جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه "پلیس دیپلماتیک" در نشریات گروه "علوم انسانی"
-
توانمندسازی ابزاری است در اختیار مدیران تا به وسیله آن به ارتقای مهارت، دانش و توانایی لازم کارکنان بپردازند. به همین منظور پلیس دیپلماتیک ناجا به عنوان یکی از سازمان های تاثیرگذار در تامین نظم و امنیت عموم یبیش ازپیش می بایست به توانمندسازی و شناسایی عوامل اثرگذار در توانمند سازی کارکنان خود توجه نماید. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر روش، توصیفی از نوع پیمایشی می باشد. جامعه آماری در این پژوهش تعداد 200 نفر از کارکنان پلیس دیپلماتیک می باشد. روش نمونه گیری تصادفی ساده و ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه و مراجعه به اسناد و مدارک بوده است. پایایی سوالات پرسشنامه 86 % محاسبه شده است. به منظور بررسی داده های گردآوری شده، از آمار توصیفی فراوانی و درصد و آمار استنباطی تی تک نمونه ای و فریدمن در نر مافزار Spss استفاده شده است. یافته های حاصل از این تحقیق بیان گر ارتباط مثبت برای تمام یفرضیه های پژوهش (احساس معنی داری، شایستگی، داشتن حق انتخاب، موثر بودن و مشارکت با دیگران) با سطح معنی داری (000 =sig) می باشد. در نتایج حاصله مشخص گردید، تاثیراحساس شایستگی بر توانمندسازی روا نشناختی کارکنان پلیس دیپلماتیک با میزان 416 / 12 و تاثیراحساس موثر بودن بر توانمندسازی روا نشناختی کارکنان پلیس دیپلماتیک با میزان 12/010 بالاترین سطح اهمیت و تاثیر را در بین سایر فرضیه های تحقیق به خود اختصاص داده اند. نتایج حاصل از این تحقیق بیا نگر ارتباط مثبت و معنادار تمامی متغیرهای پژوهش با میزان توانمندسازی کارکنان می باشد و با افزایش یا کاهش هر یک ازمتغیرهای یاد شده، توانمندسازی روانشناختی کارکنان نیز تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
کلید واژگان: توانمندسازی, پلیس دیپلماتیک, روانشناختیEmpowerment is a tool for managers to enhance the skills, knowledgeand ability of their employees. To this end, the NAJA diplomatic police,as one of the organizations influencing public order and security, shouldfocus more on empowering and identifying the factors that influence the empowermentof its staff. This study is an applied and descriptive survey. Thestatistical population of this study is 200 diplomatic police officers. Simplerandom sampling and data gathering tools were questionnaires and references.Questionnaire reliability was calculated as 86%. Frequency descriptive statistics,percentages, and inferential statistics of T-sample and Friedman in SPSSsoftware were used to evaluate the collected data. The findings of this studyindicate a positive relationship for all research hypotheses (meaningfulness,competence, choice, effectiveness, and participation with others) with a significantlevel (sig = 000). The results showed that the effect of competenceon the psychological empowerment of diplomatic police officers with 12.416and the effect of feeling effective on the psychological empowerment of diplomaticpolice staff with 12.010 had the highest level of importance and effectamong the staff. Research projects are dedicated. The results of this studyindicate a positive and significant relationship between all research variableswith the level of staff empowerment and by increasing or decreasing any ofthe mentioned variables, the psychological empowerment of the staff will beaffected.
Keywords: Empowerment, Diplomatic Police, psychology -
یکی از اولویت های سازمان های پویا حفظ و نگهداری نیروی انسانی و جلوگیری از بروز هر نوع آسیب در کارکنان است و از موانع تحقق اهداف سازمان ها، آسیب پذیری شغلی است که نتایج نامطلوبی بر رضایت مندی کارکنان خواهد داشت. پلیس دیپلماتیک ناجا نیز از این قاعده مستثنی نبوده و لازم است عوامل موثر بر رضایت مندی کارکنان این پلیس شناسایی و اولویت بندی شده و برای افزایش آن در سازمان، راهکارهای عملی اتخاذ شود. هدف اصلی پژوهش حاضر، بررسی رابطه بین دو مولفه ذکر شده (آسیب پذیری شغلی و رضایت مندی) در جامعه آماری کارکنان تیم حفاظتی پلیس دیپلماتیک است. پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی، از نظر روش، توصیفی – تحلیلی از نوع همبستگی و از نظر روش جمع آوری اطلاعات، یک تحقیق پیمایشی محسوب می شود و ابزار گردآوری داده ها نیز پرسشنامه بوده است که پایایی سوالات براساس آلفای کرونباخ، برای آسیب شناسی شغلی 81/0 و رضایت مندی 92/0 محاسبه شد. همچنین، جهت تعیین روایی سوالات از پرسشنامه استاندارد اسمیت، کندال و هیولین برای حوزه رضایت مندی و برای حوزه آسیب شناسی از پرسشنامه خود محقق ساخته استفاده شد. جامعه آماری پژوهش، تعداد 200 نفر از فرماندهان و کارشناسان فرماندهی پلیس دیپلماتیک است که حجم نمونه براساس جدول مورگان، 127 نفر با روش نمونه گیری تصادفی ساده در نظر گرفته شد. بررسی داده های گردآوری شده، از طریق آزمون همبستگی پیرسون با استفاده از نرم افزارهای آماری انجام شده است. نتایج حاصل از این پژوهش، بیانگر ارتباط مثبت و معنادار بین ابعاد دو متغیر مستقل و وابسته بوده، به طوری که بین عوامل درون سازمانی، فردی و برون سازمانی مولفه های آسیب پذیری شغلی کارکنان و مولفه های رضایت مندی شغلی، شدت همبستگی قوی با ضریب اطمینان بیش از 99 درصد وجود دارد. نتایج آزمون همبستگی نیز نشان می دهد در مجموع، بین مولفه های آسیب پذیری شغلی با مولفه های رضایت مندی شغلی کارکنان تیم حفاظتی پلیس دیپلماتیک، همبستگی قوی (980/0=r) در سطح معنی داری بیش از 99 درصد وجود دارد.کلید واژگان: آسیب پذیری شغلی, رضایتمندی, کارکنان, پلیس دیپلماتیک
-
اعضای تیم حفاظتی پلیس دیپلماتیک به دلیل حضور مداوم و مستمر در مقابل مراکز دیپلماتیک در راستای وظایف محوله همواره در معرض آسیب ها و تهدیدها با توجه به ماموریت خاص نمایندگی های دیپلماتیک قرار دارند. لذا شناخت آسیب پذیری های شغلی و اجرای برنامه های پیشگیرانه در جهت حفظ و مصونیت کارکنان در برابر تهدیدها و آسیب ها، ضرورتی غیرقابل انکار می باشد. این پژوهش با هدف شناسایی تاثیر ابعاد آموزش بر آسیب پذیری شغلی کارکنان و ارائه راهکارهای کاهش میزان آن با این فرض که بین آموزش کارکنان پلیس دیپلماتیک و آسیب پذیری شغلی آنان رابطه معنی داری وجود دارد، صورت گرفته است. میزان آموزش های کارکنان پلیس دیپلماتیک و میزان آسیب پذیری شغلی آنان با استفاده از آزمون همبستگی اسپیرمن آزمون گردید. جامعه آماری تحقیق حاضر را فرماندهان، مسئولان و مدیران پلیس دیپلماتیک تشکیل می دهند که از این تعداد 285 نفر از روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند. در این تحقیق از جامعه آماری با استفاده از روش پرسشنامه نظرات تخصصی اخذ و با کمک نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل آماری انجام و این نتیجه زیر حاصل گردید که با احتساب خطای 01/0 بین میزان آموزش کارکنان پلیس دیپلماتیک (اعضای تیم حفاظتی) و آسیب پذیری شغلی آنان رابطه معناداری وجود دارد.
کلید واژگان: آموزش, آسیب پذیری شغلی, پلیس دیپلماتیک
- نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شدهاند.
- کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شدهاست. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
- در صورتی که میخواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.