فهرست مطالب

نشریه مطالعات بین المللی
سال هفدهم شماره 4 (پیاپی 68، بهار 1400)

  • تاریخ انتشار: 1400/05/20
  • تعداد عناوین: 8
|
  • حسن خسروی* صفحات 7-25
    بر اساس آمار رسمی سازمان ملل متحد، بیشترین قطعنامه ها و گزارش های نقض حقوق بشر، در خصوص کره شمالی تنظیم و منتشر شده است. محتوای اکثر گزارش ها به صراحت از نقض فاحش و گسترده حقوق بشر در کلیه ابعاد در این کشور حکایت دارند. هدف اساسی پژوهش، بررسی و سنجش میزان اثربخشی گزارش های حقوق بشری در تعدیل رفتار خاندان کیم در رعایت موازین جهانی حقوق بشر می باشد. با رویکردی توصیفی-تحلیلی، ضمن بررسی عمده گزارش های منتشر شده و پاسخ دهی به این پرسش که گزارش های نهادهای سازمان ملل متحد، چه تاثیری در کاهش نقض حقوق بشر در کره شمالی داشته است؟ به تحلیل و آسیب شناسی رویه مقامات کره شمالی در برخورد با گزارش ها و میزان کارآمدی آن ها در جهت احیای حقوق بشر پرداخته شده است. نتایج نشان می دهد که علی رغم صدور قطعنامه ها و گزارش های متعدد توسط  نهادهای حقوقی بشری ملل متحد، این کشور همچنان به نقض فاحش حقوق بشر ادامه می دهد. مهمترین عوامل چنین رویه ای توسط سران این کشور، به نوع زمامداری توتالیتری در داخل کشور، حمایت بین المللی توسط دولت چین و روسیه و مسلح بودن به سلاح های هسته ای و کشتار جمعی می باشد، لذا چنین عواملی باعث ناکارآمدی و کم اثر شدن سازوکارهای گزارش دهی حقوق بشری برای توقف نقض حقوق بشر در این کشور شده است.
    کلیدواژگان: گزارشات حقوق بشری، سازمان ملل متحد، نقض حقوق بشر، خاندان کیم، کره شمالی
  • فرزاد سلطانی*، مهدی جاودانی مقدم، علیرضا بیگی صفحات 27-45
    بحران یمن به عنوان یکی از مهم ترین چالش های منطقه غرب آسیا محسوب می شود که بسیاری از کشورها را به خود درگیر کرده است. از این روی قدرت های منطقه و فرا منطقه ای، درصدد تاثیرگذاری بر آن در راستای منافع خود هستند. یکی از این کشورها فرانسه است. اهمیت محور مواصلات دریایی خلیج عدن تا دریای مدیترانه برای فرانسه سبب شده تا این کشور اروپایی نسبت به جنگ یمن بی تفاوت نبوده و اقدام به فروش حجم عظیمی از تسلیحات نظامی به عربستان و امارات کند. برخی کارشناسان بر این باور هستند که فرانسه در آینده رویکرد خود در قبال بحران یمن را تغییر خواهد داد و عده ای دیگر نیز بر ادامه این روند از سوی فرانسه تاکید می ورزند. پژوهش حاضر که به شیوه آینده پژوهی و تکنیک سناریونویسی و با گردآوری منابع اسنادی نگاشته شده، در پی پاسخ به این سوال است که راهبرد سیاست خارجی و دفاعی فرانسه در قبال بحران یمن در آینده چه خواهد بود و این راهبرد چه تاثیری بر امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران خواهد داشت. نتیجه این پژوهش شامل سه سناریو است. سناریوی اول ادامه روند جنگ است که پیامدهای امنیتی نامطلوبی در عرصه بین المللی و داخلی برای ایران دارد. سناریوی دوم دعوت به گفتگو است که موجب افزایش امنیت تردد دریایی ایران در مسیر خلیج فارس به سوی اقیانوس هند می شود. سناریوی سوم حمایت از عربستان جهت نابودی انصارالله است که امنیت سایر هم پیمانان جمهوری اسلامی ایران را با خطر مواجه می سازد.
    کلیدواژگان: انصارالله، ایران، سیاست خارجی، فرانسه، یمن
  • قاسم ترابی*، محمدناصر طاهری زاده صفحات 47-65

    جنگ اطلاعاتی جنگ در فضای اطلاعات باهدف آسیب‏زدن به سامانه ها، فرآیندها، منابع اطلاعاتی و ساختارهای حیاتی کشور هدف تعریف می‏شود. هدف این جنگ برخلاف گذشته که عمدتا پیروزی نظامی در جنگ کلاسیک بود، اثرگذاری بر نظام های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، ایجاد کمپین های روانی گسترده جهت تضعیف ثبات جامعه و فشار بر یک دولت به گونه ای است که مطابق با منافع عاملان جنگ اطلاعاتی تصمیم گیری و عمل کند. در این راستا، سوال اصلی مقاله این است که تحت تاثیر انقلاب ارتباطات و اطلاعات و انقلاب سایبری، جنگ اطلاعاتی دچار چه تحولاتی شده است؟ در پاسخ به سوال فوق، این فرضیه مطرح می‏شود که تحت تاثیر انقلاب ارتباطات و اطلاعات و انقلاب سایبری، جنگ اطلاعاتی از سطح عملیاتی و تاکتیکی به سطح راهبردی گسترش یافته و ابعاد سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را دربرگرفته است. روش تحقیق مقاله حاضر توصیفی و تحلیلی است. هدف نهایی مقاله، بحث در مورد تحول در مفهوم و مصداق جنگ اطلاعاتی تحت تاثیر انقلاب ارتباطات و اطلاعات و انقلاب سایبری است. یافته ‏های تحقیق نشان می‏دهند، دانش و به‏ویژه دانش سایبری کلید موفقیت در عرصه جنگ اطلاعاتی به شمار می‏ آید.

    کلیدواژگان: جنگ اطلاعاتی، انقلاب سایبری، اطلاعات غلط عامدانه، اطلاعات غلط غیرعامدانه، پروپاگاندا
  • ابراهیم برزگر*، محمدباقر خرمشاد، عباسعلی رهبر، عبدالرضا عالیشاهی صفحات 67-86
    مفهوم توسعه سیاسی وکاربست آن درنظام سیاسی عربستان سعودی به سبب استقرار یک نظام پادشاهی محافظه کارهمواره با چالش های عمیقی مواجه بوده است. این مساله به ویژه با حمایت های همه جانبه وهابیسم سنتی به مثابه مهم ترین مرجعیت مذهبی مشروعیت بخش پادشاهان سعودی تحقق توسعه دراین کشور را دشوارتر نموده است. هرچند حضور محمدبن سلمان درعرصه قدرت و سیاست های اصلاح طلبانه او نویدگذار جامعه سنتی سعودی ها به سمت یک نظام توسعه یافته می داد، اما اقدامات وی در عمل نشان دهنده تشدید چالش ها وتعمیق برخی از بحران ها در عرصه های خارجی و حتی داخلی بوده است. در این مقاله، پرسش اصلی این است که مهم ترین چالش های توسعه سیاسی عربستان با تاکید بردوره بن سلمان چیست؟ نتیجه نشانگرآنست که علیرغم انجام اصلاحات بن سلمان، کماکان این کشور ذیل یک نظام اقتدارگرایانه قرار دارد. یافته های مقاله با بهره گیری از مدل برناردکریک، استفاده از منابع کتابخانه ای و روش تحلیلی و توصیفی نشان دهنده این مساله است که توسعه سیاسی درنظام عربستان سعودی با مشکلات شش گانه اساسی مواجه است.
    کلیدواژگان: عربستان سعودی، محمد بن سلمان، نظام پادشاهی، محافظه کاری، توسعه سیاسی
  • جلال الدین شیرژیان، افشین زرگر*، فاطمه کیهان لو، امیر محمودی صفحات 87-116
    در نگاه رایج متاثر از نظریه واقع گرایی، حقوق بین الملل صرفا ابزاری مدرن در خدمت قدرت های بزرگ است تا دستیابی به اهداف آنان قانونی جلوه کند و تا زمانی مورد احترام است که برای منافع ملی سود آور باشد. در واقع پشت نقاب زیبا و فریبنده حقوق بین الملل سیاست های مداخله گرانه و منافع خودخواهانه پنهان است. در مقابل شاخه سولیداریسم مکتب انگلیسی بدون انکار نقش محوری حاکمیت دولت ها، درشکل گیری اجماع جهانی بر هنجارهای حقوق بین الملل وکم رنگ شدن خط فاصل میان جامعه داخلی و بین المللی تمرکز دارد و به عنوان یکی از پایه های نظری پارادایم حکمرانی خوب، با تاکید بر هنجارهای حقوق بین الملل بشر دولت ها را به سمت رعایت استانداردهای حکمرانی سوق می دهد. این که آیا رویکرد مکتب انگلیسی به حقوق بین الملل توانسته استانداردهای حقوق بشر و حکمرانی مطلوب در جامعه بین المللی را ارتقاء بخشد؟ سوال این مقاله است که با بهره گیری از روش گردآوری داده ها از نوع اسنادی از طریق کتاب ها، مقالات، سایت ها و منابع اینترنتی، به این نتیجه رسیدیم که گرچه نظام حقوقی بین الملل مشتمل بر قواعد افقی و مبتنی برهمکاری تابعان است. اما دولت ها به موجب همین قواعد و هنجارهای مشترک جامعه بین المللی را می سازند و با محدود نمودن خود به رعایت این مقررات، تخطی از موازین حقوق بشر و استانداردهای حکمرانی را غیرمجاز می دانند و به لحاظ حفظ اعتبار و مشروعیت بین المللی خود به راحتی حاضر به کنارگذاشتن آنها نیستند.
    کلیدواژگان: نظریه مکتب انگلیسی، جامعه بین الملل، نظام حقوقی بین الملل، حکمرانی خوب، هنجارهای حقوق بشر
  • مریم مرادی، مهدی ذاکریان*، سید علی اصغر کاظمی زند، محمدرضا دهشیری صفحات 117-138
    شرایط جدید نظام بین الملل موجب شده است تا مولفه های جدیدی ایفای نقش کنند و کشورها برای دستیابی به اهداف و تامین منافع ملی خود، ابزارهای جدیدی را به کار گیرند که از مهمترین آنها می توان به بهره گیری از دیپلماسی عمومی به عنوان ابزار قدرت نرم اشاره داشت. با توجه به اینکه آفریقا دارای جایگاه مهمی در سیاست خارجی کشورها محسوب می گردد، بسیاری از کشورها از جمله چین و ترکیه در تلاش هستند تا از ظرفیت های موجود در این قاره در راستای منافع خود بهره برداری نمایند و از طریق دیپلماسی عمومی، نفوذ قدرت نرم خود را در این قاره افزایش دهند. اکنون این پرسش مطرح می شود که چگونه چین و ترکیه توانسته اند دیپلماسی عمومی خود را در آفریقا ارتقاء دهند؟ در پژوهش پیش رو ابتدا با رویکردی توصیفی- تحلیلی و با استفاده از اسناد و منابع کتابخانه ای، به واکاوای دیپلماسی عمومی چین و ترکیه در آفریقا پرداخته شده است. سپس با روش سیستماتیک و تحلیل ماتریس سوات، تلاش شد تا با بررسی داده های گردآوری شده راهبردی ارایه گردد که از نوآوری های مقاله مذکور می باشد. ازاینرو نتایج به دست آمده دلالت بر آن دارد که چین و ترکیه با استفاده از اقدامات مختلف فرهنگی، اقتصادی، بشردوستانه، آموزشی و... توانسته اند دیپلماسی عمومی موفقی در آفریقا داشته باشند و با استفاده از راهبرد تهاجمی نفوذ قدرت نرم خود را در این قاره افزایش دهند.
    کلیدواژگان: آفریقا، دیپلماسی عمومی، قدرت نرم، چین، ترکیه
  • مازیار ذبیحی، محسن محبی*، یوسف خرم فرهادی صفحات 139-157
    در کنوانسیون ها و قطعنامه های سازمان های بین المللی که موضوعشان حقوق حمل ونقل بین المللی است، تابعان فعال نقش کمتری را در اجرای مقرراتی که خود وضع کرده اند دارند. دولت ها و سازمان های بین الدولی در راستای نیاز جامعه حمل ونقل این مقررات را تصویب کرده و از جهتی سعی در به نظم درآوردن و یکپارچه سازی آن ها دارند. این مقررات با عرف های فراملی تکمیل می شوند و این عرف ها معاهدات و قطعنامه ها را بدون هیچ تغییری قابل ملاحظه ای، شکل دهی می کنند. در این مقاله سوال اصلی ما این است که عرف های فراملی تابعان منفعل، چگونه باعث تکمیل کنوانسیون هایی می شوند که تابعان فعال وضع کرده اند؟ زوایای حقوقی عدم مطابقت عرف های فراملی با کنوانسیون ها و قطعنامه های حمل ونقلی و نیز تاثیری که در تفسیر و تضمین اجرای معاهدات حمل ونقل دارند را با شیوه توصیفی و تحلیلی مورد بررسی قرار دادیم و در پایان به این نتیجه رسیدیم که میزان امری بودن معاهده یا قطع نامه اجازه به وجود آمدن عرف موخر یا ثانوی را می دهد، شکل گیری عرف موخر امری اجتناب ناپذیر است و نقش مثبتی را هم در احراز مسوولیت و ضمانت اجرا خواهد داشت.
    کلیدواژگان: حمل ونقل بین المللی، سازمان های بین الدولی، عرف فراملی، قطع نامه ها، معاهدات
  • مجید مطلبی، حمیدرضا میرزاجانی*، قاسم قاسمی، نادر نوروزی صفحات 159-174

    در اکثر نظام های حقوقی دنیا، دادرسی عادلانه از اهم مطالبات ملت ها است. رکن رکین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق دفاعی متهم است که مدت معقول فرایندکیفری از جمله آن است. این مرحله از شروع تعقیب تا اجرای حکم را شامل می شود. طول این مدت در دادرسی اهمیت ویژه ای دارد زیرا اگر مدت معقول فرایندکیفری معین نباشد یا ضابطه ای برای آن مشخص نگردد، یقینا برخی از حقوق متهم سلب یا محدود خواهدشد. همچنین، روند قضایی را به نسبت سلایق قضات، متفاوت نموده و نهایتا موجب نقض حقوق دفاعی متهم و حتی شاکی می گردد. مساله این است که رویکرد حقوق ایران و اسناد بین المللی نسبت به مدت معقول فرایند کیفری چگونه است؟ این مقاله قصد دارد تا به روش توصیفی- تحلیلی و با استفاده از منابع کتابخانه ای، ضمن اشاره به مبانی و بایسته های حقوق بشری با هدف بررسی علل اطاله دادرسی و ارایه رهیافت های نوین، وضعیت مدت معقول در فرایندکیفری را مورد بررسی و ارزیابی قراردهد. آنچه از مجموع بررسی های پژوهش حاضر می توان یافت اینکه اگرچه در اسناد بین المللی حقوق بشری، ضابطه مشخصی برای تعیین مدت معقول فرایندکیفری وجودندارد؛ لیکن عوامل گوناگون تاثیر گذار در این فرایند از قبیل: مقررات داخلی، پیچیدگی پرونده، نوع اتهام، اعمال مقامات قضایی و غیرو را مورد توجه قرارداده است. اما قانونگذار ما بدون اشاره به عوامل مذکور، صرفا با اکتفاء به اشارات مجمل «رسیدگی در اسرع وقت»، تمایلی به تعریف، تبیین و ذکر بایسته های نوین مدت معقول فرایندکیفری نشان نداده است.

    کلیدواژگان: مدت معقول دادرسی، بایسته ها، دادرسی عادلانه، فرایند کیفری، رهیافت های نوین
|
  • Hassan Khosravi * Pages 7-25
    According to official UN statistics, most resolutions and reports of human rights violations have been prepared and published regarding North Korea. The contents of most of these reports clearly indicate widespread and gross violations of human rights in all aspects of the country. The main purpose of this article is to investigate and measure the effectiveness of human rights reports in modifying the behavior of the Kim dynasty in compliance with global human rights standards. With a descriptive-analytical approach, while reviewing the major published reports and answering the question: what effect has the UN bodies reports had in reducing human rights violations in North Korea? Analysis and pathology of the behavior of North Korean officials dealing with reports and their effectiveness in restoring human rights has been addressed. The results show that despite the issuance of numerous resolutions and reports by UN human rights bodies, the country continues to commit gross human rights violations. The most important factors in such an approach by the country's leaders are totalitarian rule in country, international support by the Chinese and Russian states, and producing nuclear weapons and mass killings. So, such factors have made human rights reporting mechanisms ineffective in stopping human rights abuses in the country.
    Keywords: Human Rights Reports, United Nations, human rights violations, Kim Dynasty, North Korea
  • Farzad Soltani *, Mahdi Javdani Moqaddam, Ali Reza Beygi Pages 27-45
    The Yemeni crisis, as one of the most important challenges in Western Asia, has involved many countries. Given the importance of the Yemeni state and its crisis, many countries in the region and beyond are seeking to influence it for their own benefit. One of these countries is France. The importance of shipping from the Gulf of Aden to the Mediterranean for France has made the European country not indifferent to the war in Yemen and to sell a huge amount of military weapons to Saudi Arabia and the UAE. Some experts believe that France continues to pursue its strategy of selling military weapons to Saudi Arabia and the United Arab Emirates in its foreign and defense policy aimed at destroying Ansarullah. The present study, written as a foresight and scriptwriting technique with documentary sources, seeks to answer the question of what is the strategy of French foreign and defense policy towards the Yemeni crisis in future and how this strategy will affect the national security of the Islamic Republic of Iran? The result of this research includes three scenarios. The first scenario is the continuation of the war with the aim of gaining European independence from the United States, which has adverse consequences for Iran in international and domestic arenas. The second scenario is an invitation to dialogue, which will increase the security of Iranian maritime traffic on the Persian Gulf to the Indian Ocean.
    Keywords: Foreign Policy, France, Iran, Security, Yemen
  • Ghasem Toraby *, Mohammad Naser Taheri Zadeh Pages 47-65

    Information warfare is war in information space with the aim of manipulating the systems, processes, information sources, and infrastructure of the target state. The aim of this war, unlike in the past, which was mainly a military victory in the classical war, is to influence the political, economic, cultural and social systems, to create widespread psychological campaigns to undermine the stability of society and to put pressure on a government to decide and act in the interests of information warfare. In this regard, the main question of the article is that under the influence of the ICT revolution and the cyber revolution, what changes has taken place in the information war? In answering to the above-mentioned question, it is hypothesized that under the influence of the ICT revolution and the cyber revolution, information warfare has expanded from the operational and tactical level to the strategic level and has included political, economic, cultural and social dimensions. The research method of this article is descriptive and analytical. The ultimate goal of the article is to discuss the evolution of the concept and application of information warfare under the influence of the information and communication revolution and the cyber revolution. Research findings show that knowledge, especially cyber knowledge, is the key to success in the field of information warfare.

    Keywords: Information Warfare, Cyber Revolution, Disinformation, Misinformation, propaganda
  • Ebrahim Barzegar *, Mohammadbagher Khorramshad, Abbasali Rahbar, Abdolreza Alishahi Pages 67-86
    The concept of development and its application in the political system of Saudi Arabia has always faced deep challenges due to the establishment of a conservative monarchy. This issue has made it very difficult to achieve development in this country, especially with the full support of traditional Wahhabism as the most important religious authority legitimizing the Saudi Kings. Although Muhammad bin Salman's presence in power and his profound reformist policies promised the transition of a traditional Saudi society towards a developed system, in practice Bin Salman's actions show the intensification of challenges and it led to the deepening of some crises in foreign and even domestic arenas. In this article, the main question is: What are the most important challenges to Saudi Arabia's political development with an emphasis on the bin Salman? The authors' hypothesis is based on the principle that despite some structural and even profound religious reforms of Ibn Salman, the country is still under an authoritarian system. Findings of the article by using the Bernard Kerik model, the use of library resources and descriptive analytical methods show that political development in the Saudi regime faces eleven fundamental problems that have made the realization of political development in this country impossible. In the following, we will deal with the 6 aforementioned problems.
    Keywords: Saudi Arabia, Muhammad bin Salman, monarchy, Conservatism, Political Development
  • Jalal Eddin Shirjian, Afshin Zargar *, Fatemeh Keyhanlou, Amir Mahmoody Pages 87-116
    In the common view, which is influenced by the theory of realism, international law is merely a modern tool in the service of the great powers to legitimize their access to their goals and is respected until being beneficial for the national interest. In fact, interfering politics and selfish interests are hidden behind the beautiful and deceptive mask of international law. On the other hand, the solidarism approach of English school, without denying the crucial role of state sovereignty, focuses on the formation of a global consensus on norms of international law and fading away the border between internal and international society and as one of the theoretical bases of good governance paradigm, encourages states to regard the standards of democratic governance by emphasizing on the norms of international human rights. The question of this article is: “Has English school approach towards international law been able to improve human rights and good governance standards?” The question is responded by the documentary method of collecting data through books, articles, websites and internet sources. we reached to this conclusion that even though the international legal system consists of horizontal rules and is based on the co-operation of the subjects, However, governments build the international community according to these common rules and norms, and by limiting themselves to complying with these rules, they consider violations of human rights standards and governance standards unauthorized and are not willing to abandon them easily in order to maintain their international credibility and legitimacy.
    Keywords: English School Theory, International society, 'The international legal system', Good Governance, Human rights' Norms
  • Maryam Moradi, Mehdi Zakeiarn *, Seyed Ali Asghar Kazemi Zand, Mohammadreza Dehshiri Pages 117-138
    The new conditions of the international system have caused new components to play a role and countries to use new tools to achieve their goals and national interests, the most important of which can be the use of public diplomacy as a tool of soft power. Given that Africa has an important place in the foreign policy of countries, many countries, including China and Turkey, are trying to use the existing capacities on the continent to their advantage and through public diplomacy, the influence of soft power. The question now is how China and Turkey have been able to improve their public diplomacy in Africa. In the present study, first, with a descriptive-analytical approach and using library documents and sources, the analysis of public diplomacy between China and Turkey in Africa has been studied. Then, with systematic method and SWAT matrix analysis, an attempt has been made to present a strategy by examining the collected data, which is one of the innovations of the mentioned article. Therefore, the results indicate that China and Turkey have been able to have successful public diplomacy in Africa by using various cultural, economic, humanitarian, educational, etc. measures and increase their soft power influence on the continent by using offensive strategy.
    Keywords: Africa, public diplomacy, Soft power, China, Turkey
  • Maziar Zabihi, Mohsen Mohebi *, Yosof Khorramfarhadi Pages 139-157
    In the conventions and resolutions of international organizations that deal with international transportation rights, active subjects play a lesser role in enforcing the regulations they have enacted. Governments and international organizations have adopted these regulations in line with the needs of the transportation community and are working to streamline and integrate them. These regulations are complemented by transnational customs, which form treaties and resolutions without any noticeable change. In this article, our main question is how the transnational customs of passive subjects complement the conventions laid down by active subjects. We examined the legal aspects of the non-compliance of transnational customs with the conventions and resolutions of transportation, as well as their effect on the interpretation and guarantee of the implementation of transport treaties, in a descriptive and analytical manner, and conclude that the extent to which a treaty or resolution is enforceable allows for the formation of a later or secondary custom, the formation of a later custom is inevitable, and will play a positive role in fulfilling responsibility and will guarantee.
    Keywords: International Transport, Intergovernmental Organizations, Transnational Customs, Resolutions, Treaties
  • Majid Motallebi, Hamidreza Mirzajani *, Ghasem Ghasemi, Nader Noroozi Pages 159-174

    A major demand of nations in most of the world's legal systems is having fair trials. The main pillar of fair trials is observing the right of defense of accused, including the reasonable length of criminal trial. This stage encompasses the beginning of prosecution up to executing the sentence. The period’s length in trials is especially important because, if a reasonable period of trial is not determined or no criterion is specified for it, rights of the accused will certainly be deprived or restricted. It also differentiates the judicial process according to the judges' tastes and ultimately leads to the violation of the defense rights of the accused and even the plaintiff. The question is, what the approach of Iranian law and international documents is towards the aforementioned reasonable period. This article examines the situation of a reasonable period in trial procedures, by a descriptive-analytical method and using library resources; while pointing to the principles and requirements of human rights, aiming at investigating the causes of trial delays and offering modern approaches. What we witness from all studies of this article implies that, although no specific criterion in international human rights documents is available to determine the reasonable duration of criminal procedures, various factors influencing these procedures are addressed, such as internal regulations, complexity of the case, type of charge, judiciary authorities' actions, etc. But without mentioning these factors, our legislator has not shown a desire to define, explain and mention the new requirements of a reasonable period of the criminal process, merely by referring to the brief references to "investigation as soon as possible".

    Keywords: Reasonable length of trial, necessity, Fair trial, Criminal Process, modern approaches