طراحی الگوی بازدارنده از تخلفات اداری با اتکا به آموزه های نهج البلاغه
هدف :
هدف از انجام تحقیق حاضر، طراحی الگوی بازدارنده از تخلفات اداری با اتکا به آموزه های نهج البلاغه در میان کارکنان سازمان تامین اجتماعی تهران بزرگ بود.
روش :
روش این پژوهش، آمیخته (کیفی و کمی)، از نوع اکتشافی بود. جامعه آماری بخش کمی تحقیق، شامل مدیران، سرپرستان و کارشناسان مبارزه با تخلفات اداری سازمان تامین اجتماعی تهران بزرگ به تعداد 245 نفر بود که حجم نمونه آن با استفاده از جدول مورگان، 150 نفر تعیین شد. از ابزار پرسشنامه محقق ساخته در بخش کمی بهره برداری شد. برای سنجش روایی، از روایی محتوایی به شکل کمی استفاده شده است. پایایی پرسشنامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ، 848 درصد محاسبه شد که نشان دهنده روایی و پایایی بالای ابزار به کار رفته در پژوهش (پرسشنامه) است. تجزیه و تحلیل و دستیابی به مدل نهایی با آزمون تحلیل معادلات ساختاری در نرم افزار پی.ال.اس صورت گرفت. از تکنیک حداقل مربعات جزیی، برای سنجش مدل کلی تحقیق استفاده شد.
بر اساس یافته های تحلیلی، 348 تم فرعی با رعایت اصل معناشناسی و در سه سطح (پیشگیری، تعالی بخشی و مواجهه/درمان)، در خصوص بازدارندگی از تخلفات اداری استخراج شد که در نهایت، طی هم اندیشی با خبرگان و با توجه به همپوشانی ها، در هفت تم اصلی و 34 تم فرعی دسته بندی شدند. بین تمامی محورها و گزاره های سه سطح، رابطه مستقیم و معنادار وجود دارد.
مدل بازدارندگی تخلفات اداری با اتکا به آموزه های نهج البلاغه، بر اساس روابط به دست آمده و هم پوشانی این روابط در حوزه های فردی، سازمانی و اجتماعی- فرهنگی طراحی شد.
تخلفات اداری ، آموزه های نهج البلاغه ، بازدارندگی ، پیشگیری ، تعالی بخشی ، مواجهه ، درمان
-
نقش ابعاد فرهنگی گفتمان مقاومت اسلامی بر مدیریت منابع انسانی پایدار با توجه به نقش میانجی رهبری هوشمندانه در رشد صنعت گردشگری (مطالعه موردی: صنعت گردشگری جهان شهر مقاومت کرمان)
جاوید سبحانی اوغول بیک، سنجر سلاجقه*، ، زهرا انجم شعاع، شهین شرفی
نشریه توسعه و سرمایه، پاییز و زمستان 1403 -
طراحی مدل مدیریت سیاسی و عمومی استانداری کرمان با تاکید بر سازمان حکمت محور
رضا نصیری، *، سنجر سلاجقه، مهدی محمدباقری
نشریه تحولات سیاسی اجتماعی معاصر ایران، زمستان 1402