فهرست مطالب

مجله جهانی رسانه - نسخه فارسی
پیاپی 5 (بهار و تابستان 1387)

  • تاریخ انتشار: 1387/04/04
  • تعداد عناوین: 10
|
  • یادداشت سردبیر
    صفحه 1
  • مقالات داوری شده
  • حسن بشیر*، محمد سروی زرگر صفحه 2
    در این مقاله سعی بر آن است که تاثیر موسیقی عامه پسند غربی بر موسیقی ایران مطالعه و تحلیل شود. موسیقی عامه پسند ایرانی امروزه با مخاطبان میلیونی خود سعی می کند تا یک «موسیقی جهان- وطن; باشد. اینکه در این راه به چه میزان موفق بوده است و مسیر آینده آن به کجا ختم خواهد شد، تاثیر مهمی در تاریخ هنر ایران خواهد داشت. موسیقی عام ترین (popular) شکل هنر است که در تمام طول تاریخ با بشر بوده و بار فرهنگی عظیمی را با خود منتقل کرده است که از ابتدایی ترین فرم های خود تا پیچیده ترین سمفونی ها، دارای رمزگان معنایی صریح و ضمنی است. واکاوی این رمزگان معنایی بازتابی از معانی موجود در جهان خارج است.
    ماهیت انتزاعی هنر موسیقی سبب تبدیل این هنر به زبانی جهانی شده است و انتقال عناصر ساختاری و محتوایی این هنر در بین فرهنگ ها و ملل مختلف را در پی داشته است. بر این اساس، عناصر موسیقیایی در بین فرهنگ ها مبادله می شوند و سبب غنای موسیقی ملل مختلف می شوند. زمانی که غرب در آستانه صنعتی شدن به اشکال پیچیده ماشینی گرایش پیدا کرد، کافه های زیرزمینی نیواورلئان برای سیاه پوستان آفریقایی که در خارج از موطن مادری خود به کار در کارخانه های صنعتی می پرداختند، تبدیل به مفری برای تخلیه احساسات و نیروهای جسمی و روحی شد. به مرور زمان، با تلفیق فرهنگ آنگلوساکسونی در همین کافه ها موسیقی جاز به سبکی جهانی تبدیل شد.
    به شکل عملی، سیر تکامل موسیقی تحت تاثیر تفکرات موسیقیایی ملل مختلف بوده است و تصور نوع خاصی از موسیقی که منفک از جهان موسیقی شکل گرفته باشد، غیرممکن است. به ویژه در جهان رسانه ای امروزی که تحت تاثیر رسانه های نوین با ویژ گی های بی مکانی و بی زمانی روبه رو هستیم. در این جهان شبکه ای و به هم پیوسته، موسیقی عامه پسند در اشکال جاز و سبک های ملهم از آن مانند بلوز، راک و موسیقی الکترونیک، تحت لوای سرمایه داری نوین در سراسر جهان بسط یافته است و تاثیر عظیمی بر موسیقی نواحی مختلف جهان گذاشته است. موسیقی ایرانی نیز از این امر مستثنی نیست.
    کلیدواژگان: موسیقی عامه پسند، تعامل فرهنگی، ارتباطات میان فرهنگی، موسیقی عامه پسند غربی
  • دان پرکل* صفحه 3
    این مقاله به تحلیل این نکته می پردازد که چگونه سواد دیجیتالی در سایت فضای من مورد استفاده قرار می گیرد تا کاربران بتوانند شرح حالهای شخصی فراهم کرده و ارائه کنند. توضیح آنکه سایت فضای من، سایتی است که در آن میلیون ها نفر عضو هستند و شرح حال های (Profiles) شخصی ایجاد می کنند و در فعالیت های اجتماعی گوناگونی سهیم می شوند. سایت فضای من برای نوجوانانی که به صورت مداوم از آن استفاده می کنند، ابزار اصلی ارتباط با یکدیگر محسوب می شود و محیطی است که آنان می توانند در آن در بسیاری از جنبه های فرهنگی آمریکا به ویژه بخش های سرگرمی نظیر موسیقی، تلویزیون و فیلم سهیم شوند (بوید آ، 2006). بسیاری از افراد برای ایجاد و نگهداری شرح حال های سایت فضای من خود، وقت و تلاش قابل ملاحظه ای صرف می کنند. ایجاد شرح حال سایت فضای من از چه طریق می تواند کانون سواد جدید دیجیتالی محسوب شود؟

    پاسخ این پرسش بستگی به این نکته دارد که منظور از «سواد» چه باشد. نویسنده، در این مقاله ابتدا به تحلیل ایجاد شرح حال در سایت فضای من با توجه به چارچوبی از ”سواد“ می پردازد که نشان میدهد سواد دیجیتال جنبه های اجتماعی و فنی را با هم تلفیق می کند و بر استفاده از کد تمرکز دارد. او، سپس به شرح این موضوع می پردازد که در حالیکه سایت فضای من، محیط ایده آلی برای آموختن بعضی از زبان های تولید وب نیست، قدرت بازنمایی که در ایجاد شرح حال در سایت فضای من یافت می شود به رفتاری که از نظر فنی ساده ولی از لحاظ اجتماعی پیچیده است، مربوط می شود. به عبارت دیگر، پیچیدگی آن به این نکته مربوط می شود که کپی کردن و چسباندن کد یا رمز، به عنوان راهی برای استفاده از محصولات رسانه ای سایر افراد، یک رفتار پیچیده اجتماعی است. سرانجام، او معتقد است که این عمل، دو تایی هایی که در توصیف فرآیند «مصرف» و «تولید» و فعالیت های «خواندن» و «نوشتن» به کار می روند را مورد تردید قرار می دهد. با ترکیب کارهای تحقیقاتی اخیر درباره ی مسائل رسانه و مطالعات فرهنگی با تحقیق درباره ی سواد، مفاهیمی نظیر «تشریک» و «ترکیب» راهی مفید برای توصیف رویه ی عملی این سواد جدید فراهم می کنند.
    کلیدواژگان: سوادها، شرح حالها، سواد دیجیتال، کد، تولید، مصرف
  • ایرج رستگار* صفحه 4
    نویسنده با ارائه ی این مقاله به معرفی «رس» به عنوان واحد پیام پرداخته است. «رس» کوچکترین واحد ساختمانی پیام است که معنا را در گیرنده، پدید می آورد. عینی نبودن «رس» به طور مستقیم، عاملی شد تا از علم فیزیک و زیست شناسی برای شناسایی آن بهره گرفته شود. البته هر چند علوم ارتباطات، فیزیک و زیست شناسی در ظاهر از سه مقوله ی مجزا سخن به میان می آورند اما همانندی و نقاط مشترکی در سازه های بنیادین هر یک از این سه علم وجود دارد. این وجوه مشترک به شناسایی بیشتر واحد پیام های ارتباطی کمک می کند. نویسنده، علوم پایه را کانال ارتباطی مطلوبی برای یافتن مفهوم رس می داند و به ویژه گی ها و مشخصه هایی برای رس به عنوان واحد پیام دست یافته است. برخی از این مشخصه ها عبارتند از: تعادل سیستم های ارتباطی بر مبنای دو مولفه ی نیاز و تراکم، ارتباط خطی یکسان با محیط، انتقال فعال و غیر فعال، مسئولیت مشخص در اجزاء پیام، پیروی از قانون شکست نور، بر هم کنشی با میدان رس دیگر، پدیده ی تابش اطلاعاتی، جهش، همانندسازی و تکثیر، رابطه با رس پیشین به عنوان خاستگاه شکل گیری، دیالکتیک مبتنی بر نظم و بی نظمی، ایجاد زنجیره و شبکه ی رس، نیروهای درونی که در شدت تاثیر گذاری بر مخاطب موثرند، فراگرد اثر گذاری و تاثیر پذیری، ضریب تاثیرگذاری، تبدیل سازی انرژی از حالتی به حالت دیگر، برخورداری ازحرکت های موجی و حالت های بازتابی. در ضمن باید توضیح داد که نام «رس» برگرفته از ابتدای نام خانوادگی نویسنده مقاله است که در عین حال ابتدای دو واژه ی انگلیسی گیرنده و فرستنده را نیز در خود جای دارد.
    کلیدواژگان: رس، ارتباطات، پیام، اطلاعات، فرستنده، گیرنده
  • مریم رفعت جاه*، علی شکوری صفحه 5
    این مقاله تاثیر اینترنت بر برخی از ابعاد هویت اجتماعی (از جمله هویت دینی، هویت قومی، هویت خانوادگی و هویت شخصی) را با استفاده از روش پیمایشی مورد مطالعه قرار داده است. این مطالعه در شهر سنندج در میان دو گروه از دختران، یعنی آنهایی که از اینترنت استفاده می کردند و آنهایی که از اینترنت استفاده نمی کردند، صورت گرفته است. این مطالعه و تحلیل یافته ها نشان می دهد که میان دو گروه مذکور به لحاظ هویت دینی، هویت قومی، هویت خانوادگی و هویت شخصی تفاوت معناداری وجود دارد و هویت دینی، قومی و خانوادگی و هویت شخصی در افراد گروه اول، نسبت به افراد گروه دوم از قوت کمتری برخوردار بود. به نظر می رسد این موضوع از یک سو نشانگر کاهش تاثیر کانال های سنتی در فرایند هویت سازی و از سوی دیگر بیانگر تحول کیفی مولفه های هویت یابی در عصر جدید است که غالبا خارج از کنترل مراجع سنتی و غیر رسمی (خانواده، قومیت و دین) و ساختارهای رسمی (نهادهای متولی نظارت اجتماعی و برنامه ریزی فرهنگی) قرار دارد. نتیجه این که، باوجود تلاش نهادهای سنتی رسمی و غیررسمی در هدایت هویت های فردی و اجتماعی، استفاده از اینترنت بر هویت اجتماعی افراد مورد مطالعه تاثیر تعیین کننده ای داشته است.
    کلیدواژگان: اینترنت، هویت اجتماعی، تکنولوژی های اطلاعاتی، بحران هویتی، جامعه شبکه ای
  • علی اصغر مقدس، عبدالعلی لهسایی زاده، اسفندیار غفاری نسب* صفحه 6
    این تحقیق به ارزیابی چگونگی ورود فرآیند مدرنیزاسیون به ویژه فنآوری های ارتباطی و اطلاعاتی به طایفه ی دهدار پرداخته است. به این معنا که طایفه ی دهدار تا چه اندازه در معرض اشاعه ی فنآوری های ارتباطی متعلق به دوران مدرن قرار گرفته است. سپس نحوه ی تاثیر فنآوری های ارتباطی و اطلاعاتی بر سبک زندگی افراد طایفه ی دهدار را ارزیابی می کند. طایفه ی دهدار به ویژه از زمان اجرای اصلاحات ارضی با شدت بیشتری در معرض اشاعه ی فنآوری های ارتباطی قرار می گیرد. تعداد جمعیت مورد مطالعه 404 نفر بوده که تعدادی از آنها در روستای دهداری و تعدادی از آنها در شهر شیراز سکونت دارند. نتایج تحقیق نشان می دهد که افراد طایفه دهدار، حتی در معرض فنآوری های ارتباطی و اطلاعاتی مانند تلفن همراه، ماهواره و اینترنت نیز قرار گرفته اند و همین امر بر تغییر سبک زندگی آنها از سنتی به مدرن تاثیر گذاشته است.
    کلیدواژگان: اشاعه، سبک زندگی، فنآوری های ارتباطی و اطلاعاتی، سنتی، مدرن، مهاجرت، فرهنگ
  • رحمت میرزایی سروکلایی*، نغمه الوندی صفحه 7
    این مقاله به معرفی شهر الکترونیک و ضرورت وجود بانک الکترونیکی که یکی از مهم ترین سازمان ها در تحقق بخشیدن به اهداف شهر الکترونیک می باشند می پردازد. همچنین مواردی که سعی شده در این مقاله به آنها پرداخته شود، نقش و جایگاه بانکداری الکترونیکی در شهر الکترونیک، بسترهای مورد نیاز برای استقرار بانکداری در شهر الکترونیک، کاربردهای بانکداری الکترونیکی در شهرالکترونیک، چالش های پیاده سازی بانکداری الکترونیکی در شهر الکترونیک، روش های ترغیب استفاده شهروندان از خدمات بانکداری الکترونیکی و در نهایت ارائه راهکارهایی برای استقرار بانکداری الکترونیکی در شهرالکترونیک می باشد.
    رشد و گسترش روزافزون فنآوری اطلاعات و ارتباطات، انقلابی را در ابعاد مختلف زندگی انسان ها و عملکرد سازمان ها ایجاد کرده است. این فنآوری، روش های کارکرد و نگرش افراد، سازمان ها و دولت ها را دگرگون ساخته و باعث ایجاد صنایع نوین، مشاغل جدید و خلاقیت در انجام امور شده است. ظهور پدیده هایی چون آموزش الکترونیکی، کسب و کار الکترونیکی، تجارت الکترونیکی، از نتایج عمده ی نفوذ و گسترش فنآوری اطلاعات در ابعاد مختلف است که همین امر منجر به شکل گیری شهر الکترونیک شده، تا بتوان در بستر چنین شهری حجم وسیعی از فعالیت ها و خدمات شهری را به صورت الکترونیک ارائه نمود.
    کلیدواژگان: بانکداری الکترونیکی، شهر الکترونیک، تجارت الکترونیکی، امنیت
  • مریم میرحسینی* صفحه 8
    در این مقاله ضمن مقایسه کج روی در فضای واقعی و فضای مجازی، کج روی در فضای مجازی بررسی خواهد شد. پس ازارائه یک نوع شناسی ازکج روی هایی که از کانال اینترنت انجام می شود، 4 مورد ازآنها مورد بررسی قرار خواهد گرفت. سپس مقاله حاضر به این سوالات پاسخ می دهد: چرا اینترنت ابزاری برای کج روی است؟ آیا باید از طریق نظارت پیامدهای منفی اینترنت کنترل شود؟ در بخش بعد لزوم نظارت دولتی و محدود شدن دسترسی به اطلاعات بررسی خواهد شد. در پایان نیز راهکارهایی جهت کاهش آسیب های ناشی از اعمال انحرافی در اینترنت ارائه خواهد شد.
    کلیدواژگان: کج روی در اینترنت، نظارت، محدودیت دسترسی، اطلاعات در حوزه عمومی
  • سعیده حاجی نژاد* صفحه 9
    در این مقاله به این پرسش پاسخ می دهیم که آیا می توان از کتاب «قورباغه را قورت بده» نظریه ای را درباره ی مدیریت زمان و برنامه ریزی استخراج کرد؟ از این نظر، در این مقاله تلاش می شود تا دیدگاه نظری نویسنده کتاب «قورباغه را قورت بده» نسبت به مدیریت زمان و برنامه ریزی ارزیابی و تحلیل شود. برای تعیین الگوهای نظری بکار رفته در این کتاب از نظریه نوآوری راجرز و از روش تحلیل محتوای پنهان استفاده شده است. در ابتدا در خصوص تعریف نظری راجرزو تحلیل محتوا، مطالبی ارائه می شود و سپس به تحلیل عناصر موجود در کتاب خواهم پرداخت. در پایان به تعیین شاخصهای نظری کتاب اشاره می کنم. در پایان، نشان می دهم که پاسخ به پرسش ما مثبت بوده است.
    کلیدواژگان: تحلیل محتوا، نوآوری، کتاب، مدیریت زمان، برنامه ریزی
  • محمدعلی زکی* صفحه 10
    هدف مقاله ی حاضر مطالعه گرایش های پژوهشی در مجلات علمی گردشگری است. در این راستا پس از مرور تحقیقات جدید، گرایش های هشتگانه در این زمینه معرفی شده اند. توضیح آنکه، رشد صنعت گردشگری موجب افزایش توجه دولتمردان به گردشگری شده است و این امر موجب توجه روز افزون به گردشگری به مثابه حوزه ای علمی وآکادمیک از سوی اندیشمندان نیز شده است. این امر، زمینه ی شکل گیری و رشد حوزه های علمی گردشگری به مثابه دانش شده است. عوامل متعددی در این موضوع سهیم هستند که از آن بین می توان به نقش مجلات علمی تخصصی پرداخت. انتشار مجلات علمی تخصصی در زمینه های مختلف و متعدد علوم، موجب رشد چشمگیر یافته های علمی در دو بخش نظری و پژوهشی شده است. تعداد رو به افزون انتشار مجلات عملی تخصصی گردشگری، علاقه دانشمندان را به مطالعه نقش مجلات علمی درگردشگری افزایش داده است به گونه ای که از اواخر دهه ی 1990 میلادی تاکنون تحقیقات بی شمار و متنوعی در زمینه تحلیل، سنجش و ارزیابی کارکرد مجلات علمی انجام شده است. از این نظر، من در این مقاله یکی از اولین قدمها را برای ارزیابی علمی مجلات تخصصی گردشگری برداشته ام.
    کلیدواژگان: گردشگری، مجلات علمی، تحلیل محتوا، تمایلات تخصصی مجلات
|
  • Hassan Bashir*, Mohammad Sarvi Zargar Page 2
    This paper attempts to examine the impact of Western Popular Culture on Iranian Music. With its millions of supporters, Iranian Popular Music tries not only to be a local but a universal music as well How much success this music will achieve on its time would affect the whole Iranian art in the future. The paper follows a semiological analysis of couple of Iranian pop music singers to discover how this Iranian genre of pop music can reach the standards a more global pop music. We will provide a thorough analysis of signs and symbols imbedded into pop music in Iran to see how it is possible to provided a rather comprehensive understanding of the direction of Iranian pop music. The paper also explores the possibility of using music as a tools to improve intercultural communication locally, as well as globally.
    Keywords: Popular Music, Cultural Interaction, Intercultural Communication, Iranian Popular Music, Western Popular Music
  • Dan Perkel* Page 3
    This paper attempts to provide an analysis on the question of how Literacy practices are used in the site of MySpace to provide Profiles. MySpace is a site where millions of members create personal Profiles and take part in a variety of social activities. For the teenagers who actively use MySpace, it is one of their primary means of communicating with each other and is an environment in which they can Participate in many facets of American Culture, especially in entertainment sectors such as music, television, and movies (Boyd 2006a). Many put significant time and effort into creating and maintaining their MySpace Profiles. In what ways can the production of a MySpace Profile represent a locus of New digital literacies? The answer depends on what is meant by “Literacy.” Here, I first analyze the creation of a MySpace Profile with respect to a framework of Literacy that integrates prior social and technical perspectives, focusing on the use of code. Then, I argue that while MySpace is not an ideal environment for learning some of the languages of web production, the expressive Power found in the creation of a MySpace Profile concerns a technically simple but socially complex practice: the copying and pasting of code as a way to appropriate and reuse other People’s Media products. Finally, I contend that this practice calls into question the dichotomies used when describing the processes of “consumption” and “production” and the activities of “reading” and “writing”. By integrating recent work in Media and cultural studies with research on Literacy, concepts such as “Participation” and “remix” provide a useful way of describing this New Literacy practice.
    Keywords: literacies, Profiles, digital Literacy, code, production, consumption
  • Iraj Rastegar* Page 4
    The author of this paper tries to introduce the concept of RAS as a unit of communication. RAS is the smallest constructing unit of a message and it produces the meaning of a message in the receiver. Since RAS is neither objectively nor directly observable, the sciences of physics and biology are utilized in the study of this concept. Though communication science, physics, and biology seem, on the surface, three distinct categories, there are certain similarities as well as commonalities in the basics of these branches. These commonalities have contributed to the identification and conceptualization of RAS as the unit of communication. The author is of the opinion that hard sciences provide a proper route to understand the concept of RAS, and has found certain features and characteristics which provide a proper ground for the analysis of the communication unit. Some of these features are equilibrium in communication systems (on the basis of two factors: ‘need’ and ‘density’), similar linear relationship with the environment, active and passive transference, distinct responsibility in communication units, concordance with the law of light refraction, superimposition with a different RAS field, information reflection phenomenon, simulation and multiplication, mutation, relationship with a former RAS as the origin of a new formation, dialectic of order and disorder, the formation of a RAS chain or network, the internal forces which are important in the effectiveness of a message on the audience, effectivity and susceptibility cycle, effectivity index, the mutability of energy from one form to another, RAS wavy movements, and refraction states.
    Keywords: Ras, Communication, Message, Information, Sender, Receiver
  • Ali Shakoori*, Maryam Rafatjah Page 5
    The objective of this paper is to probe the effect of the internet on some aspects of social identity (such as religious, ethnical, familial and individual) in the city of Sanandaj, using survey research method. The research was conducted amongst two groups of girls: those who were using the internet and those who do not. The analysis of data revealed statistically significant differences between the two groups. The religious, ethnical, familial and personal identities in the former group are weaker than the latter group. This could be an indication of decreasing effect of traditional canals in the identity-building process of girls on one hand, and that an sign of qualitative change in identity-forming components in modern age on the other that are not under the control of traditional and non-official (family, ethnicity and religious) resources as well as that of official structures (institutions in charge of social control and cultural planning). The paper concludes that despite attempts done by traditional, official and non-official institutions in directing social and individual identities, yet the use of the internet has significantly affected the social identity of the respondents.
    Keywords: internet, social identity, information technologies, identity crisis
  • Abdolali Lahsaeizadeh, Esfandiar Ghafarinasab*, Ali Asghar Moghadas Page 6
    The aim of this study is to examine how the modernization process, especially through introduction of ICTs into the Dehdar's clan, affected Dehdar clan in the Province of Fars. Also, it will examine the question to what the new ICTs affected the clan’s life style, with a special focus on the lifestyle of Dehdar's clan. The paper will also indicate how these changes led to the changes in their lifestyle from traditional lifestyle to modern one. The process of changes are more triggered by diffusion of modern technology since implementation of land reform in Iran in 1962. The target sample population for this study included 404 individuals that involved both native and migrated individuals to the city of Shiraz who continue to live in this city. The result of this study indicated that ICTs such as mobile, satellite TV and internet affected the clan member’s lifestyles and contributed to the transformation of traditional lifestyle to modern lifestyle The aim of this study is to examine how the modernization process, especially through introduction of ICTs into the Dehdar's clan, affected Dehdar clan in the Province of Fars. Also, it will examine the question to what the new ICTs affected the clan’s life style, with a special focus on the lifestyle of Dehdar's clan. The paper will also indicate how these changes led to the changes in their lifestyle from traditional lifestyle to modern one. The process of changes are more triggered by diffusion of modern technology since implementation of land reform in Iran in 1962. The target sample population for this study included 404 individuals that involved both native and migrated individuals to the city of Shiraz who continue to live in this city. The result of this study indicated that ICTs such as mobile, satellite TV and internet affected the clan member’s lifestyles and contributed to the transformation of traditional lifestyle to modern lifestyle.
    Keywords: diffusion, life style, information, communication technologies, traditional, modern, immigration, culture
  • Rahmat Mirzaei Sarvkolayee*, Naghmeh Alvandi Page 7
    This paper will introduce an argument on e-city and proposes the necessity of electronic banks as the most important organizations to solve problems that are geared to the development of e-cities. We will also try to identify the role and place of e-banking in e-city, essential infrastructure for banking settlement in e-city, e-banking applications in e-city, implementation of e-baking's challenges in e-city, ways of persuading citizens to use e-banking services and finally presenting guidelines for e-banking settlement in e-city. It should be further noted that day-to-day growth and deployment of information and communication technology has made a revolution in various dimensions of human life including organizational revenues and has made changes in banking systems. This type of technology has changed the way people, organizations and governments operate and how their visions and has lead to creation of new industries and occupations and the way they use innovations to perform their duties. The emergence of phenomena such as e-learning, e-commerce, e-business are the most prominent results of penetration and deployment of information technology in various dimensions of modern life and has lead to the emergence of e-city, in which we could perform various activities and city services all in electronic format.
    Keywords: e, banking, e, city, e, commerce, Security
  • Maryam Mirhosseini* Page 8
    This paper will first offer a comparative approach to patterns of delinquency in virtual and real world but will focus on delinquent behavior in virtual world. The paper introduces a typology of delinquent behaviors that are performed through internet but will focus on four of them. The paper then tries to provide answers to questions such as : why is internet becoming means for performing delinquency? Should access to internet be supervised or limited? I will then provide an overview of speculations on whether state supervision should performed on access to internet. In the end, I will propose solutions that can be used to diminish internet-based delinquent behaviors.
    Keywords: Internet, based delinquency, supervision, accessibility limitations, information, public sphere
  • Saeideh Hajinejad* Page 9
    This paper will answer the question: is it possible to extract elements of a theory on managing time and planning from the book: “Eat the Frog”. From this point of view, this paper attempts to evaluate and analyze the theoretical approach of the author of the book. In order to determine the theoretical patterns used in the book I will use the innovation theory of Rogers. In order to answer the above question I will first introduce Rogers’s definition of theory and what I mean by content analysis and then I will analyze the elements used in the book to specify the theory of managing time and planning. In the end, I will show that the answer to the question has been positive.
    Keywords: content analysis, innovation, book, managing time, planning
  • Mohammad Ali Zaki* Page 10
    The purpose of this paper is to provide an analysis of the research trends of the specialized Journals on Tourism using a content analysis of the sample of these journals. Furthermore, the paper will introduce eight trends of these journals, which is considered the contribution of this argument. It should be noted that the development of Tourism industry has attracted the government officials’ attentions in Iran and elsewhere. These developments have caused the academic atmospheres to treat tourism as a discipline and support the scientific research in this field. Along with the disciplinary developments of the field, a special attention also has been placed on the development of specialized journals. In this respect, numerous researches have been made to analyze, assess and evaluate scientific journals in recent decades. Since tourism is also a matter of concern in contemporary Iranian scholarly atmosphere, the paper has taken the cause to develop it into a full capacity academic activity. In order to do that, I have considered the analysis of the research trends of tourism’s journals to be one of the first but formost steps.
    Keywords: tourism, trends, specialized journals, content analysis