مرجع منحصر به فرد روزنامه‌های کشور

مگیران از سال 1385 بخش روزنامه‌ها را به خدمات خود اضافه کرد تا پژوهشگران علاوه بر جستجوی مطالب در مجلات علمی و تخصصی بتوانند مقالات مندرج در روزنامه‌ها را نیز مطالعه و اخبار و رویدادهای مرتبط با حوزه کاری و مطالعاتی شان را از این طریق پیگیری کنند.
طی این سالها روزانه تمامی مطالب چندین روزنامه سراسری پرتیراژ در سایت ثبت شده است که اکنون به منبع جامع و منحصر به فردی از رویدادها، تحلیل‌ها و دیدگاه‌های کارگزاران، صاحب نظران و کارشناسان حوزه‌های مختلف تبدیل شده است.

گردش کار

در حال حاضر روزنامه‌های اعتماد، ایران، جام جم، دنیای اقتصاد، رسالت، شرق و کیهان روزانه در سایت درج می شوند.
البته روزنامه شرق مدتی است که دسترسی به مطالب چند شماره اخیر خود را تنها در اختیار مشترکان سایت خود قرار می‌دهد. لذا ما نیز با چند روز تاخیر آن را در سایت درج میکنیم.
همه مطالب و فایل‌های PDF از سایت اختصاصی روزنامه دریافت شده و برای مطالعه بهتر تنها تغییراتی در شیوه نمایش مطالب صورت می گیرد.
عکسهای هر مطلب نیز از سایت روزنامه یا فایل PDF آن استخراج می‌شود.
هیچ مطلبی به سلیقه مگیران حذف یا تغییر نمی‌یابد و نواقص احتمالی به دلیل عدم درج مطلب در سایت روزنامه است.

جستجوی پیشرفته مطالب روزنامه‌ها

جستجوی پیشرفته سایت به شما کمک می کند همزمان کلمات و عبارات بیشتری را جستجو کنید، از کلمات مترادف استفاده کنید و نتایج جستجو را بهینه کنید. در این صفحه همچنین فیلترهایی برای محدودکردن بازه زمانی انتشار مطالب یا عناوین روزنامه‌ها وجود دارد.
دربالای صفحه مشخص کنید که جستجو در عنوان، متن یا هردو انجام شود.

مبنای جستجو در پایگاه‌های اطلاعاتی کلمه است و کلمات با فاصله از هم جدا می‌شوند. پس موتور جستجو ابتدا عبارت را بر اساس فاصله به کلمات مجزا تفکیک می‌کند و بعد به جستجوی آنها می‌پردازد.
در فرم جستجوی پیشرفته از تایپ علائم خودداری کنید و برای تفکیک کلمات بین آن‌ها فاصله بزنید. تنها برای مشخص کردن کلمات مرکب یا کلمات متوالی از خط فاصله «-» استفاده کنید تا موتور جستجو آن‌ها را از هم جدا نکند.
منظور از کلمات مرکب کلماتی است که ترکیبی از کلمات و نیم‌کلمه‌ها هستند و باهم معنی مشخصی دارند مانند: صرفه-جویی، مهمان-سرا، تخم-مرغ، رئیس-جمهور و ...
همچنین اگر می خواهید دو یا چند کلمه باهم جستجو شوند بین آنها خط فاصله «-» بزنید. مانند فرسایش-خاک، محیط-زیست، صنایع-دستی، حقوق-بین-الملل و ...
اگر در چنین جستجوهایی خط فاصله نزنید تک تک کلمات جستجو میشوند مثلا نتایج زیادی خواهید یافت که فقط کلمه «صرفه» در آن‌ها دیده می‌شود یا «دل جویی» یا مثلا مطالب زیادی با کلمه «خاک» خواهید یافت که احتمالا در مورد «فرسایش خاک» نیستند.

در فرم جستجوی پیشرفته روزنامه‌ها، ۵ کادر برای درج کلمات و عبارات با شرایط مختلف وجود دارد:

شامل همه این واژه‌ها باشد
موتور جستجو واژه‌ها و عبارات وارد شده در این کادر را بر اساس فاصله تفکیک کرده و سپس به جستجو می پردازد. نتیجه جستجو شامل مطالبی است که همه این واژه‌ها در آنها وجود دارد. البته ممکن است واژه‌ها به همان ترتیبی و توالی که شما وارد کرده اید در عنوان یا متن نباشند.
برای نمونه اگر در این بخش کلمات «سرمایه بورس نقدینگی اقتصاد دولتی» را وارد کنید مطالبی نمایش داده می‌شود که حتما همه این کلمات در آن باشد و البته محل قرارگیری کلمات در عنوان یا متن اهمیتی ندارد.
اگر مایلید «اقتصاد دولتی» به عنوان یک عبارت و نه دو کلمه جدا جستجو شود بین این دو کلمه "-" وارد کنید. «سرمایه بورس نقدینگی اقتصاد-دولتی»
(شرط منطقی: شرط وجود واژگان با هم AND می‌شود )

شامل عین این عبارت باشد
هرچه در این کادر وارد کنید دقیقا جستجو می‌شود و مطالبی دیده می‌شوند که عین این عبارت در آنها به کار رفته باشد. مثلا اگر "جاذبه‌های توریستی کاشان" را جستجو کنید باید در عناوین یا متن مطالب عین این عبارت و با همین ترتیب وجود داشته باشد.
در این کادر لازم نیست از خط فاصله بین کلمات استفاده کنید!

شامل حداقل یکی از این واژه‌ها باشد
موتور جستجو واژه‌ها و عبارات وارد شده در این کادر را بر اساس فاصله تفکیک کرده و سپس به جستجو می پردازد. کافی است یکی از واژه‌ها در مطلبی وجود داشته باشد تا در نتایج جستجو دیده شود.
این کادر برای مواقعی که مشغول جستجوی موضوعات مختلف هستید یا می‌خواهید مترادف کلمات را نیز همزمان جستجو کنید و یا ترتیب کلمات برای تان اهمیتی ندارد مفید است. مثلا اگر مایلید مطالبی در مورد بیماری دیابت بیابید: «دیابت مرض-قند« در این نمونه واژه دیابت به تنهایی و عبارت «مرض قند» نیز به صورت مجزا مورد جستجو قرار می گیرد. یا: بهره-وری توسعه-منابع-انسانی کارآیی-نیروی-کار کلمه "بهره وری" و عبارات "توسعه منابع انسانی" و "کارآیی نیروی کار" هر یک مجزا جستجو شده و نتایج دیده می‌شود. تاکید می‌کنیم که در این حالت ضرورتی ندارد که همه کلمات در مطالب یافته شده همزمان وجود داشته باشند.
(شرط منطقی: شرط وجود واژگان با هم OR می‌شود )

شامل هیچ یک از این واژه‌ها نباشد
این کادر همراه با کادرهای دیگر مورد استفاده قرار می گیرد. مثلا می‌خواهید در مورد انتخابات ریاست جمهوری مطالبی را ببینید پس تایپ می‌کنیم: شامل عین این عبارت باشد: «انتخابات ریاست-جمهوری» در نتایج جستجو ممکن است مطالب زیادی در مورد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مشاهده کنید. برای حذف آنها: شامل هیچ یک از این واژه‌ها نباشد: «آمریکا ایالات-متحده»

پدیدآورنده آن این شخص باشد
اگر در جستجوی مطالب نویسنده خاصی هستید نام وی را در این کادر وارد کنید. می‌توانید همزمان از کادرهای دیگر برای محدودکردن مطالب وی در موضوع خاصی استفاده کنید.
در صورت درج نام اشخاص در کادرهای دیگر مطالبی نمایش داده می‌شود که در عنوان یا متن مطلب از وی نام برده شده باشد نه اینکه وی نویسنده مطلب باشد.
پس اگر به دنبال مطالبی در مورد استاد «شفیعی کدکنی» هستید نام وی را در کادرهای دیگر وارد کنید. اما اگر مایلید نوشته های ایشان را در روزنامه‌های عضو مطالعه کنید نام وی را در همین کادر تایپ کنید.
اگر نام وارد شده بخشی از نام نویسنده‌ای باشد، مطالب وی نیز در نتایج جستجو دیده می‌شود. برای نمونه در نتیجه جستجوی «محمد حسینی» نام‌هایی چون «امیرمحمد حسینی» و » «محمد حسینی فشارکی» نیز دیده می‌شود.

در بخش پایینی، روزنامه‌های مورد نظرتان یا همه آنها را انتخاب کنید و یا جستجو را در دوره زمانی مشخصی انجام دهید.

راهکار

استفاده ترکیبی از کادرهای موجود در جستجوی پیشرفته می تواند شما را در جستجوی مطالب خاص یاری دهد. مثلا اگر شما می‌خواهید مطالب منتشر شده در مورد حضور نیروهای اصولگرا و اصلاح طلب در انتخابات ریاست جمهوری را مشاهده کنید. جستجوی شما می تواند به شکل زیر انجام شود:
شامل همه این واژه‌ها باشد: اصولگرا اصلاح-طلب
شامل حداقل یکی از این واژه‌ها باشد: نامزد کاندید
شامل عین این عبارت باشد: انتخابات ریاست جمهوری
شامل هیچ یک از این واژه‌ها نباشد: آمریکا ایالات-متحده

درج واژه در همه کادرها الزاما نتایج جستجو را بهتر نمی کند. خوب است با تغییر شرایط جستجو نتایج مختلف را بررسی کنید.

تماس با نویسنده

اگر نشانی پست الکترونیکی نویسنده مطلب در سایت ثبت شده باشد زدن کلید فرم تماس با نویسنده را به شما نمایش خواهد داد. عدم درج ایمیل نویسندگان در سایت به منظور جلوگیری از ارسال اسپم به آنهاست. بدیهی است درصورت دریافت پاسخ نویسنده مکاتبات شما به شکل مستقیم ادامه پیدا خواهد کرد.
نکته: متن ایمیل ارسالی شما در مگیران ذخیره نخواهد شد.

خبرنامه

خدمت ارسال سرخط عناوین روزنامه‌ها به زودی دوباره فعال خواهد شد.