فهرست مطالب

مدیریت ارتباطات در رسانه های ورزشی - پیاپی 32 (تابستان 1400)

مجله مدیریت ارتباطات در رسانه های ورزشی
پیاپی 32 (تابستان 1400)

  • تاریخ انتشار: 1400/05/26
  • تعداد عناوین: 8
|
  • مهرعلی همتی نژاد طولی، بهنام عاشقی* صفحات 13-20

    کاربرد مدیریت ورزشی در حوزه های مختلف ورزش درحال افزایش است، از سوی دیگر سازمان های غیرانتفاعی در زمینه ورزش به دنبال کارگیری افراد متخصص حوزه مدیریت ورزشی هستند. از این رو هر کتابی بخواهد تلاش خود را معطوف به تخصصی سازی مدیریت ورزشی سازد شایسته نقد و بررسی می باشد. هدف پژوهش حاضر نقد کتاب «مبانی مدیریت ورزشی» بوده و از روش نقد کتاب موسسه خانه کتاب و کاوشگری فلسفی انتقادی همزمان استفاده شده است. کتاب مورد نظر تالیف قاسمی و کشکر به همراه راسخ بوده که در سال 1397 در انتشارات علم و حرکت در نوبت اول به چاپ رسیده است. ابزار نقد این اثر چک لیست نقد کتاب شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی بوده و از تحلیل محتوای کیفی و بازخوانی های چندباره اثر به منظور بررسی اشکالات استفاده شده است. براساس یافته ها نقاط قوت کتاب از نظر محتوایی شیوایی کلام و کاربردی بودن مطالب، جدید بودن مثال های آورده شده و به کارگیری جداول برای فهم بهتر خواننده و از نظر ساختاری حروف نگاری و کیفیت چاپ آن می باشد و مهم ترین نقاط ضعف کتاب از نظر محتوای وجود اشکالات و ابهام در مورد استناددهی و منبع نویسی و از نظر ساختاری وجود اشتباهات لغوی و عدم ارجاع لغات لاتین در پای نوشت می باشد، همچنین طرح ضعیف، تکراری روی جلد و کیفیت پایین صحافی کتاب از دیگر اشکالات این اثر می باشد، امید است با نقد کتاب فوق و بررسی نکات قوت و ضعف آن به بهبود چاپ مجدد اثر بعد از برطرف کردن اشکالات و کتاب های چاپ شده بعدی در این زمینه یاری رسانیم.

    کلیدواژگان: نقد و بررسی، مدیریت ورزشی، مبانی مدیریت، تربیت بدنی، نقد کتاب
  • منوچهر ططری*، مژگان غلامیان صفحات 21-30

    هدف از پژوهش حاضر، تعیین ارتباط بین حمایت اجتماعی درک شده و مهارتهای ارتباطی با نحوه گذراندن اوقات فراغت با تکیه بر فعالیت بدنی دانش آموزان دختر دبیرستان های تهران بود. روش تحقیق از نوع توصیفی- همبستگی می باشد و به شکل میدانی انجام شده است. جامعه آماری تحقیق کلیه دانش آموزان دختر مقطع متوسطه دوم شهر تهران به تعداد 72500 نفر بودند که با توجه جدول مورگان 382 نفر به شکل خوشه ای چند مرحله ای انتخاب شدند. ابزار مورداستفاده در پژوهش شامل، پرسشنامه اوقات فراغت ابراهیمی و همکاران (2011)، پرسشنامه حمایت اجتماعی ادراک شده زیمت و همکاران (1988) و پرسشنامه مهارت های ارتباطی بارتون (1990) بود. نتایج تحقیق نشان داد که بین مهارت های ارتباطی و حمایت اجتماعی ادراک شده با نحوه گذراندن اوقات فراغت با تکیه بر فعالیت بدنی دانش آموزان دختر دبیرستان های تهران رابطه ی معنادار مثبتی وجود دارد. همچنین رابطه مثبت و معنادار بین مهارت های ارتباطی و حمایت اجتماعی ادراک شده نیز تایید شد. لذا به مدیران آموزش و پرورش توصیه می گردد در رشد و توسعه مهارت های ارتباطی دانش آموزان کوشا باشند و حمایت اجتماعی درک شده و رشد مهارت های ارتباطی را جزء عوامل مهم در توسعه اوقات فراغت با تکیه بر فعالیت بدنی بدانند.

    کلیدواژگان: مهارت های ارتباطی، حمایت اجتماعی ادراک شده، اوقات فراغت، فعالیت بدنی
  • شیوا ازادفدا، علی اصغر درودیان، شاهو زمانی* صفحات 31-46

    هدف این پژوهش اثر بازاریابی مبتنی بر شبکه های اجتماعی بر قصدخرید مشتریان محصولات برندهای ورزشی با نقش میانجی تصویر ذهنی برند و شیفتگی به برند بود. این پژوهش برحسب هدف کاربردی و به لحاظ روش از نوع توصیفی- همبستگی است. در پژوهش حاضر جامعه آماری مشتریان برندهای ورزشی معتبر خارجی (آدیداس، نایکی، پوما و...) بودند، که تعداد 360 نفر به عنوان نمونه پژوهش انتخاب گردیدند و از روش نمونه گیری در دسترس و به صورت داوطلبانه انتخاب شدند. بدین منظور به جهت ارزیابی بازاریابی شبکه های اجتماعی از پرسشنامه سیوو پارک (2018)، که شامل 12 سوال می باشد، استفاده شد، برای سنجش قصد خرید از پرسشنامه هو و همکاران (2009)، که از 4 سوال تشکیل شده، استفاده شد. برای اندازه گیری متغیر میانجی تصویر ذهنی برند از پرسشنامه ایسمعیل و اسپینلی (2012)، که از 6 سوال تشکیل شده و سنجش متغیر میانجی شیفتگی به برند از پرسشنامه ایسمعیل و اسپینلی (2012)، متشکل از 7 سوال می باشد، استفاده شد. تحلیل عاملی تاییدی و بررسی اثرات و نقش میانجی تحقیق در سطح خطاء 5% و با استفاده از نرم افزارهای 25 SPSS و Smart PLS 3.2.9 تجزیه و تحلیل گردید. نتایج بدست آمده نشان داد که بازاریابی مبتنی بر شبکه های اجتماعی بر قصدخرید، تصویر ذهنی برند و شیفتگی به برند اثرگذار بوده است، همچنین تصویر ذهنی برند و شیفتگی به برند بر قصدخرید تاثیر گذار بوده و نقش میانجی تصویر ذهنی برند و شیفتگی به برند در رابطه با بازاریابی مبتنی بر شبکه های اجتماعی بر قصدخرید مورد تایید قرار گرفت.

    کلیدواژگان: بازاریابی مبتنی بر شبکه های اجتماعی، قصدخرید، تصویر ذهنی برند. شیفتگی به برند
  • روح الله عرب مختاری*، اسماعیل شریفیان، کوروش قهرمان تبریزی، محسن منوچهری نژاد صفحات 47-58

    هدف از این پژوهش شناسایی شاخص های توسعه مدل بومی مدیریت الکترونیک منابع انسانی می باشد. این پژوهش دارای رویکردی کیفی بوده و از روش نظریه داده بنیاد (گراندد تیوری) به عنوان روش پژوهش استفاده شده است. روش گردآوری داده ها، مطالعه مبانی نظری و مصاحبه های عمیق و باز با 16 نفر از اساتید برجستهه حوزه مدیریت متخصص در حوزه مدیریت الکترونیک منابع انسانی است. روش نمونه گیری به صورت هدفمند از نوع معیاری و تا حد اشباع نظری ادامه یافت. روایی این پژوهش توسط مصاحبه شوندگان و سپس اساتید متخصص مورد بررسی قرار گرفت و تایید شد. برای تحلیل داده ها از روش مقایسه مداوم در طی سه مرحله کدگذاری باز، محوری و انتخابی استفاده شده است. نتایج پژوهش نشان داد که عامل رشدگرایی (خدمات نوین، ارتقاء، آمادگی برای آینده،) و تحول (ایجاد، همسویی، هماهنگی) به عنوان پیامدها و شبکه محور (شبکه سازی فردی، شبکه سازی سازمانی، به روزرسانی، کاربست فناوری) و باز آفرینی (کاربرد، ارتباط، اتوماسیون) به عنوان راهبردها و بافت سازمانی (ویژگی سازمان، جذب و تامین منابع انسانی، حمایت و تعهد) و بافت فراسازمانی (محیط-داخلی سازمان، محیط ملی، شبکه های نوین ارتباطی) به عنوان مقوله محوری شناسایی شدند.

    کلیدواژگان: مدیریت الکترونیک، منابع انسانی، داده بنیاد، مدل بومی
  • مینا ملائی*، امین سلیمی، حمید قاسمی صفحات 59-70

    هدف از این پژوهش بررسی برترین کتب با ژانر ورزشی در دنیا و تحلیل محتوای آن بود. روش تحقیق این پژوهش از نوع کمی، از لحاظ استراتژی توصیفی، از نظر هدف کاربردی و از نظر جمع آوری داده ها اسنادی می باشد که برای اجرای آن از روش تحلیل محتوا استفاده شد. بر این اساس سایت کتاب فروشی آمازون به عنوان نمونه پژوهش انتخاب شد. جامعه آماری شامل کلیه کتاب های با ژانر ورزشی موجود در سایت آمازون و گودریدز بود. نمونه آماری شامل 100 کتاب برتر داستانی با ژانر ورزشی از نظر میزان فروش، امتیاز و مخاطبان بود که به صورت غیرتصادفی هدفمند انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها 100 کتاب برتر از نظر میزان فروش در ماه آوریل میلادی انتخاب و براساس 16 مقوله (از جمله نظر تخصصی، رای و امتیازدهی مخاطبان، تاریخ چاپ، نام کتب، تصویر روی جلد، رشته های ورزشی مورد پوشش و غیره) تحلیل و مورد بررسی قرار گرفتند. 94% کتب بین سال های 2016-2020 به چاپ رسیده اند، 43% از کتب دارای نام ورزشی و تصویر روی جلد 77% از کتب مرتبط با ورزش است. بیشترین رشته های ورزشی مورد پوشش، هاکی، فوتبال آمریکایی، فوتبال و بیسبال می باشد. 81% از شخصیت های اول کتب مرد و 19% زن هستند. همچنین 81% از کتب جزوی از یک سریال چند قسمتی می باشند. نویسندگان و ناشران داخلی می توانند با الگوبرداری از راه و روش نویسندگان خلاق و پرکار جوامع توسعه یافته در جهت خلق آثار و کتب با ژانر ورزشی بکوشند و در جهت بهبود عملکرد گام بردارند.

    کلیدواژگان: ژانر ورزشی، کتب ورزشی، تحلیل محتوا
  • عباس مصطفی زاده، پریوش نوربخش*، مهدی کهندل صفحات 71-80

    هدف این تحقیق طراحی الگوی شناسایی عوامل موثر بر آمادگی الکترونیکی سازمانی ادارات ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی بود. روش پژوهش ازنوع کیفی با استفاده از رویکرد مدل سازی ساختاری-تفسیری است. با مرور ادبیات تحقیق و مصاحبه با 15 نفر از خبرگان (اشباع نظری)، هفت دسته عوامل موثر در سنجش آمادگی الکترونیکی شامل سیاسی، تکنولوژیکی، فردی و نیروی انسانی، محیطی، آمادگی فضای کسب و کار الکترونیکی، سازمانی، و مدیریتی شناسایی شدند و روایی محتوایی آن به تایید 10 نفر ازخبرگان دانشگاهی و متخصصان حرفه ای رسید. عوامل بر اساس مدل سازی ساختاری تفسیری درپنج سطح قرار گرفتند که براساس آن گراف مدل سازی ساختاری- تفسیری طراحی شد. نتایج نشان داد که در بالاترین سطح (سطح پنجم) عامل سیاسی، سطح چهارم عامل تکنولوژیکی، در سطح سوم، عامل فردی و نیروی انسانی، در سطح دوم، عوامل محیطی و فضای کسب و کار الکترونیکی و در سطح اول (پایین ترین سطح) عوامل مدیریتی و سازمانی قرار گرفتند. براساس یافته -های پژوهش این عوامل برآمادگی الکترونیکی سازمانی اثرگذار است. با تحلیل میک مک، متغیرها بر حسب قدرت هدایت و وابستگی متغیرها در چهار دسته خودمختار، وابسته، پیوندی و مستقل شناسایی شدند. نتایج نشان داد عامل هایی همچون سیاسی و تکنولوژیکی از قدرت اثر و نفوذ بالاتری برخوردار هستند و قدرت اثر گذاری بعد سیاسی بر آمادگی الکترونیکی از اثر گذاری بعد تکنولوژیگی بیشتر است. پیشنهاد می شود این عوامل برای آمادگی الکترونیکی مد نظر قرار گیرند.

    کلیدواژگان: آمادگی الکترونیکی، فناوری اطلاعات، مدل سازی ساختاری تفسیری
  • قاسم اسلامی*، فرشاد قادری صفحات 81-90

    امروزه به همراه رشد رسانه های اجتماعی، باقی ماندن در عرصه ی رقابت کسب وکارهای الکترونیکی، نیازمند تلاش برای حفظ مشتریان است. پس توجه به وفاداری الکترونیکی مشتریان در این محیط بسیار مهم است. اخیرا خریداران کالاهای ورزشی نیز از بستر اینترنت برای خریدهای خود استفاده می کنند. به دلیل اینکه این رسانه ها قابلیت مقایسه کالاها و توجه به نظرات کاربران را محیا می سازند. هدف از این تحقیق بررسی تاثیر تبلیغات شفاهی الکترونیک بر وفاداری الکترونیکی مشتریان به واسطه ی هویت سازی فردی و اجتماعی با وب سایت است. جامعه آماری پژوهش را مشتریان الکترونیکی کالاهای ورزشی که تجربه خرید از وب سایت های دی جی کالا و بامیلو را دارند تشکیل می دهند. گردآوری و تحلیل داده ها از طریق 455 پرسشنامه انجام شد. بررسی روابط میان متغیرها از طریق مدل سازی معادلات ساختاری و با کمک نرم افزار AMOS صورت گرفت. نتایج نشان داد که بازاریابی شفاهی الکترونیک بر هویت سازی فردی، هویت سازی اجتماعی و وفاداری الکترونیکی تاثیر مثبت دارد. از طرفی نقش میانجی هویت سازی فردی و اجتماعی در رابطه بین بازاریابی شفاهی الکترونیک و وفاداری الکترونیک تایید شد.

    کلیدواژگان: بازاریابی شفاهی الکترونیک، وفاداری الکترونیک، هویت سازی فردی، هویت سازی اجتماعی
  • عباس سیف الهی*، نصرالله سجادی، ابراهیم علی دوست قهفرخی صفحات 91-104

    هدف از تحقیق حاضر، بررسی اثر شبکه های اجتماعی در ارتقای ارزش ویژه برند باشگاه پرسپولیس بود. جامعه آماری تحقیق حاضر هواداران باشگاه پرسپولیس در سطح شهر تهران بودند و با توجه به جدول مورگان 384 نفر نمونه گیری در دسترس به عنوان نمونه آماری انتخاب شد. روش انجام تحقیق توصیفی و از نوع پیمایشی بود و ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته بود که روایی آن به تایید 12 نفر از اساتید مدیریت ورزشی رسید و پایایی آن 0/86 به دست آمد که نشان دهنده پایایی قابل قبول پرسشنامه مورد استفاده بود. تجزیه و تحلیل داده های تحقیق با استفاده از روش های آماری توصیفی و آزمون کلموگروف اسمیرنف و تحلیل عاملی تاییدی و با کمک نرم افزار SPSS نسخه 16 و PLS نسخه 3 در سطح معناداری 0/05 انجام گرفت. نتایج تحقیق نشان دارد، شبکه های اجتماعی و ابعاد هفت گانه آن در ارتقای ارزش ویژه برند باشگاه پرسپولیس اثر مثبت دارد. با توجه به گسترش سطح استفاده از رسانه های اجتماعی در جامعه، باشگاه پرسپولیس باید برای معرفی برند خود، ایجاد وفاداری و رضایت در بین مخاطبین، با معرفی برنامه های خود بتواند بهتر از این موقعیت استفاده کند.

    کلیدواژگان: شبکه های اجتماعی، ارزش ویژه برند، بازاریابی ورزشی، .باشگاه پرسپولیس
|
  • Mehrali Hemmatinezhad, Behnam Asheghi * Pages 13-20

    The use of sport management is increasing in different areas of sport, on the other hand, nonprofit organizations in the field of sport are seeking to hire professionals in the field of sport management. Therefore, any book that wishes to focus on the specialization of sports management deserves criticism. The purpose of this study was to critique the book "Fundamentals of Sport Management" and to use the book criticism method of the Critical Philosophical Research Book Institute. The book was a compilation of Qasemi and Kashkar with Rasakh, which was published in 2018 in Science and Motion Publications. The criticism tool for this work has been the Council of Review of Textbooks and Humanities Textbook Checklists and has used qualitative content analysis and multiple readings of the work to investigate bugs. According to the findings, the strengths of the book are in terms of the content of the material, the usefulness of the material, the novelty of the examples provided, and the use of tables to better understand the reader and the structure of typography and print quality. The weaknesses of the book are the content of bugs and ambiguities in the citation and citation, and the structured presence of lexical errors and non-citation of the Latin words in the manuscript, as well as the poor design, duplicate cover, and poor book binding quality of the book. Other drawbacks to this work are that it is hoped that by reviewing the above book and reviewing its strengths and weaknesses.

    Keywords: review, Sports management, Basics of Management, Physical Education, Book review
  • Manouchehr Tatari *, Mojgan Gholamian Pages 21-30

    The aim of this study was to determine the relationship between perceived social support and communication skills with how to spend leisure time relying on the physical activity of female high school students in Tehran. The research method is descriptive-correlational and has been performed in the field. The statistical population of the study was all 72500 female high school students in Tehran, which according to Morgan's table, 382 people are Multi-stage cluster selected. The research tools used were Ebrahimi et al.'s (2011) leisure questionnaire, Zimet et al.'s (1988) socially perceived social support questionnaire, and Barton's (1990) communication skills questionnaire. The results showed that there is a significant positive relationship between communication skills and perceived social support and how to spend leisure time relying on the physical activity of female high school students in Tehran. A positive and significant relationship between communication skills and perceived social support was also confirmed. Therefore, education managers are advised to be diligent in developing students' communication skills and to understand the perceived social support and development of communication skills as important factors in the development of leisure time by relying on physical activity.

    Keywords: Communication Skills, Perceived Social Support, leisure, physical activity
  • Shiva Azadfada, AliAsghar Droudian, Shahoo Zamani * Pages 31-46

    The purpose of this study was the effect of marketing based on social networks on the intention of customers to buy products of sports brands with the mediating role of the brand's mental image and brand fascination. This research is applied in terms of purpose and descriptive-correlational in terms of method. In the present study, the statistical population of customers were reputable foreign sports brands (Adidas, Nike, Puma, etc.), of which 360 people were selected as the research sample and were selected by the sampling method and selected voluntarily. For this purpose, in order to evaluate the marketing of social networks, the Seo Park (2018) questionnaire, which includes 12 questions, was used to measure the intention to buy from the Hu et al. (2009) questionnaire, which consists of 4 questions. Was.o image, the Ismail and Spinelli Questionnaire (2012), which consists of 6 questions, and the measurement of the mediation variable of the brand fascination with the Ismail and Spinelli (2012) questionnaire, consisting of 7 questions, were used. . Confirmatory factor analysis and study of the effects and mediating role of research at 5% error level were analyzed using 25 SPSS and Smart PLS 3.2.9 software. The results showed that social media-based marketing has affected the intention to buy, the brand's image and brand fascination, as well as the brand's image and brand's fascination with the purchase intention and the mediating role of the brand's image and brand's fascination. In relation to social media-based marketing, the intention to buy was approved

    Keywords: Social media-based marketing, shopping intentions, brand image. Brand fascination
  • Rouhollah Arab Mokhtari *, Esmaeil Sharifian, Kourosh Ghahreman Tabrizi, Mohsen Manochehri Nejad Pages 47-58

    The aim of this study is to identify the developmental indicators of the indigenous model of e-human resource management. This research has a qualitative approach and the method of fundamental data theory has been used as a research method. The data collection method is the study of theoretical foundations and in-depth and open interviews with 16 prominent professors in the field of specialized management in the field of electronic human resource management. The sampling method continued purposefully by standard and to the extent of theoretical saturation. The validity of this study was evaluated and confirmed by the interviewees and then the expert professors. To analyze the data, continuous comparison method has been used during three stages of open, central and selective coding. The results showed that growth factor (new services, promotion, preparation for the future) and transformation (creation, alignment, coordination) as consequences and network-oriented (individual networking, organizational networking, updating, technology application) And regeneration (application, communication, automation) as organizational strategies and contexts (organizational characteristics, attracting and providing human resources, support and commitment) and extra-organizational contexts (internal organization environment, national environment, new communication networks) as the central category Were identified

    Keywords: Electronic Management, Human Resources, database, Indigenous Model
  • Mina Mallaei *, Amin Salimi, Hamid Ghasemi Pages 59-70

    The purpose of this study was to review the best books in the sports genre in the world and analyze its content.The research method of this research is quantitative, in terms of strategy, descriptive, in terms of purpose, applied and in terms of data collection, documents for which the content analysis method was used.Based on this, the Amazon bookstore site was selected as the research sample. The statistical population included all sports genre books available on Amazon and Goodreads. The statistical sample consisted of the top 100 fiction books in the sports genre in terms of sales, points and audience, which were selected non-randomly. To collect data, the top 100 books in terms of sales in April were selected and based on 16 categories (including expert opinion, audience votes and ratings, date of publication, book names, cover image, sports covered, etc.) Were analyzed and examined. 94% of the books were published between 2016-2020, 43% of the books have sports names and 77% of the books are related to sports. The most covered sports are hockey, American football, and football and baseball. 81% of the first characters of the books are men and 19% are women. Also, 81% of the books are part of a multi-part series.Domestic writers and publishers can try to create works and books in the sports genre by following the example of the creative and prolific writers of developed societies and take steps to improve their performance.

    Keywords: Sport genre, sport books, content analysis
  • Abbas Mostafazadeh, Parivash Nourbakhsh *, Mehdi Kohndel Pages 71-80

    The purpose of this research was to design a model to identify factors that affect the organizational electronic readiness of the sport and youth offices of East Azerbaijan province. The research method is qualitative type by using structural-interpretive modeling approach. By reviewing the research literature and interviews with 15 experts (theorical saturation), seven categories of factors influencing the measurement of e-readiness, including political, technological, and individual and human resources, environmental, e-readiness business, organizational, and managerial readiness were identified and its content validity approved by 10 academic experts and professionals. Factors based on interpretive structural modeling were placed at five levels, based on which the graph of structural-interpretive modeling was designed. The results showed that at the highest level (fifth level) the political factor, the fourth level the technological factor, at the third level the model, the individual factor and manpower, at the second level, environmental factors and e-business space and at the first level (lowest level) were managerial, and organizational factors. Based on the research findings, these factors are effective on the organizational E-electronic. By analyzing MICMAC, the variables were identified in terms of dependence power and driver power in four clusters: autonomous, dependent, linkage, and driver/independent. The results showed that factors such as political and technological have a higher power of influence, and the influence of political dimension on E- readiness is more than the influence of technological dimension. It is recommended that these factors be consider for electronic readiness.

    Keywords: E- Readiness, Information technology, Interpretive Structural Modeling
  • Ghasem Eslami *, Farshad Ghadrei Pages 81-90

    Today's with the growth of social media, staying competitive in e-businesses requires the effort to retain customers. So paying attention to customer e-loyalty in this environment is very important. Recently, sporting goods shoppers are also using social media for their purchases because they provide the ability to compare products and get feedback from users. The purpose of this research is Investigating Effect of Electronic word of mouth on Customer e-Loyalty with the mediator role of Personal and social midia Identification with Internet media. The statistical population of the study consists of electronic customers of sports goods who have experience shopping from digi Kala and Bamilo websites.The data were collected through 455 questionnaires of electronic consumers of sporting goods. The relationships between variables were studied through structural equation modeling using AMOS software. The results showed that Electronic word of mouth had a positive effect on Personal Site Identification, social Site Identification and e-loyalty. On the other hand, the mediating role of Personal and social Identification in the relationship between Electronic word of mouth and electronic loyalty was confirmed.

    Keywords: electronic word of mouth, e-Loyalty Personal media Identification, social media Identification
  • Abbas Seyfollahi *, Seyyed Nasrollah Sajjadi, Ebrahim Alidoust Ghahfarokhi Pages 91-104

    The purpose of this study was to investigate the impact of Social Networks on Promotion of Perspolis FC's Special Value of Brand. The research society was currently fans of persepolis club in Tehran, and according to the Morgan Table, 384 people were selected as an example. The method of doing research was a type of tradition, and created a tool for the gathering of information of the question of the question which reached the approval of 12 of the sports management teachers, and received 0.86, which shows the Acceptable reliabilityof the question. The analysis of research data was done using the description and test of smirnov smirnov and practical analysis with the help of the SPSS SOFTWARE VERSION 16 and pls version 3 at means level 0.05 The results of research shows, social networks and its seven times have a positive impact in promotion of the special value of the persepolis club. According to the expansion of the level of using social media in the society of persepolis club must use this position to introduce their brand, creating loyalty and satisfaction among the audience.

    Keywords: Social Networks, Promotion brand equity, Sports Marketing, Persepolis Club