به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه "roof" در نشریات گروه "مکانیک"

تکرار جستجوی کلیدواژه «roof» در نشریات گروه «فنی و مهندسی»
جستجوی roof در مقالات مجلات علمی
  • فریبا محمدی، زهرا سعید، مریم بهزادی، حمیده مهدوی، نگین وحیدی نیا، عزیز باباپور*
    در این پژوهش، مواد تغییر فازدهنده (PCM) به عنوان ابزاری نوین جهت کنترل درجه حرارت در سیستم های حرارتی، مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته اند. این مواد، به صورت هوشمند و بدون نیاز به تجهیزات مکانیکی، اقدام به تغییر فاز می نمایند و با تطابق طبیعی با نوسانات محیط، به بهبود کنترل حرارت و بهبود مصرف انرژی در سیستم های حرارتی می پردازند. این تحقیق به بررسی و طبقه بندی خصوصیات این مواد می پردازد و کاربردهای آن ها در اجزای مختلف ساختمانی اعم از دیواره ها، پنجره ها، آجر، سنگ مصنوعی، سقف و کف ساختمان مورد بحث و بررسی قرار می دهد. نتایج به دست آمده از استفاده این مواد نشانگر این است که می توان آن ها را به عنوان یک راهکار نوین برای بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان ها به کار برد. برای مثال، استفاده از PCM در دیواره ها منجر به کاهش مصرف انرژی گرمایی می شود و به کمک نانوعایق در شیشه پنجره ها، نیاز به سیستم های گرمایش و سرمایش کاهش یافته و از آنجا کاربران مستقل از نیاز به این امکانات می شوند. همچنین، اثر PCM در سنگ ها به پایداری حرارتی افزوده و در آجرها اثرات گلخانه ای را به طور قابل توجهی کاهش می دهد. به طور کلی، استفاده از PCM در کف ساختمان باعث افزایش ظرفیت ذخیره سازی حرارتی می شود. این نتایج نشان دهنده امکانات کاربردی واحد PCM به عنوان یک راهکار اثربخش در بهبود کارایی انرژی ساختمان ها است.
    کلید واژگان: مواد تغییرفازدهنده, دیواره ساختمان, پنجره, سقف, کف, لوله
    Fariba Mohammadi, Zahra Saeid, Maryam Behzadi, Hamideh Mahdavi, Negin Vahidinia, Aziz Babapoor *
    In this research, phase change materials (PCMs) have been examined as innovative tools for temperature control in thermal systems. These materials, operating intelligently without the need for mechanical equipment, undergo phase transitions naturally, adapting to environmental fluctuations and thereby enhancing energy efficiency in thermal systems. The study delves into the investigation and classification of the characteristics of these materials, along with their applications in various building components such as walls, windows, bricks, artificial stones, ceilings, and floors. The obtained results from the use of these materials indicate their potential as a novel solution for optimizing energy consumption in buildings. For instance, incorporating PCMs in walls leads to a reduction in thermal energy consumption, and utilizing nano-insulation in windows decreases the need for heating and cooling systems, providing users with greater independence from these facilities. Furthermore, the effect of PCMs in stones contributes to thermal stability, and in bricks, it significantly diminishes greenhouse gas emissions. Overall, the integration of PCMs in building floors enhances thermal storage capacity. These findings underscore the practical utility of PCM as an effective solution for improving the energy efficiency of buildings.
    Keywords: Phase Change Material, Building, Wall, Window, Roof, Floor, Tube
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال