کیفیت آموزش مجازی دوره های رشته آموزش زبان انگلیسی در دوران کووید-19: راهکارهای تقویت اشتراک دانش

پیام:
نوع مقاله:
مقاله پژوهشی/اصیل (دارای رتبه معتبر)
چکیده:
هدف
با توجه به فراگیر شدن بیماری کووید- 19 و بهره گیری مراکز آموزشی از آموزش مجازی، هدف این پژوهش، بررسی کیفیت  آموزش مجازی و مطالعه راهکارهای تقویت اشتراک دانش در آموزش مجازی بود.
روش کار
جامعه آماری بخش کمی، شامل 95 نفر از اساتید و افراد شرکت کننده در بخش کیفی تعداد 13 نفر از اساتید در رشته آموزش زبان انگلیسی در نیمسال اول سال تحصیلی 99-1400 بود. گردآوری داده ها به دو صورت انجام گرفت. در بخش کمی از پرسشنامه کارآمدی دوره های یادگیری الکترونیکی و در بخش کیفی از مصاحبه نیمه ساختاریافته استفاده شد. تحلیل داده های بخش کمی با استفاده از آزمون t - تک گروهی و نرم افزار SPSS انجام شد.
نتایج
یافته های پژوهش حاکی از آن بود که اساتید سطح کیفیت آموزش مجازی در دوران کووید- 19 را مطلوب گزارش کردند. نتایج یافته های کیفی نیز نشان داد که روش های ارتقاء اشتراک دانشجویان در آموزش از راه دور راهکارهای آموزشی، راهکارهای ارتباطی، راهکارهای تقویت همکاری بین دانشجویان است.
نتیجه گیری
از آنجایی که یادگیری و آموزش انواع تعامل و در نتیجه اشتراک دانش در نظام های یادگیری مجازی اهمیت خاصی دارد، باید علاوه بر توجه به تقویت زیرساخت های آموزش مجازی، آموزش اساتید و دانشجویان در جهت استفاده بهینه از آن، به آموزش اساتید در خصوص مواردی همچون افزایش ارتقای سطح تعامل با دانشجویان، افزایش همکاری بین دانشجویان و انتخاب شیوه مناسب جهت درگیر کردن دانشجویان بیشتر توجه شود.
زبان:
فارسی
صفحات:
623 تا 641
لینک کوتاه:
https://www.magiran.com/p2606435