فهرست مطالب

مجله علوم و مهندسی آبخیزداری ایران
پیاپی 20 (بهار 1392)

  • تاریخ انتشار: 1392/04/01
  • تعداد عناوین: 9
|
  • محمد زارع مهرجردی، محمدحسین مهدیان، جلال برخورداری صفحه 1

    در طرح های پخش سیلاب، شدت نفوذپذیری عرصه پخش عامل مهمی در موفقیت این طرح ها محسوب می گردد. از طرفی، ورود مقدار زیاد رسوبات همراه با سیلاب به عرصه پخش، باعث کاهش نفوذپذیری خاک می شود. بنابراین، بررسی روند تغییرات نفوذپذیری در اثر پخش سیلاب و شناخت عوامل موثر بر تغییرات امری مهم و ضروری است. به منظور انجام این تحقیق، اقدام به شبکه بندی سه نوار اولیه پخش سیلاب ایستگاه پخش سیلاب سرچاهان در استان هرمزگان گردید، به نحوی که هر نوار به سه مستطیل تقسیم و در محل تلاقی قطرهای مستطیل و در محل های تلاقی نیمسازهای مثلث های حاصل از قطر مستطیل ها نقاطی به منظور اندازه گیری میزان نفوذ پذیری انتخاب شدند. طی سال های 1383 و 1384 در دو مرحله، شدت نفوذپذیری اندازه گیری شد. در هر مرحله 9 آزمایش در هر مستطیل و به طور کلی 27 آزمایش در هر نوار انجام شد. بررسی نتایج نشان داد که بین نفوذپذیری نوارهای پخش و همچنین بین نفوذپذیری نوارهای پخش با شاهد در هر دو سال اختلاف معنی داری وجود ندارد. ولی مقایسه نفوذپذیری نوارهای پخش سیلاب در سال اول و دوم نشان داد که میزان نفوذپذیری نوارهای پخش در سال دوم نسبت به سال اول کمتر شده و این کاهش از لحاظ آماری برای نوارهای اول و دوم در سطح 95 درصد معنی دار می باشد. مهمترین علت کاهش نفوذپذیری تجمع رسوبات در سطح خاک می باشد که نوار سوم به دلیل این که رسوب کمتری وارد آن شده، کاهش نفوذپذیری آن طی دو سال معنی دار نبوده است.

    کلیدواژگان: پخش سیلاب، سرچاهان، نفوذپذیری، هرمزگان
  • شایان شامحمدی، مهدی زمردیان صفحه 9
    هدف از این تحقیق، مقایسه مدل های سازمان حفاظت خاک آمریکا(SCS) و رطوبت خاک بنت (SMA-B) در شبیه سازی فرآیند بارش- رواناب می باشد. برای این کار از داده های بارش- رواناب حوضه رود زرد در شرق استان خوزستان و مدل هیدرولوژیکی HEC-HMS استفاده شد. ابتدا پارامترهای فیزیوگرافی حوضه جمع آوری و مورد مطالعه قرار گرفت. سپس از آمار بارش ثبت شده محدوده حوضه و سیلاب های متناظر، در ایستگاه «ماشین» استفاده گردید. برای مقایسه مدل ها، از مجموع 6 سیلاب انتخابی، 3 رگبار- رواناب برای کالیبره و 3 رگبار- رواناب برای مقایسه مدل ها انتخاب گردید. نتایج نشان داد که مدل SCS توانایی برآورد تلفات تبخیر و تعرق و نگهداشت سطحی در زمان بارش را ندارد و در سیلابهای با زمان پایه زیاد از خطای قابل ملاحظه در برآورد دبی اوج و حجم سیلاب برخوردار است. از آزمون های آماری خطای میانگین باقیمانده، ضریب جرم باقیمانده، خطای نسبی ریشه میانگین مجذور باقیمانده و شاخص تطابق در محاسبه خطای براورد هیدروگراف های شبیه سازی شده با هیدروگراف واقعی حوضه استفاده گردید. نتایج تحلیل آماری نیز نشان داد که هیدروگراف حاصل از مدل رطوبت خاک(SMA-B) از رتبه بهتری در آزمون های آماری برخوردار است. مدل SMA-B در همه سیلاب نیز دارای کمترین اختلاف در برآورد دبی و کمترین اختلاف در برآورد هیدروگراف(حجم سیلاب) می باشد.
    کلیدواژگان: مدل بارش، رواناب، حوضه رود زرد، شماره منحنی، میزان رطوبت خاک بنت، HEC، HMS، SMA، B
  • اصغر کوهپیما*، سادات فیض نیا، حسن احمدی، سیدعلی اصغر هاشمی صفحه 17
    کانی های رسی به دلیل فراوانی بالا، تنوع زیاد و حمل به صورت معلق در طول سیلاب می توانند ردیاب های مناسبی برای تفکیک منشاء رسوب باشند و در این پژوهش در دو حوزه آبخیز عمروان و عطاری در استان سمنان مورد بررسی قرار گرفته است. جهت تعیین کانی های رسی پس از آماده سازی نمونه ها، توسط ذستگاه پراش اشعه ایکس در چهار تیمار مختلف (K، KT، MG و MGG) پیک های مربوط به کانی ها ترسیم شده و درصد هر کانی رسی با محاسبه مساحت زیر پیک های مختلف تعیین شد. در نهایت توانایی هر یک از کانی های رسی با استفاده از آزمون های کراسکال-والیس و تابع تشخیص (DFA) از لحاظ آماری مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به نتایج به دست آمده از آزمون کراسکال والیس تمامی خصوصیات پایین تر از مقدار احتمال بحرانی بوده و بنابراین برای تفکیک منابع رسوب مناسب می باشند. اسمکتیت دارای بالاترین قدرت تفکیک بوده و در حوزه آبخیز عمروان 5/57 درصد نمونه ها و در حوزه آبخیز عطاری 62 درصد نمونه ها را به درستی تفکیک کرده است. نتایج همجنین نشان داد که استفاده از ترکیبی از خصوصیات منشایاب، میزان تفکیک منابع رسوب را در حوزه آبخیز عمروان تا 5/72 درصد و در حوزه آبخیز عطاری تا 76 درصد بالا برده است.
    کلیدواژگان: کانیهای رسی، منشایابی رسوب، XRD، اسمکتیت، سمنان، ایران
  • محمد ابراهیم بنی حبیب*، فرزانه نظریه صفحه 25
    سیلاب های واریزه ای جریان هایی با غلظت بالا هستند که بیشتر در مناطق کوهستانی با شیب زیاد رخ می دهند. از جمله سازه های مهار اینگونه سیلاب ها، سد های تاخیری شکافدار هستند. در این مقاله مدل شبیه سازی دو بعدی جریان واریزه ای در مخزن سد تاخیری شکافدار ارائه شده است. برای گسسته سازی معادلات حاکم بر مسئله از الگوی تفاضل محدود صریح مک کورمک استفاده شده و معادلاتی برای اعمال شرط مرزی سد شکافدار ارائه شده است. به دلیل در دسترس نبودن داده هایی میدانی در مورد سیلاب-های واریزه ای در مخازن سد های تاخیری شکافدار، مدل عددی این تحقیق با مدل آزمایشگاهی مقایسه شده است. بررسی نتایج حاصل از مدل عددی، حاکی است که الگوی مورد استفاده و شرایط مرزی و اولیه پیشنهادی توانسته پرش هیدرولیکی متحرک سیلاب واریزه ای را در مخزن سد شکافدار بصورت دوبعدی شبیه سازی نماید. در نهایت، مقایسه نتایج مدل عددی و داده های آزمایشگاهی تایید می کند که مدل عددی می تواند هیدروگراف خروجی از سد شکافدار ر به صورت مناسبی شبیه سازی نماید.
    کلیدواژگان: جریان واریزه ای، سد تاخیری شکافدار، شبیه سازی دو بعدی
  • آرش ملکیان*، سیروس حسن پور، حسنعلی فرجی سبکبار، سید کاظم علوی پناه، سعید رحیمی صفحه 35
    اولین و مهمترین قدم در انجام پروژه های پخش سیلاب، مکان یابی مناطق مستعد برای پخش آب و نفوذ دادن آن به داخل سفره های آب زیرزمینی است. در این راستا استفاده از سامانه های اطلاعات جغرافیایی، برای تعیین مناطق مستعد پخش سیلاب همراه با استفاده از سامانه تصمیم گیری چند معیاره می تواند منجر به نتایج دقیق تر و واقعی تری شود. در این تحقیق ابتدا پارامترهای تاثیرگذار حوزه آبخیز گربایگان واقع در استان فارس که در مکان یابی پروژه های پخش سیلاب موثرند، تبدیل به لایه های اطلاعاتی شده و در مرحله بعد کلاسه بندی های مربوطه صورت گرفت. در این تحقیق به منظور بالا بردن دقت پهنه بندی و تحلیل مقایسه ای اقدام به استفاده از مدل های آنالیز خوشه بندی خاکستری (GCA)و تحلیل سلسله مراتبی (AHP) گردید. اعداد خاکستری، دارای توابع عضویت خاکستری هستند، اما بر خلاف اعداد فازی دارای محدوده ای با کران (حد) کاملا مشخص می-باشند و هدف از ایجاد اعداد خاکستری بالا بردن کیفیت تحلیل و ارزش گذاری (وزن دهی) اطلاعات می باشد. در نهایت نقشه نهایی حوضه بر اساس هر مدل تهیه و کلاس های مختلف تناسب پهنه بندی گردید. نتایج حاصل از کاربرد دو مدل مذکور نشان دهنده قرارگیری مناطق مستعد در واحدهای کواترنری Qscg، Qgsc، Qb، Mm-1، Qc2 و PLQb می باشد. همچنین از نظر ژئومرفولوژی و کاربری اراضی به ترتیب دهانه مخروط افکنه ها، دشت سرها و مراتع کم تراکم مکان های کاملا مناسب جهت پخش سیلاب می باشد. نتایج به دست آمده حاکی از آن است که مکان های پهنه بندی شده با موقعیت ایستگاه پخش سیلاب کوثر انطباق و هماهنگی دارد و دارای ویژگی های خاص جهت پخش سیلاب می باشد. از سوی دیگر نتایج بدست آمده دلیل بر مناسب بودن آنالیز خوشه بندی خاکستری نسبت به مدل تحلیل سلسله مراتبی بکار گرفته شده در این تحقیق می باشد.
    کلیدواژگان: مکان یابی، تحلیل سلسله مراتبی، پخش سیلاب، مدل خوشه بندی خاکستری، حوزه آبخیز گربایگان
  • محمداکرامی*، حسین ملکی نژاد، محمدرضا اختصاصی صفحه 47
    آب یک منبع قابل تجدید است که همواره به عنوان یک رکن اصلی توسعه مطرح بوده است. با افزایش جمعیت و افزایش نیاز آب در بخش های مختلف کشاورزی، صنعتی، شرب و بهداشت، فشار زیادی به منابع آب زیرزمینی وارد شده است. این مساله در کنار وقوع خشکسالی های شدید و طولانی مدت، چالش های جدی را برای کشور، خصوصا برای مناطق خشک و نیمه خشک پدید آورده است. دشت یزد- اردکان یکی از مهم ترین مراکز جمعیتی ایران مرکزی را تشکیل می دهد و قرار گیری بزرگ ترین شهر های استان یزد در پهنه این دشت، هم چنین جای داشتن بزرگ ترین ذخیره آبی استان در آبخوان های این دشت، بر اهمیت آن افزوده است. در این تحقیق، تاثیر خشکسالی های اقلیمی و هیدرولوژیکی بر منابع آب زیرزمینی بررسی و تاخیر زمانی بین وقوع این دو پدیده در این دشت تعیین گردید. به منظور بررسی شدت و مدت خشکسالی اقلیمی از شاخص استاندارد بارش (SPI) و جهت بررسی خشکسالی هیدرولوژیکی از شاخص منابع آب زیرزمینی (GRI) استفاده گردید. شاخص های مذکور در مقیاس زمانی ماهانه و سالانه محاسبه و رابطه بین آن ها بررسی شد. نتایج نشان داد که طی50 سال اخیر، وضعیت خشکسالی اقلیمی نسبت به ترسالی اقلیمی، در محدوده مورد مطالعه، حدود 3/1 برابر بوده است و تکرار خشکسالی اقلیمی در دهه اخیر نسبت به چهار دهه گذشته، چهار برابر شده است. نتایج بررسی تغییرات سطح آب زیرزمینی در چهار دهه اخیر حاکی از روند نزولی آن بوده و متوسط افت سالانه سطح ایستابی، حدود 5/0 متر در سال است. نتایج بررسی رابطه بین شاخص SPIو GRI نشان داد با افزایش پایه زمانی، ضریب همبستگی آنها نیز افزایش می یابد. هم چنین بین وقوع خشکسالی اقلیمی و هیدرولوژیکی در مقیاس سالانه تاخیر زمانی وجود دارد و میزان تاخیر زمانی بین خشکسالی های اقلیمی و هیدرولوژیکی، حدود 1 تا 2 سال برآورد شد.
    کلیدواژگان: خشکسالی اقلیمی، خشکسالی هیدرولوژی، شاخص SPI، شاخص GRI، دشت یزد، اردکان
  • محمود عرب خدری، محمدرضا میرزایی، داود نیک کامی، صمد شادفر صفحه 55
    این تحقیق با هدف بررسی اثر تفکیک دوره های برفی و بارانی در میزان صحت برآورد رسوبدهی معلق در ایستگاه قزاقلی روی گرگانرود انجام شد. در این ایستگاه در مدت کم تر از شش سال حدود 2000 اندازه گیری غلظت رسوب معلق رودخانه موجود است. در یک پژوهش مقایسه ای ابتدا از طریق نمونه گیری سیستماتیک هفته ای، 20 مجموعه 52 نمونه ای در سال (30 نمونه برای دوره برفی بارانی و 22 نمونه برای دوره بارانی) در چهار تیمار و پنج تکرار برداشت شد. سپس 20 مجموعه نمونه اضافی کاملا تصادفی در چهار اندازه متفاوت (صفر، 25، 50 و 75) از سیلاب های دو دوره بطور جداگانه اخذ و به نمونه های اولیه هر یک از تیمارها اضافه شد. به این ترتیب، در کل 60 گروه نمونه (20 مورد برای دوره بارانی، 20 مورد برای دوره برفی بارانی و 20 مورد با ترکیب داده ها) تولید و برای پردازشهای بعدی مورد استفاده قرار گرفت. مقدار رسوبدهی معلق هر گروه نمونه با پنج نوع منحنی سنجه رسوب مشتمل بر یک خطی، حدوسط دسته ها و ضرایب اصلاحی فائو، پارامتری و غیرپارامتری با کاربرد جریان روزانه برآورد شد. به این ترتیب 100 برآورد جداگانه برای چهار تیمار کل داده ها، دوره بارانی، دوره برفی-بارانی و مجموع دو دوره با هم (در مجموع 400 برآورد) بدست آمد. در این مرحله برای ارزیابی تیمارها علاوه بر تعیین رسوبدهی معلق مشاهداتی سه شاخص خطا، ضریب تغییرات و جذر متوسط مربعات خطای نرمال شده نیز محاسبه گردید. منحنی سنجه حد وسط دسته ها و ضریب پارامتری بهترین برآوردها با کم ترین خطای برآورد و دقت و صحت قابل قبول تولید کردند. تفکیک دو دوره تاثیری در بهبود برآورد رسوبدهی کل نیز نشان نداد. نتایج حاکی از ضعیف بودن برآوردهای دوره بارانی و در مقایسه مناسب بودن برآوردهای دوره برفی- بارانی می باشد.
    کلیدواژگان: رسوبدهی معلق، منحنی سنجه رسوب، نمونه گیری، دوره برفی، بارانی، دوره بارانی، رودخانه گرگانرود
  • گزارش های فنی
  • ایوب احمدین، احمد فاخری فرد، محمدعلی قربانی صفحه 69
|
  • M. Zaremehrjardi, M.H. Mahdian, J. Barkhordari Page 1

    Soil infiltration is one of the most important factors in successful operation of floodwater spreading projects. The suspended particle in floodwater reduces the rate of soil infiltration. The objective of this research was firstly to monitor the variation of infiltration and secondly to determine the effective factors in decreasing the infiltration rate. In this research، three representative strips of the floodwater spreading network were selected. Each strip was divided into three rectangular areas، and by drawing rectangulars diameters، each rectangular area was further broken into 4 triangulars. The soil infiltration rate was measured in two steps at the center of each triangle during 2004 – 2005. In each step، 9 measurements were undertaken in each rectangle، implying totally 27 measurements were collected from each strip. Based on the obtained results، there was no significant difference between the infiltration rate at the strips over this two-year experiment. Also، there was no significant difference between the infiltration rate in the experimental strips compared to the control strips. Comparing the soil infiltration rate of the stripes in the first and second year showed that its values in the second year are less than the first year. Also، a significant difference at a 95% confidence level was observed in the infiltration rate of the first and second strips in two years.

    Keywords: Floodwater Spreading, Infiltration, Hormozgan, Sarchahan
  • S.H. Shamohamadi, M. Zomorodian Page 9
    This study aims to compare Soil Conservation Service and Bennett Soil Moisture Accounting models in the rainfall-runoff process simulation. To do this، rainfall-runoff data obtained from the Zard River watershed، the East Khuzestan province and the HEC-HMS hydrological model were used. First، the physiographic parameters of the study area were collected and studied. Recorded rainfall data and their corresponding flood events collected from the Mashine station were utilized. Of the data collected، 3 rainfall-runoff events were considered for model calibration and 3 events were chosen to compare the models. The results showed that the SCS model is not capable to estimate losses due to evapotranspiration and surface maintenance. This leads to significant errors in estimating the peak and volume of floods with a long time-base Statistical tests including mean residual error، the remaining mass index، relative error and root mean square residual error as well as the compliance index were used to compare simulated and observed hydrographs. The statistical analyses showed that the hydrograph resulting from the soil moisture model (SMA-B) has a better ranking compared to other models. In estimating the flood peak and volume، the SMA-B model was associated with least differences between the simulated and observed values produced.
    Keywords: model rainfall, runoff, Zard River basin, curve number, amount of soil moisture Bennett, HEC, HMS
  • A. Kouhpeima*, S. Feiznia, H. Ahmadi, S. A. Hashemi Page 17
    Due to diversity، high frequency and transportation as suspended materials، clay minerals can be used as sediment source indicators in drainage basins. In this study، clay minerals were used in Amrovan and Atary catchments، Semnan Province، Iran. To identify clay minerals، X-ray diffraction analyses were used. By performing four different treatments on the samples (K، KT، MG، MGG)، the respective graphs were obtained. To determine the percentage of each clay mineral، the area-under-a-curve method was used. Finally، the potential of each clay mineral in differentiation of sediment sources was determined using Kruskal-Wallis and Discrimination Function Analysis (DFA) statistical tests. The results of the Kruskal-Wallis test showed that all characteristics were below critical probable amounts، and، therefore، are suitable for differentiating sediment sources. Smectite is a clay mineral with the highest differentiation ability. It correctly classified 57. 5 % and 62 % of samples in the Amrovan and Atary Catchments، respectively. The results also showed that the combination of source indicator characteristics increases the differentiation ability of the characteristics up to 72. 5 % in the Amrovan catchment and 76 % in the Atary catchment.
    Keywords: Clay minerals, Sediment sources, XRD, Smactite, Semnan, Iran
  • F.Nazarieh, F.E. Banihabib Page 25
    Debris floods are high concentrated flow that occurs in steep mountain areas. Slit dam is one of the structures designed for controlling these kinds of floods. A two dimensional model is proposed for simu-lation of debris flow in slit dam reservoirs. In this model، the finite difference MacCormack explicit scheme is used for discretization of governing equations، and a formula is proposed for the slit dam boundary condition. Due to lake of observed data of debris floods in slit detention dam reservoirs، the numerical model is compared with an experi mental model. The model results shows that the applied scheme using the proposed initial and boundary condition is capable to simulate the t-o dimensional movable hydraulic jump in slit dam reservoirs. Finally، the com parison of numerical results and experimental data confirms that the numerical model is acceptably capable to simulate the outflow hydrograph of slit dam.
    Keywords: debris flow, detention slit dam, two dimensional simulation
  • A. Malekian, S. Hassanpour, H. A. Faraji Sabokbar, S. K. Alavi Panah, S. Rahimi Page 35
    The first and most important step in any floodwater-spreading project is the identification of the most appropriate areas for water infiltration into the aquifers. For this purpose، conjunctive use of Geographical Information System (GIS) and Multi-Criteria Decision Making (MCDM) may lead to more accurate results. In this study، the study area is Garbaygan Watershed located in the Fars province، Iran. Then، parameters affecting the site selection of floodwater spreading projects were defined and appropriately classified. To enhance the accuracy of the study output، Gray Clustering Analysis (GCA) and Analytical Hierarchy Process (AHP) approaches were considered. In the GCA، the data have grey membership functions and in contrast to fuzzy systems، they have defined limits. Grey membership functions aim to enhance the quality and weight of data by valuation of information layers. The GCA and AHP approaches were applied using this data set and the final maps of the watershed based on each model were prepared in different suitability classes. The results of both models showed that quaternary formations including Qscg، Qgsc، Qb، Mm-1، Qc2 and PLQb have the suitable condition for floodwater spreading. Also، upper parts of alluvial fans، pedimonts and sparse rangelands have acceptable conditions for such projects based on geomorphologic and land use characteristics. Meanwhile، the results showed the GCA outperformed in site selection compared to the AHP approach.
    Keywords: Site selection, Gray Clustering Analysis (GCA), Flood spreading, Analytical Hierarchy Process (AHP, ) Grabaygan Watershed
  • M. Ekrami*, H. Malekinezhad, M.R. Ekhtesasi Page 47
    Water as a renewable resource, always has been a key element of development. Nowadays, population growth and water demand rise for different sectors including agriculture, industry, drinking and health, groundwater resources have faced severe pressure. This issue along with severe and prolonged droughts particularly in arid and hyper arid areas, has created serious challenges in the field of water quantity and quality. The Yazd-Ardakan plain as the study area in this research is one of the tense populated areas in the Yazd province at central Iran. The existence of large cities in this plain and significant water storages in its aquifers have doubled its importance as a case study. In this study, the intensity and duration of meteorological drought and hydrological drought were evaluated using the Standardized Precipitation Index (SPI) and the Groundwater Resources Index (GRI), respectively. These indices were estimated at monthly and annual time scales. Then, the relationship between these indices was investigated. The results showed that, over the last 50 years, meteorological drought conditions has been approximately 1.3 times more than climatic wet years in the study area. The repetition of meteorological drought in the last decade compared to its past four decades has increased 4 times. The results also revealed that variation in ground water level has been in a downward trend in the last four decades, so that the average annual decline in water table has been around 0.5 meters per year. The relationship between monthly SPI and GRI indices indicated that by increasing the time scale, the regression coefficient will increase. The results also showed that, at the annual scale, there is a 1- to 2-year delay between the occurrence of meteorological and hydrological droughts.
    Keywords: Meteorological drought, Hydrological Drought, SPI, GRI, Yazd, Ardakan Plain
  • Mahmood Arabkhedri, Mohamadreza Mirzaee, Davood Nikkkami, Samad Shadfar Page 55
    This study aims to investigate the effect of separating snowy and rainy seasons on the accuracy of suspended sediment estimations in Gorganrood River at the Gazaghly gauging site، Iran. In this site، there are about 2000 concentration samples taken during six years. In a comparative research، 20 sets of 52 weekly samples each year (including 22 samples during snowy-rainy seasons and 22 samples during rainy seasons) classified in four treatments and five replications were taken. Then، 20 sets of extra random samples in four different sizes (0، 25، 50 and 75) were extracted from high flow periods and were added to the respected treatments. With regards to the sampling strategies، 60 sample sets (including 20 for rainy seasons، 20 for snowy-rainy seasons and 20 mixed) were produced. Suspended sediment loads for each sample set were estimated using five different sediment rating curves including one curve (conventional)، parametric، non parametric، and FAO correction factors (PCF، NPCF، RCF) and logged mean load within discharge classes (LMLWDC) based on daily discharge data. Therefore، 100 (20×5) estimates for each treatment –rainy season، snowy-rainy season، mixed data، and sum of two seasons loads– (400 estimates altogether) were obtained. To evaluate different load estimation scenarios، three indices including percent error، coefficient of variation and normalized root of mean square deviation were calculated. The results showed that the LMLWDC and PCF rating methods produce better estimations with the lowest percent error، and more precise and accurate than other rating curves. The results also revealed that separation of rainy and snowy periods has no positive effect on the estimations. In addition، the results showed that the accuracy and precision of estimations in the rainy season were lower than the snowy-rainy one.
    Keywords: Suspended sediment load, Sediment rating curve, Sampling, Snowy, rainy season, Rainy season, Gorganrood River, Iran