بررسی انتظارات مخاطبان از برنامه های صدا و سیما مرکز گیلان

چکیده:
دست یابی به واکنش های مخاطبان و شناخت علایق آنان در تولیدات رسانه ای از جایگاه ویژه ای برخوردار است. امروزه، مخاطب پژوهی به شیوه های بسیار گوناگونی دنبال می شود. این پژوهش که با هدف تعیین انتظارات مخاطبان گیلانی از رادیو - تلویزیون و به روش پیمایشی صورت گرفته، به نتایجی دست یافته است که نشان می دهدتنها 33 درصد مخاطبان، برنامه های رادیو محلی را گوش می کنند و ویژگی های فردی تاثیرچندانی در گرایش و یا عدم گرایش آنان به این برنامه ندارد. 2/88 درصد پاسخگویان برنامه های تلویزیونی شبکه باران را دنبال می: نند و بنابر اظهارات آنان برنامه های اجتماعی، تفریحی و سرگرمی بیش تری طرفدار و برنامه های اقتصادی و سیاسی کم ترین طرفدار را به خود جلب کرده است.
ازمیان قالب های مختلف تهیه برنامه با موضوعات گوناگون نیز اکثریت پاسخ گویان قالب گزارش را ترجیح می دهند. نتیجه پژوهش پیشنهاد می کند که در برنامه های رادیویی، فرهنگ عامه و زبان گیلکی مورد توجه بیش تری قرار گیرد. در ایام تعطیل و اعیاد برنامه های ویژه ای تدارک دیده شود و برنامه های اجتماعی، تفریحی و سرگرمی، مباحث اشتغال، بیکاری، ازدواج، گرانی و تورم را مورد توجه و عنایت ویژه ای قرار دهند. در تهیه برنامه های فرهنگی،به آداب و رسوم شهرهای مختلف و فرهنگ و آداب محلی گیلان، توجه خاصی مبذول شود.
زبان:
فارسی
در صفحه:
329
لینک کوتاه:
magiran.com/p41222 
دانلود و مطالعه متن این مقاله با یکی از روشهای زیر امکان پذیر است:
اشتراک شخصی
با عضویت و پرداخت آنلاین حق اشتراک یک‌ساله به مبلغ 1,390,000ريال می‌توانید 70 عنوان مطلب دانلود کنید!
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی نامحدود همه کاربران به متن مطالب تهیه نمایند!
توجه!
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.
In order to view content subscription is required

Personal subscription
Subscribe magiran.com for 70 € euros via PayPal and download 70 articles during a year.
Organization subscription
Please contact us to subscribe your university or library for unlimited access!