به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه "سازمان های بوروکراتیک" در نشریات گروه "علوم اجتماعی"

تکرار جستجوی کلیدواژه «سازمان های بوروکراتیک» در نشریات گروه «علوم انسانی»
جستجوی سازمان های بوروکراتیک در مقالات مجلات علمی
  • سید عبدالحسین نبوی
    مقاله حاضر تلاشی در جهت مطالعه نابرابری جنسیتی در سازمان های دولتی ایران با تمرکز بر ساختار بوروکراتیک سازمان است. این پژوهش به شیوه پیمایش و از طریق پرسشنامه انجام گرفته است. نمونه آن شامل 400 کارمند می باشد که به شیوه نمونه گیری خوشه ایطبقه بندی شده از 30 سازمان دولتی در شهرستان اهواز انتخاب گردیده است. نتایج این پژوهش نشان داد؛ زنان در سازمان ها درصد اندکی از نیروی کار را تشکیل داده و در برابر اکثریت مردان در اقلیت می باشند. تفاوت میان پست های سازمانی برحسب جنس نشانه تفکیک جنسی مشاغل در این سازمان ها است. همچنین زنان در مقایسه با مردان در موقعیت های نابرابری از لحاظ حقوق و فرصت های ارتقاء شغلی، آموزش و ثبات شغلی، شبکه روابط شخصی و تمرکز قدرت در ساختار سازمان قرار دارند. بعلاوه، آنان بیش تر از مردان در سازمان های بوروکراتیک احساس بی قدرتی را تجربه می کنند.
    کلید واژگان: نابرابری جنسیتی, بازار کار, سازمان های بوروکراتیک, اقلیت زنان, تفکیک جنسی مشاغل, احساس بی قدرتی
  • سید عبدالحسین نبوی، ساجده علامه
    مقاله حاضر تلاشی در جهت بررسی میزان و عوامل موثر بر احساس آنومی در محیط های کار سازمان های دولتی و ارتباط آن با کناره گیری روانی- اجتماعی کارمندان از کار است. این تحقیق به صورت پیمایشی و با ابزار پرسشنامه و مصاحبه در بین کارمندان 30 سازمان دولتی شهرستان اهواز انجام شده است. روش نمونه گیری خوشه ایطبقه بندی شده و حجم نمونه پژوهش 400 نفر است. نتایج نشان داد میان تمرگزگرایی سازمانی، تحصیلات و سطح پایگاه اجتماعی- اقتصادی با احساس آنومی در کار رابطه مثبت و معنادار و میان فرصت های ارتقاء شغلی و احساس آنومی رابطه منفی و معناداری وجود دارد. نتایج رگرسیون گام به گام نیز نشان داد فرصت های ارتقای شغلی، تحصیلات، تمرکزگرایی سازمانی و پایگاه اجتماعی–اقتصادی به ترتیب موثرترین عوامل تبیین کننده احساس آنومی در کار می باشند و جمعا 40/0 درصد از واریانس احساس آنومی در کار کارمندان را تبیین کرده اند. همچنین میان احساس آنومی کارمندان و کناره گیری روانی و اجتماعی از کار رابطه ای مثبت ومعنادار مشاهده گردید.
    کلید واژگان: احساس آنومی, محیط کار, کناره گیری روانی, اجتماعی از کار, سازمان های بوروکراتیک
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال