فهرست مطالب
نشریه مدیریت دفاع هوایی
پیاپی 4 (زمستان 1401)
- تاریخ انتشار: 1401/12/01
- تعداد عناوین: 9
-
-
صفحات 1-32
انگیزه، موتور محرکه یادگیری انسان جهت تغییر رفتار می باشد. به عوامل مرتبط به انگیزش در دانشگاه ها و میزان تاثیر آن ها در رشد و توسعه منابع انسانی می بایست توجه ویژه نمود. دانشگاه ها به عنوان سازمان هایی که نقش اساسی در رشد و توسعه علمی، فرهنگی و تربیت نیروی انسانی متخصص را دارند باید هم گام با تحولات علمی، آموزشی و متناسب با نیازها و مقیاس های ملی و جهانی، فرایند آموزشی خود را به طور مستمر بهبود بخشند. در این مقاله به بررسی برخی از عوامل موثر بر انگیزه تحصیلی دانشجویان همانند عوامل اجتماعی، عوامل آموزشی و عوامل خانوادگی پرداخته شده است. هدف اصلی این تحقیق بررسی عوامل انگیزشی موثر بر تحصیل دانشجویان دانشگاه های پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) با استفاده از مدل معادلات ساختاری می باشد. این تحقیق کابردی- توسعه ای و قلمرو مکانی دانشگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص)،+ جامعه آماری کلیه دانشجویان دانشگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) و روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای نسبی و ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه ای و مصاحبه با خبرگان و کارشناسان دانشگاهی و از مدل معادلات ساختاری جهت مدل سازی معادلات ساختاری در چگونگی تدوین مبانی و چهارچوب نظری تحقیق در قالب مدل های اندازه گیری و ساختاری استفاده شده است. نتایج حاصل حاکی از آنست که، پیشرفت در تحصیل و یادگیری نتیجه عوامل گوناگونی است که از مهم ترین این عوامل، انگیزش است. انگیزش مهم ترین شرط یادگیری است.
کلیدواژگان: انگیزه تحصیلی، عوامل اجتماعی، عوامل آموزشی، عوامل خانوادگی -
صفحات 33-50
آموزش در نیروهای مسلح ازیک طرف با تربیت تخصصی مدیران و کارکنان در همه بخش ها نیروهای مسلح مواجه است و از طرف دیگر با رشد توانایی ها، نبوغ و پتانسیل فکری سبب توسعه مرزهای دانش نیز می گردد. امروز دیگر ساختار و فرایند سنتی آموزش جوابگوی نیازهای جوامع انسانی در عصر اینترنت نیست، چراکه از سال های آغازین قرن بیست و یکم هر یک سال و نیم، یک بار قلمرو دانش بشری بیش از دو برابر می شود. در این پژوهش که به روش کیفی صورت گرفته است با مراجعه به منابع کتابخانه ای و خبرگان حوزه آموزش در نیروهای مسلح و مصاحبه با آنان و استفاده از نرم افزار Maxqda12 عمده ترین چالش های پیش روی آموزش در نیروهای مسلح استخراج گردید که عبارت اند از: بازبینی و بروز رسانی محتوی آموزشی مبتنی بر نیازهای روز و جنگ های معاصر، ارایه آموزش های مبتنی بر عمل در مقابل ارایه مطالب صرفا نظری، استفاده از وسایل کمک آموزشی نوین و تکنولوژی اطلاعات و بستر اینترنت در ارایه آموزش ها (با مدنظر قرار دادن اقدامات امنیتی)، نگاه پژوهش محور در ارایه آموزش ها، آموزش مهارت حل مسیله به مدیران.تامین مالی پایدار و متناسب با تورم مراکز آموزشی نیروهای مسلح.
کلیدواژگان: نیروهای مسلح، تربیت و آموزش، فن آوری اطلاعات -
صفحات 51-71
دانشگاه ها ازجمله مهم ترین نظام های اجتماعی هستند که رشد و توسعه سایر نظام ها به کیفیت آن ها وابسته است. در دانشگاه های نظامی که مسیله تربیت افسران در رشته های مختلف هست، قطعا اهمیت موضوع بسیار بالاتر می باشد. بنابراین بهبود کیفیت نظام آموزش به طور اعم و دانشگاه ها به طور اخص یکی از دغدغه های اصلی هر کشور به حساب می آید که برای بقا و ادامه فعالیت خود، نیازمند برنامه ریزی و مدیریت استراتژیک می باشند. لذا طی دهه های اخیر کشورهای درحال توسعه و توسعه یافته تلاش های خود را برای به کارگیری رویکردهای ارزیابی به منظور سنجش و بهبود کیفیت آموزش افزایش داده اند. این مسیله زمینه به کارگیری مدل های برنامه ریزی استراتژیک در دانشگاه ها را فراهم نموده است. در این مقاله به منظور تسریع حرکت دانشگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) به سوی چشم انداز خود، با استفاده از یک مدل مناسب برنامه ریزی استراتژیک، استراتژی های دانشگاه طراحی و تدوین گردیده است. این تحقیق از حیث هدف، یک تحقیق اکتشافی است و جامعه آماری آن، کارکنان و دانشجویان دانشگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) هستند. جهت گیری اصلی این تحقیق از نوع کاربردی است و رویکرد این مقاله به استراتژی، رویکرد تجویزی خواهد بود. درواقع این مقاله، مفاهیم، مدل ها و ابزارهای برنامه ریزی استراتژیک را به منظور تدوین استراتژی در دانشگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) به کار می برد. بنابراین ابزار تدوین استراتژی در این مقاله ماتریس نقاط قوت و ضعف، فرصت ها و تهدیدات در نظر گرفته شده است که عامل توسعه مدیریت فناوری اطلاعات در سطح دانشگاه جهت افزایش سطح کیفیت آموزش هوشمند بخصوص در دوران پساکرونا از اهمیت بیشتری قرار دارد.
کلیدواژگان: دانشگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص)، استراتژی، تحلیل SWOT، کیفیت آموزش -
صفحات 72-94
همواره سازمان ها سعی در شناخت و به کارگیری عواملی دارند که بتوانند به کمک آن ها بهره وری کارکنان خود را افزایش دهند. در این مسیر توسعه منابع انسانی، یک مزیت رقابتی و اولویت اصلی محسوب می شود که توانمندسازی کارکنان موثرترین راهکارهای به کارگیری آن به شمار می آید. آنچه مسلم است این راهکار متناسب با شرایط و ویژگی های خاص هر سازمان، ابعاد و شیوه های اجرایی متفاوتی دارد. این پژوهش سعی دارد تا با شناسایی عوامل تاثیرگذار بر ایجاد احساس توانمندسازی در کارکنان نیروی پدافند هوایی آجا، الگوی این عوامل را منطبق با رویکرد سه شاخگی تبیین نمایید. این پژوهش کاربردی با رویکردی کیفی و روش توصیفی- پیمایشی، ابتدا به شناسایی عوامل تاثیرگذار بر توانمندسازی کارکنان جامعه آماری پرداخته است. در گام نخست، عوامل تاثیرگذار از ادبیات و سوابق مطالعاتی موضوع استخراج و الگوی اولیه تشکیل گردید. سپس به کمک خبرگان و با اجرای تکنیک دلفی، عوامل اصلی متناسب با جامعه آماری شناسایی و الگوی مفهومی تدوین شد. سپس به کمک آراء این صاحب نظران و منطبق با الگوی سه شاخگی این عوامل در سه محور ساختاری، رفتاری و زمینه ای دسته بندی شدند. درنهایت، نتایج تحقیق علاوه بر ارایه الگوی بومی عوامل موثر بر احساس توانمندسازی کارکنآن جامعه تحقیق (منطبق با الگوی سه شاخگی)، راهکار لازم جهت به کارگیری این عوامل (به تفکیک ابعاد سازمانی) را ارایه داده است.
کلیدواژگان: توانمندسازی، توانمندسازی روان شناختی، بهبود عملکرد، الگوی سه شاخگی، نیروی پدافند هوایی آجا -
صفحات 95-115
توسعه حوزه نفوذ فرهنگی و بهره برداری مطلوب از تمامی مولفه های جغرافیایی برای کاهش واگرایی با سایر کشورها، از طریق انجام تحقیقات علمی و شناسایی دقیق عناصر جغرافیایی و کدهای ژیوپلیتیکی بازیگران ممکن است. تنوع مولفه های جغرافیایی، فرهنگی و وجود بازیگران منطقه ای و فرا منطقه ای در حوزه ژیوکالچرجمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان دغدغه مطالعه در روابط دو کشور را در این پژوهش فراهم ساخت، لذا مسیله اصلی مطروحه در این تحقیق، شناسایی عوامل واگرایی ایران و آذربایجان در حوزه ژیوکالچر است. این تحقیق از نوع کاربردی بوده و با روش توصیفی - تحلیل به تصویرسازی آنچه هست و تشریح دلایل چگونه بودن و چرایی وضعیت مسیله پرداخته است، داده ها از روش ترکیبی کتابخانه ای (اسنادی) و میدانی(پرسشنامه) جمع آوری شده و پس از تکمیل پرسشنامه توسط جامعه آماری متشکل از مطلعین و صاحب نظران، چگونگی ارتباطات و تاثیرات متغیرهای مستقل بر متغیر وابسته مشخص شده و فرضیه مطروحه ارزیابی و نتیجه گیری شده است. نتایج پژوهش موید آن است که عواملی نظیر منافع جغرافیایی متعارض دو کشور، مداخله کشورهای برون منطقه و رقابت ژیوپلیتیکی رقبای منطقه ای موجب واگرایی فرهنگی دو کشور شده است.
کلیدواژگان: واگرایی، عوامل فرهنگی، جغرافیای متعارض، آذربایجان، ایران -
صفحات 116-133
رهبری تحول آفرین یکی از پارادایم های رهبری در روانشناسی سازمانی است که مورد توجه بسیاری از محققان قرار گرفته است. هدف پژوهش حاضر، بررسی تاثیر رهبری تحول گرا بر عملکرد پایدار کارکنان با توجه به نقش میانجی رفتار شهروندی سازمانی می باشد. روش تحقیق پژوهش حاضر توصیفی_ همبستگی است و از نظر هدف کاربردی می باشد. جامعه آماری این پژوهش، شامل 760 نفر کارکنان یک سازمان نظامی می باشد که بر اساس جدول مورگان حجم نمونه و به صورت تصادفی ساده به تعداد 256 نفر انتخاب شد. ابزار گرداوری داده ها پرسشنامه است و جهت تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار spss و لیزرل استفاده شد. طبق نتایج حاصل از پژوهش، رهبری تحول گرا بر عملکرد پایدار کارکنان با توجه به نقش میانجی رفتار شهروندی سازمانی تاثیر دارد.
کلیدواژگان: رهبری تحول گرا، عملکرد پایدار، رفتار شهروندی سازمانی -
صفحات 135-156زمینه و هدفگسترش گونه های مختلف فعالیت های مجازی از جمله دورکاری از پدیده های نوظهور همزمان با عصر اطلاعات است که نهادینه سازی آن همواره با موانعی روبرو بوده است. در این تحقیق به شناسایی موانع توسعه نظام دورکاری در سازمان دولتی به منظور ارائه خدمات مطلوب در راستای ارتقای نظام اداری پرداخته شد.
روش شناسی: تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر مسیر توصیفی و پیمایشی بود. جامعه آماری تحقیق شامل 556 نفر از کارکنان سازمان دولتی بود. با استفاده از روش نمونه گیری طبقه ای- تصادفی و فرمول نمونه گیری کوکران تعداد 290 نفر به عنوان حجم نمونه تعیین شدند. برای جمع آوری داده های تحقیق از پرسشنامه محقق ساخته استفاده گردید. داده های پژوهش استفاده از مدل سازی معادلات ساختاری و آزمون تی تحلیل شدند.یافته هانتایج تحقیق نشان داد که موانع فنی، موانع مالی، موانع فرهنگی-اجتماعی، موانع مدیریتی، موانع قانونی-سیاسی از موانع توسعه نظام دورکاری در جامعه آماری پژوهش بودند محسوب می شوند. همچنین، عامل فنی در بین موانع دارای بیشترین اهمیت بود. بعد از آن به ترتیب عامل مالی و عامل فرهنگی-اجتماعی، عامل مدیریتی و عامل قانونی-سیاسی در اولویت های بعدی قرار داشتند.نتیجه گیریالگوی نهایی پژوهش حاضر می تواند راهنمای عمل مدیران برای برنامه ریزی و اقدام موثر برای تحقق اهداف نظام دورکاری و ارتقای نظام اداری قرار گیرد. این الگو موجب سرمایه گذاری هدف مند و ارتقای کارایی اجرای برنامه ها خواهد شد.کلیدواژگان: نظام دورکاری، موانع فنی، موانع مالی، موانع فرهنگی-اجتماعی، موانع مدیریتی، موانع قانونی-سیاسی -
صفحات 157-176زمینه و هدفحکمرانی خوب ایده ای است که به دنبال ناکارآمدی سازوکارهای پیشین توسعه مطرح شد. نظریه حکمرانی خوب با ویژگی هایی مانند مشارکت، شفافیت، پاسخگویی، اثربخشی و کارآیی و حاکمیت قانون تعریف می شود. پژوهش حاضر به تدوین الگوی حکمرانی خوب مبتنی بر سیاست گذاری باز پرداخته است.
روش شناسی: این پژوهش مبتنی بر روش آمیخته است. در مرحله کیفی با استفاده از روش نمونه گیری هدف مند 17 نفر از خبرگان اجرایی و دانشگاهی برای انجام مصاحبه انتخاب شدند. مفاهمی استخراج شده، با روش تحلیل مضمون در سه سطح مضامین پایه، مضامین سازمان دهنده و مضامین فراگیر سازماندهی شدند. جامعه آماری بخش کمی پژوهش شامل کارشناسان اجرایی سازمان بودند که به صورت هدف مند انتخاب شدند. روایی پرسشنامه از طریق روایی همگرا و واگرا و پایایی آن از طریق ضریب آلفای کرونباخ تائید شد. سازه های مدل به کمک نرم افزار اس پی اس اس و لیزرل و از طریق مدل یابی معادلات ساختاری بررسی و تائید شدند.یافته هاتحلیل داده های بخش کیفی به شناسایی 129 مضمون پایه، 22 مضمون سازمان دهنده و 5 مضمون فراگیر شامل مسئولیت پذیری (مدیریت نظام بهره برداری از منابع، کارآمدی دولت، مدیریت و رهبری، تعریف نقش سازمان، بهره وری کشاورزی، ارزیابی عملکرد)، شفافیت (شفافیت در قوانین، شفافیت در آمار، شفافیت در اهداف و شفافیت در عملکرد)؛ قانون گرایی (آمایش و تعریف آلگوی گشت، عقلانیت در سیاست گذاری، توانمندسازی جامعه کشاورزی، همراستایی سیاست ها با قوانین بالادستی)، مشارکت (تعاون در کشاورزی، ضمانت های بیمه ای، شبکه سازی ذینفعان)؛ مدرانیزسون کشاورزی (حمایت های مالی، مدرن سازی تولید محصولات کشاورزی، مدرن سازی بازار کشاورزی، بسترهای صادراتی، هدایت زنجیره تولید) برای حکمرانی خوب منجر شد. همچنین، تحلیل داده های بخش کمی به کمک مدل یابی معادلات ساختاری حاکی از برازش مدل بود.نتیجه گیریحکمرانی خوب، به عنوان سیستم پیچیده ای از تصمیم های دولت، قواعد و مکانیستم هایی است که بر رفتار، فعالیت ها و روابط عوامل حاکم است. دستیابی به اهداف سازمانی نیازمند استفاده از نوعی ساختار حکمرانی خوب است که ابعاد و مولفه های آن در الگوی نهایی پژوهش شناسایی شده است.کلیدواژگان: حکمرانی خوب، سیاستگذاری باز، تحلیل مضمون -
صفحات 177-186زمینه و هدفاحساس هویت کارکنان با سازمان تاثیر زیادی بر رفتارها و نگرش های کارکنان و افزایش توان سازمان دارد. مدیران برای تحقق اهداف، تحریک رفتارهای فراوظیفه ای و غلبه بر چالش های محیطی باید هویت یابی سازمانی کارکنان را تقویت کنند. بر این اساس، در پژوهش حاضر به ارائه الگوی راهبردهای هویت یابی کارکنان در نهادهای عمومی غیردولتی پرداخته می شود.
روش شناسی: این پژوهش از نظر هدف، اکتشافی و از لحاظ نوع استفاده، پژوهشی کاربردی است و در آن از روش پژوهش آمیخته اکتشافی استفاده شده است. در بخش کیفی، از راهبرد تحلیل مضمون و در بخش کمی، از راهبرد توصیفی پیمایشی استفاده شد. داده های بخش کیفی، از طریق مصاحبه نیمه ساختاریافته با 20 نفر از خبرگان منابع انسانی و داده های بخش کمی از طریق توزیع پرسشنامه گردآوری شدند. اعضای نمونه در بخش کیفی به کمک نمونه گیری غیراحتمالی گلوله برفی و در بخش کمی به کمک نمونه گیری خوشه ای انتخاب شدند. داده های پژوهش در بخش کیفی از طریق کدگذاری و داده های بخش کمی از طریق مدل سازی معادلات ساختاری تحلیل شدند.یافته هانتایج حاصل از تحلیل داده های کیفی حاکی از شناسایی شش مفهوم فراگیر حمایت سازمانی درک شده، جامعه پذیری، ایجاد شادی در محیط کار، ارتقای خودشکوفایی، همراستایی فرد و سازمان و توسعه تصویر سازمانی برای ارتقای هویت یابی کارکنان در سازمان بود. همچنین، نتایج حاصل از تحلیل داده های کمی حاکی از برازش مناسب مدل پژوهش بود.نتیجه گیریمدل نهایی پژوهش حاضر به ارتقای رفتارهای فرانقشی کارکنان، افزایش تعهد و مشارکت آنان و نگهداشت کارکنان در سازمان منجر می شود. مدیران می توانند با ارتقای هویت یابی میزان جذب کارکنان جدید و حفظ کارکنان فعلی خود را بهبود دهند.کلیدواژگان: هویت، هویت یابی کارکنان، سازمان های عمومی
-
Pages 1-32
Motivation is the driving engine of human learning to change behavior. Special attention should be paid to factors related to motivation in universities and their impact on the growth and development of human resources. Universities, as organizations that play an essential role in the growth and development of science, culture, and the training of specialized human resources, must continuously improve their educational process in line with scientific and educational developments and in accordance with national and global needs and scales. In this article, some factors affecting students' academic motivation, such as social factors, educational factors, and family factors, have been investigated. The main purpose of this research is to investigate the motivational factors affecting the education of Khatam al-Anbia air defense university students using the structural equation model. This functional-developmental research and the spatial territory of Khatam al-Anbia Air Defense University (pbuh) statistical population of all students of Khatam al-Anbia air defense university (pbuh) and the method of stratified random sampling and questionnaire data collection tool and interviews with academic experts and from The structural equation model has been used to model structural equations in how to formulate the theoretical framework of the research in the form of measurement and structural models. The results indicate that progress in education and learning is the result of various factors, one of the most important of which is motivation. Motivation is the most important condition for learning.
Keywords: Academic motivation, Social factors, Educational factors, Family factors -
Pages 33-50
Training in the Armed Forces, on the one hand, is faced with specialized training of managers and staff in all sections of the Armed Forces, and on the other hand, with the growth of abilities, genius and intellectual potential, it also expands the frontiers of knowledge. Today, the traditional structure and process of education no longer meets the needs of human societies in the age of the Internet, because since the early years of the 21st century, every year and a half, the realm of human knowledge more than doubles. In this qualitative research, by referring to library resources and experts in the field of training in the Armed Forces and interviewing them and using Maxqda 12 software, the main challenges facing training in the Armed Forces were extracted. These include: reviewing and updating educational content based on the needs of the day and contemporary wars, providing practice-based training versus purely theoretical content, using modern teaching aids and information technology, and the Internet platform in providing training ( Considering security measures), a research-oriented view in providing training, training problem-solving skills to managers. Stable financing commensurate with inflation in the Armed Forces training centers.
Keywords: Armed Forces, Training, Information technology -
Pages 51-71
Universities are among the most important social systems that the growth and development of other systems depends on their quality. In military universities, where the issue of training officers in various fields is important, the importance of the issue is definitely much higher. Therefore, improving the quality of the education system in general and universities in particular is one of the main concerns of any country that needs strategic planning and management to survive and continue its activities. Therefore, in recent decades developing and developed countries have increased their efforts to use assessment approaches to measure and improve the quality of education. This issue has provided the basis for the application of strategic planning models in universities. In this article, in order to accelerate the movement of Khatam al-Anbia Air Defense University towards its vision, the university's strategies have been designed and developed using a suitable strategic planning model. This research is an exploratory research in terms of purpose and its statistical population is the staff and students of Khatam al-Anbiya Air Defense University. . Due to the extensive use of the questionnaire in this article, having a sufficient understanding of Cronbach's alpha as a criterion for assessing the reliability of the questionnaire in order to properly design the questionnaire is necessary. The main orientation of this research is applied and the approach of this article to strategy will be a prescriptive approach. In fact, this article uses the concepts, models and tools of strategic planning in order to formulate a strategy at Khatam al-Anbia Air Defense University. Therefore, the strategy development tool in this article is a matrix of strengths and weaknesses, opportunities and threats that the development of information technology management at the university level to increase the quality of smart education, especially in the post-corona era is more important.
Keywords: Khatam Ol Anbia (PBU) University, Strategy, SWOT analysis, Education quality -
Pages 72-94
Organizations are always trying to identify and apply factors that can help increase the productivity of their employees. In this direction, human resource development is a competitive advantage and the main priority, which is the most effective strategies to empower employees. What is certain is that this solution has different dimensions and implementation methods according to the specific conditions and characteristics of each organization. This study tries to explain the pattern of these factors in accordance with the three-pronged approach by identifying the factors affecting the creation of a sense of empowerment in AJA Air Defense personnel. This applied research with a qualitative approach and descriptive-survey method, first identifies the factors affecting the empowerment of employees in the statistical community. In the first step, the influential factors were extracted from the literature and study records of the subject and the initial model was formed. Then, with the help of experts and by implementing the Delphi technique, the main factors appropriate to the statistical population were identified and a conceptual model was developed. Then, with the help of the opinions of these experts and in accordance with the three-pronged pattern, these factors were classified into three axes: structural, behavioral, and contextual. Finally, the research results, in addition to providing a local model of factors affecting the empowerment of employees in the research community (consistent with the three-pronged model), has provided the necessary solution to use these factors (by organizational dimensions).
Keywords: Empowerment, Empowerment Psychological, Performance Improvement, Trivalent Model (Three-pronged pattern), IRIAD (Islamic Republic Iranian Air Defense) -
Pages 95-115
It is possible to develop the field of cultural influence and optimal use of all geographic components to reduce divergence with other countries, through scientific research and accurate identification of geographic elements and geopolitical codes of actors. The diversity of geographical and cultural components and the existence of regional and extra-regional actors in the field of geoculture of the Islamic Republic of Iran and the Republic of Azerbaijan provided the concern of studying the relations between the two countries in this research, so the main issue raised in this research is to identify the factors of divergence between Iran and Azerbaijan in the field of geoculture. Is. This research is of an applied type and with the descriptive-analysis method, it has illustrated what is and explained the reasons for how and why the situation of the problem is, the data has been collected from a combined library (documents) and field (questionnaire) method, and after completing the questionnaire by the statistical community Consisting of informants and experts, the ways of communication and effects of independent variables on the dependent variable have been specified and the proposed hypothesis has been evaluated and concluded. The research results confirm that factors such as the conflicting geographical interests of the two countries, the intervention of countries outside the region, and the geopolitical competition of regional rivals have caused the cultural divergence of the two countries
Keywords: Divergence, cultural factors, conflicting geography, Azerbaijan, Iran -
Pages 116-133
Transformational leadership is one of the leadership paradigms in organizational psychology that has attracted the attention of many researchers. The aim of the current research is to investigate the effect of transformational leadership on the sustainable performance of employees with regard to the mediating role of organizational citizenship behavior. The research method of the current study is descriptive-correlation and it is applied in terms of its purpose. The statistical population of this research includes 760 employees of a military organization, which was selected based on Morgan's sample size table and 255 people were selected by simple random sampling. The data collection tool is a questionnaire, and SPSS and Lisrel software were used to analyze the data. According to the results of the research, transformational leadership has an effect on the sustainable performance of employees due to the mediating role of organizational citizenship behavior.
Keywords: Transformational leadership, Sustainable performance, Organizational citizenship behavior -
Pages 135-156Background &PurposeThe spread of various types of virtual activities, including teleworking, is one of the emerging phenomena at the same time as the information age, the institutionalization of which has always faced obstacles. In this research, In this research, the barriers to the development of the teleworking system in the public organization were identified in order to improve the administrative systemMethodologyThe research was applied in terms of purpose and descriptive and survey in terms of direction. The statistical population of the research included 556 employees of the government organization. Using stratified-random sampling method and Cochran's sampling formula, the number of 290 people was determined as the sample size. A researcher-made questionnaire was used to collect research data. The research data were analyzed using structural equation modeling and t-test.FindingsThe results of the research showed that technical barriers, financial barriers, cultural-social barriers, managerial barriers, legal-political barriers are among the barriers to the development of remote work system in the statistical population of the study. Also, the technical factor was the most important among the obstacles. After that, financial factor, socio-cultural factor, managerial factor and legal-political factor were in the next priorities.ConclusionThe final model of the current research can be used as a guide for managers to plan and take effective action to achieve the goals of the remote work system and improve the administrative system. This model will lead to targeted investment and improve the efficiency of program implementation.Keywords: Teleworking System, Technical Obstacles, Financial Obstacles, Socio-Cultural Obstacles, Managerial Obstacles, Legal-Political Obstacles
-
Pages 157-176Background &PurposeGood governance is an idea that was proposed due to the inefficiency of previous development mechanisms. The theory of good governance is defined by characteristics such as participation, transparency, accountability, effectiveness and efficiency, and the rule of law. the present research is discussed, the development of a good governance model based on open policymaking.MethodologyThis research is based on mixed method. In the qualitative phase, using the purposeful sampling method and the opinions of 17 executive experts and academic experts, conceptual codes were identified and extracted, and they were organized into three levels of basic themes, organizing themes, and overarching themes using the theme analysis method. The statistical population of the quantitative part of the research included executive experts of the organization who were selected purposefully. The validity of the questionnaire was confirmed through convergent and divergent validity and its reliability was confirmed through Cronbach's alpha coefficient. The model structures were checked and confirmed with the help of SPSS and Lisrel software and through structural equation modeling.FindingsAnalyzing the data of the qualitative section identified 129 basic themes, 22 organizing themes and 5 overarching themes including responsibility (management of the resource exploitation system, government efficiency, management and leadership, defining the role of the organization, agricultural productivity, performance evaluation), transparency (transparency in rules, transparency in statistics, transparency in goals and transparency in performance); Legalism (examination and definition of the patrol model, rationality in policy making, empowerment of the agricultural community, alignment of policies with upstream laws), participation (cooperation in agriculture, insurance guarantees, networking of stakeholders); Agricultural modernization (financial support, modernization of agricultural production, modernization of agricultural market, export platforms, management of production chain) led to good governance. Also, the analysis of quantitative part data with the help of structural equation modeling indicated the fit of the model.ConclusionGood governance is a complex system of government decisions, rules and mechanisms that govern the behavior, activities and relationships of agents. Achieving organizational goals requires the use of a good governance structure whose dimensions and components are identified in the final model of the research.Keywords: Good Governance, Open Policy, Thematic Analysis
-
Pages 177-186Background &PurposeThe employees' sense of identity with the organization has a great impact on the employees' behaviors and attitudes and increasing the organization's power. In order to achieve goals, stimulate extra-task behaviors and overcome environmental challenges, managers should strengthen employees' organizational identification. Hence, in the present research, the model of Promoting employee identification in non-governmental public institutions is presented.MethodologyThis research is exploratory in terms of its purpose and applied research in terms of its use, and in it, the exploratory mixed research method has been used. In the qualitative part, the thematic analysis strategy was used, and in the quantitative part, the descriptive-surveillance strategy was used. Qualitative data were collected through semi-structured interviews with 20 human resource experts and quantitative data were collected through questionnaire distribution. The sample members were selected in the qualitative section using non-probability snowball sampling and in the quantitative section using cluster sampling. The research data were analyzed in the qualitative part through coding and the quantitative part data through structural equation modeling.FindingsThe results of the qualitative data analysis indicated the identification of six comprehensive concepts of perceived organizational support, sociability, creating happiness in the work environment, promoting self-actualization, aligning the individual and the organization, and developing the organizational image to promote the identification of employees in the organization. Also, the results of the quantitative data analysis indicated the appropriate fit of the research model.ConclusionThe final model of the current research leads to the promotion of extra-role behaviors of employees, increase of their commitment and participation and retention of employees in the organization. Managers can improve the recruitment of new employees and the retention of their current employees by improving identification.Keywords: Identity, Employee Identification, Public Organizations