فهرست مطالب

آموزش در علوم انتظامی - سال دهم شماره 4 (پیاپی 39، زمستان 1401)

فصلنامه آموزش در علوم انتظامی
سال دهم شماره 4 (پیاپی 39، زمستان 1401)

  • تاریخ انتشار: 1402/02/07
  • تعداد عناوین: 6
|
  • هوشنگ گراوند، محمدرضا نظری صفحات 11-39

    زمینه و هدف:

     امروزه اینترنت به یکی از ملزومات زندگی دانشجویان و دانش آموزان تبدیل شده است و اعتیاد به آن مسبب مشکلات عدیده ای است. از این رو، انجام تحقیقاتی که بتوان از طریق آن عصاره پژوهش های موجود را بدست آورد بسیار ضروری است. هدف پژوهش حاضر تعیین اندازه اثر پیامدهای آموزشی اعتیاد به اینترنت بر اساس پژوهش های داخل کشور به وسیله یک روند تحقیقی فراتحلیل است.

    روش:

       روش اجرای پژوهش فراتحلیل- کمی است. 30 پژوهش مرتبط که در سال های 1380-1400 و با هدف ارزیابی پیامدهای آموزشی اعتیاد به اینترنت انجام و در فصلنامه های معتبر داخلی و ایرانداک به چاپ رسیده بودند، انتخاب شدند. پژوهش های منتخب به روش پیمایشی و با به کارگیری ابزار پیمایش در جوامع آماری متفاوت و برحسب سنجه های پایا به انجام رسیده اند.

    یافته ها

    ترکیب اندازه اثرهای پیامدهای آموزشی اعتیاد به اینترنت نشان دادند که به صورت کلی اعتیاد به اینترنت اثرات ناگواری بر محیط های آموزشی دارد. پیشرفت تحصیلی (ES، 42/0-)، فرسودگی تحصیلی (ES، 32/0) و اهمال‎کاری تحصیلی (ES، 29/0) به ترتیب قوی ترین پیامدها شناسایی شدند. با توجه به ناهمگنی در مطالعات، پیامدهای آموزشی اعتیاد به اینترنت در دانش آموزان (ES، 12/0-) دارای اندازه اثر بیشتری نسبت به دانشجویان (ES، 05/0-) و همچنین اندازه اثر سال 93-90 (ES، 37/0-) بیشتر از سال 97-94 (ES، 07/0-) و 401-98 (ES، 12/0) بود.

    نتیجه گیری

    استفاده بیش از حد از فضای مجازی نقش منفی در مسایل تحصیلی دانشجویان و به خصوص دانش آموزان ایفا می کند. در همین راستا پیشنهاد می شود میزان استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و دانش آموزان مدیریت و سواد رسانه ای آنان ارتقاء داده شود.

    کلیدواژگان: اعتیاد به اینترنت .پیامدهای آموزشی.فراتحلیل
  • فهیمه شفیع رعیت، لیلا ذوقی صفحات 41-73
    زمینه و هدف

    اضطراب امتحان از جمله مشکلات رایج در دوران تحصیل است که پیامدهای منفی زیادی را به دنبال دارد و بررسی مولفه های روانشناختی و رفتاری تاثیرگذار بر آن می تواند به ارایه راهکارهای موثر برای حل این معضل کمک کند. بدین منظور، هدف پژوهش حاضر پیش بینی اضطراب امتحان بر اساس اشتیاق تحصیلی، کمال گرایی و مدیریت زمان با میانجی گری کمک طلبی تحصیلی در دانش آموزان بود.

    روش

    مطالعه حاضر، یک پژوهش کاربردی با روش همبستگی مبتنی بر الگوی ساختاری است. جامعه آماری تمامی دانش آموزان پایه پنجم و ششم ابتدایی منطقه 5 شهر تهران در سال تحصیلی 1401-1400 بودند که از بین آنها 250 نفر با روش نمونه گیری خوشه ای تصادفی چند مرحله ای انتخاب شدند. ابزار پژوهش پرسشنامه های اشتیاق تحصیلی پنتریچ و همکاران (1991) با پایایی 75/0، کمال گرایی فراست (1990) با پایایی 84/0، مدیریت زمان مورهد و گریفین (1989) با پایایی 81/0، کمک طلبی تحصیلی ریان و پنتریچ (1997) با پایایی 79/0 و اضطراب امتحان فریدمن (1997) با پایایی 87/0 بود. داده های پژوهش با روش الگوسازی معادلات ساختاری در نرم افزار AMOS22 تحلیل شدند.

    یافته ها:

     الگوی پیشنهادی پژوهش دارای برازش است و اثر غیر مستقیم متغیرهای اشتیاق تحصیلی، کمال گرایی و مدیریت زمان بر اضطراب امتحان از طریق کمک طلبی تحصیلی در سطح 05/0 P< معنی دار است.

    نتیجه گیری: 

    با توجه به اهمیت اضطراب امتحان و تاثیر آن بر عملکرد تحصیلی، نتایج این پژوهش دربردارنده نکات مهمی برای سیاست گذاران نظام تعلیم و تربیت است.

    کلیدواژگان: اضطراب امتحان، اشتیاق تحصیلی، کمال گرایی، مدیریت زمان، کمک طلبی
  • احد رحمانی، علیرضا عصاره، قدسی احقر صفحات 75-103
    زمینه و هدف

    در دوره ابتدایی، مطالعات اجتماعی مسیولیت دارترین آموزه برای آموزش مهارتهای شهروندی محسوب می گردد، و آموزش مهارتهای شهروندی امروزه متمرکز بر توانایی حل مسیله است، حال از آنجا که دانشگاه فرهنگیان رسالت تربیت حرفه ای معلمان آینده را برعهده دارد. بنابراین، پژوهش حاضر با هدف ارایه ابزاری برای سنجش برنامه درسی مبتنی بر مهارت های حل مسیله آموزش مطالعات اجتماعی دوره کارشناسی آموزش ابتدایی صورت پذیرفت.

    روش

    پژوهش با روش آمیخته(کیفی- کمی)، طی شش مرحله عملیاتی گردید: مرحله اول؛ با مطالعه اسنادی مبانی نظری پژوهش، ماتریس های مفهومی برای کدگذاری و تحلیل محتوا شکل گرفت. دوم؛ براساس ماتریس ها، با رویکرد قیاسی، طبق الگوی مایرینگ به تحلیل محتوای کیفی 43 منبع داخلی و خارجی (1970-2022 م) مرتبط با موضوع پژوهش و همچنین 23 مصاحبه نیمه ساختاریافته متخصصان که تا حد اشباع نظری به صورت هدفمند مورد گزینش قرار گرفته بودند، پرداخته شد. سوم؛ گویه های ابزار با استفاده از بخش کیفی پژوهش تنظیم گردید. چهارم؛ توسط یک هییت 5 نفره از متخصصان، روایی صوری ابزار انجام گرفت. پنجم؛ توسط یک هییت 10 نفره از متخصصان اجرای آزمایشی ابزار انجام گرفت. ششم؛ توسط هییت 36 نفره متخصصان، اعتباریابی نهایی ابزار انجام گرفت.

    یافته ها

    ابزاری با 81  گویه در 4 بخش؛ اهداف (22 گویه)، محتوا (24 گویه)، راهبردهای یادهی-یادگیری (17 گویه)، و ارزشیابی(18 گویه) طراحی گردید. 

    نتیجه گیری

    ابزار طراحی شده با داشتن روایی صوری (FV)، نسبت روایی محتوا (CVR)، شاخص روایی محتوا (CVI)، و ضریب پایایی (CAC) مطلوب، می تواند به عنوان ابزاری مناسب برای پایش مداخلاتی مستمر مورد استفاده طراحان برنامه درسی تربیت معلم ابتدایی قرار گیرد.

    کلیدواژگان: ابزار، سنجش، مهارت های حل مسئله، آموزش مطالعات اجتماعی، تربیت معلم ابتدایی
  • سید رضا طباطبائی کلجاهی، ابوالفضل قاسم زاده علیشاهی، پیمان یارمحمدزاده صفحات 105-132
    زمینه و هدف

    امروزه با پیچیده‏تر شدن جوامع، ضرورت یادگیری شایستگی‏های محوری گوناگون بیش از پیش مشهود شده است. کشورهای زیادی با درک ضرورت آموزش سوادرسانه ای، به آموزش این نوع از سواد پرداخته اند. لذا، این پژوهش با هدف بررسی و طراحی الگوی توسعه شایستگی سواد رسانه ای معلمان زبان انگلیسی انجام گرفت.

    روش

    در این پژوهش، از روش کیفی داده بنیاد استفاده شد که از جمله پژوهش های اکتشافی، استقرایی و از نظر نوع هدف بنیادی است. جامعه آماری پژوهش را متخصصان و صاحب نظران در سواد رسانه ای که بالغ بر 20 نفر بودند تشکیل داده است. در این پژوهش از روش ‏نمونه گیری گلوله برفی استفاده شد و جمع‏آوری ‏اطلاعات تا زمان به اشباع رسیدن داده ها ادامه پیدا کرد که بعد از انجام 20 مصاحبه عمیق و ساختار یافته از خبرگان دانشگاهی و معلمان زبان انگلیسی مقاطع متوسطه اول و دوم شهر تبریز اشباع نظری حاصل شد. براساس تحلیل داده بنیاد، مقوله های اصلی پس از تکمیل فرآیند کدگذاری استخراج شد و محتوای مصاحبه ها تجزیه و تحلیل شد و مدل پیشنهادی ارایه گردید.

    یافته‏ ها:

    براساس مدل به دست آمده، 11 عامل اصلی که شامل زیرساخت های ارتقاء سواد رسانه ای، تامین تجهیزات آموزشی، آموزش تفکر انتقادی، توسعه شایستگی سواد رسانه ای، برقراری عدالت آموزشی، ایجاد محیط یادگیرنده و مشارکت فراگیران در ساختار آموزشی، مدیریت ورود دانش آموزان به دنیای مجازی، کمبود امکانات کمک آموزشی، فقدان پذیرش رسانه های مجازی در بین معلمان، توسعه و بروزرسانی مهارت های معلمان، دسترسی، تولید و ارتباطات رسانه ای، توسعه تکنولوژی در سطح جهانی به عنوان عوامل موثر شناسایی شدند که پیامد این راهبردها توسعه شایستگی سواد رسانه ای و برقراری عدالت آموزشی بودند.

    نتیجه گیری:

    براساس یافته های این پژوهش نتیجه می گیریم که مدیران مدارس و مسیولان باید با توجه به شاخص های شناسایی شده اقدام های لازم را برای توسعه و پیشرفت شایستگی سواد رسانه ای معلمان زبان انگلیسی به کار گیرند و در جهت رفع چالش ها و مشکلات پیش رو قدم بردارند.

    کلیدواژگان: توسعه شایستگی، سواد رسانه ای، داده بنیاد، معلمان زبان انگلیسی، مقاطع متوسطه
  • محمدامین احراری، محمود صباحی زاده، مهنوش عابدینی، محمدنور رحمانی صفحات 133-158
    زمینه و هدف

    تحقیق حاضر با هدف طراحی مدل آموزش و مهارت افزایی در راستای کاهش فلات زدگی شغلی با تاکید بر شناسایی عوامل پیش برنده در بین کارکنان فراجا انجام شده است. زمینه ی تحقیقاتی مقاله ی حاضر در حوزه ی آموزش و مهارت افزایی به منظور کاهش فلات زدگی شغلی می باشد.

    روش

    تحقیق حاضر از منظر روش گردآوری داده ها به صورت آمیخته ی اکتشافی و از منظر هدف تحقیق با توجه به این که به ارایه ی یکی از چالش های مهم و ضروری در فرماندهیانتظامی جمهوری اسلامی ایران پرداخته می شود، کاربردی است. به منظور تحلیل داده ها، از ابزار تجزیه و تجلیل داده های کیفی به نام روش فراترکیب استفاده شده است. جامعه آماری اول تحقیق کلیه اسناد مکتوب مربوط به آموزش و توسعه منابع انسانی و فلات زدگی شغلی شامل 30 مقاله و اثر بر مبنای معیارهای معتبر شامل نمایه شدن در پایگاه های دانشی معتبر بین المللی و مرتبط بودن با موضوع تحقیق، از بین 88 مقاله و اثر انتخاب و تحلیل شد. جامعه ی آماری دوم شامل خبرگان درون سازمانی در حوزه ی مدیریت منابع انسانی و آموزش بودند که در نهایت 15 نفر تعیین شدند و به دلیل شرایط و محدودیت های پاندمی کرونا، به صورت از راه دور نسبت به ارایه ی نظرات و پیشنهادات اقدام نمودند. جهت اعتباریابی کیفی الگوی به دست آمده بر اساس نظرات خبرگان در قالب گروه های کانونی اخذ شد و الگوی مفهومی مورد تایید خبرگان تحقیق قرار گرفت.

    یافته ها

    با کاربرد مراحل هفتگانه فراترکیب، الگوی مفهومی در شش لایه ی مفهومی، مقوله ای و کدها به دست آمد. در هر یک از لایه ها مفاهیم و موضوعاتی گنجانده شد که در نهایت مقوله ها شناسایی شد. بر اساس نتایج به دست آمده از تحقیق، عوامل شناسایی شده در سه بعد و شش مولفه ی اصلی دسته بندی شدند که این مولفه ها شامل: 1-سیاست گذاری، 2-عوامل فرماندهی، 3-رویه های سازمانی، 4-فرهنگ سازی، 5-تمهیدات سازمانی و 6- زیرساخت های تکنولوژی می باشد.

    نتیجه گیری

    با توجه به یافته های حاصل از اجرای فرآیند فراترکیب در شناسایی ابعاد و مقوله های آموزش و مهارت افزایی در راستای کاهش فلات زدگی شغلی که می تواند مبنایی برای تحقیق های آتی در جهت نحوه ی پیاده سازی آموزش در راستای سیاست های اجرایی برای مسیولین و تصمیم گیران در سازمان ها و نهادهای ذی نقش دولتی قرار گیرد در قالب الگویی مفهومی که به تایید و توافق بالای خبرگان رسید، ارایه گردید.

    کلیدواژگان: مدل، آموزش، مهارت افزایی، فلات زدگی، فراترکیب
  • فرشید خانجانیان، نادرقلی قورچیان، کامران محمدخانی، پریوش جعفری صفحات 159-185

    زمینه و هدف:

      پژوهش حاضر با هدف شناسایی راهبردهای ارتقای خرد پداگوژیکی در در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ایران انجام گرفته است.

    روش:

    : مطالعه پیش رو با بهره گیری از رویکرد کیفی و اتکا بر راهبرد نظریه داده بنیاد استراوس و کوربین (2007) و بکارگیری اسلوب کدگذاری باز، محوری و انتخابی با استفاده از نرم افزار Maxqda برای تجزیه و تحلیل داده ها، به واکاوی راهبردهای ارتقای خرد پداگوژیکی در نظام آموزش عالی ایران پرداخته است. داده های پژوهش از طریق مصاحبه های عمیق نیمه ساختار یافته با 16 نفر از صاحب نظران و مدیران آموزش عالی دارای تجارب زیسته مرتبط و بهره جویی از شیوه نمونه گیری هدفمند نظری و گلوله برفی (زنجیره ای) تا دستیابی به نقطه اشباع نظری گردآوری گردیده است.

    یافته ها

    یافته های پژوهش به شناسایی راهبردهای (بازی آفرینی در آموزش عالی، یادگیری مسیله محور، تفکر انتقادی در آموزش عالی، زندگی پداگوژیکی، گفتمان پداگوژیکی، منتورینگ در آموزش عالی، تدریس عاشقانه، یادگیری معکوس در آموزش عالی، مدیریت ناب دانشگاهی، چابک سازی دانشگاهی، مدیریت ارتباط با دانشجو، آزادی علمی و نوآوری باز در آموزش عالی) ارتقای خرد پداگوژیکی در نظام آموزش عالی ایران بر مبنای نظریه پردازی داده بنیاد منجر گردید.

    نتیجه گیری

    با جمع بندی نتایج می توان گفت این پژوهش، مبنایی را برای دست اندرکاران نظام آموزش عالی جهت تصمیم سازی های آتی با تمرکز بر خرد پداگوژیکی فراهم می آورد.

    کلیدواژگان: خرد پداگوژیکی، پداگوژی، آموزش عالی، خرد
|
  • houshang garavand, MohammadReza Nazari Pages 11-39
    Background and Aim

    Nowadays, the internet is one of the essential parts of Student of university and students life, and its addiction is causing many problems. Therefore, the purpose of this study was to determine the effect size of educational consequences of Internet addiction of nationwide researches through a Meta-analysis procedure. 

    Method

    The method of conducting the research is a quantitative meta-analysis. 30 done research between the years of 1380-1400 about the educational consequences of Internet addiction which have been published in scientific journals and Irandoc, were selected to assess. Selected research have been carried out with survey method and by using the questionnaire in different statistical population and based on reliable scales. 

    Results

    The combination of the size of the effects of educational-educational consequences of Internet addiction showed that, in general, Internet addiction has adverse effects on educational environments. Academic achievement (ES,  strongest outcomes. Due to the heterogeneity in the studies, the effect size of the educational consequences of Internet addiction in students (ES, -0.12) is higher than in college students (ES, -0.05); and the year 90-93 (ES, -0.37) was more than the year 97-94 (ES, -0.07) and 98-1401 (ES, 0.12).

    Conclusion

    The excessive use of cyberspace has played a negative role in the academic issues of Students of university and especially students.  In this regard, it is suggested that Students of university and students manage the use of virtual social networks.

    Keywords: Internet addiction, educational consequences, meta-
  • Fahimeh Shafirayat Pages 41-73
    Background and Aim

    Exam anxiety is one of the common problems in school that has many negative consequences and examining the psychological and behavioral components that affect it can help provide effective solutions to solve this problem. For this purpose, the aim of the present study was to predict test anxiety based on academic engagement, perfectionism and time management mediated by academic help-seeking in students.

    Method

    This study is an applied research with a correlation method based on structural model.The statistical population was all fifth and sixth grade elementary students in District 5 of Tehran in the academic year 1400-1401, from which 250 students were selected by multi-stage random cluster sampling. Research tools were questionnaires of academic engagement (Pentrich et al.'s, 1991) with a reliability of 0.75, perfectionism (Frost, 1990) with a reliability of 0.84, time management (Mourhead & Griffin, 1989) with a reliability of 0.81, academic help-seeking (Ryan & Pantrich, 1997) with a reliability of 0.79 and test anxiety (Friedman, 1997) with a reliability of 0.87. Research data were analyzed by structural equation modeling in AMOS22 software.

    Results: 

    The proposed research model has a good fit and the indirect effects of academic engagement, perfectionism and time management on exam anxiety through academic help- seeking are significant (P <0.05).

    Conclusion

    Considering the importance of exam anxiety and its effect on academic performance, the results of this study include important points for policy makers in the field of education.

    Keywords: Exam anxiety, Academic engagement, Perfectionism, Time Management, Academic help-seeking
  • AHAD RAHMANI, Alireza Assareh, Qodsi ahghar Pages 75-103
    Background and purpose

    social studies is considered the most responsible teaching for teaching citizenship skills, and the teaching of citizenship skills today is focused on the ability to solve problems. Now, since Farhangian University is responsible for the professional training of future teachers.Therefore, the current research was carried out with the aim of providing a tool to measure the curriculum based on problem-solving skills of social studies education in the undergraduate course of elementary education.

    Method

    The research was conducted with a mixed method in six stages: the first stage; By studying the theoretical foundations of the research, conceptual matrices were formed for coding and content analysis. Second; Based on matrices, with a comparative approach, according to Meiring's model, qualitative content analysis of 43 internal and external sources related to the research topic, as well as 23 semi-structured interviews of experts, which were purposefully selected to the point of theoretical saturation, Was performed. Third; The items of the tool were adjusted using the qualitative part of the research. fourth; The face validity of the tool was done by a panel of 5 experts. fifth; It was done by a panel of 10 experts for the experimental implementation of the tool. sixth; The final validation of the tool was done by a panel of 36 experts.

    Findings

    a tool with 81 items in 4 sections; Objectives (22 items), content (24 items), Teaching-learning strategies (17 items), and evaluation (18 items) were designed.

    Conclusion

    the designed tool with face validity (FV), content validity ratio (CVR), content validity index (CVI), Cronbach's Alpha Coefficient (CAC) can be used as a suitable tool for monitoring continuous interventions. The designers of the primary teacher training curriculum should be placed.

    Keywords: tool, assessment, problem solving skills, social studies instruction, elementary teacher training
  • Seyyedreza Tabatabaii Kalajahi, Abolfazl Qasemzade Alishahi, Peyman YarMohammadzadeh Pages 105-132
    Background and purpose

    Nowadays, with the complexification of societies, the need to learn various core competencies has become more evident than ever. Many countries, realizing the necessity of media literacy education, have taught this type of literacy. Therefore, this research was conducted with the aim of investigating and designing the development model of media literacy competence of English language teachers.

    Method

    In this research, the qualitative database method was used, which is one of the exploratory and inductive researches and in terms of the type of fundamental objective. The statistical population of the research is specialists and experts in media literacy, who were more than 20 people. In this research, the snowball sampling method was used and data collection continued until data saturation was reached, after conducting 20 in-depth and structured interviews with university experts and English language teachers of the first and second secondary schools in Tabriz city, theoretical saturation was achieved. Based on the grounded theory analysis, the main categories were extracted after completing the coding process, and the content of the interviews was analyzed and a proposed model was presented.

    Findings

    Based on the obtained model, 11 main factors that include the infrastructure for promoting media literacy, providing educational equipment, teaching critical thinking, developing media literacy competence, establishing educational justice, creating a learning environment and learners' participation in the educational structure, managing students' entry into the virtual world, The lack of educational assistance facilities, the lack of acceptance of virtual media among teachers, the development and updating of teachers' skills, access, production and media communication, the development of technology at the global level were identified as effective factors that resulted in the development of media literacy competence and the establishment of educational justice.

    Conclusion

    Based on the findings of this research, we conclude that school administrators and officials should take the necessary measures to develop and advance the media literacy competence of English language teachers and take steps to solve the challenges and problems ahead, according to the identified indicators.

    Keywords: competence development, media literacy, grounded data, English language teachers, secondary levels
  • MohammadAmin Ahrari, mahmod sabahizadeh, Mehnoosh Abedini, MohammadNoor rahmani Pages 133-158
    Objective

    The aim of this study was to design a training and skills development model in order to reduce job burnout with emphasis on identifying the promoting factors using the meta-combined method among law enforcement officers of the Islamic Republic of Iran.

    Research Methodology

    The first statistical population of the study was all written documents related to the organizational repository including 30 articles and works based on valid criteria from 90 articles and works were selected and analyzed. The second statistical population consisted of experts in the field of human resource management and education, who were eventually selected as 15 people and, due to the conditions and limitations of the Corona pandemic, acted remotely to provide comments and suggestions.

    Results

    Using seven meta-combinational steps, a conceptual pattern was obtained in six conceptual layers, categories and codes. In each layer, concepts and topics were included, and finally the categories were identified. For qualitative validation, the obtained model was obtained based on the opinions of experts in the form of focus groups and the conceptual model was approved by the research experts. According to the findings of the meta-integration process in identifying the dimensions and categories of training and skills development in order to reduce job burnout, which can be a basis for future research on how to implement education in the policy Executives for officials and decision-makers to be placed in government organizations and institutions were presented in the form of a concept model that was approved and agreed upon by experts.

    Keywords: model, training, skills development, plateau, meta-composition
  • farshid khanjanian, nadergholi ghourchian, kamran mohammadkhani, parivash jaafari Pages 159-185
    Background and Objectives

    The goal of this study was to find strategies to promote pedagogical knowledge in Universities and Higher Education Centers.

    Methods

    The current study took a qualitative approach, relying on the Strauss and Corbin Foundation's (2007) data theory strategy and the use of open, axial, and selective coding methods with Maxqda software for data analysis to evaluate the strategies for promoting pedagogical wisdom in Iran's higher education system. Data was collected through semi-structured in-depth interviews with 16 higher education specialists and managers with relevant life experiences, as well as the usage of theoretical targeted and snowball (chain) sampling to meet the theoretical saturation point.

    Findings

    Based on the findings, strategies (Higher Education Gamification, Issue Learning, Critical Thinking, Pedagogical Life and Debate, Mentoring, Romantic Teaching and Reverse Learning in Higher Education, Pure Academic Administration, Academic Agility, Student Relationship Management, Open Innovation and Scientific Freedom in Higher Education) for promoting pedagogical wisdom in the Iranian higher education system were identified.

    Conclusion:

     Summarizing the results of this study, it can be said that this research provides a basis for those involved in the higher education system for future decision-making with a focus on pedagogical wisdom.

    Keywords: Pedagogical Wisdom, Pedagogy, Higher Education, Student