تجربه زیسته مادران از تحصیل فرزندان با آموزش برخط در پاندمی کرونا
هدف از پژوهش حاضر، بررسی تجارب مادرانی است که فرزندانشان از آموزش مجازی در دوران کرونا بهره برده اند. روش انجام پژوهش کیفی و از نوع پدیدارشناسی است. جامعه پژوهش تمامی مادران دارای فرزند مقطع تحصیلی ابتدایی در شهر تهران می باشند که به روش نمونه گیری هدفمند 18 نفر از این مادران در پژوهش شرکت کرده اند. جهت بررسی تجربه زیسته مادران از مصاحبه ی نیمه ساختاریافته استفاده شد و تجزیه و تحلیل داده ها با تحلیل محتوای موضوعی انجام گرفت. یافته های پژوهش در چهار دسته، چالش های آموزش آنلاین (اقتصادی، زیرساختی، خانوادگی، آموزشی و تعهد حرفه ای)، معایب آموزش برخط (تکنولوژی، تحصیلی و روانشناختی)، مزایای آموزش مجازی (خانوادگی، فردی) و راهکارهای ارایه شده (تعاملی و آموزشی) حاصل شد. نتایج نشان داد، آموزش مجازی زیرساخت های لازم جهت آموزش کامل و مناسب را نداشته و بهتر است راهکارها و بسترهای مناسب را برای این نوع آموزش فراهم سازند و از خانواده ها نیز در ارتقای آموزش بهره لازم را ببرند.
-
نقد فرهنگی بسته آموزشی ارتباط با نوجوانان دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حوزه ارتباطات نوجوانان: شبکه بهداشت
ایمان زاغیان*، ، زهرا جنتی، حامد مصلحی
مجله دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی، تابستان 1403 -
شناسایی عوامل احتمالی مرتبط با روان درمانی اثربخش از منظر درمانگران و مراجعان: یک پژوهش کیفی
حامد مصلحی، *، زینب زاکانی، ریحانه فیاض
مجله دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی، تابستان 1403 -
مقایسه اثربخشی بازی های حسی_حرکتی و نوروفیدبک بر حافظه فعال کودکان دارای نقص توجه و بیش فعالی
زینب فتحیان*، سمیرا وکیلی، کیوان ملانوروزی،
نشریه روانشناسی شناختی، پاییز 1403 -
تبیین هویت اخلاقی و رفتار مطلوب اجتماعی، مبتنی بر مولفه های پیشایندی سبک های دلبستگی والدین-نوجوان، دلبستگی به مدرسه و خود تنظیمی (کنترل تلاشگر)
عصمت مطهرنژاد*، پروین کدیور، هادی کرامتی،
نشریه تفکر و کودک، بهار و تابستان 1403