تاثیر رایانش ابری بر منتورینگ با تکیه بر رویکرد روانشناختی در دانشگاه های سلامت محور استان مازندران

پیام:
نوع مقاله:
مقاله پژوهشی/اصیل (دارای رتبه معتبر)
چکیده:
زمینه و هدف

هنوز به طور دقیق مشخص نیست که چگونه استفاده از رایانش ابری در منتورینگ می تواند با رویکردهای روان شناختی ترکیب شود و تاثیر آن بر جنبه های روانشناختی مانند تعاملات استاد-دانشجو، انگیزه های درونی و اعتماد به نفس دانشجویان بررسی نشده است؛ لذا هدف مطالعه بررسی تاثیر رایانش ابری بر منتورینگ با تکیه بر رویکرد روانشناختی در دانشگاه های سلامت محور استان مازندران بود.

روش کار

در این مطالعه آمیخته، جامعه آماری مورد مطالعه از دو گروه تشکیل شده است که در بخش کیفی شامل اساتید دانشگاه های استان مازندران به تعداد 25 نفر بود و در بخش کمی شامل اعضای هیات علمی و مدیران اداری دانشگاه های استان مازندران به تعداد 1447 نفر بود که در بخش کیفی با استفاده از روش نمونه گیری هدفمند 10 نفر و در بخش کمی بر اساس فرمول کوکران 306 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. برای گردآوری داده ها در بخش کیفی از مصاحبه های نیمه ساختار یافته و در بخش کمی از پرسش نامه محقق ساخته استفاده شد.

یافته ها

نتایج تحلیل مسیر نشان داد که بین متغیر مکنون برون زا (رایانش ابری) با متغیر مکنون درون زا (رویکرد منتورینگ)، براساس ضرایب مسیر، بار عاملی 562/0 برقرار است، همچنین به دلیل اینکه مقدار t-value (658/12) در خارج بازه (58/2 و 58/2-) قرار دارد، لذا تاثیر رایانش ابری بر رویکرد منتورینگ در سطح 99/0 معنی دار شده است.

نتیجه گیری

به طور کلی، رایانش ابری می تواند به عنوان یک ابزار کلیدی برای بهبود فرآیند منتورینگ و پشتیبانی روان شناختی دانشجویان در دانشگاه های سلامت محور مورد استفاده قرار گیرد و به تربیت متخصصانی با اعتماد به نفس بیشتر و مهارت های حرفه ای قوی تر منجر شود.

زبان:
فارسی
در صفحه:
87
لینک کوتاه:
https://www.magiran.com/p2790358 
مقالات دیگری از این نویسنده (گان)