ایجاد روابط موفق فروشنده و مشتری برای کالاهای ورزشی: رویکرد AHP فازی
هدف از این مقاله، بررسی معیارهای فروشندگان موفق است که برای تقویت تجربه مشتری در فروشگاه از اهمیت بسیاری برخوردار است.
در این تحقیق از طرح اکتشافی متوالی دو مرحله ای استفاده شده است ، داده های کیفی و کمی با استفاده از روش نمونه گیری هدفمند جمع آوری شده است. برای تجزیه و تحلیل کیفی، با 11 کارشناس فروش حداقل چهار سال سابقه کار مصاحبه صورت گرفت و داده ها با رویکرد تحلیل مضمون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل کمی، 20 نفر از دانشجویان تربیت بدنی و علوم ورزشی به عنوان پاسخ دهندگان انتخاب شدند. معیارها و معیارهای فرعی با استفاده از روش AHP Fuzzy در محیط نرم افزاری MATLAB اندازه گیری شد.
تجزیه و تحلیل کیفی چهار معیار (مشتری مداری ، دانش اطلاعات ، رفتار اخلاقی و ویژگی های شخصی) و 11 زیر ملاک را نشان داد. تجزیه و تحلیل کمی نشان داد که مشتری با وزن 0.2647، دانش اطلاعات با وزن 0.2556 رفتار اخلاقی با وزن 2450/0 و ضریب ویژگی های شخصی در رتبه آخر قرار گرفت با وزن 0.2347.
یافته های این مقاله برای صنعت خرده فروشی ورزشی، به منظور تجدید استراتژی های فروش و بازاریابی آنها ضروری است. با درک بیشتر از نیازهای مصرف کننده، خرده فروشان ورزشی می توانند محصولات خود را به شیوه ای موثر به فروش برسانند تا سهم بازار خود را افزایش دهند.
-
شناسایی و اولویت بندی چالش های فعالیت زنان ورزشکار حرفه ای ایرانی در اینستاگرام
هانیه غلامی، ، عابد محمودیان*، حسام کمانگر
مجله پژوهش های کاربردی در مدیریت ورزشی، پاییز 1403 -
اثر شخصی سازی رسانه های اجتماعی بر وفاداری به برند: نقش میانجی ارزش درک شده و دلبستگی به برند در بین هواداران فوتبال
، حسین منصوری، سالار فاتحی*
نشریه مدیریت و توسعه ورزش، تابستان 1402