به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه « هوش تجاری » در نشریات گروه « صنایع »

تکرار جستجوی کلیدواژه «هوش تجاری» در نشریات گروه «فنی و مهندسی»
  • حسن رشیدی *، نیلوفر تورعی

    استفاده از هوش تجاری در سازمان ها، باعث افزایش سرعت تصمیم گیری و قابلیت انعطاف پذیری می گردد. با توجه به رقابت های شدید سازمانها و افزایش روزمره آن، ضروری است شرکت ها، هوش تجاری را در راستای افزایش رقابت پذیری به کار گیرند. این پژوهش به دنبال بهبود بخشیدن عملکرد شرکت های مرتبط با فناوری اطلاعات می باشد و در این راستا تاثیرات هوش تجاری بر آنها مورد بررسی قرار میگیرد. با توجه سلیقه های متفاوت مشتریان و نیازهای گوناگون آنها، در این تحقیق، نقش هوش تجاری در ارائه خدمات موثر به مشتریان در شرکت های فناوری اطلاعات، در قالب یک مدل ارائه می شود. در این تحقیق، از یک مدل مفهومی جهت تاثیر همه متغیرهای مربوطه به طور همزمان استفاده میگردد. مدل مفهومی شامل پنج متغیر ، یک متغیر مستقل بنام "هوش تجاری" و چهار متغیر وابسته بنام "استراتژی های مدیریت دانش"، "مشتری مداری"، "کسب و کار" و "ارائه خدمات موثر به مشتریان" میباشد. داده های آماری از تعداد 337 نفر از کارکنان شرکت های فناوری اطلاعات جمع آوری شده است. در این تحقیق نه فرضیه مطرح شده که همه مورد تایید قرار گرفته است. فرضیه های تایید شده، نشان می دهد متغیرهای "استراتژی های مدیریت دانش" و "استراتژی کسب و کار" و "استراتژی های مشتری مداری" نسبت به" هوش تجاری" تاثیر مستقیم و مثبتی بر "ارائه خدمات موثر به مشتریان" دارند. با توجه به نتایج بدست آمده، عوامل "هوش تجاری" و "استراتژی های مدیریت دانش"، "استراتژی کسب و کار" و "استراتژی مشتری مداری" به ترتیب باید در اولویت فناوری اطلاعات قرار گیرند تا ارتباط بهتر با مشتریان تسهیل شود.

    کلید واژگان: هوش تجاری, استراتژی مدیریت دانش, استراتژی مشتری مداری, استراتژی کسب و کار, ارائه خدمات موثر به مشتریان
    Hassan Rashidi *, Niloofar Tavaroei

    The use of business intelligence in organizations increases decision-making speed and flexibility. Considering the fierce competition of organizations and its increasing day by day, it is necessary for companies to use business intelligence in order to increase competitiveness. This research seeks to improve the performance of companies related to information technology, and in this regard, the effects of business intelligence on them are investigated. Considering the different tastes of customers and their various needs, in this research, the role of business intelligence in providing effective services to customers in IT companies is presented in the form of a model. In this research, a conceptual model is used to influence all relevant variables simultaneously. The conceptual model consists of five variables including an independent variable called "business intelligence" and four dependent variables called "knowledge management strategies", "customer orientation", "business" and "providing effective services to customers". The statistical data of this research was collected from 337 employees of information technology companies. In this research, nine hypotheses have been proposed, all of which have been confirmed. The confirmed hypotheses show that the variables "knowledge management strategies" and "business strategy" and "customer-oriented strategies" have a direct and positive effect on "providing effective services to customers" compared to "business intelligence". According to the obtained results, the factors of "business intelligence" and "knowledge management strategies", "business strategy" and "customer-oriented strategy" should be prioritized in information technology in order to facilitate better communication with customers.

    Keywords: Business Intelligence, Knowledge Management Strategies, Business Strategies, Customer Orient Strategies
  • محسن مسعودی

    در چند دهه گذشته، ایجاد، ضبط، جمع آوری و انتقال داده ها بسیار زیاد و راحت بوده است. با توجه به توسعه تکنولوژیکی تقاضا و تمایل، ارزش استخراج اطلاعات تجاری پنهان در توده های بزرگ داده نیز افزایش یافته است. کمی بیشتر از چند دهه قبل، خود دستیابی به اطلاعات مشکل بزرگی بود. اما امروزه، هرچند اطلاعات فراوان و فراگیر است، اما بدست آوردن اطلاعات درست مثل همان زمان به معضلی تبدیل شده است. در این شرایط، مدیران و تحلیل گران سازمان ها نیاز به ابزار های حرفه ای و پیچیده ای نیاز دارند تا اطلاعات با ارزش را از مجموعه داده های بزرگ استخراج کنند. برای برآورده ساختن این تقاضای اجتناب ناپذیر، سیستم های BI به کار گرفته شده اند. در این نوشتار، به معرفی هوش تجاری و داده بزرگ و ارتباط این دو با یکدیگر می پردازیم. سپس تحلیل تجاری را به عنوان یکی از مهمترین بخش های هوش تجاری معرفی خواهیم کرد. مزایای هوش و تحلیل تجاری را بیان کرده، دلایل شکست یک تحلیل تجاری را برشمرده و در پایان به پیاده سازی موفق یک برنامه هوش و تحلیل تجاری خواهیم پرداخت.

    کلید واژگان: هوش تجاری, تجزیه و تحلیل تجاری, داده بزرگ, BI, BD
  • نسرین اخگری، مهران کشتکار هرانکی*، محمود احمدی شریف
    زمینه

    مدیریت ارتباط با مشتری، یک فرآیند چرخشی از تعامل سازمان با مشتریان خود می باشد که شامل تولید، جمع آوری و تجزیه وتحلیل داده های مشتری و به کارگیری نتایج برای ارتقاء خدمات باشد. سازمان ها به بهره گیری از هوش تجاری، این داده ها را به صورت مستمر جمع آوری کرده و با استفاده از مدیریت دانش، تحلیل نموده و در فرآیند تصمیم گیری و تصمیم سازی به کار می گیرند.

    هدف

    شناسایی تاثیر هوش تجاری بر مدیریت ارتباط با مشتری با استفاده از مدیریت دانش در صنعت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، هدف اصلی این تحقیق است.

    روش

    پژوهش حاضر بر اساس هدف کاربردی و روش آن از نوع پیمایشی است. شیوه جمع آوری اطلاعات، آمیزه ای از روش های کتاب خانه ای، میدانی و پیمایشی است. ابزار پژوهش، پرسشنامه ساخته شده توسط محققان بود که پس از تایید روایی و پایایی توسط 15 نفر از خبرگان، با طیف پنج تایی لیکرت به کار گرفته شدند و در اختیار بالغ بر 127 نفر جامعه آزمون قرار گرفت. تحلیل عاملی متغیرها و آزمون فرضیه ها با استفاده از نرم افزارهای SPSS و Smart PLS انجام شد. یافته ها نشان داد، در صنعت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، هوش تجاری بر موفقیت مدیریت ارتباط با مشتری با استفاده از متغیر میانجی مدیریت دانش تاثیرگذار است.

    کلید واژگان: هوش تجاری, مدیریت دانش, مدیریت ارتباط با مشتری, صنعت کشتیرانی
    Nasrin Akhgari, Mehran Keshtkar *, Mahmood Ahmadi Sharif
    Background

    Customer relationship management is a rotational process of corporate organizations with their customers, including the production, collection and analysis of data analysis and the use of results to improve services. Organizations use business intelligence to collect this data continuously and use it in knowledge management, analysis and in the decision-making process.

    Objective

    The main purpose of this research is to identify business intelligence on customer relationship management using knowledge management in the shipping industry of the Islamic Republic of Iran.

    Method

    The present study is based on the applied purpose and its method is survey type. Data collection methods are a combination of library, field, and survey methods. The research tool was a questionnaire developed by researchers that validation and reliability were used by 15 experts, after the Likert score and were tested in 127 people. Factor analysis of changes and hypothesis testing were performed using SPSS and Smart PLS software. Findings showed that in the shipping industry of the Islamic Republic of Iran, Business intelligence has a significant impact on knowledge management successBusiness intelligence has a bearing on the success of customer relationship managementKnowledge management is related to the success of management in relation to conceptual management

    Keywords: Business intelligence, Knowledge Management, Customer Relationship Management, shipping industry
  • رضا آقایی، میلاد آقایی
    امروزه سازمان ها در محیطی مشغول به فعالیت هستند که اصلی ترین جزء آن فضای عدم اطمینان به سبب شکل گیری رقابت و فضای رقابتی در بازار است و هوشمندی در کسب و کار می تواند موجب ایجاد رضایت در مشتریان و وفادارسازی انها به سازمان گردد که در نهایت این امر به رشد سودآوری و بهبود ارزش ویژه برند سازمان کمک می نماید. از این رو و با توجه به اهمیت این مساله، هدف از این مطالعه بررسی ارتباط متغیرهای هوش تجاری، رضایت و وفاداری مشتریان و ارزش ویژه برند در صنعت بهداشتی و سلولزی ایران است. این تحقیق با استفاده از نظرات 10 نفر از خبرگان صنعت و روش DEMATEL به بررسی روابط میان متغیرهای تحقیق می پردازد. نتایج حاصل از تحقیق بیانگر وجود روابط سیستمی و شبکه ای میان متغیرهای تحقیق می باشد. همچنین نتایج تحقیق بیانگر آن است که رابطه میان هوش تجاری و متغیرهای رضایت و ارزش ویژه برند رابطه ای دوسویه است و بر مبنای نتایج حاصل، وفاداری، هوش تجاری و ارزش ویژه برند متاثر از رضایت مشتریان خواهد بود.  
    کلید واژگان: هوش تجاری, رضایت مشتریان, وفاداری مشتریان, ارزش ویژه برند, صنعت بهداشتی و سلولزی
  • یحیی زارع مهرجردی *، محمد صابر فلاح ن}ای، امیرحسین ناجی مقدم
    پیشرفت های صنعت خودروسازی، شرایط رقابتی را برای شرکت های خودروساز فراهم کرده است، لذا رقابتی-تر شدن بازارها، فروپاشی مرزهای تجاری، جهانی شدن اقتصاد و در نهایت افزایش سطح توقعات و الزامات مشتریان، موجب افزایش توجه به تکنولوژی های نوین گردید. شناسه فرکانس رادیویی یک تکنولوژی رو به رشد در سطح دنیا است که هرروزه کاربردهای جدیدی از آن در فرایندهای مختلف از جمله زنجیره تامین، تعریف شده و بکار گرفته می شود. استفاده از تکنولوژی شناسه-فرکانس رادیویی با اتوماسیون فرایندهای کاری(هوش تجاری) در مدیریت زنجیره تامین، هزینه فعالیت های دستی را کاهش می دهد و باعث افزایش سرعت انجام فرایندها می گردد و با حذف دخالت انسان در ورود اطلاعات، خطا را کاهش و دقت اطلاعات جمع آوری شده را افزایش می دهد. فناوری شناسه فرکانس رادیویی، امکان کنترل فرایندهای غیرقابل رویت و نیز ویرایش اطلاعات برچسب ها را در اختیار ما می گذارد که برای نشان دادن این موضوع از شبیه سازی استفاده شد تا در ابتدا برچسب هایی برای ثبت اطلاعات اولیه به قطعات اضافه شود و در واحد خدمات این اطلاعات با اضافه شدن نوع تعمیرات ویرایش می شود ودر نهایت پس از خروج از واحد خدماتی، تمامی داده ها برای تجزیه و تحلیل و تصمیم گیری در سیستم هوش تجاری ذخیره می شود. این پژوهش می خواهد راهی مناسب تر برای شناسایی تامین کنندگان برتر و شناسایی نقاط قوت و ضعف آنها مشخص نماید تا شرکت های خودروساز بتوانند با یک انتخاب و رتبه بندی درست از بین تامین کنندگان موجود، قطعات مورد نیاز را فراهم نمایند همچنین عملکرد نمایندگی ها بر اساس آمار دقیق مراجعه کننده ها و نوع تعمیرات می تواند روی تصمیم گیری های خودروساز بسیار موثر باشد. شبیه سازی شناسه فرکانس رادیویی و هوش تجاری در این پژوهش نشان داد که اگر تصمیمات هوش تجاری با استفاده از داده های دقیق به سرعت اجرا شود، در خدمت دهی به مشتریان 62 درصد بهبود ایجاد می شود که این بهبود نتیجه تعیین اولویت تامین کننده ها و تغییرات واحد خدماتی است تا در نهایت به موجب مقایسه آمار خرابی قطعه سازان، کیفیت قطعات بالا برود و به طبع آن کارکرد خودروها نیز افزایش یابد.
    کلید واژگان: زنجیره تامین, شناسه فرکانس رادیویی, هوش تجاری, شبیه سازی, تجزیه و تحلیل, خودرو
  • شهیده ناصری اصفهانی، هدی صفایی پور، محمدجعفر تارخ
    امروزه برای تبدیل خواسته های مشتریان به مشخصه های فنی محصول از رویکرد گسترش عملکرد کیفیت یا گسترش کارایی کیفی (Q F D) به طور وسیعی استفاده می شود. در این رویکرد رتبه بندی و وزن دهی صحیح هریک از خواسته های مشتریان حائز اهمیت است، چرا که این امر بر ارزش نهایی مشخصه های فنی محصول تاثیر خواهد گذاشت. هر فرد تصمیم گیرنده درک متفاوتی از ارزیابی متغیرهای زبانی در محیط فازی دارد، هدف از این تحقیق روش جدید وزن دهی به خواسته های مشتریان و مشخصه های فنی براساس اطلاعات رقبا و ارائه ی روش سیستماتیک Q F D فازی است. موفقیت یک محصول نه تنها به مطابقت با نیازهای شتریان، بلکه به مقایسه و ارزیابی محصولات رقبا نیز بستگی دارد. اکثر روش های پیشین تنها بر دیدگاه مشتری متمرکز بوده و از محیط رقابتی چشم پوشی کرده اند. روش پیشنهادی شامل موقعیت رقبا، وزن دهی متفاوت مشتریان گوناگون، عملکرد فعلی و نظر مشتریان به درک های متفاوت از متغیرهای زبانی،درنظر گرفتن سقف خانه ی کیفیت فازی، به علاوه استفاده از ریاضیات فازی به جای اعداد قطعی در مقایسه با روش های قبل است. این روش می تواند بهترین استراتژی طراحی محصول را در اختیار سازمان قرار دهد.
    کلید واژگان: شهرداری الکترونیک, هوش تجاری, مدیریت ارتباط با مشتری, داده کاوی
    S. N. ISFAHANI, H. SAFAIEPOUR, M.J. TAROKH
    B‌u‌s‌i‌n‌e‌s‌s i‌n‌t‌e‌l‌l‌i‌g‌e‌n‌c‌e r‌e‌f‌e‌r‌s t‌o c‌o‌m‌p‌u‌t‌e‌r-a‌i‌d‌e‌d t‌e‌c‌h‌n‌i‌q‌u‌e‌s f‌o‌r t‌h‌e d‌i‌s‌c‌o‌v‌e‌r‌y a‌n‌d a‌n‌a‌l‌y‌s‌i‌s o‌f b‌u‌s‌i‌n‌e‌s‌s d‌a‌t‌a. I‌t a‌i‌m‌s a‌t s‌u‌p‌p‌o‌r‌t‌i‌n‌g b‌e‌t‌t‌e‌r b‌u‌s‌i‌n‌e‌s‌s d‌e‌c‌i‌s‌i‌o‌n m‌a‌k‌i‌n‌g. A‌t t‌h‌e p‌r‌e‌s‌e‌n‌t t‌i‌m‌e, w‌i‌t‌h t‌h‌e d‌e‌v‌e‌l‌o‌p‌m‌e‌n‌t o‌f i‌n‌f‌o‌r‌m‌a‌t‌i‌o‌n s‌y‌s‌t‌e‌m‌s, o‌r‌g‌a‌n‌i‌z‌a‌t‌i‌o‌n‌s a‌r‌e m‌o‌v‌i‌n‌g t‌o‌w‌a‌r‌d a‌n o‌p‌t‌i‌m‌u‌m u‌s‌e o‌f i‌n‌f‌o‌r‌m‌a‌t‌i‌o‌n, a‌n‌d e‌x‌p‌a‌n‌d‌i‌n‌g i‌n‌f‌o‌r‌m‌a‌t‌i‌o‌n t‌o a‌p‌p‌l‌i‌c‌a‌b‌l‌e k‌n‌o‌w‌l‌e‌d‌g‌e i‌n o‌r‌d‌e‌r t‌o a‌c‌h‌i‌e‌v‌e m‌o‌r‌e b‌u‌s‌i‌n‌e‌s‌s i‌n‌t‌e‌l‌l‌i‌g‌e‌n‌c‌e. B‌u‌s‌i‌n‌e‌s‌s i‌n‌t‌e‌l‌l‌i‌g‌e‌n‌c‌e a‌n‌d c‌u‌s‌t‌o‌m‌e‌r r‌e‌l‌a‌t‌i‌o‌n‌s‌h‌i‌p m‌a‌n‌a‌g‌e‌m‌e‌n‌t s‌y‌s‌t‌e‌m‌s a‌r‌e p‌l‌a‌y‌i‌n‌g a c‌r‌i‌t‌i‌c‌a‌l r‌o‌l‌e i‌n t‌h‌e c‌r‌e‌a‌t‌i‌o‌n a‌n‌d d‌e‌v‌e‌l‌o‌p‌m‌e‌n‌t o‌f v‌a‌l‌u‌e a‌d‌d‌e‌d t‌e‌c‌h‌n‌i‌q‌u‌e‌s f‌o‌r o‌r‌g‌a‌n‌i‌z‌a‌t‌i‌o‌n‌s. A‌s a r‌e‌s‌u‌l‌t, m‌u‌n‌i‌c‌i‌p‌a‌l‌i‌t‌i‌e‌s, a‌s t‌h‌e m‌a‌i‌n o‌r‌g‌a‌n‌i‌z‌a‌t‌i‌o‌n‌s i‌n c‌i‌t‌y m‌a‌n‌a‌g‌e‌m‌e‌n‌t, a‌r‌e m‌o‌v‌i‌n‌g t‌o‌w‌a‌r‌d‌s t‌h‌e d‌e‌v‌e‌l‌o‌p‌m‌e‌n‌t o‌f a p‌o‌w‌e‌r‌f‌u‌l i‌n‌f‌o‌r‌m‌a‌t‌i‌o‌n t‌e‌c‌h‌n‌o‌l‌o‌g‌y i‌n‌f‌r‌a‌s‌t‌r‌u‌c‌t‌u‌r‌e. T‌h‌e‌y p‌r‌o‌v‌i‌d‌e a‌n a‌p‌p‌r‌o‌p‌r‌i‌a‌t‌e b‌u‌s‌i‌n‌e‌s‌s i‌n‌t‌e‌l‌l‌i‌g‌e‌n‌c‌e r‌e‌s‌e‌a‌r‌c‌h a‌r‌e‌a, d‌u‌e t‌o t‌h‌e‌i‌r e‌n‌t‌h‌u‌s‌i‌a‌s‌m f‌o‌r d‌e‌v‌e‌l‌o‌p‌m‌e‌n‌t, t‌h‌e‌i‌r a‌c‌c‌e‌s‌s t‌o a l‌a‌r‌g‌e n‌u‌m‌b‌e‌r o‌f c‌u‌s‌t‌o‌m‌e‌r‌s a‌n‌d t‌h‌e c‌o‌m‌p‌l‌e‌x‌i‌t‌y o‌f t‌h‌e‌i‌r r‌e‌l‌a‌t‌i‌o‌n‌s‌h‌i‌p w‌i‌t‌h t‌h‌e‌m, i.e. c‌i‌t‌i‌z‌e‌n‌s. A‌m‌o‌n‌g a‌l‌l r‌e‌v‌e‌n‌u‌e s‌o‌u‌r‌c‌e‌s, t‌h‌e i‌m‌p‌o‌s‌i‌t‌i‌o‌n a‌n‌d r‌e‌c‌o‌n‌s‌t‌r‌u‌c‌t‌i‌o‌n s‌e‌c‌t‌i‌o‌n h‌a‌s a‌t‌t‌r‌a‌c‌t‌e‌d m‌u‌n‌i‌c‌i‌p‌a‌l‌i‌t‌i‌e‌s, s‌u‌c‌h a‌s t‌h‌a‌t o‌f E‌s‌f‌a‌h‌a‌n, a‌s a s‌o‌u‌r‌c‌e o‌f m‌o‌r‌e c‌a‌p‌i‌t‌a‌l d‌e‌v‌e‌l‌o‌p‌m‌e‌n‌t. T‌h‌i‌s r‌e‌s‌e‌a‌r‌c‌h a‌i‌m‌s a‌t d‌e‌t‌e‌r‌m‌i‌n‌a‌t‌i‌o‌n o‌f t‌h‌e h‌i‌d‌d‌e‌n b‌e‌h‌a‌v‌i‌o‌r‌a‌l p‌a‌t‌t‌e‌r‌n‌s o‌f c‌i‌t‌i‌z‌e‌n‌s i‌n t‌h‌e i‌m‌p‌o‌s‌i‌t‌i‌o‌n a‌n‌d r‌e‌c‌o‌n‌s‌t‌r‌u‌c‌t‌i‌o‌n s‌e‌c‌t‌i‌o‌n b‌y m‌e‌a‌n‌s o‌f d‌a‌t‌a m‌i‌n‌i‌n‌g m‌e‌t‌h‌o‌d‌s. I‌n o‌r‌d‌e‌r t‌o a‌c‌h‌i‌e‌v‌e t‌h‌i‌s, d‌a‌t‌a r‌e‌l‌a‌t‌e‌d t‌o l‌a‌n‌d‌o‌w‌n‌e‌r p‌a‌y‌m‌e‌n‌t s‌t‌a‌t‌u‌s, w‌h‌i‌c‌h i‌s l‌a‌n‌d, l‌a‌n‌d‌o‌w‌n‌e‌r s‌p‌e‌c‌i‌f‌i‌c‌a‌t‌i‌o‌n‌s a‌n‌d t‌h‌e‌i‌r y‌e‌a‌r‌l‌y p‌a‌y‌m‌e‌n‌t d‌e‌t‌a‌i‌l‌s f‌o‌r t‌h‌e l‌a‌s‌t s‌e‌v‌e‌n y‌e‌a‌r‌s, a‌r‌e a‌n‌a‌l‌y‌z‌e‌d. T‌h‌e m‌a‌i‌n o‌b‌j‌e‌c‌t‌i‌v‌e o‌f t‌h‌i‌s r‌e‌s‌e‌a‌r‌c‌h i‌s t‌o u‌n‌d‌e‌r‌s‌t‌a‌n‌d f‌a‌c‌t‌o‌r‌s a‌f‌f‌e‌c‌t‌i‌n‌g c‌i‌t‌i‌z‌e‌n‌s b‌e‌i‌n‌g g‌o‌o‌d o‌r b‌a‌d, r‌e‌g‌a‌r‌d‌i‌n‌g p‌a‌y‌m‌e‌n‌t o‌f i‌m‌p‌o‌s‌i‌t‌i‌o‌n‌s. A‌c‌c‌o‌r‌d‌i‌n‌g‌l‌y, i‌n t‌h‌i‌s c‌a‌s‌e s‌t‌u‌d‌y, i‌n‌i‌t‌i‌a‌l s‌t‌e‌p‌s f‌o‌r t‌h‌e a‌c‌h‌i‌e‌v‌e‌m‌e‌n‌t o‌f b‌u‌s‌i‌n‌e‌s‌s i‌n‌t‌e‌l‌l‌i‌g‌e‌n‌c‌e a‌r‌e a‌n‌a‌l‌y‌z‌e‌d u‌s‌i‌n‌g t‌h‌e K-M‌e‌a‌n a‌l‌g‌o‌r‌i‌t‌h‌m. K-M‌e‌a‌n i‌s a c‌l‌u‌s‌t‌e‌r‌i‌n‌g m‌e‌t‌h‌o‌d f‌o‌r g‌r‌o‌u‌p‌i‌n‌g s‌i‌m‌i‌l‌a‌r o‌b‌j‌e‌c‌t‌s i‌n t‌h‌e s‌a‌m‌e g‌r‌o‌u‌p. C‌o‌n‌s‌i‌d‌e‌r‌i‌n‌g v‌a‌r‌i‌o‌u‌s s‌p‌e‌c‌i‌f‌i‌c‌a‌t‌i‌o‌n‌s o‌f l‌a‌n‌d a‌n‌d l‌a‌n‌d o‌w‌n‌e‌r, c‌i‌t‌i‌z‌e‌n‌s a‌r‌e c‌l‌u‌s‌t‌e‌r‌e‌d i‌n‌t‌o f‌i‌v‌e a‌c‌c‌o‌u‌n‌t s‌e‌t‌s o‌f: v‌e‌r‌y g‌o‌o‌d, g‌o‌o‌d, h‌a‌l‌f g‌o‌o‌d, b‌a‌d a‌n‌d v‌e‌r‌y b‌a‌d, b‌a‌s‌e‌d o‌n p‌a‌y‌m‌e‌n‌t d‌e‌l‌a‌y. C‌o‌n‌s‌e‌q‌u‌e‌n‌t‌l‌y, m‌o‌s‌t e‌f‌f‌e‌c‌t‌i‌v‌e f‌a‌c‌t‌o‌r‌s a‌f‌f‌e‌c‌t‌i‌n‌g c‌i‌t‌i‌z‌e‌n i‌m‌p‌o‌s‌i‌t‌i‌o‌n p‌a‌y‌m‌e‌n‌t b‌e‌h‌a‌v‌i‌o‌r a‌r‌e d‌e‌t‌e‌r‌m‌i‌n‌e‌d f‌o‌r f‌u‌t‌u‌r‌e p‌r‌e‌d‌i‌c‌t‌i‌o‌n‌s. T‌h‌i‌s i‌s a‌c‌h‌i‌e‌v‌e‌d b‌y m‌e‌a‌n‌s o‌f n‌e‌u‌r‌a‌l n‌e‌t‌w‌o‌r‌k a‌n‌d d‌e‌c‌i‌s‌i‌o‌n t‌r‌e‌e m‌e‌t‌h‌o‌d‌s. T‌h‌e r‌e‌s‌u‌l‌t‌s o‌f t‌h‌e t‌w‌o a‌p‌p‌r‌o‌a‌c‌h‌e‌s w‌e‌r‌e n‌o‌t e‌x‌a‌c‌t‌l‌y s‌i‌m‌i‌l‌a‌r; h‌o‌w‌e‌v‌e‌r, b‌o‌t‌h s‌u‌g‌g‌e‌s‌t‌e‌d t‌w‌o s‌i‌m‌i‌l‌a‌r f‌a‌c‌t‌o‌r‌s a‌s t‌h‌e m‌o‌s‌t i‌n‌f‌l‌u‌e‌n‌t‌i‌a‌l i‌n p‌r‌e‌d‌i‌c‌t‌i‌n‌g c‌u‌s‌t‌o‌m‌e‌r p‌a‌y‌m‌e‌n‌t b‌e‌h‌a‌v‌i‌o‌r. T‌h‌e‌s‌e t‌w‌o f‌a‌c‌t‌o‌r‌s c‌a‌n b‌e c‌o‌n‌s‌i‌d‌e‌r‌e‌d i‌n a f‌u‌r‌t‌h‌e‌r c‌u‌s‌t‌o‌m‌e‌r r‌e‌l‌a‌t‌i‌o‌n‌s‌h‌i‌p m‌a‌n‌a‌g‌e‌m‌e‌n‌t p‌l‌a‌n, w‌i‌t‌h r‌e‌s‌p‌e‌c‌t t‌o h‌i‌g‌h‌e‌r b‌u‌s‌i‌n‌e‌s‌s v‌a‌l‌u‌e‌s o‌v‌e‌r t‌i‌m‌e.
    Keywords: E, municipality, business intelligence and customer relationship management, Data Mining
  • طاهره آبداری*، محمد رحیم اسفیدانی
    دنیای امروز، دنیای تغییرات سریع است و این مسئله نیاز به امکان پیش بینی به موقع مسائل کسبوکار را بیش از پیش آشکار می سازد. پیش بینی در صورتی موثر می باشد که دانش کافی نسبت به وضعیت فعلی وجود داشته باشد تا با شناخت روندها و بررسی تغییرات قبلی بتوان برای آینده برنامه ریزی نمود. هوش تجاری در این زمینه کمک قابل توجهی به سازمان ها می کند. هوش تجاری با جمع آوری و یکپارچه سازی داده ها امکان دریافت گزارش های خاص و به موقعی را برای مدیران فراهم می سازد، تا از این طریق مدیران بتوانند تصمیمات استراتژیک را در زمان مناسب اتخاذ نمایند. بدین ترتیب سیاست گذاری های سازمان ها با دید بهتری نسبت به آینده انجام خواهد شد.
    کلید واژگان: هوش تجاری, بیمه, ریسک, انبار داده
    Tahere Abdari *, Mohammad Rahim Esfidani
    Today, the world is rapidly changing and it reveals the needs for possible timely prediction of business issues, more than ever. Prediction is effective if there will be sufficient knowledge of the current situation to plan for the future by recognizing the trends and evaluating the previous changes. In this regard, Business intelligence can significantly help the organization. Business intelligence enables managers to receive special and timely reports by data collecting and integrating. In this way, managers are able to take strategic decisions at the right time. Thus, organizations will adopt their own policies with a better view of the future.
    Keywords: Business Intelligence, Insurance, Risk, Data Warehouse
  • کیارش جهانپور
    اطلاعات موجود در اختراعات (Patents) و مقالات منبع مناسبی از دانش مدون می باشند که نظارت بر روند تکامل این اختراعات «دیده بانی فناوری» نامیده می شود. هدف دیده بانی فناوری جمع آوری فرآیند و یکپارچه سازی اطلاعات فنی ای است که برای بازیگران عرصه اقتصادی مفید می باشد. دیده بانی فناوری هوشیاری و آگاهی را در تمامی سطوح علم و فناوری جهانی از طریق فنونی کارآمد حفظ می کند. فنونی قدرتمند مبتنی بر فناوری اطلاعات مانند متن کاوی، داده کاوی، فن کاوی و متن- داده کاوی که هم اکنون برای شناسایی و استخراج داده های مرتبط از متون علم و فناوری وجود دارند که خصوصا در استنباط عقلایی از داده های غیرمتجانس و از هم گسیخته مفید می باشند.
    طی فرآیند دیده بانی فناوری، شاخص های مهم دیده بانی شناسایی شده، اطلاعات لازم برای ردیابی آنها مشخص می شود و پس از تحلیل و پردازش این اطلاعات با ابزار فناوری اطلاعات نتایج به صورت گزارش توزیع و نشر می شوند و در فرآیند تصمیم گیری که مقصد غایی این فرآیند است استفاده می شوند.
    این مطالعه به شناخت هر چه بهتر و بیشتر ابعاد دیده بانی فناوری (Technology Watch Aspects) در حوزه های مرتبط کمک نموده است. هدف از ارائه این مقاله معرفی مهمترین ابزارها، روش ها، فرآیند و حوزه های مرتبط با دیده بانی فناوری می باشد. در ارائه ی نتایج مباحث در این مقاله سعی شده است حوزه های مستعد برای پژوهش های آینده معرفی شوند.
    کلید واژگان: دیده بانی فناوری, متن کاوی, پتنت (اختراع), هوش تجاری, فن کاوی, داده کاوی, روند
    Kiarash Jahanpour
    Information is power, but knowledge is more powerful. Information in patents and papers are good source of codified knowledge. Everyday a higher number of businesses make use of information from patents (as a main indicator of technology) and papers (as a principal indicator of science) to see what products and systems are appearing in our globe. In an era of rapidly expanding digital content, overwhelming data available on the web and the high speed of S&T progress makes it difficult for experts to extract useful knowledge without powerful tools and they need to find new ways of reviewing and managing vast quantities of textual information. "Technology watch" is a collective voluntary process with which the companies work the information in an active manner. Purpose of "technology watch" is to gather process and integrate the technical information. TW has at least 3
    Objectives
    Facilitating the innovation process; Easy and cost effective access to information and Answering to technological questions and problems. "Technology Watch" maintains awareness at all levels of global S&T through a combination of human-based overt and IT-based approaches for analyzing and tracking the myriad S&T outputs. Powerful IT-based techniques, such as text mining, now exist to identify and extract relevant data from the S&T literature and are especially useful in making sense out of disjointed and disparate data. Regarded by many as the next wave of knowledge discovery, text mining has very high commercial values.
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال