رابطه رسانه های اجتماعی و استراتژی های ارتباطی- امنیتی بازاریابی
نویسنده:
نوع مقاله:
مقاله پژوهشی/اصیل (دارای رتبه معتبر)
چکیده:
مقدمه
رسانه های اجتماعی به عنوان فناوری های نوین و ابزاری تسهیلگر در جهت ارتباط میان موسسات و مشتریان بوده که میتواند در امور مرتبط با بازاریابی، خدمات مشتری و اطلاع رسانی به هنگام، بهبود و تضمین سطح امنیتی اطلاعات و ایجاد و حفظ اعتماد میان بانک و احساس امنیت مشتریان بهکارگیری شود. بر این اساس، هدف اصلی پژوهش حاضر، بررسی رابطه بهکارگیری رسانه های اجتماعی در راهبردهای ارتباطی و امنیتی بازاریابی در شعب بانک تجارت تهران است.
روش
روش پژوهش کمی- پیمایش، نوع تحقیق، توصیفی- تحلیلی و همبستگی است. جامعه آماری پژوهش شامل تمام اساتید، خبرگان، صاحب نظران حوزه بانکداری و مدیران ارشد و میانی شعب بانک تجارت است. حجم نمونه بر اساس جدول مورگان 210 نفر و روش گردآوری داده های پژوهش، پرسشنامه ای محقق ساخته است. روایی تحقیق محتوای (صوری) و پایایی پرسشنامه با توجه به ضریب آلفای کرونباخ بالای 70/0 به دست آمده است.
یافته ها
ضریب همبستگی اسپیرمن متغیرهای پژوهش نشان می دهد که متغیر رسانه های اجتماعی و مولفه های آن، یعنی زیرساخت ها، ملاحظات امنیتی، پذیرش مشتریان و فرهنگ اجتماعی به ترتیب، به میزان (53/0)، (68/0)، (85/0)، (16/0) و (45/0) رابطه معنادار و مثبتی با راهبردهای ارتباطی - امنیتی بازاریابی دارد.
نتیجه گیری
به طور کلی، در این پژوهش می توان چنین نتیجه گرفت که در دنیای امروز، رسانه های اجتماعی به یک نیروی قدرتمند در شکلدهی به جنبه های تجارت و بازاریابی با راهبردهای ارتباطی- امنیتی خاص خود تبدیل شده اند؛ البته این حضور رسانه های اجتماعی همراه با چالشها و مسائلی در حوزه بازاریابی، به ویژه مسائل و ملاحظات امنیتی استوار است.کلیدواژگان:
زبان:
فارسی
صفحات:
137 تا 164
لینک کوتاه:
https://www.magiran.com/p1813647