ارزیابی مخمرهای جداشده از پساب های صنعتی جهت حذف سلنیوم و به کارگیری بیومس تولیدی در غذای دام و طیور

پیام:
نوع مقاله:
مقاله پژوهشی/اصیل (دارای رتبه معتبر)
چکیده:
زمینه و هدف

جذب زیستی جایگزین مناسبی برای روش های فیزیکی و شیمیایی مرسوم برای حذف فلزات سمی از آب های زیرزمینی و پساب ها است. در این تحقیق، مطالعه فنوتیپی و ژنوتیپی به کارگیری مخمرهای جداشده از پساب های صنعتی باهدف حذف زیستی سلنیوم و به کارگیری بیومس تولیدی به عنوان غذای دام و طیور انجام شد. هدف نهایی ارزیابی مخمرهای جداشده از پساب های صنعتی جهت حذف سلنیوم و به کارگیری بیومس تولیدی در غذای دام و طیور است.

روش کار

در مطالعه حاضر سویه های مخمری از پساب فاضلاب جداسازی شد و پس از تایید آن ها با استفاده از تکثیر ناحیه ITs و بررسی ارتباط تکاملی آن ها با سویه های S1 (کاندیدا آلبیکانس NG67) و S2 (کاندیدا آلبیکانس m48a) حذف سلنیومی انجام شد.

یافته ها: 

بررسی توان این جدایه ها برای تحمل سلنیوم با استفاده از محیط کشت PYT agar حاوی غلظت های مختلف از 4 تا 15 mmol از Se2+ انجام شد. سویه های دارای قابلیت سلنیوم کلنی های قرمزرنگ در محیط PYD آگار حاوی سلنیت بود. این سویه ها به عنوان سویه های برتر انتخاب شدند. در ادامه به منظور انتخاب بهترین سویه مخمری کارآمد برای انجام آزمایش ها سلنیت زدایی، آزمون MFC انجام شد.

نتیجه گیری:

 الگوی مقاومت سویه های مخمری جداشده با توجه به MFC نشان داد که بیش ترین مقاومت به یون سمی سلنیت (تحمل پذیری بالاتر از 22 gr/l) مربوط به سویه S1 بود. پروتیین میکروبی تولیدشده در این تحقیق کاربرد فراوانی داشته و می توان از آن به عنوان یک ماده افزودنی و پروبیوتیک در جیره غذایی دام، طیور آبزیان استفاده نمود.

زبان:
فارسی
صفحات:
172 تا 182
لینک کوتاه:
https://www.magiran.com/p2534625 
مقالات دیگری از این نویسنده (گان)