طراحی و ساخت تخبلوی کلاسی هوشمند بخ قخبلی تنظیم ارتفخع تودکخر و ارزیخبی تاثیر آن بر وضعی بدنی کخربران
هدف از انجام مطالعه حاضر، طراحی تابلوی کلاسی هوشمند با قابلیت تنظیم ارتفاع به صورت خودکار و ارزیابی تاثیر آن بر وضعیت بدنی کاربران می باشد.
در پژوهش حاضر که از نوع مطالعات مداخله ای است، ارزیابی پوسچر کاربران بر اساس روش REBA (Rapid Entire Body Assessment) حین استفاده از تابلوی غیر هوشمند و نیز هنگام استفاده از تابلوی هوشمند صورت گرفت. جامعه مورد مطالعه در این پژوهش را اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تشکیل دادند. تحلیل داده ها نیز با استفاده از نرم افزار SPSS 20 انجام شد.
نتایج نشان دادند که در یک سوم بالای تابلوهای معمولی، 5/54 درصد از نمونه ها نیازمند اقدامات اصلاحی ضروری (هرچه زودتر) بودند و در سطح سوم اولویت اقدامات اصلاحی قرار داشتند. علاوه بر این، نتایج ارزیابی پوسچر در یک سوم میانی حاکی از آن بودند که در مورد تابلوهای معمولی، 9/90 درصد از نمونه ها در سطح دوم اولویت اقدامات اصلاحی قرار دارند. این در حالی است که در ارتباط با تابلوی هوشمند، 5/4 درصد از نمونه ها در این سطح بودند. از سوی دیگر، نتایج ارزیابی پوسچر در یک سوم پایینی نشان از آن داشتند که در مورد تابلوی معمولی، 2/18 درصد از نمونه ها در سطح دوم اولویت اقدامات اصلاحی قرار دارند؛ اما در ارتباط با تابلوی هوشمند، نیازی به انجام اقدامات اصلاحی نمی باشد.
نتایج حاصل از ارزیابی پوسچر با استفاده از روش REBA در این پژوهش بیانگر بالا بودن سطح ریسک در استفاده از تابلوهای معمولی بودند؛ از این رو با توجه به نتایج حاصل از استفاده از تابلوی هوشمند پیشنهاد می شود که به منظور جلوگیری از بروز اختلالات اسکلتی- عضلانی از این فناوری جدید استفاده شود.
-
مدل سازی پیامد حریق و نشت مواد سمی مخزن متیل دی اتانول آمین با نرم افزار PHAST (مطالعه موردی در پالایشگاه چهاردهم پارس جنوبی)
آرمین باقری*، احسان اله حبیبی
مجله تحقیقات نظام سلامت، زمستان 1403 -
بررسی اثرات روانی مراقبت از بیماران مبتلا به ویروس کرونا بر بروز خطای بالینی در بین پرستاران شاغل در بیمارستان های ارجاعی کرونا
یگانه اعتماد العلماء، سمانه خورشیدی کیا، احسان اله حبیبی*
مجله تحقیقات نظام سلامت، زمستان 1403