شناسایی شاخص ها، مولفه ها و ابعاد موثر بر خودناهمخوانی و رفتار مصرف کنندگان کالاهای لوکس
خودناهمخوانی و رفتار مصرف کنندگان عواملی هستند که می توانند بر مصرف کالاهای لوکس تاثیر بگذارند. در نتیجه، هدف این مطالعه شناسایی شاخص ها، مولفه ها و ابعاد موثر بر خودناهمخوانی و رفتار مصرف کنندگان کالاهای لوکس بود.
روش پژوهش:
این مطالعه از نظر هدف کاربردی و از نظر شیوه اجرا کیفی بود. جامعه مطالعه حاضر خبرگان دانشگاه و صنعت مرتبط با حیطه پژوهش بودند که طبق اصل اشباع نظری 14 نفر از آنها با روش نمونه گیری هدفمند به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار پژوهش حاضر مصاحبه نیمه ساختاریافته با خبرگان بود (16 سوال) که روایی محتوایی آن با نظر خبرگان تایید و پایایی آن با روش ضریب توافق بین دوکدگذار 82/0 به دست آمد. در این مطالعه، برای تحلیل داده ها از روش تحلیل مضمون در نرم افزار MAXQDA استفاده شد.
یافته ها نشان داد که خودناهمخوانی و رفتار مصرف کنندگان کالاهای لوکس دارای 81 شاخص، 29 مولفه و 7 بعد بود. در این مطالعه ابعاد شامل عوامل روانشناختی (با 2 مولفه)، عوامل جمعیت شناختی (با 4 مولفه)، عوامل اجتماعی (با 6 مولفه)، عوامل فردی (با 6 مولفه)، عوامل بین فردی (با 2 مولفه)، عوامل فرهنگی (با 3 مولفه) و پیامدهای رفتاری مشتری (با 6 مولفه) بودند. در نهایت، الگوی مولفه ها و ابعاد موثر بر خودناهمخوانی و رفتار مصرف کنندگان کالاهای لوکس ترسیم شد.
بر اساس نتایج این مطالعه، مدیران و برنامه ریزان کالاهای لوکس می توانند با توجه به شاخص ها، مولفه ها و ابعاد شناسایی شده زمینه را برای بهبود رفتار مصرف کنندگان فراهم آورند.
-
پیش بینی نگرش به رابطه فرازناشویی براساس رضایت و عملکرد جنسی در افراد مبتلا به نقص توجه/بیش فعالی
بهاره زاددهش، وحیده باباخانی*، جعفر پویامنش،
نشریه طلوع بهداشت، آذر و دی 1403 -
تحلیل مسیر صمیمیت زناشویی بر اساس سبک های دلبستگی با میانجی گری باورهای ارتباطی
محمد میرزاخانی، علیرضا جعفری*، ، سعیده بزازیان
فصلنامه پژوهش های نوین روانشناختی، پاییز 1403