تحلیل دینامیکی عناصر آمیخته بازاریابی با استفاده از رویکرد آینده پژوهی
جوهره استراتژی، فراگیر بودن اندیشه و چالاکی انتخاب است. در دنیای امروز که مهمترین مولفههای توصیفگر آن پویایی و عدم قطعیت است، تحت نظر داشتن عوامل چالشگر - محیط بیرون و درون سازمانها- نه تنها داشتن نگاه جامع را دشوار میسازد، بلکه فرآیند تدوین استراتژی را پیچیده و انتخابهای ممکن را به سرعت از گردونه احتمالات حذف میکند.
هدف عمده این پژوهش تسریع و تسهیل یادگیری رفتار سیستم ها در شرایط فعلی و ترسیم آینده با استفاده از سناریونویسی است.
برای غلبه بر چالشها، رویکردهای متفاوتی در دهههای اخیر توسعه یافتهاند که عمدتا در قالب وجوه مختلف آیندهپژوهی، قابل دستهبندی هستند. آیندهپژوهی را به عنوان چگونگی زایش واقعیت فردا از دل تغییر یا ثبات امروز توصیف کردهاند و برای شناسایی آیندههای محتمل از روشهای سناریوپردازی و شبیهسازی بهره جستهاند. این پژوهش پیامدهای نامشخص تصمیم گیری ها را با استفاده از تحلیل دینامیکی آشکار و با بهرهگیری از نگاه عارضهیابانه خبرگان، علل ریشهای و متغیرهای میانجی و اثرگذار بر عناصر آمیخته نوین بازاریابی خدمات در صنایع نیروگاهی را مدلسازی کرده است.
مدل شبیه سازی شده با استفاده از تکنیک پویایی سیستم و با نرم افزار ونسیم طراحی و با استفاده از اطلاعات و ارقام واقعی صنعت، رفتار این متغیرها شبیه سازی شده و ارتباطات بین آنها و نحوه تاثیرشان بر کل سیستم مورد ارزیابی قرار گرفته و نتایج آن را به آینده تعمیم داده شده است.
حاصل این پژوهش ارایه مدلی جهت ارزیابی، اولویتبندی عناصر استراتژیک آمیخته بازاریابی و پیشنهاد راهکارهایی برای بازنگری و تقویت استراتژیهای بازاریابی در صنعت مذکور می باشد.
-
آسیب شناسی آموزش های سازمانی با رویکرد توانمندسازی منابع انسانی
اصفهانی، حاجیه رجبی فرجاد*، سعید کاظمی
فصلنامه آموزش در علوم انتظامی، بهار 1403 -
طراحی الگوی تاب آوری منابع انسانی با رویکرد فرهنگ سازمانی در چارچوب سیاست های کلی نظام اداری
احمد اسدی*،
نشریه سیاست های راهبردی و کلان، تابستان 1403 -
طراحی مدل مفهومی بازاریابی محتوایی دیجیتال با رویکرد گرندد تئوری
کامران فیضی، *، حسین وظیفه دوست، احسان ساده
فصلنامه مطالعات مدیریت کسب و کار هوشمند، تابستان 1403 -
ارائه مدل برانگیختگی مصرف کننده در بازاریابی دیجیتال
شبنم ملکیان، *، حمیدرضا سعیدنیا، زهرا علی پور درویشی
مجله مطالعات رفتار مصرف کننده، بهار 1403