الگوی مشارکت ذی نفعان در شکل گیری خط مشی های گردشگری فرهنگی (مورد مطالعه: شهر تهران)
شهر تهران دارای پتانسیل زیادی در زمینه گردشگری فرهنگی بوده که تاکنون از این ظرفیت به درستی استفاده نشده ویکی از مشکلات موجود در این زمینه، عدم نقش آفرینی موثر ذی نفعان مختلف در خط مشی گذاری است که مانع استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های آن ها در این زمینه می شود. بنابراین، هدف تحقیق ارایه الگوی مشارکت ذی نفعان در شکل گیری خط مشی های گردشگری فرهنگی در شهر تهران است.
روش پژوهش:
تحقیق حاضر از دیدگاه مخاطبان توسعه ای- کاربردی و همچنین از نظر روش در زمره تحقیقات کیفی محسوب می شود. به منظور طراحی الگوی تحقیق از روش تحلیل تم استفاده شد. مشارکت کنندگان در تحقیق شامل 21 نفر از خبرگان دانشگاهی و همچنین مدیران شهرداری تهران بودند که به شکل هدفمند انتخاب شدند. روش گردآوری داده ها نیز مصاحبه نیمه ساختاریافته بود.
یافته های تحقیق نشان داد ابعاد مشارکت ذی نفعان در زمینه خط مشی گذاری گردشگری فرهنگی شامل مواردی از جمله شناسایی و توسعه بستر مشارکت ذی نفعان، ارتباط و حمایت موثر، ترغیب ، تاکید بر مشارکت حداکثری و ایجاد ساختار مشارکت و توجه به مساله شناسی از نگاه ذی نفعان و همراستایی بین آنان است. نهایتا، براساس متغیرهای شناسایی شده، الگوی تحقیق ایجاد گردید.
مشارکت موثرذینفعان می تواند در بهبود فرایند خط مشی گذاری وتوسعه گردشگری فرهنگی اثربخش باشد؛که این مهم نیازمند توجه به عوامل موثر شناسایی شده می باشد.
-
الگوی سنجش سرمایه انسانی ملی (مورد مطالعه: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی)
شهره احمدپور، *، عباس طلوعی اشلقی، فریدون رهنمای رود پشتی
مجله مطالعات مدیریت راهبردی دفاع ملی، پاییز 1403 -
طراحی مدل کاهش اهمال کاری کارکنان؛ مورد مطالعه: شرکت ملی نفت ایران
رضا فرشیان، فرزین فرحبد*، کرم الله دانشفرد، حمیدرضا رضایی کلیدبری
نشریه مطالعات راهبردی در صنعت نفت و انرژی، زمستان 1403