تبیین اثرات صنعتی سازی و توسعه اقتصادی بر تولید گازهای گلخانه ای در راستای سلامت افراد

پیام:
نوع مقاله:
مقاله پژوهشی/اصیل (دارای رتبه معتبر)
چکیده:
مقدمه

یکی از ابعاد ارتقاء سلامت افراد، توجه به مکانیسم‏های محیط زیست است که با تاثیرات اکولوژیکی خود، سلامت افراد را تحت تاثیر قرار می‏دهند. در مطالعه حاضر به تبیین اثرات ‏صنعتی سازی و توسعه اقتصادی بر تولید گازهای گلخانه ای در راستای سلامت افراد پرداخته می شود.

روش پژوهش: 

در مقاله حاضر به پیروی از مطالعات؛ ژائو و همکاران (2023)، یبوآ و همکاران (2023)، ژو و همکاران (2023) و وین و همکاران (2022) به تبیین اثرات ‏صنعتی سازی، توسعه اقتصادی، بر تولید گازهای گلخانه‏ای در راستای پایداری سلامت افراد در کشورهای (G7) و کشورهای (OPEC) براساس مدل رگرسیون پانل کوانتایل و برای دوره زمانی 2022-2000 پرداخته خواهد شد.

یافته ها

نتایج تخمین نشان از تائید رابطه میان توسعه مالی و تخریب محیط زیست در دو گروه از کشورهای (G7) و کشورهای (OPEC) می باشد. نتایج تخمین ‏هم چنین نشان از تائید اثر مصرف انرژی بر پتانسیل گرمایش جهانی در کشورهای (G7) و کشورهای (OPEC) می باشد و مصرف انرژی بر آلودگی زیست محیطی تاثیر مثبت دارد، در کشورهای (OPEC) به دلیل فراوانی انرژی و منابع طبیعی، قیمت انرژی پایین است که این امر موجب استفاده بیش از حد و نادرست انرژی شده است.

نتیجه گیری

می توان بیان داشت توسعه بازارهای تجاری و مالی می تواند به بهبود سرمایه انسانی در کشور ها منجر گردد. اما این امر زمانی بهتر اتفاق می افتد که زمینه مناسب برای تخصیص بهینه منابع فراهم شود و کارایی نیروی کار و سرمایه افزایش یابد. توسعه مالی، عامل مهم در رشد اقتصادی و وضعیت سلامت افراد است که نه تنها به طور مستقیم بلکه به‏طور غیرمستقیم از طریق محیط زیست بر وضعیت سلامت افراد تاثیرگذار است؛ ‏هم چنین باید علاوه بر افزودن سرمایه فیزیکی در بخش های مختلف اقتصاد، سرمایه گذاری در سرمایه انسانی نیز صورت پذیرد. سازوکار توسعه بخش مالی به‏گونه‏ای عمل می‏کند که منابع مالی از کانال‏های مختلف خصوصی و دولتی برای بخش سلامت افراد فراهم شود؛ زیرا کارایی خدمات سلامت افراد نیز به مدیریت صحیح منابع نظام سلامت و ارتباط آن با سیستم مالی حاکم بستگی دارد. سرمایه گذاری در منابع انسانی عبارت است از آموزش و تربیت نیروی انسانی برای کسب مهارت های مختلف و پیشبرد امر تولید، که می تواند با بالا بردن سطح مهارت و تخصص نیروی کار افزایش بهره وری آن، موجب ارتقای تولید و رسیدن به توسعه اقتصادی گردد که این مسئله در کشورهای (G7) بیشتر شهود دارد.

زبان:
فارسی
صفحات:
35 تا 54
لینک کوتاه:
https://www.magiran.com/p2793390