی در بازگرداندن هماهنگی حفاظتی بین فیوز و ریکلوزر وجود دارد. در این روش ، یک تابع چند هدفه غیرخطی معرفی می شود که توسط الگوریتم های Genetic و PSO بهینه سازی می شود. شبیه سازی در نرم افزار DIgSILENT انجام می شود. اثربخشی روش پیشنهادی از طریق آزمایش بر روی شبکه 33 IEEE تایید می گردد.

    کلیدواژگان: پروفیل ولتاژ، تلفات خطوط، سایز محدود ساز، هماهنگی حفاظتی
|
  • H. Shayeghi *, M. Alilou Pages 182-192
    In the last years, microgrids have been introduced for better managing the overall power network. The two-way communication between supplier and consumer sides of a smart microgrid causes to better apply the demand side management methods to this type of system. For this reason, the multi-objective demand side management of a smart microgrid is investigated in this study. The economic and environmental indices of the microgrid are considered as the primary objective functions of the proposed demand side management method. The load variations of the microgrid are improved based on the applied demand response program. The operator of the microgrid can provide the demand of the system using a wind turbine, photovoltaic panel, diesel generator, micro turbine, fuel cell, energy storage system and the upstream network. The stochastic behavior of renewable units is also considered to evaluate the proposed method in a more realistic condition. The combination of the multi-objective ant lion optimization algorithm and the analytical hierarchy process method is utilized to solve the demand side management problem. Numerical results, which are obtained from evaluating the proposed method in a sample microgrid, demonstrate the high efficiency of the proposed demand side management method in improving the economic and environmental indices of the microgrid.
    Keywords: Analytical hierarchy process, Demand side management, Distributed generation, Energy storage system, Multi-objective optimization
  • A.A. Abdoos *, M.E. Moazzen, S.M. Hosseini Pages 193-202

    High power permanent magnet synchronous generators (PMSGs) are suitable for wind power applications because of their high efficiency. According to the electromagnetic machine design principles, the main disadvantages of low-speed and high-power generators are large size, heavy weight and high manufacturing cost. The main objective of this paper is to optimize the exterior-rotor PMSG for direct-drive wind turbine applications in order to reduce the generator system cost under design constraints. At first, a multidisciplinary and accurate model is proposed for optimal designing of exterior-rotor permanent magnet wind generator system. Next, the design variables that affect the generator system cost are investigated and specified. Furthermore, the impact of these variables on generator efficiency as one of the main design constraints, are investigated. At last, the unified particle swarm optimization (UPSO) technique is used to optimize the design variables based on the presented analytical model. By comparison the optimal design results of this study with two 500-kW inner-rotor PMSGs and one 15-kW prototype exterior-rotor PM wind generator, it is shown that the proposed method yields an optimal design with lower total volume, lower generator system cost and higher efficiency. Moreover, 3-D finite element analysis is employed to verify the obtained results of the proposed optimal design of 500-kW exterior-rotor PMSG.

    Keywords: Permanent magnet (PM) synchronous generator, Direct-drive wind turbine, Multidisciplinary analytical design model, Optimal design, Finite element analysis (FEA)
  • S.J. Arand * Pages 203-212

    Mitigating the cogging torque is an important issue in designing the YASA machines. The main aim of the paper is to optimize an efficient technique to mitigate the cogging torque of YASA machines. In the suggested technique, the permanent magnets (PMs) are segmented into several segments in the radial direction, and then these PM segments are shifted at appropriate angles in the peripheral direction. The proposed PM segmentation method is compared with the conventional PM segmentation as well as the conventional PM skewing approaches in terms of the amount of cogging torque reduction and the amount of negative impact on the generator load-ability. It is shown that compared to the other two studied approaches, the proposed method is more effective in reducing cogging torque and at the same time, has a less negative impact on the generator output power. Using the suggested technique and via several finite elements based simulations, it is shown that without causing a significant negative impact on the generator load-ability, the generator cogging torque can be reduced considerably (about 90%). By implementing the RSM (Response Surface Methodology), optimal shift angles of the PM segments (factors) are determined to mitigate the cogging torque and maintain the generator load-ability. The experiments are carried out based on the RSM, as an important topic in the statistical DOE (Design of Experiments) approach, to study the impacts of PM segments shift angles on the output power and cogging torque of the YASA-AFPM generator. All of the experimental samples are extracted via the FEA simulations. Also, some of the simulation results are verified using the experimental tests.

    Keywords: Multi-objective design, Cogging torque, RSM, AFPM machines, Magnet segmentation
  • M. Abasi, M. Joorabian *, A. Saffarian, S.G. Seifossadat Pages 213-225

    Fault location in transmission lines compensated by flexible alternating current transmission system (FACTS) devices and series capacitor (SC) compensators is much more complicated than simple lines due to the presence of time-variant voltage and current sources in the topology of transmission lines. In recent years, due to the increasing presence of reactive power compensators in power systems and the researchers’ desire to study the presence of such equipment in the network, many articles have been published in the field of fault location in transmission lines equipped with reactive power compensators. Thus, the fault location problem in electrical power transmission lines equipped with reactive power compensators, including FACTS and SC devices, is comprehensively discussed and analyzed in this paper. For the first time, all the basic indices and factors that have always been very effective in analyzing the fault location problem in transmission lines equipped with reactive power compensators in various papers are classified thoroughly. Then, based on the types of reactive power compensators, all the literature published in the field of fault location in compensated transmission lines are categorized. Finally, a comparison table is presented to examine the fundamental indices of the literature in this field.

    Keywords: Fault Location, FACTS devices, reactive power
  • M.R. Behnamfar, H. Barati *, M. Karami Pages 226-241
    optimal and economic operation is one of the main topics in power systems. In this paper, a stochastic single objective framework for GenCoʼs optimal self-scheduling unit commitment under the uncertain condition and in the presence of SH units is proposed. In order to solve this problem, a new meta-heuristic optimization technique named antlion optimizer (ALO) has been used. Some of the capabilities of the ALO algorithm for solving the optimization problems included : (1) the exploration and utilization, (2) abiding convergence, (3) capable of maintaining population variety, (4) lack of regulation parameters, (5) solving problems with acceptable quality. To approximate the simulation conditions to the actual operating conditions, the uncertainties of the energy price, spinning and non-spinning reserve (operating services) prices, as well as the renewable energy resources uncertainty, are considered in the proposed model. The objective function of the problem is profit maximization and modeled as a mixed-integer programming (MIP) problem. The proposed model is implemented on an IEEE 118-bus test system and is solved in the form of six case studies. Finally, the simulation results substantiate the strength and accuracy of the proposed model.
    Keywords: Antlion optimization algorithm, Hydro-thermal self-scheduling, Price uncertainty, WP, PV power uncertainty, SH power plant
  • F. Aalizadeh, M. Hosseinpour *, A. Dejamkhooy, H. Shayeghi Pages 242-255

    Grid-connected inverter-based photovoltaic (PV) systems play an important role in Distributed Power Generation (DPG). For this application, quasi impedance source inverter is very suitable due to its ability to increase or decrease the output voltage of the inverter in a single-stage and high reliable condition. Conventionally, to remove the harmonics, which are yielded by switching the grid-connected inverter, LCL filters are utilized at the inverter output. These filters can cause some problems at the Point of Common Coupling (PCC). The aim of this paper is to improve the quality of the injected power of the photovoltaic array, which is connected to the low voltage grid by quasi-Z-source inverter (QZSI). For this purpose, a two-stage control procedure containing DC and AC stages is performed. In the DC stage, the dynamic characteristics of the quasi-Z-source network are investigated by small-signal analysis. Using the transfer functions obtained from the dynamic model, the capacitor voltage of the quasi-Z-source network is suitably controlled to generate the appropriate voltage to the grid interface inverter. In the AC stage, in order to inject high-quality current into the grid as well as eliminating the resonance peak caused by the LCL filter, a systematic procedure is used to design the PR controller parameters and active damping coefficient. Simulation of the overall system includes solar panels, maximum power point tracking algorithm, quasi-Z-source inverter, and LCL filter to model the grid-tied PV system with the possible details. Simulations are carried out in MATLAB/Simulink environment, and results depict suitable performance of the studied power conditioning system with designed parameters.

    Keywords: Small-signal modeling, Quasi-Z-source inverter, PR controller, LCL filter, THD
  • M. Hosseinpour *, R. Akbari, A. Dejamkhooy, F. Sedaghati Pages 256-265

    Hybrid 2/3 level inverter is a combination of three-level diode clamped inverter and conventional two-level inverter. This structure has the advantages of both two-level and three-level structures. Also, the number of switches is less than three level diode clamped inverter. In this paper, a modified structure for a hybrid 2/3 level inverter, which is based on quasi-Z-source network, is investigated. This structure improves the performance of the 2/3 level inverter and develops the voltage boost capability of the structure. Increasing the output voltage can be achieved by selecting the appropriate short-circuit interval in quasi-Z-source network. In addition, short-circuit intervals in quasi-Z-source networks allow the inverter to operate without any dead time, which results in higher quality for output AC voltage. A modified switching method is presented for the proposed inverter and the related calculations are performed. Also, a simple control scheme is proposed to balance the neutral-point of the structure and to compensate the voltage imbalance of the Quasi network’s capacitors. The proposed structure can be used to connect different distributed generation sources to an islanded load or to a low voltage grid. Simulations are carried out in MATLAB/Simulink environment and results depict suitable performance of proposed inverter.

    Keywords: hybrid 2, 3-level inverter, quasi-Z-source network, switching strategy, loss analysis, THD
  • S. Ghobadpour, M. Gandomkar *, J. Nikoukar Pages 266-273

    Power quality, reliability, loss reduction, and fault clearing times are essential factors in distribution networks. Radial distribution networks often face two problems, line losses and voltage drop at the end of the grid. Connecting distributed generation (DG) can resolve these problems, but it can also cause miscoordination. Protection coordination in the presence of DGs is a major challenge of radial networks. Herein, the optimal location and size of DGs in a radial distribution network protected by fuse and recloser were determined to modify bus voltage profile and reduce active-reactive lines' losses. Since the protection coordinate was eliminated by connecting DGs to the network, by using the SFCL in the output of DGs and minimizing its size, it attempted to restore the protection coordination between the fuse and the recloser. In this method, a nonlinear multi-objective function was introduced to be optimized by genetic and PSO algorithms. The simulation was performed in DIgSILENT software. The effectiveness of the proposed method was verified via IEEE 33-bus test systems.

    Keywords: Voltage profile, line losses, SFCL Size, Fuse-Recloser Coordination