فهرست مطالب

نشریه تحقیقات مدیریت آموزشی
سال چهارم شماره 3 (پیاپی 15، بهار 1392)

  • تاریخ انتشار: 1392/03/01
  • تعداد عناوین: 8
|
  • مجتبی رضایی راد، خدیجه ندری، روح الله محمدی اترگله صفحات 15-32

    این پژوهش با هدف بررسی تاثیر الگوی طراحی آموزشیای دی دی آی ای (ADDIE) تحلیل(Analysis) ،طراحی(Design)، تولید(Development)، اجرا(Implementation) ، ارزیابی(evaluation) با تاکید بر یادگیری سیار بر خود پنداره ، انگیزه پیشرفت و پیشرفت تحصیلی دانشجویان در درس زبان انگلیسی با روش نیمه تجربی صورت گرفته است. جامعه آماری این تحقیق دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا ورودی سال 1391 است که درس زبان عمومی را انتخاب کرده بودند  ، که با روش نمونه گیری خوشه ای ، دو کلاس به حجم 89 نفر انتخاب و به صورت  جایگزینی تصادفی  در دو گروه آزمایش (49 ) و کنترل ( 40 ) قرارگرفتند . ابزارهای مورد استفاده در این پژوهش شامل : آزمون انگیزه پیشرفت هرمنس، آزمون خود پنداره  راج کمارساراسوت و یک آزمون محقق ساخته ی زبان می باشد. روایی آزمون محقق ساخته در چندین نوبت با اعمال نظر متخصصان تایید شده است  و محاسبه پایایی آزمون از طریق بازآزمایی در حدود 87/0 به دست آمد. در ابتدای آزمایش از هر دو گروه ، پیش آزمونی به عمل آمد. محتوای درسی گروه آزمایش بر اساس الگوی طراحی آموزشی ای دی دی آی ای به وسیله پیامک از طریق تلفن همراه  و در نه جلسه و به گروه گواه ، به روش معمول به آنان آموزش داده شد . در پایان آموزش نیز از هر دو گروه، پس آزمونی به منظور سنجش انگیزه، خود پنداره و پیشرفت تحصیلی به عمل آمد. به منظور آزمودن فرضیه های تحقیق، از آزمون کوواریانس(ANCOVA) استفاده شد.  نتایج تحلیل داده ها نشان داد که میانگین نمره های گروه آزمایش، نسبت به گروه گواه ، از سطح بالاتری برخوردار است. هم چنین این نتایج نشان داد که استفاده از الگوی طراحی آموزشی (تحلیل، طراحی، تولید، اجرا و ارزیابی)  با تاکید بر یادگیری سیار در افزایش خود پنداره، انگیزه پیشرفت  ، و پیشرفت تحصیلی دانشجویان در درس زبان انگلیسی موثر است  و باعث نوآوری در آموزش می گردد .

    کلیدواژگان: الگوی طراحی آموزشی، یادگیری سیار، انگیزه پیشرفت، خودپنداره، پیشرفت تحصیلی
  • مهرنوش دارینی*، عبدالله شفیع آبادی، شکوه نوابی نژاد، علی دلاور صفحات 33-42

    در پژوهش حاضر تاثیر طرح واره درمانی بر افزایش رضایت جنسی زنان مورد بررسی قرار گرفته است. پژوهش حاضر شبه آزمایشی است و جامعه مورد مطالعه این پژوهش شامل کلیه مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره مجتمع خیریه بهزیستی وحدت می باشند.  تعداد 20 نفر از مراجعه کنندگان که نمره کسب شده آن ها در پرسش نامه رضایت جنسی هادسون، هاریسون و کروسکاپ  پایی نتر از میانگین بودند، به طور تصادفی در دو گروه آزمایش و گواه (هر گروه 10 نفر) جایگزین شدند. گروه آزمایش طی 9 جلسه 90 دقیقه ای طرح واره درمانی را دریافت کردند. هر دو گروه دو بار (پیش آزمون، پس آزمون) مورد آزمون و ارزیابی قرار گرفتند. نتایج به دست آمده نشان داد که طرح واره درمانی بر افزایش رضایت جنسی زنان موثر است.

    کلیدواژگان: طرح واره درمانی، رضایت جنسی، زنان
  • بتول حامدی، عبدالله شفیع آبادی، شکوه نوابی نژاد، علی دلاور صفحات 43-56

    هدف پژوهش حاضر بررسی اثر بخشی درمان هیجان مدار بر افزایش صمیمیت زناشویی و خود- کار آمدی  زوج های دانشجو می باشد.این پژوهش نیمه آزمایشی است وجامعه آماری آن، دانشجویان متاهل دانشگاه های شهر تهران هستند . نمونه مورد پژوهش 14 زوج(28 نفر) هستند که نمرات کسب شده آنها در مقیاس نیازهای صمیمیت باگاروزی و مقیاس خود-کارآمدی مقابله با مشکلات چسنی پایین تر از میانگین می باشد و به روش تصادفی در دو گروه آزمایش و کنترل قرار داده شده اند.زوجین گروه آزمایش در 8جلسه 90 دقیقه ای درمان هیجان مدار شرکت نمودند . داده ها  در ابتدا مطابق با روش تحلیل کوواریانس (تک متغییری) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. و سپس به منظور تعیین میزان اثربخشی درمان بر هر یک از ابعاد صمیمیت و خود-کارآمدی (متغیرهای وابسته)، از روش تحلیل کوواریانس (چند متغییری)  استفاده گردید. نتایج نشان داد درمان هیجان مدار برافزایش میزان صمیمیت و خرده مقیاس های آن و نیز افزایش میزان خود-کارآمدی  و زیر مقیاس های آن موثر بوده است.

    کلیدواژگان: درمان هیجان مدار، صمیمیت زناشویی، خود- کار آمدی، زوج ها
  • زهرا غلامی حیدرآبادی، شکوه نوابی نژاد، عبدالله شفیع آبادی، علی دلاور صفحات 57-76

    هدف پژوهش حاضر، بررسی مقایسه ای تاثیر مشاوره گروهی با دو رویکرد واقعیت درمانی و روان شناسی مثبت نگری بر افزایش سخت رویی مادران (دارای فرزند نابینا) شهر تهران است. روش پژوهش از نوع شبه تجربی بر اساس طرح پیش آزمون- پس آزمون با گروه کنترل است. جامعه آماری شامل کلیه مادران (دارای فرزند نابینا) شهر تهران که فرزندانشان در مدارس نابینایان مشغول به تحصیل بودند و پس از ارزیابی 45 نفر که در این آزمون ها نمرات پایین تری داشتند، انتخاب و به طور تصادفی در دو گروه آزمایش و کنترل تقسیم شدند. گروه آزمایش طی 10 جلسه آموزش گروهی مثبت نگری و واقعیت درمانی دریافت کردند. آزمودنی های گروه آزمایش و کنترل در 2مرحله، پیش آزمون و پس آزمون از طریق (پرسش نامه سخت رویی) مورد ارزیابی قرار گرفتند. داده های به دست آمده با روش آماری تحلیل کواریانس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. یافته های پژوهش نشان داد که مشاوره گروهی با دو رویکرد واقعیت درمانی و مثبت نگری بر افزایش سخت رویی مادران (دارای فرزند نابینا) تاثیر داشته است. همچنین  بین این دو روش تفاوت معناداری وجود نداشت..

    کلیدواژگان: مشاوره گروهی، رویکرد واقعیت درمانی، رویکرد مثبت نگری، شاد کامی
  • فرزانه رحیم پور*، سید یوسف صالحی، سیمین حسینیان، محبوبه حسینیان صفحات 77-90

    هدف پژوهش حاضر،  تبیین رضایت زناشویی زوجین بر اساس هوش معنوی و طرحواره ناسازگار اولیه بود. جامعه آماری شامل کلیه مردان و زنان متاهل شهر ساوه بود که از این میان 160 نفر بطور تصادفی انتخاب شدند. برای گردآوری اطلاعات پرسشنامه های رضایت زناشویی انریچ، مقیاس خود گزارشی هوش معنوی و پرسش نامه طرحواره های ناسازگار اولیه یانگ بر روی آزمودنی ها اجرا شد. داد ه های پژوهش با استفاده از نرم افزار آماری SPSS و با روش تحلیل رگرسیون چندمتغیره به روش گام به گام مورد تحلیل قرار گرفت. تحلیل داده ها نشان داد، هر دو متغیر طرحواره ناسازگار اولیه و هوش معنوی می توانند رضایت زناشویی را پیش بینی نمایند (p< 0/01)، اما سهم هوش معنوی در پیش بینی رضایت زناشویی زوجین بیشتر از  طرحواره ناسازگار اولیه است. پژوهش حاضر، نشانگر نقش تردید ناپذیر و تعیین کننده هوش معنوی و  طرحواره ها در رضایت زناشویی زوجین است.  بنابراین  با پرورش هوش معنوی و استفاده از راهبردهایی برای کاهش طرحواره ناسازگار اولیه می توان رضایت افراد را بالا برد.

    کلیدواژگان: رضایت زناشویی، زوجین، هوش معنوی، طرحواره های ناسازگار اولیه
  • فریده دوکانه ای، محبوبه عبداللهی صفحات 91-100
    زمینه

    پژوهش حاضر، با هدف مقایسه میزان پرخاشگری فیزیکی، کلامی، خشم و خصومت در دانش آموزان ورزشکار رشته های انفرادی و گروهی انجام شده است.

    روش

    این پژوهش به صورت توصیفی، زمینه یابی در سال 1388-1387 بین دانش آموزان انجام شد که در رشته های انفرادی کشتی 50 نفر، وزنه برداری 45 نفر و دو و میدانی 70 نفر شرکت کردند و تعداد آن ها برابر جامعه آماری بود و در رشته های گروهی از جامعه آماری شامل 150 نفر فوتبالیست، 110 نفر والیبالیست و 110 نفر هندبالیست با استفاده از جدول مورگان و نمونه گیری طبقه ای ساده از رشته فوتبال 72 نفر، والیبال 60 نفر و هندبال 60 نفر انتخاب شدند. برای گردآوری اطلاعات از پرسش نامه پرخاشگری آرنولد ، اچ باس و مارک پری و برای تجزیه تحلیل داده ها از آزمون t در گروه های مستقل استفاده شد.

    یافته ها  

    نتایج، نشان داد که بین میزان پرخاشگری، پرخاشگری (فیزیکی ، کلامی) و میزان خشم و خصومت ورزشکاران رشته های گروهی و انفرادی تفاوت معناداری وجود دارد و میزان پرخاشگری در ورزشکاران رشته های گروهی کمتر از رشته های انفرادی است.

    نتیجه گیری

    انجام ورزش، میزان پرخاشگری را کاهش می دهد و از آنجا که میزان پرخاشگری در ورزش های گروهی کمتر از رشته های انفرادی است و در جمع و گروه بودن می تواند تاثیر مثبتی در کاهش پرخاشگری داشته باشد، بنابراین از طریق فراهم کردن موقعیتهای مناسب جهت انجام ورزش های گروهی در مدارس می توان زمینه ای برای کاهش پرخاشگری فراهم نمود.

    کلیدواژگان: پرخاشگری، ورزشکاران رشته های انفرادی، ورزشکاران رشته های گروهی
  • فریبا حنیفی، اکرم کرمعلی صفحات 101-111

    مقاله حاضر درباره پژوهشی است با عنوان بررسی عملکرد مدیران دبیرستان های شهر تهران بر مبنای مولفه های توانمند سازی مدیران، و اهداف آن تعیین ابعاد و مولفه های توانمندسازی مدیران آموزش در مقطع متوسطه شهر تهران، تعیین میزان عملکرد مدیران آموزشی در وضعیت کنونی نسبت به مولفه های تعیین شده برحسب سابقه مدیریت، مدرک تحصیلی و جنسیت می باشد. پژوهشگر به منظور دستیابی به اهداف خود، جامعه آماری را کلیه مدیران دبیرستان های شهر تهران، شامل 1261 نفر و نمونه آماری را 297 نفر طبق جدول کرجسی و مورگان از مناطق آموزشی شهر تهران از هر منطقه (شمال، جنوب، شرق، غرب، مرکز) به روش نمونه گیری نسبی و تصادفی ساده انتخاب کرد. برای تهیه ابزار اندازه گیری از پرسش نامه محقق ساخته استفاده نمود که پس از مطالعه عمیق مبانی نظری و پیشینه تحقیقات انجام شد و پس از اصلاحات لازم توسط 10 نفر از افراد صاحب نظر، 40 زیر مولفه در نظر گرفته شد و روایی آن نیز از طریق نظر سنجی از 10 نفر صاحب نظر پایایی آن با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ، پس از اجرای آزمایشی پرسش نامه بین 30 نفر از مدیران با ضریب 85/0 تایید شد. پس از اجرای اصلی 327 پرسش نامه با احتمال10% عدم برگشت توزیع و در نهایت 306 پرسش نامه جمع آوری و داده ها با استفاده از آمار توصیفی و استنباطی تجزیه و تحلیل شد. داده های جمع آوری شده از طریق آمار توصیفی شامل (جداول توزیع فراوانی، فراوانی درصدی، میانگین، انحراف معیار، ضریب کمی و کشیدگی) و آمار استنباطی شامل (تک نمونه ای، آزمون t گروه های مستقل و آزمون تحلیل واریانس یک طرفه) از طریق نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که مولف های توانمندسازی مدیران شامل ساختار سازمانی، جوسازمانی، ویژگی های فردی مدیریت و مهارت های مدیریت طبقه بندی شدند. مولفه مهارت های مدیریت بیشترین تاثیر و مولفه ساختار سازمانی و کمترین تاثیر را در توانمندسازی مدیران دارد. هم چنین از دیدگاه مدیران با اطمینان 95% بین میزان میانگین عملکرد مدیرانی که مدرک تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس دارند، با عملکرد مدیرانی که دارای مدرک فوق دیپلم هستند، تفاوت معنی دار وجود دارد. یعنی میزان میانگین عملکرد مدیرانی که دارای مدرک فوق لیسانس هستند، بیش از مدیرانی است که دارای مدرک فوق دیپلم بودند. همچنین بین میزان میانگین عملکرد مدیرانی که دارای سابقه مدیریتی بین 3 الی 6 سال و سابقه بیش از 10 سال هستند، تفاوت معنادار وجود دارد. یافته دیگر آن است که جنسیت مدیران در میزان عملکرد آن ها تاثیری ندارد.

    کلیدواژگان: توانمند سازی، عملکرد مدیران آموزشی
  • فاطمه حسین پورلنگرودی، ربابه نوری قاسم آبادی، پریوش وکیلی صفحات 113-125

    هدف از پژوهش حاضر، مطالعه بررسی رابطه سبک های دلبستگی و نگرش نسبت به ازدواج در بین دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه تهران است. حجم نمونه طبق اصول صحیح و علمی 388 نفر است که پس از حذف پرسش نامه های معیوب، 377 پرسش نامه باقی مانده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. جهت جمع آوری داده ها از ابزار:الف) پرسش نامه دلبستگی بزرگسالان کولینز و رید. ب) پرسش نامه پیش از ازدواج (PMI). جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی (فراوانی، درصد، میانگین، نمودار و...) و به منظور آزمون سوال های پژوهش از آمار استنباطی (همبستگی و رگرسیون) استفاده شده است. نتایج نشان داد: بین سبک دلبستگی ایمن با و نگرش نسبت به ازدواج رابطه معناداری وجود دارد. از روی نمره سبک دلبستگی می توان نگرش نسبت به ازدواج را مورد پیش بینی قرار داد. بین سبک دلبستگی اجتنابی با نگرش نسبت به ازدواج رابطه معناداری وجود ندارد. بین سبک دلبستگی اضطرابی با نگرش نسبت به ازدواج رابطه معناداری وجود ندارد.  بین سبک دلبستگی ایمن با نگرش نسبت به حل تعارض رابطه معناداری وجود دارد. بین سبک دلبستگی اجتنابی با نگرش نسبت به حل تعارض رابطه معناداری وجود دارد. بین سبک دلبستگی اضطرابی با نگرش نسبت به حل تعارض رابطه معناداری وجود ندارد.

    کلیدواژگان: سبک دلبستگی ایمن، سبک دلبستگی اجتنابی سبک دلبستگی اضطرابی، نگرش نسبت به ازدواج
|
  • Pages 15-32

    This research was done with the aim of assessing the effect of ADDAE educational designing method ( Analysis, Design, Development, Implementation and Evaluation) with emphasizing on mobile learning on students, self conception , development motivation and academic development in their English course.  The research design was quasi experimental method. Statistical population consisted of BA students of Islamic Azad University, Neka Branch, and the year of entrance was 1391 who selected general English. Applying clustering sampling method, two classes of 89 persons were selected and were assigned in two experimental (49 persons) and control groups (40 persons) according to simple random sampling. Study tools consisted of Hermans achievement motivation test, SCQ self conception test and a researcher-made test on English language.  The researcher-made test validity was approved by experts' point of view and reliability was calculated (0.87) according to test-retest method. At the beginning of test, pre test was performed on two groups. The content of course was taught to experimental group based on ADDIE educational design model by means of sending SMSs and not in class and the common method of education for control group.  In the end, the post test was administered to two groups in order to assess their motivation, self concept, and academic development. ANCOVA test was used to assess research hypothesis. The data showed that experimental group average scores were higher than control group. Also, results showed that using educational designing method (Analysis, Design, Development, Implementation and Evaluation) with emphasizing on mobile learning affects on increasing students self conception , development motivation and academic development in English course and lead to innovation in education.

    Keywords: Educational designing method, Mobile Learning, Development motivation, Self conception, Academic development
  • Pages 33-42

    The present research is conducted to study the effectiveness of Schema therapy on increase of Women’s Sexual Satisfaction. The method of this research is quasi-experimental. The statistical universe of this research is consisted of those women's who have referred to Vahdat Behzisti counseling clinic. In this procedure 20 of the woman's who gained lower average scores in ISS (index of sexual satisfaction) were randomized in to two groups of 10 individuals, one as control group while the other as experimental group. Experimental group received Schema therapy through 9 sessions. Both groups were tested and evaluated two times ( pre-test , post-test). Findings of the research were analyzed covariance analysis approach, and the results suggest that Schema therapy was effective on increase of Women’s Sexual Satisfaction.

    Keywords: Schema Therapy, sexual satisfaction, Women
  • Pages 43-56

    The purpose of this study is to examine the effectiveness of emotionally focused couple therapy on marital intimacy and self- efficacy in students .Method of research was quasi-experimental with pretest - posttest and control group design. The statistical population involved all referred student couples to university counseling centers in Tehran. The sample of study consisted of 28 subjects(14 couples)that were randomly selected and allocated into experimental and control group. The experimental group participated in 8 sessions of Emotionally Focused couple Therapy. The measurement instrument was Marital Intimacy Needs Questionnaire (MINQ) and Coping self–Efficacy Scale (CSE) and Demographic Data Questionnaire.The result were analyzed with covariate using SPSS software.The result indicated that, Emotionally Focused couple Therapy increased marital intimacy and self-efficacy. MANCOVA reveald that EFT enhancing sub- scales of Marital Intimacy and Self-efficacy .

    Keywords: Emotionally Focused couple Therapy, Marital Intimacy, Self-efficacy, Couples
  • Pages 57-76

    The aim of this research is comparative surveying of effectiveness of reality treatment and positivism to increase tirelessness of mothers who have blind child. Research method is semi-experimental based on pretest and past-test with control group. Statistical society includes of all of mothers with blind child in Tehran city that their children is studying in blinds schools, 45 persons that random method in three groups (2 test groups and 1 control group) were placed. Members of test group in reality- therapy and positivism participated in 10 sessions. Testable of test and control group were evaluated in 2 stages, pretest and post-test by tirelessness scale (Kubasa). Achieved data were analyzed by covariance analysis statistical method. The research’s results showed that group consultation with two approaches: reality-therapy and positivism has effect to increase mother’s tirelessness. Also results showed that there is meaningful difference between test group and control group (P< 0.05) and positivism method is more effective than reality- therapy.

    Keywords: group consultation, reality-therapy approach, positivism approach, tirelessness
  • Pages 77-90

    The purpose of this study was to explain the couples’ marital satisfaction based on spiritual intelligence and early maladaptive schemas. The statistical population comprised of  all married men and women in Saveh, among which 160 were randomly selected. The data was collected through Enrich marital satisfaction questionnaire;  self-report measuring of spiritual intelligence and inconsistent Young Schema questionnaire that has been administrated on the subjects. Data were analyzed by using SPSS statistical software and stepwise multivariable regression analysis. The data analysis reveals that both variables, early maladaptive schemas and spiritual intelligence can predict the marital satisfaction (p< 0/01), but the share of spiritual intelligence in forecasting marital satisfaction is higher than early maladaptive schemas. This study represents an integral and decisive role of spiritual intelligence schema in couple’s marital satisfaction. So couple’s satisfaction can be raised to a higher level by the development of the spiritual intelligence and adopting strategies to reduce early maladaptive schemas.

    Keywords: marital satisfaction, Couples, Spiritual Intelligence, early maladaptive schema
  • Pages 91-100

    The present study was done to compare the degree of physical and verbal aggression among athletes in individual and group fields.  The study was descriptive and it was done in the academic year of 1387-88.  The students' fields of sport were: wrestling (50 students), Power lifting (45 students), track and field (70 students).  It consisted of the population of the study.  In group fields, there were 150 footballers, 110 students in volleyball, and 110 students in handball.  Applying Morgan table, and simple interval sampling method, 72, 60, and 60 were chosen respectively.  In order to collect the data, Arnold, Hboss, and Markperi'd aggression questionnaire was used.  The results showed that there is a significant relationship between the degree of aggression of the athletes and their sport field.  There is less aggression in group sports than individual ones.  So, exercise decreases the degree of aggression, especially in group sports.  Providing students with chances to do group exercises in schools has positive effect in reducing their verbal and physical aggression.

    Keywords: Aggression, Athletes in Individual sport Fields, Athletes in group sport fields
  • Pages 101-111

    This article has been written according to the research has been done to determine the main components and dimensions of educational managers' empowerment from Tehran high schools managers' point of view and to set the amount of educational managers' performance in the current situation  in terms of their sex, management background and schooling document. The statistics population was all the managers serving in Tehran high schools conclude 1261 people in 1387-88. The sampling chosen about 297 people according to Kerjsy & Morgan's sample defer mining table by simple random & stratified sampling method. To prepare the researcher made questionnaire, the research literature & previous researches have been studied deeply, and after expert judgment by expert (10 people), 40 sub components extracted, and its vality confirmed, and its reliability was confirmed by koronback coefficient test by 0/856 which shows hig reliability. The collected data, analyzed by descriptive estatic as frequency distribution table, percent frequency, mean, mode, standard diviation, varience, …. and deferential statistic such as one sample T-test, independent, T-test, A nova and  way analysis test. The results showed that managers empowerment components are organizational structure, organizational climate, management individual traits, management skills. Among the mentioned components, the management skills has got the most effect and organizational structure the less impact on managers' empowerment. There is meaning ful difference between the performance of managers of batter of art and master of art degree with degrees less them. The managers performance with more than 10 years back-ground is more than those who have 3-6 years back ground and the managers' sex have no impact on their performance mean.

    Keywords: high school managers
  • Pages 113-125

    The purpose of this research and study is to survey the relationship between attachment styles and marital attitude among undergraduate students` of Tehran university. Base on statistical regulation 388 persons were selected as a sample. After discarding failed questionnaires, 377 sheets were analyzed. To collect data the following major means and sources have been used:a) Collins and Read’s questionnaire of adult attachment which includes eighteens questions' Likert scaling tests. It also covers three items theme: Dependency, Closeness and Anxiety. b)       Pre marriage inventory which includes forty-five (Yes/No questions) tests. To analyze data, descriptive statistic (abundance ratio, percentage, average and chart) and to test research questions, inferential statistic (Correlation regression of ) are used. The results indicated that:1)        There is a significant relationship between secure attachment style and marital attitude. Marital attitude can be predicted by attachment style score. 2) There is no significant relationship between Avoidance attachment style and marital attitude 3) There is no significant relationship between Anxiety  attachment style and marital attitude 4)There is a significant relationship between Secure attachment style and conflict resolution attitude. 5) There is a significant relationship between Avoidance attachment style and conflict resolution attitude. 6) There is no significant relationship between Anxiety attachment style and conflict resolution attitude.

    Keywords: Secure Attachment Style, Avoidance attachment style, Anxiety Attachment Style, Marital attitude