بررسی رابطه شبکه های اجتماعی مجازی و گرایش به ناهنجاری های اخلاقی
گسترش رسانه های نوین در دهه های اخیر که فرهنگ جدیدی را برای جوانان به همراه آورده است، موجب تغییر و دگرگونی در فرهنگ و زمینه های پایبندی به ارزش ها، نهادها، سبک زندگی و نظایر آن گردیده است. هدف از پژوهش حاضر بررسی جامعه شناختی عوامل موثر بر گرایش به ناهنجاری های اخلاقی با تاکید بر شبکه های اجتماعی مجازی می باشد.
روش انجام این پژوهش پیمایشی و تکنیک مورد استفاده پرسشنامه می باشد. جامعه آماری این پژوهش کلیه جوانان شهر تهران می باشند که از بین آن ها با استفاده از فرمول کوکران تعداد 400 نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب و مطالعه بر روی آن ها انجام شد.
گرایش به ناهنجاری های اخلاقی بر حسب مولفه هایی همچون پایگاه اجتماعی- اقتصادی، جنسیت، وضعیت تاهل و میزان تحصیلات متفاوت می باشد. همچنین یافته های حاصل از رگرسیون چند متغیره نشان داد که متغیرهای مستقل پژوهش (عضویت در شبکه های اجتماعی مجازی، میزان فعالیت در شبکه های اجتماعی مجازی، نوع استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی) به میزان (32/0) گرایش به ناهنجاری های اخلاقی جوانان شهر تهران را تبیین می کنند.
نتایج پژوهش نشان داد که گرایش به ناهنجاری های اخلاقی در بین جوانان شهر تهران متوسط رو به بالا می باشد. جوانانی که در شبکه های اجتماعی مجازی عضویت دارند و استفاده صحیحی از این فضا نمی کنند بیش تر در معرض گرایش به ناهنجاری های اخلاقی قرار دارند.
-
ارائه الگوی رهبری سازمانی مدیریت بحران در سازمان تامین اجتماعی ایران بر اساس نظریه داده بنیاد
غلامحسین آکاهی، علی جعفری*، اصحاب حبیب زاده،
فصلنامه مدیریت منابع در نیروی انتظامی، بهار 1403 -
بررسی و تحلیل مقالات فرهنگی به تاسی از آموزه های نهج البلاغه (از سال 1380 تا 1395)
سیده نسرین موسوی، محمدرضا شاد منامن*، ثورالله نوروزی داودخانی،
نشریه پژوهش های نهج البلاغه، زمستان 1401