فهرست مطالب

مطالعات سیاسی - پیاپی 51 (بهار 1400)

نشریه مطالعات سیاسی
پیاپی 51 (بهار 1400)

  • تاریخ انتشار: 1400/03/28
  • تعداد عناوین: 9
|
  • پریسا پورعلی، محمدرضا دهشیری*، محمدرضا قائدی، حسن خداوردی صفحات 1-22
    مطالعه دیپلماسی فرهنگی ترکیه در عراق، منوط به فهم نگاه جدید سیاست خارجی این کشور به خاورمیانه است. دولت ترکیه با طرح موضوع منازعه صفر و بهبود روابط با کشورهای بازمانده از امپراتوری عثمانی سابق، در چارچوب نو عثمانی گری و هویت واحد ترکی در قالب ناسیونالیسم، تلاش نمود تا خود را به عنوان یک بازیگر استراتژیک فرامنطقه ای مطرح نماید. هرچند تحولات پسینی در سیاست داخلی ترکیه و نیز بهارعربی و پیامدهای آن، تا حدودی باعث ابهام در سیاست خارجی ترکیه شده، اما این کشور هم چنان به دیپلماسی فرهنگی ناشی از این رویکرد پای بند است. در این چارچوب، عراق به عنوان مهم ترین راه ورود ترکیه به خاورمیانه از اهمیت استراتژیک برخوردار است. بر همین اساس، سوال اصلی مقاله این است که «مهم ترین مولفه های دیپلماسی فرهنگی ترکیه در عراق کدام است و تا چه اندازه متاثر از ناسیونالیسم ترکی و نوعثمانی گرایی بوده است؟ در پاسخ، فرضیه مطرح شده این است که ترکیه با تمرکز بر ساختارهای فرهنگی خود و ابزارهایی چون رسانه، فیلم و سریال های ترکی، زبان و ادبیات ترکی، پیوندهای فرهنگی مذهبی با مردم عراق در قالب گفتمان نوعثمانی گرایی و نیز پیوند مستحکم با ترکمن ها در قالب هویت واحد و ناسیونالیسم ترکی، توانسته حوزه های نفوذ عمیقی در عراق برای خود ایجادکند. روش تحقیق در این مقاله، بر مبنای پژوهش کیفی مورد محور و مبتنی بر روش اسنادی با جمع آوری و تحلیل اطلاعات و داده است.
    کلیدواژگان: دیپلماسی فرهنگی، گفتمان، نوعثمانی گری، ناسیونالیسم ترکی
  • عبدالعلی پاکزاد*، مجید محمد نژاد صفحات 23-43

    امام راحل به جهت آن که در مقام مرجعیت بود، لازمه افتاء، بهره گیری از مهمترین ادله اربعه یعنی قرآن است. هم چنین به دلیل آن که آن در جایگاه مفسر کتاب آسمانی قرار داشت؛ برای تفسیر آیات کریمه و استخراج نظرات قرآن بر مبنای اهل بیت علیهم السلام، رابطه تنگاتنگ با وحی الهی داشت.وصیت و سفارش به توحید، نبوت، معاد، اطاعت از قرآن، محبت و اطاعت از عترت و... در کلام وحی و حضرات معصومان به جهت یادآوری امور فطری و ماندگاری در امور دینی انجام شده است و امام خمینی با تاسی به خداوند متعال و پیامبران و ایمه ، قلم بر روی اوراقی نهاده تا خود را متخلق به صفت خدا و انبیاء و عترت نموده و با نوشتن وصیت نامه به همه مردم دغدغه ایمانی و فکری خود را نسبت به مسایل دینی مردم اظهار کرد. امام با نوشتن وصیت نامه سیاسی الهی، تاسی به خداوند متعال و پیامبران و ایمه هدی، کرده، تا خود را متخلق به صفت خدا و انبیاء و عترت نموده و با نوشتن وصیت نامه به همه مردم، دغدغه خود را نسبت به مسایل دینی مردم بیان نمود. این نوشتار با تکیه بر آیات قرآن به روش کتابخانه ای و با رویکرد توصیفی تحلیلی، در پی ارایه شواهدقرانی و تحلیل نکات کلیدی مقدمه وصیت نامه سیاسی الهی می باشد.از یافته های پژوهش حاضر آن است که مقدمه و صیت نامه سیاسی الهی امام راحل مستند به شواهد قرانی و با هدف استمرار و صدور انقلاب اسلامی سامان داده شده است.

    کلیدواژگان: قرآن، امام خمینی، آموزه های مقدمه وصیت نامه
  • سید عباس حسینی، سعید اسلامی*، انوش جعفری صفحات 45-65
    خاورمیانه ازجمله پرکشمکش ترین ناحیه جهان، از لحاظ اهمیت استراتژیکی و اقتصادی ویکی از عمده ترین مراکز نفوذ ابرقدرت ها قلمداد می گردد. با توجه به تنش های ناشی از گرایش های اخوان-المسلمین و همچنین با وصف قدرت بابی داعش و عوارض جنگ های توسعه یافته آن که سبب ظهور مناسبات نوین قدرت در این منطقه شد، لزوم شناخت صحیح مبتنی بر واقعیت این گروه و بررسی صحیح مساله برای دست یابی به راه حلی جهت برون رفت از بحران خاورمیانه ضروری می نماید. از این رو هدف اصلی مقاله حاضر مقایسه اسلام سیاسی متاثر از اخوان المسلمین و داعش درخاورمیانه می باشد. این تحقیق از نظر هدف، کاربردی و با توجه به ماهیت نظری آن، کیفی مبتنی بر رویکرد توصیفی- تحلیلی بوده که در آن با بهره گیری از نظریه تحلیل گفتمان سیاسی به بررسی و واکاوی موضوع پرداخته شده است. در این پژوهش چنین نتیجه گیری شد که، اسلام سیاسی داعش، دستورالعمل سیاسی، متکی برجهاد بوده، لیکن اسلام سیاسی اخوان المسلمین از گفتمان احیاء جنبش خلافت و حکومت اسلامی به تدریج به گفتمان دموکراتیک و سکولار و از حیث عمل سیاسی از آرمان گرایی به عمل گرایی تحول یافته است. تاسیس دولت- ملت های نو نتیجه واکاوی آینده اسلام سیاسی در خاورمیانه می باشد. همچنین گفتمان سیاسی داعش از اسلام سیاسی شامل سلفی گری، با تکیه برمفاهیمی چون شریعت، رهبری، جهاد، بازگشت به سلف و تقابل با سکولاریسم برای ایجاد هویت های به ظاهر مقاوم درخاورمیانه است وگفتمان سیاسی اخوان نقش مهمی در تحریک و ساماندهی گروه های سنی به خصوص سنی های فعال در جریان سلفی ضد دولت مرکزی این کشور و دامن زدن به بحران خاورمیانه ایفای نقش نموده است.
    کلیدواژگان: اسلام سیاسی، اخوان المسلمین، داعش، خاورمیانه
  • غریب سجادی، مجتبی مقصودی*، محمدعلی خسروی صفحات 67-95

    هدف این مقاله، تحلیل فرهنگ سیاسی جوانان و عوامل زمینه‎ای موثر بر آن در شهر سنندج است. مدل نظری و مفهومی تحقیق بر مبنای کارهای آلموند و وربا، پای، اینگلهارت، الازار و روزنبام و تسلر و گایو ارایه گردید. تحقیق به روش کمی، و داده‎ها با تکنیک پرسشنامه محقق‎ساخته گردآوری شد. جامعه آماری شامل افراد 34- 15 ساله ساکن در محلات مختلف شهر اعم از زن و مرد بود که تعداد 250 نفر از آنان به روش‏‎های نمونه‎ گیری ترکیبی انتخاب شدند نتایج مطالعه نشان داد که نسل جوان در شهر سنندج دارای شاخصه های مهم فرهنگ سیاسی دموکراتیک می باشد. بر اساس نتایج، آن‏ها از برابری جنسیتی حمایت می‎کنند ، هر چند در مقوله شناخت و علاقه‎ای نسبت به سیاست به عنوان یکی از شاخصه های فرهنگ سیاسی دموکراتیک دارای نمره پایینی هستند اما در مبحث زندگی مدنی و جمعی مشارکتی هستند. یکی دیگر از یافته های پژوهش که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد اعتماد سیاسی کم جوانان است که اگر مورد توجه قرار نگیر می تواند زنگ خطری برای مشروعیت نظام سیاسی در آینده باشد.طبق نتایج، فرهنگ سیاسی جوانان روند تغییر را طی نموده به‏عبارت دیگر، در حالی‏که بازنمای فرهنگ سیاسی دموکراتیک است، اما آمیزه‏ای از فرهنگ‏های بی ‏تفاوت و عمل‏گرا را نیز بروز می‏دهد.

    کلیدواژگان: دگرگونی فرهنگ سیاسی، فرهنگ سیاسی محدود و مشارکتی، نسل جوان
  • پریا اسکندری، محمد توحیدفام*، رویا منتظمی، نساء زاهدی صفحات 97-118

    سطح وسیعی از مطالعه مطالبات زنان در تاریخ معاصر ایران، از منظر آراء اندیشمندان و متفکران صورت می پذیرد. در صورتی که این مطالعه به صورت مقایسه ای بین آراء دو اندیشمند با آراء متفاوت و گاه متعارض صورت گیرد این پتانسیل را ایجاد می-کند که چهره واقعی آن بخش از آراء یک اندیشمند را که در خصوص مطالبات زنان عرضه داشته را بیش از پیش هویدا سازد. از مهم ترین اندیشمندان ایرانی معاصر که در خصوص مطالبات زنان مطالعات داشته اند می توان به آثار مرتضی مطهری و داریوش شایگان اشاره داشت .سوال اصلی این پژوهش بیان می دارد که «رویکرد اندیشه های مرتضی مطهری و داریوش شایگان درباره حقوق زنان دربازه های زمانی مختلف ‏چگونه بوده است؟» این پژوهش به شیوه توصیفی و تحلیلی و با استفاده از تحلیل گفتمان لاکلا و موف به این نتیجه رسیده که دال مرکزی گفتمان مرتضی مطهری در زمینه حقوق زنان متاثر از اسلام و مذهب تشیع و قرآن می باشد و دال مرکزی گفتمان شایگان در دوران اول حیات فکری در زمینه حقوق زنان متاثر از هویت شرقی و آسیایی بوده و در دوران دوم و سوم حیات فکری ایشان دال مرکزی گفتمان وی در زمینه حقوق زنان متاثر از مدرنیسم و پلورالیسم فرهنگی می باشد. یافته های این پژوهش بیان می دارد که آثار مطهری به مطالبات موج سوم فمینیست و آثار شایگان به مطالبات موج اول و دوم فمینیست نزدیک تر است.

    کلیدواژگان: «حقوق زنان»، «شایگان»، «مطهری»، «مدرنیته»، «گفتمان»
  • ثریا بابائی، علیرضا سلطانی*، اردشیر سنایی، حمیدرضا شیر زاد صفحات 119-137
    چکیده برگزیت یکی از مهم ترین رویدادها از زمان فرایند شکل گیری پروژه همگرایی و وحدت اروپا و بدترین تصمیم سال های اخیر در اتحادیه اروپا بود. این طرح میراث اروپایی دیوید کامرون نخست وزیر اسبق بریتانیا است.انگلیس بیش از آنکه دارای نگرش اروپامحور باشد، بر ضرورت های امنیت سازی و قدرت سازی تاکید دارد. نگرش امنیتی انگلیس نیز در ایتلاف با ایالات متحده معنا پیدا می کند. بر این اساس، در این مقاله سعی شده است که تا زمینه های پولی-مالی برگزیت را مورد تدقیق قرار گیرد، بدین ترتیب نگارندگان مقاله درصدند تا بر اساس روش توصیفی- تحلیلی، با تاکید برتلفیق نظریه همگرایی وواگرایی با استفاده از جمع آوری و تجزیه وتحلیل اطلاعات به د ست آمده به این پرسش پاسخ دهد چه زمینه های را می توان برای خروج بریتانیا ازبرگزیت متصورشد؟ فرضیه ما نیز این بوده است که ریشه برگزیت را بیشتر باید در ملی گرایی بریتانیا، تمایل به روابط ویژه با امریکا، بحران مالی اروپا و یورو و ابهام در آینده اقتصادی انگلستان جستجو کرد.
    کلیدواژگان: اتحادیه اروپا، برگزیت، انگلستان، اقتصاد. همگرایی
  • علی اسدی، امیرمحمد صدیقیان*، علی زارع مهرجردی صفحات 139-157

    پیش بینی اخلال گسترده در نظام اقتصادی کشور به عنوان مصداقی از افساد فی الارض در ماده 286 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392، مطالعه بسترهای شکل گیری این رویه در قانونگذاری مرتبط با جرایم اقتصادی و تحلیل چالشهای مترتب بر آن را ضروری میسازد. اگرچه اتخاذ رویه مزبور در قوانین خاص سابق همچون قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور مسبوق به سابقه بوده است، لیکن بکارگیری آن در قانون مجازات اسلامی به عنوان قانون مادر، ضرورت تبیین و تحلیل مولفه های مورد اشاره را دوچندان ساخته است. صرفنظر از فقدان مبانی قابل اتکاء برای جرم انگاری علیحده افساد فی الارض در دیدگاه مفسرین کتاب و فقهای امامیه و عامه، مطالعه بسترهای سوق دهنده قانونگذار به تسری این عنوان مجرمانه بدیع به جرایم اقتصادی، حاکی از غلبه دیدگاه های عوام گرایانه و ابزارگرایانه در قانونگذاری کیفری مرتبط با جرایم اقتصادی است. تاثیرپذیری از دیدگاه های مزبور، بروز چالشهایی عمده همچون اتخاذ رویکردهای سرکوبگر و عدم التفات به ویژگیهای خاص جرایم اقتصادی و مرتکبین آنها را موجب گردیده است. الصاق برچسب امنیتی مفسد فی الارض به متهم اقتصادی و کاهش توانایی متداعیین کیفری برای هدایت پرونده در مسیر دادرسی منصفانه از یکسو و تسهیل فرار مرتکب از مجازات قانونی مقرر به دلیل عدم تمایل رویه قضایی به استفاده از کیفر سالب حیات و در نتیجه زوال بازدارندگی کیفر از سوی دیگر، بخشی از توالی فاسد مترتب بر چالشهای فوق الاشاره است. به نظر میرسد سیاست جنایی سنجیده در قبال جرایم اقتصادی، اقتضای توسل به شیوه های کیفری سلبی همچون کیفرزدایی را دارد.

    کلیدواژگان: افساد فی الارض، عوام گرایی کیفری، جرایم اقتصادی، ابزارگرایی کیفری، سرکوبگری
  • قربانعلی محبوبی، سید محمدرضا موسوی، سید علیرضا عزیز موسوی صفحات 159-178

    اسراییل از سال 1992 با به رسمیت شناختن کشور آذربایجان و همکاری در زمینه های مختلف سیاسی- اقتصادی و امنیتی سعی نموده تا به اهداف مختلف خود دست یابد. در این پژوهش با بررسی حضور اسراییل در مرزهای ایران به خصوص نفوذ آن در جمهوری آذربایجان به دیدگاه های مختلف در مورد علل و زمینه های این تهدید اشاره شده است. اسراییل از طریق برقراری روابط با کشورهی دیگر سعی دارد بر روابط ایران با آن کشورها تاثیر گذاشته و خود را از انزوای سیاسی مجود در منطقه برهاند. بنابراین سوالاتی که در این تحقیق مطرح می شود عبارت است از این که عوامل موثر در افزایش روابط آذربایجان- اسراییل کدامند؟ و این روابط چه تاثیری بر امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران خواهد داشت؟ در این پژوهش سعی شده است با رویکردی واقع گرایانه و نگرشی  تحلیلی و توصیفی ریشه های همکاری ها و مناسبات دو کشور آذربایجان و اسراییل مطالعه و پیامدهای آن بر امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران سنجیده شود.

    کلیدواژگان: اسرائیل، آذربایجان، امنیت ملی، ایران، قفقاز جنوبی
  • محبوبه روحی* صفحات 179-201

    روابط ترکیه با روسیه در طول تاریخ متاثر از عوامل متعددی تحولات بسیاری به خود دیده است. اما از دوره به قدرت رسیدن حزب عدالت و توسعه این روابط تغییرات بزرگی را تجربه کرده است که به هیچ وجه نمی توان آن را ناگهانی و بدون پیش زمینه تصور کرد. در شکل‏ گیری این دوران طلایی روابط دوجانبه، گرایش ترکیه به توسعه دوستانه آن امری غیرقابل انکار است. در میان علل مختلف در سطوح داخلی، منطقه‏ ای و بین‏ المللی، به نظر می‏رسد دو عامل فرد تصمیم‏ گیرنده و ساختار بیش از همه در هموار کردن تلاش ترکیه برای این نوع روابط نقش داشته است. بنابراین سوال اصلی این مقاله آن است که دو متغیر فرد و ساختار چه تاثیری بر روابط ترکیه با روسیه داشته ‏اند؟ نتایج حاصل از پژوهش با بررسی نمودهای عینی تاثیر این دو متغیر حاکی از آن است که این دو عامل زمینه تغییر نگرش ترکیه به روسیه از قالب حداکثری تقابلی و دشمن‏ گونه به قالب حداقلی تعاملی و دوستانه را فراهم آورده است.

    کلیدواژگان: روابط ترکیه- روسیه، روزنا، متغیر فرد، متغیر ساختار، حزب عدالت و توسعه
|
  • Parisa Pourali, Mohammadreza Dehshiri *, Mohammadreza Ghaedi, Hasan Khodaverdi Pages 1-22
    The study of Turkish cultural diplomacy in Iraq depends on understanding the country's new foreign policy perspective on the Middle East. The Turkish government sought to establish itself as a trans-regional strategic player in the context of neo-Ottomanism and a unified Turkish identity in the form of nationalism by raising the issue of zero conflict and improving relations with the surviving countries of the former Ottoman Empire. Although recent developments in Turkish domestic politics, as well as the Arab Spring and its aftermath, have somewhat obscured Turkish foreign policy, the country remains committed to the cultural diplomacy that results from this approach. In this context, Iraq is of strategic importance as the most important way for Turkey to enter the Middle East. Accordingly, the main question of the article is "What are the most important components of Turkish cultural diplomacy in Iraq and to what extent has it been influenced by Turkish nationalism and neo-Ottomanism?" In response, the hypothesis is that Turkey focuses on its cultural structures and tools such as the Turkish media, films and series, Turkish language and literature, cultural-religious ties with the Iraqi people in the form of a neo-Ottomanist discourse, and strong ties with the Turkmen in the form of Unified identity and Turkish nationalism have been able to create deep spheres of influence in Iraq. The research method in this article is based on case-based qualitative research and based on documentary method with collection and analysis of information and data.
    Keywords: Cultural diplomacy, Discourse, Ottomanism, Turkish nationalism
  • ABDOLALI PAKZAD *, Majid Mohammadnezhad Pages 23-43

    AbstractImam Raheel, because he was in the position of authority, it is necessary for him to use the four most important evidences, namely the Holy Quran. Also because it was the interpreter of the Bible; In order to interpret the verses of the Qur'an and extract the views of the Qur'an based on the Ahl al-Bayt (as), it was closely related to divine revelation.Imam Khomeini, may God bless him and grant him peace, because he was in a position to fall and interpret divine revelation; It was closely related to the Holy Quran.Wills and orders to monotheism, prophecy, resurrection, obedience to the Qur'an, love and obedience to the family, etc. in the words of revelation and the Infallibles (peace be upon them) have been done to remind the innate affairs and permanence in religious affairs and Imam Khomeini, may God have mercy on him. Fearing God Almighty and the Prophets and Imams (as), Huda (as) put a pen on papers to create himself in the attribute of God and the Prophets and Atrat (as), and by writing a will to all people, expressed his faith and intellectual concern for matters. Religious people stated. Imam Khomeini, by writing a divine political will, feared God Almighty, the prophets and the Imams of Huda, to create himself in the attribute of God, the prophets and the family, peace be upon him, and by writing a will to all people, to express his concern about issues. Religion expressed the people....

    Keywords: Quran, Imam Khomeini, teachings, Introduction, Will
  • Syed Abas Hosini, Saeed Eslamee * Pages 45-65
    The Middle East is one of the most conflict-ridden regions in the world, and is considered one of the major centers of influence of the superpowers in terms of strategic and economic importance.Given the tensions caused by the tendencies of the Muslim Brotherhood, as well as the description of the rise of ISIL and the effects of its expanded wars, which led to the emergence of new power relations in the region, the need for a correct understanding based on the reality of this groupAnd a proper study of the issue is necessary to find a solution to the Middle East crisis.Therefore, the main purpose of this article is to compare political Islam influenced by the Muslim Brotherhood and ISIS in the Middle East.This research is applied in terms of purpose and according to its theoretical nature, it is qualitatively based on a descriptive-analytical approach in which the issue has been studied and analyzed using the theory of political discourse analysis.In this study, it was concluded that the political Islam of ISIL, the political instruction, is based on jihad, but the political Islam of the Muslim Brotherhood from the discourse of reviving the caliphate movement and the Islamic government gradually to the democratic and secular discourse and in terms of political action from the ideal.Orientalism has evolved into pragmatism.The establishment of new nation-states is the result of exploring the future of political Islam in the Middle
    Keywords: Political Islam, Muslim Brotherhood, ISIS, Middle East
  • Gharib Sajadi, Mojtaba Maghsoudi *, MohammadAli Khosravi Pages 67-95

    The purpose of this study is to analyze youth political culture and contextual factors influencing it in Sanandaj. Theoretical and conceptual model of the study، based on the Almond and Verba, Englehart, Pie, Elazar, Rosenbaum, Tesler and Gao works that has been delivered. The study itself with a quantitative method but data with technique of realized questionnaire were gathered. Statistical population included people 15 to 34 years old of both genders located in different neighborhoods of Sanandaj of whom 250 people were elected through combined sampling methods. The consequences of the study revealed that the young generation in Sanandaj have got significant democratic political culture characteristics. Although based on the results, they support gender equality, but in term of political comprehension and interests which is one of the characteristics for democratic political culture a low score has been obtained, but they are participatory in the term of civil and collective life. Another findings of the study that should be highly considered is the low rate of political reliability of young people that If it is not examined, it could be a serious alarm for the legitimacy of the future political system. Based on the consequences, the political culture of the young people has passed the process of change, in other words, while it is the representation of democratic political culture, it blurts an amalgamation of indifferent an pragmatic cultures.

    Keywords: transformation of political culture, limited, participatory political culture, young generation
  • Mohammad Tohidfam * Pages 97-118

    A wide range of studies of women's demands in the contemporary history of Iran is done from the perspective of thinkers and thinkers.If this study is done as a comparison between the opinions of two thinkers with different and sometimes conflicting opinions, it creates the potential that the real face of that part of the opinions of a thinker that presented the demands of women more than Make it clear in advance.Among the most important contemporary Iranian thinkers we can mention the works of ez Motahhari and Shayegan.The main question of this research is "What was the approach of Morteza Motahhari and Dariush Shayegan's ideas about women's rights at different times?"This study, in a descriptive and analytical manner and using the analysis of Laclau and Mouffe discourse, has reached the conclusion that the central sign of Morteza Motahhari's discourse in the field of women's rights is influenced by Islam, Shia religion and Quran.And the central sign of Shaygan's discourse in the first period of his intellectual life in the field of women's rights is influenced by Eastern and Asian identities, and in the second and third periods of his intellectual life the central sign of his discourse in the field of women's rights is influenced by modernism and cultural pluralism.The findings of this study indicate that Motahhari's works are closer to the demands of the third wave of feminists and Shaygan's works are closer to the demands of the first and second waves of feminists.

    Keywords: Women's Rights, Shaygan, Motahhari, Modernity, discourse
  • Soraya Babaei, Alireza Soltan *, Ardeshi Sanaei, Hamidreza Shirzad Pages 119-137
    AbstractThe election was one of the most important events since the formation of the European Convergence and Unification Project and the worst decision in recent years in the European Union. This is a European Heritage project by former British Prime Minister David Cameron. Britain's controversial move to leave the EU, which found strong supporters and opponents in parliament, parties and even among the people, began in 2015 and was completed in 2020. Accordingly, in this article, an attempt has been made to examine the monetary-financial contexts of Brexit. Thus, the authors of the article seek to answer the question based on the descriptive-analytical method, emphasizing the integration of the theory of convergence and divergence using the collection and analysis of the obtained information. Our hypothesis has also been that the roots of the election should be sought more in British nationalism, the desire for special relations with the United States, the financial crisis in Europe and the euro, and the ambiguity in the British economic future.
    Keywords: European Union, Bergzeit, United Kingdom
  • Ali Asadi, Amir Sedighiyan *, Ali Zare Pages 139-157

    Predicting widespread disruption in the country's economic system as an example of corruption on earth in Article 286 of the Islamic Penal Code adopted in 1392, it is necessary to study the context of this procedure in legislation related to economic crimes and analyze the challenges. Although the adoption of this procedure in previous special laws such as the law of punishment of disruptors in the country's economic system is unprecedented, but its use in the Islamic Penal Code as the mother law has doubled the need to explain and analyze the components. Regardless of the lack of reliable foundations for criminalizing corruption on earth in the view of book commentators and Imami and public jurists, the study of the legislature's implications for the extension of this novel criminal title to economic crimes suggests the prevalence of populist and instrumentalist views in criminal law. With economic crimes. Influenced by these views, it has caused major challenges such as adopting repressive approaches and not paying attention to the specific characteristics of economic crimes and their perpetrators. Attaching the security label of a corruptor on earth to an economic defendant and reducing the ability of criminal defendants to direct the case to a fair trial on the one hand and facilitating the escape of the perpetrator from the legal punishment due to the unwillingness of the judiciary to use life imprisonment and consequent deterrent punishment. On the other hand, it is part of the corrupt sequence of the above-mentioned challenges. Prudent crimin

    Keywords: corruption on earth, criminal populism, economic crimes, criminal instrumentalism, repression
  • Mahboobeh Roohi * Pages 179-201

    Turkey's relations with Russia have been influenced by several factors throughout history. But since the AKP came to power, these relations have undergone major changes , Which cannot be imagined suddenly and without background. In the formation of this golden age of bilateral relations, Turkey's interest in the development of these friendly relations is undeniable . Among the various causes at the domestic, regional and international levels, the Two variables of decision-maker and structure seem to have played a major role in smoothing Turkey's efforts for this type of relationship . Therefore, the main question of this article, What has been the impact of the two variables of decision-maker and the structure in the Turkey's relations with Russia? The results of the study, by examining the objective manifestations of the effect of these two variables, indicate that these two factors have provided the ground for changing Turkey's attitude towards Russia from a maximally confrontational and hostile form to an interactive and friendly minimum.

    Keywords: Turkey-Russia relations, Rosena, individual variable, structure variable, Justice, Development Party